Witam. Nie mam wiedzy na temat seksu, dlatego chcę się doedukować Mam nadzieję, że nikt mnie nie zwyzywa i po prostu odpowie na moje pytanie. Więc naczytałam się dużo o preejakulacie i zaczęłam się zastanawiać czy gdyby podczas seksu oralnego (podczas ktorego wydzielilby sie preejakulat) doszłoby do pocałunków, po których mężczyzna ślini palce i wkłada je do pochwy/odwdzięcza się oralnie to czy byłaby możliwa ciąża? Jakie prawdopodobieństwo w dni płodne? Czy plemniki po połączeniu ze śliną by przeżyły? Wydaje mi się to niemożliwe, no ale właśnie, ja się nie znam. Jakie jest Wasze zdanie?
NO wlasnie jak sie nie znasz to sie nie zabieraj za sex, dziecko
Nie zabieram, tylko pytam, proszę czytać ze zrozumieniem
Temat mnie zaintrygował takiego linka ci znalazłam, troche rózni się od opisanej od ciebie sytuacji, ale sobie przeczytaj.
https://portal.abczdrowie.pl/pytania/sz … -orallnego
Moim zdaniem nie jest to mozliwe. Ale na miliony przypadków moze i trafi się jakis plemnik ninja i przeżyje w ekstremalnych warunkach, a potem w pełni sprawny dotrze do komórki jajowej. Jednak prawdopodobieństwo maleńkie
Czytałam już wcześniej i właśnie tam opisany jest przypadek ze spermą, której jest o wiele więcej niż preejakulatu. I jeśli ze spermą szansa prawie zerowa, to przy preejakulacie już chyba całkiem.(?)
Na to by wychodziło Ale na środkach antykoncepcyjnych zawsze pisze że nie dają 100% zabezpieczenia. Na wszelki wypadek, bo a nóz widelec organizm okaże sie silniejszy i jednak do zapłodnienia dojdzie. Szanse znikome, ale jakis tam teoretyczny promil zawsze jest.