Szanowne Koleżanki Forumowiczki,
Wiele już widziałem wątków na różnych forach, nie tylko Netkobietach, dotyczących portali randkowych.
Portale są super. Poznaje się fajnych nowych znajomych. Wszyscy są bardzo otwarci i pozytywnie nastawieni. Zawarłam/em wiele znajomości z ekstraciekawymi ludźmi.
Portale są złe. Gniazdo zepsucia, nowa Sodoma i Gomora. Same zdemoralizowane zboki i pokręcone psychicznie laski. Faceci tam tylko łatwego chędożenia szukają, a kobiety sponsorów.
No dobra, ale przechodząc do meritum tematu, jako przedstawiciel płci ogólnie uznawanej za brzydszą (ogólnie, bo ja nie, ja jestem pienkny), zwracam się z wielką prośbą o kilka porad od Pań korzystających z dobrodziejstw takich portali.
Powiem otwarcie.
Od naprawdę wielu lat mam konta na tych portalach. Wysyłam wiadomości. Różne. Bardzo, bardzo różne. Czytam w sieci, jak te wiadomości powinny być sformułowane, żeby przyciągać uwagę kobiet.
Piszę według tego schematu. Nic.
Piszę według własnego pomysłu. Nic.
Piszę długie wywody. Nic.
Piszę krótkie heje porozmawiajmy. Nic.
Piszę wiersze (pewnie słabe, ale zawsze się staram). Nic.
Nawiązuje do opisu. Nic.
Nawiązuje do wyglądu - komplementuje. Nic.
Zapraszam do rozmowy. Nic.
Zapraszam na kawę. Nic.
Cholera, dla żartu wysyłałem nawet dziwne, bardzo dziwne teksty o różnych podtekstach. Nic.
Nic. Zero. Null. Nada.
Jestem skłonny zapłacić kilka tysięcy jakimś ludziom z USA, którzy rzekomo uczą takich rzeczy, bo już naprawdę tracę cierpliwość.
O wiele chętniej wydałbym te pieniądze na jakąś dziewczynę
Ale żadne nie odpowiadają !!
Zadaję więc pytanie wam - znamienitym użytkowniczkom tego forum
Na jakie wiadomości otrzymywane od absztyfikantów na portalach randkowych wy odpisujecie ?
Co było w tych wiadomościach, że jednak zdecydowałyście się odpowiedzieć ?