Pytanie do kobiet 30+ - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pytanie do kobiet 30+

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 30 ]

1 Ostatnio edytowany przez MilfHunter777 (2017-01-03 23:48:25)

Temat: Pytanie do kobiet 30+

Pytanie do kobiet 30+:
Mam 25 lat podoba mi się kobieta, która ma 35 lat, głównie fizycznie,
wiem, że Ona mnie co najmniej lubi o czym świadczy to, że zawsze uśmiecha się do mnie bardzo przychylnie jak mnie widzi,
ogólnie wydaje mi się, że na mnie leci,
Chciałbym mieć z nią romans parę miesięcy np, ponieważ wiem, że Ona dostrzega to, że zaczyna się starzeć,
nie ma męża i dzieci, chciałbym jej dostarczyć jakiś ułamek szcześcia, ale na poziomie fizycznym głównie,
bo wiadomo, ze w moim wieku to facet myśli głównie wiadomo czym,
Dodam, że znamy sie parę lat, ale głównie na "dzień dobry i do widzenia"

Zdarzyła się teraz taka sytuacja, że dała mi telefon do naprawy..., ale mam jej naprawić drugi raz ten telefon, bo znowu coś się zepsuło,
Najchętniej naprawiłym ten telefon w jej domu ..., tylko, że myślałem, że pierwsza naprawa ma być u Niej w domu, a tu bach okazało się, że tak oficjalnie dała mi do naprawy ten telefon xD
Jakieś pomysły jak wykorzystać sytuację z tą naprawą teraz ?
Dodam jeszcze, że ta cała sytuacja z naprawą spowodowała, że trochę sms-ów wymieniliśmy, oraz Ona zaczęła się do mnie zwracać na 'Ty', a ja ciągle 'Pani' - tutaj też jakoś chcę to zbić do poziomu na 'Ty'....
Proszę o odpowiedzi tylko osoby która mają doświadczenie w takich sytuacjach!
Szczęśliwego Nowego Roku !

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pytanie do kobiet 30+
MilfHunter777 napisał/a:

Pytanie do kobiet 30+:
Mam 25 lat podoba mi się kobieta, która ma 35 lat, głównie fizycznie,
wiem, że Ona mnie co najmniej lubi o czym świadczy to, że zawsze uśmiecha się do mnie bardzo przychylnie jak mnie widzi,
ogólnie wydaje mi się, że na mnie leci,
Chciałbym mieć z nią romans parę miesięcy np, ponieważ wiem, że Ona dostrzega to, że zaczyna się starzeć,
nie ma męża i dzieci, chciałbym jej dostarczyć jakiś ułamek szcześcia, ale na poziomie fizycznym głównie,
bo wiadomo, ze w moim wieku to facet myśli głównie wiadomo czym,
Dodam, że znamy sie parę lat, ale głównie na "dzień dobry i do widzenia"

Zdarzyła się teraz taka sytuacja, że dała mi telefon do naprawy..., ale mam jej naprawić drugi raz ten telefon, bo znowu coś się zepsuło,
Najchętniej naprawiłym ten telefon w jej domu ..., tylko, że myślałem, że pierwsza naprawa ma być u Niej w domu, a tu bach okazało się, że tak oficjalnie dała mi do naprawy ten telefon xD
Jakieś pomysły jak wykorzystać sytuację z tą naprawą teraz ?
Dodam jeszcze, że ta cała sytuacja z naprawą spowodowała, że trochę sms-ów wymieniliśmy, oraz Ona zaczęła się do mnie zwracać na 'Ty', a ja ciągle 'Pani' - tutaj też jakoś chcę to zbić do poziomu na 'Ty'....
Proszę o odpowiedzi tylko osoby która mają doświadczenie w takich sytuacjach!
Szczęśliwego Nowego Roku !

Słuchaj - a raczej czytaj.
To, że się uśmiecha, gdy Cię widzi może znaczyć, że Cię po prostu lubi i jest miła, a nie, że koniecznie ma na ciebie ochotę.

Skąd wiesz, że ona dostrzega, że zaczyna się starzeć? Ludzie, ja mam 33 lata i w życiu nie powiedziałabym, że zaczynam się starzeć, ani tak zdesperowana nie jestem, żeby się za smarkaczami oglądać, by poprawić sobie samoocenę... lub, jak Ty to mówisz "dostać ułamek szczęścia". No biedna kobieta, stara panna, a Ty taki litościwy...

Powiedz, chcesz ją przelecieć, bo Ci się podoba, czy tak bardziej z litości nad starszą panią?

