Dziewczyna jest na mnie często obrażona - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Dziewczyna jest na mnie często obrażona

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Dziewczyna jest na mnie często obrażona

Cześć,
mam problem z moją ukochaną. Jesteśmy razem od dwóch miesięcy, bardzo nam na sobie zależy, zarówno jej na mnie, jak i mi na niej. To po prostu widać. Jednak czasem po prostu potrafi obrazić się na mnie za byle co. Ostatnio kilka dni temu przypadkiem spotkałem ją jak szła z koleżanką, obraziła się, że źle ją przytuliłem. Obraziła się na mnie też raz, że opowiadałem jej o koleżance (zwykła opowieść ot nic specjalnego). Takich sytuacji było jeszcze kilka. Zwykle później mnie przeprasza, ale jednak chciałbym wkrótce z nią porozmawiać o tym (do tej pory tłumaczyłem sobie to tym, że po prostu mogła mieć "swoje dni"). Czy może lepiej według Was jest jej odpłacać się tym samym?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Dziewczyna jest na mnie często obrażona

A ile macie lat?

ja 19 ona za kilka dni też

A, no, to taki wiek fochaty. Ale nie proponowałabym bawić się w podobne gierki, raczej porozmawiać, że to do niczego nie prowadzi i olewać takie foszki w przyszłości smile Bo niby co to znaczy "źle przytulić"?

Jak nie pomoże rozmowa, to widać nie dziewczyna dla Ciebie...
No, ale to mówię ja, mogę nie mieć racji big_smile

5

Przychylam się do zdania poprzedniczki - odpłacanie pięknym za nadobne nie jest dobrym pomysłem. Co prawda może się sprawdzić jako nauka na doświadczeniu (pokazanie jak to jest stanąć po tej drugiej stronie), ale tę metodę należy pozostawić na sam koniec, kiedy wszystkie inne zawiodą. Rozmowa na pewno jest wskazana. Oprócz tego, że wyjaśnisz jej jak to wygląda z Twojej perspektywy, warto dziewczynę uświadomić, że na jej fochach tracicie tak naprawdę oboje.

6

uważaj, bo niektóre mają te dni 365 dni w roku big_smile
Rozumiem strzelić focha od czasu do czasu, gdy ma sie pmsa... to nawet urocze, gdy robi się to z gracją wink ale nie ma nic gorszego, niż fochowata natura. Także miej oczy szeroko otwarte. Znałam taką, co tez przepraszała jego na początku a potem to on przepraszał ją, za wszystko...

7

adiaphora napisał/a:

przepraszała jego na początku a potem to on przepraszał ją, za wszystko...

za jej przepraszanie też wink

8 Ostatnio edytowany przez adiafora (2017-02-01 14:34:06)

przepraszal juz z rozpedu, aby ksiezniczki bardziej nie draznic. Niektorzy dla swietego spokoju sa w stanie duzo poswiecic wink A moze sie przystosowac...

9 Ostatnio edytowany przez Amethis (2017-02-01 15:02:33)

adiaphora napisał/a:

Niektorzy dla swietego spokoju sa w stanie duzo poswiecic wink A moze sie przystosowac...

czyżby "dużo" ?? równie dobrze nic
chyba żeby traktować to "nic" jak aż tak wiele big_smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Dziewczyna jest na mnie często obrażona

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024