Dziwna relacja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Dziwna relacja

Nie potrafię rozgryźć dziewczyny z która się spotykam. Z jednej strony wydaję się nie być za bardzo  mną zainteresowana. Sama z siebie nie przytuli. Kontakt wzrokowy ot jak z każdym innym. Nie mówi, że jej zależy, że myśli o mnie itd.

Z drugiej strony sama inicjuje spotkania i to dość często. Gdy się widzimy jest miło, ale właśnie brakuje mi tych dowodów na to, że ona jest mną zainteresowana.

Dodam tylko, że w zeszłym tygodniu było wszystko super. Omal mi nie wyznała, że sie we mnie zakochała. W tym nastąpiła zmiana, ale nadal inicjuje te spotkania.

O co jej może chodzić?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez verdad (2016-12-15 09:32:30)

Odp: Dziwna relacja

To, ze inicjuje spotkania, znaczy, ze jestes dla niej wazny, nie jestes jej obojetny.
A ze nie wyraza uczuc ? Moze taka jest, moze ma jakies blokady ?
Dlugo sie spotykacie ?
Co o niej wiesz ? Miala kiedys kogos ? A w domu u niej jak jest ? Jaka atmosfera ?

3

a ty w ogole inicjujesz jakies spotkania czy tylko liczysz, ze ona bedzie kolo ciebie skakac? ma zabiegac o spotkania z toba, przytulac cie, calowac a ty z wdziecznosci zgodzisz sie.

4

Skoro inicjuje spotkania to miło jej w Twoim towarzystwie. Gdyby nie lubiła z Tobą spędzać czasu to by ich nie inicjowała. Tyle tylko, że to wcale nie znaczy że ona do Ciebie czuje coś głębszego. Może po prostu potrzebuje czasu by coś poczuć. Lub by przyznać się, że coś czuje. Nie naciskaj. Nie narzucaj tego tematu. Czekaj cierpliwie bo inaczej zrazisz ją do siebie.

5 Ostatnio edytowany przez Voxel (2016-12-20 08:02:41)

Owszem również inicjuje. W niedzielę, gdy sie widzieliśmy to powiedziałem jej, że dam jej trochę przestrzeni, żeby mogła sobie wszystko poukładać, ponieważ ona sama nie wie. Mimo tego jak to sama stwierdziła i tak musiała sie odezwać, ale to wygląda trochę tak, że po prostu  lubi moje towarzystwo.

Nie chce skończyć jako jej kolega, bo to kompletnie nie wchodzi w grę.

Póki co dam jej jeszcze trochę czasu i może nieco postaram się ograniczyć kontakt.

6

Dziewczyna sama nie wie czego chce i się  wycofuje.

Idę o zakład, że za jakiś czas sama się znowu odezwie, ale ja juz nie będę zaintersowany.

Dzięki wszystkim  za odpowiedzi smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024