Hej hej ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Hej hej ;)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Hej hej ;)

Witam się i ja wink jestem nowa. Aktualnie na sporym zakręcie życiowym wink szukam odskoczni, może trochę wsparcia i porzadnego kopa w tyłek wink
do spisania wink

2

Odp: Hej hej ;)

cześć, miło Cię poznać :-)
coś wiem na temat życiowego zakrętu, mój nie dość, że mnie mocno zaskoczył, to jeszcze nie bardzo chce się wyprostować,
ale jak to mówią, nic nie trwa wiecznie, złe dni również, więc mam nadzieję, że szybko wskoczysz na właściwe tory ;-)

Witajcie,
ja tu również nowa i również na zakręcie życiowym)))

4

Hejka! Dołączam do grona nowych smile

5

Nowi łączmy się ;-)

6

Hej, ja tu też całkiem świeża:-)

7

roxrenata napisał/a:

cześć, miło Cię poznać :-)
coś wiem na temat życiowego zakrętu, mój nie dość, że mnie mocno zaskoczył, to jeszcze nie bardzo chce się wyprostować,
ale jak to mówią, nic nie trwa wiecznie, złe dni również, więc mam nadzieję, że szybko wskoczysz na właściwe tory ;-)

tez mam taką nadzieję, bo póki co to siedze w koleinach i cierpię na totalny brak czasu.
ooo właśnie, zakręt z zaskoczenia to chyba najgorsze, co może się wydarzyć. Jeszcze teraz ta atmosfera...

Witam wszystkich wink

8

Cześć dziewczyny smile
cóż to za zakręty? może chciałybyście się podzielić? jeśli nie na forum to na pw?

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Hej hej ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024