Tom94 napisał/a:santapietruszka napisał/a:Tom94 napisał/a:Zapomniałaś jeszcze dodać że koniecznie musi mieć prawo jazdy bo inaczej będzie persona non grata 
Powiem tak, fajnie by było jakby tylko takie były wymagania jednakże im dłużej żyje tym bardziej widzę że internetowe deklaracje trzeba brać bardziej na dystans, jeśli to co piszesz to prawda to cieszę się, jednak zaobserwowałem coś innego.
No, u mnie akurat prawko przydatne, bo jak soli zabraknie, to do sklepu jakieś 3 kilosy... 
Ale dobrze wiesz, co miałam - i nie tylko ja - na myśli. Tylko głupio Ci teraz się wycofać 
Myślisz że mnie przejrzałaś na wylot? 
Załóżmy że jest facet z najniższą krajową i z trudem ale jednak daje sobie radę więc chcesz powiedzieć że to w niczym nie przeszkadza?
No chciałbym w to uwierzyć............no ale jakoś nie potrafię 
Tom, ale Ty nie rozumiesz jednej kwestii od podstaw. To nie chodzi o to, że facet ma najniższą krajową, tylko z jakiego powodu ją ma. Bo jak z tego, że jemu to wystarcza i ma resztę w doopie, to niestety go skreśla - bo za najniższą krajową to ten facet niestety rodziny nie utrzyma, nawet z pomocą OPS, co zresztą akurat dla mnie jest uwłaczające. A jeśli ma tą najniższą w stanie - powiedzmy - przejściowym, bo musi mieć z czego żyć, ale generalnie szuka dalej, rzuca pomysłami - to jest zupełnie coś innego, nawet, jak mu nie wyjdzie. To wtedy ma nawet na plus - że nie wali pierdołami, że "on się nie będzie zniżał" czy coś tam. Ale jeśli ta najniższa krajowa jest dla niego szczytem ambicji i nie potrzebuje więcej, to wybacz - ale skreślony. No, nie czarujmy się.