CHcę poznać faceta z którym zdradziła mnie żona - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » CHcę poznać faceta z którym zdradziła mnie żona

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: CHcę poznać faceta z którym zdradziła mnie żona

Cześć,
jakis czas temu moja żona na wyjeździe firmowym zdradziła mnie z innym. A dokładnie zdradziła emocjonalnie bo upiera się że nie doszło do seksu. Sama cały nasz związek upierała sie że niewinny flirt a tym bardziej ściskanie się z innym to też zdrada.
Porozmawialiśmy ze sobą, trochę sie wkurzałem ale chcemy być ze sobą. Jednak jedna myśl nie dajem mi spokoju. Chciałbym go spotkać i zobaczyć. Żona nie chciała ale trochę ją do tego zmusiłem. Teraz nie wiem co powiedzieć na takim spotkaniu, jak zareagować.
Podpowiecie coś?
DOdtam że nie uważam aby gość był tym złym bo żona raczej świadomie godziła sie na jego propozycje bliższych relacji.

pozdrawiam i czekam na Wasze opinie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: CHcę poznać faceta z którym zdradziła mnie żona

No właśnie I co mu powiesz ? Cześć to z Tobą zdradziła mnie moja zona ? Ekstra smile po co Ci to wiedziec odpuść sobie to spotkanie . Zrobisz z siebie idiotę i tyle

3

Prze spokojny gość jesteś smile

4

flipers napisał/a:

Prze spokojny gość jesteś smile

Moim zdaniem raczej przedziwny...
Pomijając już kwestie Twojej definicji zdrady to czy możesz napisać w zasadzie PO CO chcesz się z nim spotkać?

5

chcesz sie spotkac, a nie wiesz po co?

6

Zapytaj się czy było ci dobrze z moją żoną i jak Ty to robisz.

7

Może wspólne pogaduszki przy piwku na temat seksu z żoną?albo dajcie sobie po razowi.

8

wawmartinez napisał/a:

Cześć,
zdradziła emocjonalnie bo upiera się że nie doszło do seksu

Cześć smile
Gdzieś spotkałem się z opinią, że taka zdrada wagowo jest dużo cięższa od seksu. Pomyśl o tym, bo może to prawda. Faceta olej. Nie on stworzył problemem, tylko twoja żona.

9

Martinez spotkaj się z nim i podaruj mu flakon dobrej wódki. W sumie dzięki niemu poznałeś prawdę na temat swojej żonki.

10

Wygląda mi to na prowokację.
Ktoś wymusza na potencjalnie zdradzającym spotkanie twarzą w twarz z rywalem, choć nie jest w stanie określić, w jakim celu miałoby się ono odbyć.
Jeśli go prawda, zagrała samcza duma. "Bo co ma on, czego ja nie mam?". Po czasie naszły,  być może - wątpliwości rodzaju: "A jeśli gość jest wyższy o głowę ode mnie i umięśniony ponad miarę? A do tego z ogoloną na łyso głową i w dresie z szalikiem Śląska Wrocław albo innej Legii Warszawa?
Jak mam się zachować w takiej sytuacji?".

11

A po kij jasny tobie jeszcze sie widzieć z facetem który pewnie posu...al Twoja żonkę? Aaaa chcesz mu mordę obić a potem trafisz może za kratki za pobicie i wtedy myślisz ze pokarzesz jemu i swojej ,,cudnej,,małżonce ze taki z Ciebie rycerz na białym koniu..pliss zastanów się smile

12

Jedyna słuszna teoria, i do przyjęcia jako powód spotkania, to wersja Wojtasa

W życiu wszystko ma sens, więc pasuje dziękować losowi wink

13 Ostatnio edytowany przez Secondo1 (2016-12-01 17:55:39)

Cel spotkania?
- inkasent!
Tylko o kasie fiskalnej nie zapomnij, bo może do skarbówki donieść smile

Tak na serio, to chyba tylko w celu podziękowania za pokazanie prawdy o żonie.

Inna sprawa to jak niby wygląda "emocjonalna" zdrada na imprezie firmowej?
Pewnie jeszcze po pijaku.
.wyznania dwóch podpitych osób??

Nawet byś się o tym nie dowiedział.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » CHcę poznać faceta z którym zdradziła mnie żona

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024