Jak odczytać takie zachowanie dziewczyny? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak odczytać takie zachowanie dziewczyny?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1

Temat: Jak odczytać takie zachowanie dziewczyny?

Obraziłem pewną dziewczynę, nie jesteśmy jeszcze w związku, ale wiem, że ona i ja chcielibyśmy czegoś więcej. Obraziłem ją przez jej dziwne gierki, które ze mną prowadziła, ale nie po to zakładam ten temat żeby o tym mówić. Było mi bardzo przykro, że to zrobiłem więc kilka dni później ją przeprosiłem. Ogólnie przyjęła przeprosiny chociaż mówiła do mnie półsłówkami, żebym się streszczał itd. Po przeprosinach cisza przez 2 tygodnie z mojej i jej strony nie piszemy, nie dzwonimy, nie spotykamy się. Myślałem, że sobie ją odpuszczę, ale nie potrafię.

3 dni temu usłyszałem jak rozmawia z koleżanką, że skoro jej się tak podobam to dlaczego nie podejdzie do mnie skoro ją przeprosiłem odpowiedziała, że to ja muszę podejść pierwszy. Przez 2 ostatnie tygodnie po moich przeprosinach na siłowni ćwiczyła jakoś dziwnie blisko mnie i chyba rzeczywiście chciała żebym zagadał. Miałem to zrobić dzisiaj, ale jej nie było więc napisałem do niej z pytaniem czy będzie w tym tygodniu na siłowni bo chciałbym z nią szczerze porozmawiać. Odpisała, że chyba nie mamy o czym, poprosiłem ją tylko o rozmowę twarzą w twarz, to napisała żebym dał jej spokój "delikatnie to ujmując".

Teraz już nic z tego nie rozumiem. W piątek chciała żebym do niej podszedł, a w poniedziałek mówi żebym spie*dalał. Pytałem naszej wspólnej koleżanki to wg. niej ona udaje taką twardą mówi to specjalnie i że kiedy ją spotkam to na pewno będzie chciała rozmawiać. To mam do niej podejść czy nie? Bo w sumie po tym co jej powiedziałem to trudno mi jest się zebrać w sobie, a boje się, że mnie wyśmieje itp.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Jak odczytać takie zachowanie dziewczyny?

A ile macie lat?

3

Ona 17 ja 19.

4 Ostatnio edytowany przez realek (2016-12-20 11:30:44)

Wie ktoś bo za 3-4 godziny ją prawdopodobnie spotkam i nie wiem co zrobić? Dodam, że jeszcze słyszaem jak koleżanka mówiła jej "idź jeszcze poćwicz obok niego może zagada". Po czym 3 dni później grzecznie prosiła mnie żebym się odpie*dolił xD

5

ja na Twoim miejscu bym chyba zagadała, spróbuj ostatni raz. Nie masz nic do stracenia smile nie rozumiem tylko jej zachowania: z tego co piszesz, to ona chce żebyś do niej podszedł i zaczął rozmowę, a jak przychodzi co do czego, to każe Ci spadać... Jeśli już próbowałeś i ona Cię olała, a potem oczekiwała że znów zagadasz to możesz spróbować. Ale możesz powiedzieć jej coś w stylu: wiem, że ostatnio mówiłaś żebym się odczepił, ale zależy mi na znajomości z Tobą. Jeśli czujesz inaczej, to mi o tym powiedz teraz, a więcej nie będę szukał z Tobą kontaktu. Zobaczysz jak się wtedy zachowa i będziesz miał jasną sytuację smile

6

Jeśli ją dzisiaj spotkam to spróbuje z nią porozmawiać. Nasza wspólna koleżanka też mówiła, że czasem ciężko ją zrozumieć. Może się uda.

7

Ja bym się zastanowił. Jeżeli ona już teraz podchodzi do tematu w ten sposób, że masz za nią latać to co będzie za rok, dwa czy pięć jeśli będziecie razem? Zrobiłeś głupio, przeprosiłeś ją, przeprosiny przyjęła, ale jej mało. Masz się domyślać co dalej zrobić i włazić jej w d.... . No naprawdę... Dziwny typ. Tzn. nie aż tak dziwny, ale to nie jest dobry materiał na normalny związek.

8

Też tak myślałem, ale z drugiej strony to co jej napisałem było naprawdę za ostre. Mam nadzieje, że dzisiaj ją spotkam i wszystko się wyjaśni czy ona jeszcze czegoś chce czy nie.

9 Ostatnio edytowany przez realek (2016-12-20 19:12:18)

I dupa minęliśmy się w drzwiach i zamiast ją zaczepić to bałem się co mi odpowie bo była z koleżanką.

10

no dałeś ciała...

11

może jeszcze będziesz miał okazję żeby ją gdzieś spotkać? Wtedy zagadaj, nawet jak będzie z koleżanką. Po prostu spytaj czy możecie chwilę pogadać na osobności smile

12 Ostatnio edytowany przez realek (2016-12-21 17:05:33)

Dzisiaj chyba definitywnie wszystko zepsułem. Spotkałem ją, rozdzieliła się z koleżanką i ćwiczyła sama przez jakieś 10 minut. Ja już do niej podszedłem to mnie zatkało bo pomyślałem sobie skoro napisała żebym się odpie*dolił to już nic od mnie nie chce i zapytałem tylko czy mogę zabrać ten przyrząd. Jak wychodziła słyszałem jak mówiła coś, że skoro miał tyle okazji a nie podszedł to znaczy, że nie był tego wart żeby dawać mu szansę po tym co mi napisał coś w tym stylu. Trudno było minęło.

13

Czyli ona pogrywala w dziwne gierki, wytknales to (czy ja faktycznie mocno obraziles?) , potem jeszcze przepraszales, niby Ci przebaczyla ale jednak kazala Ci "spierdalac". I jeszcze o nią chcesz zabiegać? Laska widac sama nie wie czego chce, bawi sie w twarda laske, niby by chciala ale nie do konca... no kurde, olej ją. Szkoda sobie tylko nerwy strzepic. I dobrze ze nie zagadales. Ale tak ogolnie w takich sytuacjach skoro Ci wybaczyla to powinieneś z nia normalnie potem gadac a nie sie czaic. Przeciez niby było wszystko ok.

14

Właśnie problem polega na tym, że bardzo mocno ją pocisnąłem i zrobiłem to przez jej dziwne gierki, które ze mną prowadziła. Z drugiej strony trochę ją rozumiem, że mnie sprawdzała, bo pewnie pytała koleżanek jaki jestem, a one powiedziały jej, że lubię imprezy i nie raz widziały jak lizałem się z jakąś laską, ale wtedy byłem wolny z nikim się nie spotykałem.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak odczytać takie zachowanie dziewczyny?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024