Kolega mojego chlopaka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez Niebieskooka1 (2016-11-13 20:56:12)

Temat: Kolega mojego chlopaka

Czesc!

Sprawa wyglada nastepujaco: Miesiac temu zaczelam nowa prace. Bedac w nowym miejscu tydzien, spotkalam tam kolege mojego chlopaka (tu: oni razem pracowali dosyc krotko; ja poznalam tego kolege na jednej imprezie, ktora zorganizowala kolezanka z ich pracy - wtedy w ogole nie rozmawialismy). Przywitalismy sie tylko, nastepnego dnia zas zamienilismy kilka slow. I od tej pory widzac sie, witalismy sie, rozmawialismy, zartowalismy, nawet wracalismy autobusem z pracy razem. Wiadomo, jak to w nowej pracy, poznalam wiele innych osob, rowniez jego dobrego kumpla i w zasadzie, jak juz wspomnialam, rozmawialismy ze soba codziennie - o tym i owym. Jak znajomi z pracy.
Tak sie zlozylo, ze jego kumpel poszedl na urlop, a TEN zaczal mnie unikac! Gdy przyszedl do pracy i juz mnie zobaczyl to z wielkim wysilkiem na mnie spojrzal i sie usmiechnal - z ledwoscia! Nawet nie staral sie wydusic z siebie "czesc". Po prostu nagle zaczal sie zachowywac, jakby mnie nie znal.

Wczoraj rano, w autobusie, siedzielismy w roznych miejscach (ja go nawet nie zauwazylam) - gdy wysiedlismy, on szedl kilka krokow za mna... I dopiero sie przywitalismy usmiechem, kiedy doszlam do drzwi wejsciowych budynku i odwrocilam sie.

Na poczatku troche mnie to zdziwilo, moze sie zastanawialam, czy u niego wszystko ok, ale pytac nie mialam zamiaru, bo on mnie UNIKAL.
Czy ktos z Was moze mi napisac, czy faceci tak juz maja? Nie chodzi mi o tworzenie z nim zwiazku czy romansu biurowego, a wiec nie zastanawiam sie, czy byc moze sie we mnie zakochal. Chodzi po prostu o znajomosc, bo znamy sie, bo fajnie nam sie gadalo. Partnera zyciowego juz mam.

Z gory dziekuje za kazda odpowiedz.
smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kolega mojego chlopaka

Może faktycznie się zakochał? big_smile

3

Może po prostu Twój chłopak pogadał z nim, aby się od Ciebie odczepił wink

4 Ostatnio edytowany przez Niebieskooka1 (2016-11-13 20:10:07)

Trudno mi uwierzyc w to, ze moj chlopak by sie w takie cos bawil...
Poza tym powiedzenie "czesc" nie oznacza nie wiadomo czego.

5

Czy jest tu jeszcze ktos, kto moglby sie wypowiedziec? Pytam, bo nie wiem, jak mam to wszystko odbierac. Nadal mnie unika i nie wiem, dlaczego...
A wiec moze jest tu jakas kobietka, ktora takze miala taka sytuacje? Albo i mezczyzna, ktory sam unikal dziewczyny? Odezwijcie sie! smile

6

Nikt tu szklanej kuli nie ma, dlatego zamiast zastanawiać się i gdybać, proponuję po prostu zapytać.

7

Yyy.
Kolega kolegi ...
Taki problem, to nie problem.
Jesli tak bardzo Cię to nurtuje - to go po prostu zapytaj dlaczego się tak zachowuje.

8

Na Twoim miejscu po prostu podeszłabym do Niego, zapytała czy ma chwilę bo chcesz porozmawiać. I wprost zadała pytanie. Powiedz że zachowuje się jakby Cię unikał i chcesz wiedzieć co się stało bo dziwnie się z tym czujesz. Nawet jeśli nie powie Ci całej prawdy to przynajmniej dostrzeżesz w Nim sposób zachowania, który Ci coś podpowie. A z drugiej strony ludzie czasem potrafią się dziwnie zachowywać, więc jak nie uzyskasz konkretnej odpowiedzi to bym się tym przestała przejmować. Może faktycznie Mu się spodobałaś. Wyczuł że nie ma szans i się wycofał. Czasem kolega koledze też potrafi odbić dziewczynę.

9

A tak zupełnie szczerze, to nieco zastanawia mnie dlaczego zachowanie tego chłopaka zrobiło na Tobie, Niebieskooka, tak duże wrażenie, że aż zdecydowałaś się założyć tutaj konto i poświęcić mu odrębny wątek. Może to jednak Ty coś sobie wkreciłaś, a teraz czujesz się rozczarowana? wink

10

Priscilla, nic sobie nie wkrecilam. wink Zreszta, jak juz w swoim poscie napisalam, nie interesuje mnie romans na boku, gdyz mam juz partnera zyciowego. Nawet, gdyby takie cos mialo w gre wejsc, to nie krecilabym z kumplem mojego chlopaka.

Pytanie zadalam ze wzgledow psychologicznych - tak to ujme. A konto zostalo zalozone extra, poniewaz do starego stracilam dostep.

Dziekuje Wam za odpowiedzi. smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024