Możliwe zapłodnienie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Możliwe zapłodnienie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Możliwe zapłodnienie?

Witam. Nie mam wiedzy na temat seksu, dlatego chcę się doedukować smile Mam nadzieję, że nikt mnie nie zwyzywa i po prostu odpowie na moje pytanie. Więc naczytałam się dużo o preejakulacie i zaczęłam się zastanawiać czy gdyby podczas seksu oralnego (podczas ktorego wydzielilby sie preejakulat) doszłoby do pocałunków, po których mężczyzna ślini palce i wkłada je do pochwy/odwdzięcza się oralnie to czy byłaby możliwa ciąża? Jakie prawdopodobieństwo w dni płodne? Czy plemniki po połączeniu ze śliną by przeżyły? Wydaje mi się to niemożliwe, no ale właśnie, ja się nie znam. Jakie jest Wasze zdanie?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Możliwe zapłodnienie?

NO wlasnie jak sie nie znasz to sie nie zabieraj za sex, dziecko

3

Nie zabieram, tylko pytam, proszę czytać ze zrozumieniem

4

Temat mnie zaintrygował smile takiego linka ci znalazłam, troche rózni się od opisanej od ciebie sytuacji, ale sobie przeczytaj.

https://portal.abczdrowie.pl/pytania/sz … -orallnego

Moim zdaniem nie jest to mozliwe. Ale na miliony przypadków moze i trafi się jakis plemnik ninja i przeżyje w ekstremalnych warunkach, a potem w pełni sprawny dotrze do komórki jajowej. Jednak prawdopodobieństwo maleńkie smile

5

Czytałam już wcześniej i właśnie tam opisany jest przypadek ze spermą, której jest o wiele więcej niż preejakulatu. I jeśli ze spermą szansa prawie zerowa, to przy preejakulacie już chyba całkiem.(?)

6

Na to by wychodziło smile Ale na środkach antykoncepcyjnych zawsze pisze że nie dają 100% zabezpieczenia. Na wszelki wypadek, bo a nóz widelec organizm okaże sie silniejszy i jednak do zapłodnienia dojdzie. Szanse znikome, ale jakis tam teoretyczny promil zawsze jest.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Możliwe zapłodnienie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024