A tak już na marginesie: nie podoba mi się Twój nick.

3

Ja jestem po 30-tce i znam kobiety które miały romanse z młodszymi. Ale one zupełnie inaczej podchodzą niż Ty tutaj opisałeś. One uważają że młodych jest łatwo omotać, młodzi faceci łatwo się zakochują, łatwo ich owinąć wokół palca, są naiwni.
Także tego...

4

Temat do usunięcia , nikt mi tu nie pomoże, same kochane zołzy

5 Ostatnio edytowany przez MilfHunter777 (2017-01-03 17:35:23)

A chodziło mi jak podchodzić żeby nie stracić fajnej wartościowej znajomości

6

MilfHunter777 napisał/a:

A chodziło mi jak podchodzić żeby nie stracić fajnej wartościowej znajomości

Wybacz ale sam chyba nie wierzysz w to co napisałeś. wink

7

Jeśli jest typem delikatnej, wrażliwej kobiety to raczej nie zadowoli jej sam seks. I stawiam na to. Jak się w to wplączesz, to ona się zakocha.

Jeśli natomiast ucieszy ją sam seks, to będzie typem osoby którą opisałam wyżej - uwodzicielką, która chłopców takich jak Ty zjada na śniadanie (bez urazy).

Nie wiem. Temat jest obraźliwy dla 30-latek, bo nie sądzę, że jakakolwiek 30-latka uważa że się starzeje. big_smile

8

No z tego, co piszesz nie wynika, że chodzi o "podtrzymanie znajomości" tylko o pociupcianie sobie bez zobowiązań przez kilka miesięcy.

MilfHunter777 napisał/a:

Chciałbym mieć z nią romans parę miesięcy
chciałbym jej dostarczyć jakiś ułamek szcześcia, ale na poziomie fizycznym głównie,
bo wiadomo, ze w moim wieku to facet myśli głównie wiadomo czym

Wiesz, jakbyś do tego uczciwie podszedł i działał tak, by pokazać, że ona Ci się podoba (o ile faktycznie Ci się podoba), to miałbyś większe szanse, ale Ty masz jakieś takie podejście, że ona jest stara, na bank zawiedziona życiem, a Ty ją możesz łaskawie bzyknąć, jakby ona nie miała w czym wybierać.

A o zamknięciu tematu nie Ty decydujesz. Ani nawet swojego pierwszego posta nie usuniesz tongue

9

Myślę że autor sobie już poszedł z tego feminazistycznego forum. wink

10

Śmieszne: pytać na babskim forum, jak ma się zabrać za laskę... big_smile

11

Czy ja wiem...wielu osób tutaj szuka/szukało (w tym też i ja) porady w tych kwestiach więc nie sądzę by było to jakimś grzechem tudzież pomyłką. Niezależnie od płci...

12

CatLady napisał/a:

Śmieszne: pytać na babskim forum, jak ma się zabrać za laskę... big_smile

Za starzejącą się laskę, której ostatnie dni ten wspaniałomyślny młodzieniec chce oświetlić.

13

Wiesz, gdyby szukał porady, jak zagadać do dziewczyny, bo jest nieśmiały, a ona mu się podoba... A on szuka porady, jak w perfidny sposób zaciągnąć kobietę do łóżka i to nie dlatego, że ona mu sie podoba, ale dlatego, ze mu żal starowinki tongue

14 Ostatnio edytowany przez Metyl (2017-01-03 17:59:10)

Starowinki... lol Ale trzeba przyznać że takie są najbardziej kuszące. cool

15

Myślę że autor mógłby odnaleźć swoje powołanie np. jako wolontariusz w domu spokojnej starości.
Tam chyba całkiem sporo samotnych staruszek zaznałoby rozkoszy w ostatnich chwilach życia z rąk (i nie tylko rąk) tego bohaterskiego 25-latka o złotym sercu.

16

Jak pokazać, takiej 35-letniej kobiecie, że mi się podoba ?

17

MilfHunter777 napisał/a:

Jak pokazać, takiej 35-letniej kobiecie, że mi się podoba ?

Oglądałeś Drogówkę? Jest tam taka jedna scena...

18 Ostatnio edytowany przez MilfHunter777 (2017-01-03 18:21:24)

Nie oglądałem, podobno kolega mi mówił, że trzeba pomacać to i owo

19

Jeśli na żywo też tak błyszczysz jak tutaj, to jakoś przestaje mnie dziwić, że dojrzała babka zlewa ciepłym moczem twoje zaloty.
Nic nie zdziałasz, bo to nie twoja liga, za cienki bolek jesteś po prostu. Z takim podejściem do kobiet i z takimi tekstami... zapomnij.

