jak dlugo to jeszcze potrwa nie mam ochoty zyc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » jak dlugo to jeszcze potrwa nie mam ochoty zyc

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: jak dlugo to jeszcze potrwa nie mam ochoty zyc

mieszkam  po  rozwodzie  z  bylym mezem w  jednym  mieszkaniu od  20  lat nie  musze  chyba  pisać  co to  znaczy leczyłam  się  u  psychiatry  ale lekarz  powiedział  ze  trzeba  zlikwidować  przyczyne  a  co  ja mam  zrobić  nie  mam rodziny   przyjaciol  z  jego  strony to  wykancz  mnie  psychicznie boze  kochany  nawet  nie  umie  skladnie  pisać  taki  mam  metlik  w  glowie  mysle  pozytywnie uśmiecham  się  wierze w  leprze  jutro i  czasami  mysle  ze  jeżeli  to  ma  tak  dalej  potrwać  to  lepiej  żeby  mnie  nie  bylonawet  jak  komus  chce  się  zwierzyć  to  wysłucha  pokiwa  glowa i idzie  do  swoich  problemów mam  takie  wrazenie  ze  wszystko  mi  się  usowa  z  pod  nog niech  ktoś  mnie  wspomoże  chociaż  dobrym słowem  jestem  z  gdansks

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak dlugo to jeszcze potrwa nie mam ochoty zyc

Z pewnością mieszkanie pod jednym dachem z byłym mężem i to od 20 lat  jest trudne. Czyje jest to mieszkanie? Napisz coś więcej. Macie dzieci?

3

Odp: jak dlugo to jeszcze potrwa nie mam ochoty zyc

Pracujesz? CZemu sobie czegoś nie wynajmiesz? Choćby nawet pokoju w mieszkaniu ze współlokatorką?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » jak dlugo to jeszcze potrwa nie mam ochoty zyc

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024