Co jest ze mną nie tak? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Co jest ze mną nie tak?

Witam.

Pisze tutaj pierwszy raz i od razu przepraszam za brak polskich znakow.

Nie wiem w sumie od czego nawet zaczac. Niby "forum kobiet" ale cos mnie sklonilo zeby tu napisac. Mysle ze dobrze na tym wyjde. Takze jestem chlopakiem w wieku 21 lat. Jakis dobry rok temu poznalem dziewczyne, na poczatku byla tylko kolezanka, potem zaminilo sie to w przyjazn. Wiem ze moge na niej zawsze polegac. Sek w tym ze ow dziewczyna ma chlopaka, nie przeszkadza mi to jednak jakis czas temu tak bez powodu zaczelismy rozmawiac o milosci wsrod przyjaciol itd.
I tutaj zaczal sie problem... Po tak dlugim czasie gdy byla to tylko przyjaciolka, "zauroczylem sie" (?) sadze iz jest to przejsciowe ale niestety jest, nie chce jej o tym nawet wspominac bo nie chce jej stracic, za bardzo mi na tej osobie zalezy.
Ogolnie od jakiegos czasu zauwazylem ze wydaje sie byc jakas zla na mnie czy cos w ten desen. Gdy pytam o co chodzi to dostaje odpowiedz "wszyzstko jest ok, o co ci chodzi". Nie ma kiedy sie z nia spotkac bo chlopak, bo jakies inne wymowki. Nie wiem co mam robic, jakies rady od dobrych dusz?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co jest ze mną nie tak?

Daj dziewczynie spokój, a sobie poszukaj wolnej.

3

Szkot napisał/a:

Nie. Podobno o milosc trzeba walczyc a w moim odczuciu przyjazn jest rownie wazna co milosc. Gdyby to nie byla ona to prawdopodobnie bym to olal ale nie w tym przypadku.

nomad132 napisał/a:

Podobno o milosc trzeba walczyc

Pod warunkiem, że jest obustronna i obie strony walczą z przeciwnościami losu. Nie wywalczysz miłości od kogoś, kto nie ma ochoty Cię kochać.

5

santapietruszka napisał/a:
nomad132 napisał/a:

Podobno o milosc trzeba walczyc

Pod warunkiem, że jest obustronna i obie strony walczą z przeciwnościami losu. Nie wywalczysz miłości od kogoś, kto nie ma ochoty Cię kochać.

Jasne, tu sie zgodze. Aczkolwiek nie musze walczyc o milosc z ta dziewczyna. To ze jest moim najlepszym przyujacielem mi najbardziej odpowiada.
Nie obchodzi mnie to ze 99% ludzi powie ze to jest friendzone czy cos w tym stylu. Niech sobie gadaja. Ja po prostu nie chce jej stracic jako przyjaciela.

6

nomad132 napisał/a:
Szkot napisał/a:

Nie. Podobno o milosc trzeba walczyc a w moim odczuciu przyjazn jest rownie wazna co milosc. Gdyby to nie byla ona to prawdopodobnie bym to olal ale nie w tym przypadku.

coraz wiecej tutaj trolli ostatnio - a moze to jeden, malo kreatywny, co to potrafi tylko pisac, ze o milosc trzeba walczyc

7

Młody chłopcze
To w sumie z czym konkretnie masz problem.
1. Z tym że ona warczy na Ciebie
2. Że się w niej zakochałeś
3. Że nie chcesz stracić najlepszej przyjaciółki
4. Czy co jest z tobą nie tak

Ad1. Warczy bo pewnie już wie co Ci pogłowie lata.
Ad2. pftfpff
Ad.3 Na bank zależy ci na nie stracie przyjaciółki a to że się zakochałeś nie ma przełożenia. Wiadomo zawsze łatwiej jest pogodzić się ze stratą miłości niż przyjaźni. Szlachetne motywy.
Ad4. Wszystkie powyżej? Chyba że coś jeszcze dorzucisz.

Pozdrawiam

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024