20

Forumowicze, nie rozumiem dlaczego odpowiadacie i  dyskutujecie z autorem wątku:) kto mieczem wojuje...żeby tylko nie zakochał się na amen w tej staruszce.

21 Ostatnio edytowany przez MilfHunter777 (2017-01-03 23:51:40)

Na ten moment mogę powiedzieć, że forum przekazuje negatywne energie, smutne jacy są Polacy wink
Dziękuję za brak rad wink
Nigdy nie myślałem żeby cokolwiek wykorzystywać, tylko lubię tą Panią i chętnie bym sprawił, żeby była trochę bardziej szczęśliwsza i bardziej uśmiechnięta !

22

MilfHunter777 napisał/a:

zrobiłem nic żeby zrobić nic

Chłopczyku uważasz się za mądrego i sprytnego, a taki nie jesteś.
Spójrz proszę na drugi post big_smile big_smile big_smile

23

Sprawdź post wyżej, zedytowałem nie mam złych zamiarów, chcę się podzielić szczęściem z piękną kobietą, która jest nieco starsza ode mnie

24

MilfHunter777 napisał/a:

Sprawdź post wyżej, zedytowałem nie mam złych zamiarów, chcę się podzielić szczęściem z piękną kobietą, która jest nieco starsza ode mnie

Zauważyłam, aczkolwiek podtrzymuję swoje słowa, ponieważ wiem co napisałeś przed edycją.

Po co takie obrażanie?
Dało Ci to coś?

Nie podoba Ci się tutaj, nikt Cię nie zmusza, abyś tu był.

25 Ostatnio edytowany przez MilfHunter777 (2017-01-04 00:13:19)

Widzę, że nikt tutaj nie raczył pomóc w sprawie tematu, dlatego uważam, że jest do zamknięcią, ... Admini ?? Za co wam płacą lub udowodnijcie, że wasz wolontariat jest coś wart !:) ?
Dziękuję za pomoc forumowicze!!!
A ta kobieta oczywiście mi się podoba, dosłownie szaleję jak ją widzę w stroju bikini !!!

26

MilfHunter777 napisał/a:

Widzę, że nikt tutaj nie raczył pomóc w sprawie tematu, dlatego uważam, że jest do zamknięcią, ... Admini ?? Za co wam płacą lub udowodnijcie, że wasz wolontariat jest coś wart !:) ?
Dziękuję za pomoc forumowicze!!!
A ta kobieta oczywiście mi się podoba, dosłownie szaleję jak ją widzę w stroju bikini !!!

Ale czego oczekiwałeś?

Chciałeś przeczytać: "Stary wyrwij  Kobietę na seks, na pewno będzie Ci wdzieczna"?

27

Ale jak to ma 35 lat głównie fizycznie?
To jest że np. biologicznie czyli fizycznie ma 32 lata + 3 mentalnie więcej co daje 35 łącznie?
Hmm ciekawe datowanie. Badanie węglem może pomóc uściślić jej wiek.
Ale zresztą po 30 czyli stara.
Nie che mnie się pisać jak się ogarnia takie wiekowe, działaj zgodnie z tym co sugeruje twój nick.
Powodzenia
Pozdrawiam

28 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-01-04 01:22:29)

zabpth napisał/a:

Ale jak to ma 35 lat głównie fizycznie?
To jest że np. biologicznie czyli fizycznie ma 32 lata + 3 mentalnie więcej co daje 35 łącznie?
Hmm ciekawe datowanie. Badanie węglem może pomóc uściślić jej wiek.

Zabpth, jak zwykle, 10/10.
A po co reszta karmi trolla, to ja nie rozumiem, wystarczy na nick zerknąć. Dowcipniś oczekiwał, że wszyscy się rzucą udzielać porad, jak dać "szczęście" prehistorycznemu zwierzęciu...

29

MilfHunter777 napisał/a:

Nigdy nie myślałem żeby cokolwiek wykorzystywać, tylko lubię tą Panią i chętnie bym sprawił, żeby była trochę bardziej szczęśliwsza i bardziej uśmiechnięta !

Hehehe! No tak, bo przecież biedna staruszka po 30 - stce jest na pewno smutna z powodu braku seksu big_smile ...w takim podeszłym wieku można mieć tylko takie problemy big_smile

30

Usmialam się ;D
trącam starością ;D

Posty [ 30 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pytanie do kobiet 30+

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024