Nigdy nie miałem dziewczyny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Nigdy nie miałem dziewczyny

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 161 z 161 ]

131 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-31 00:32:26)

Odp: Nigdy nie miałem dziewczyny
santapietruszka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Wiem, że było, ale może Autor sobie "wkręcił", że każdy informatyk ma kasę i ma dziewczynę tongue
Więc, chciałam tylko Autora uświadomić, że to nie jest prawda big_smile

Popracuj, Krejzi nad przecinkami, bo Ozzy i Brainless w ogóle nie będą chcieli z nami gadać zaniedługo big_smile

A propos - dowiedziałam się, że "zaniedługo" jest jak najbardziej niewłaściwe. Musicie mi wybaczyć, bo gadam tak od urodzenia, a "niezadługo" gadać nie będę big_smile

Szczerze, nie dziwię się, że Brainless zwrócił uwagę na brak przecinków.

Dla nas wszystkich, poduczmy się:
http://xn--jzyk-polski-rrb.pl/zasady-in … -przecinek

Zobacz podobne tematy :

132

Tom94 napisał/a:

Tylko widzisz, ty powiesz nie i się sprzeciwisz takiej relacji a zaraz za rogiem znajdzie się pięciu innych którym takie coś będzie odpowiadać i zostaniesz z ręką w nocniku.
Niestety ale to większość wyznacza pewne standardy.
To że ty czy też ja powiemy nie, nie wiele zmieni bo jesteśmy mniejszością.

Większość sobie może cokolwiek wyznaczać - reguły, zasady, standardy tongue Na kij mam to nabite. W większości przypadków jednak lepiej jest być w mniejszości big_smile

133 Ostatnio edytowany przez Brainless (2016-07-31 00:39:50)

Ciągle nie miałem dziewczyny,
lały ze mnie wszystkie karyny,
i choćbym jeździł rowerem,
mogę być z "friendzone" frajerem.

134 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-07-31 00:43:21)

Krejzolka82 napisał/a:

Krejzi, ja też zwróciłam uwagę na brak przecinków u Autora, ale Ciebie o brak poczucia humoru nie podejrzewam big_smile

Ta, i wiem, że u mnie po "Krejzi" w tamtym poście miał być przecinek big_smile Ale jest weekend i nie chciało mi się poprawiać big_smile

135 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-31 00:45:19)

Krejzolka82 napisał/a:

Krejzi, ja też zwróciłam uwagę na brak przecinków u Autora, ale Ciebie o brak poczucia humoru nie podejrzewam big_smile

No, gdzież ja bym była bez humoru??? big_smile big_smile big_smile

Tylko czasami mam "zawiasy" big_smile tongue big_smile

A najlepsze, że wszyscy po za Autorem, zaczęli mieć manię przecinkową tongue big_smile tongue

136

Krejzolka82 napisał/a:

Pietruszka, nie to że się czepiam, ale walnęłaś mi ignora tongue Takiego, że normalnie cierpię, nie wiem czy siem pozbieram tongue

137

Wlazłem więc sobie na forum,
kobiet tak pełnych wigoru,
przecinków jam ci nie znaju,
więc piszę jak gdym na haju...

138

Brainless napisał/a:

Drogi Kolego, wątki Ci się pomyliły big_smile

139 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-07-31 00:56:06)

Ozzy Da Frog napisał/a:
Tom94 napisał/a:

Tylko widzisz, ty powiesz nie i się sprzeciwisz takiej relacji a zaraz za rogiem znajdzie się pięciu innych którym takie coś będzie odpowiadać i zostaniesz z ręką w nocniku.

Większość sobie może cokolwiek wyznaczać - reguły, zasady, standardy tongue Na kij mam to nabite. W większości przypadków jednak lepiej jest być w mniejszości big_smile

Ależ jaki ignor??? Że co, że gdzie???

A naprawdę to się zgadzam. Tom, za bardzo się kierujesz jakąś tam nieokreśloną większością, która właściwie nie istnieje. Bo co, że facet z jakiejś większości/mniejszości poderwie Ci na samochód dziołchę, którą chciałeś dla siebie? To weź usiądź i się zastanów, czy dziołcha, która poleciała na samochód aby na pewno była dla Ciebie.

Dla Ozzy The Frog especially: http://img.wapster.pl/bckgrdsrv.aspx?id=3288619&countryID=26

140

Tom94 napisał/a:
Ozzy Da Frog napisał/a:

Byt - sryt big_smile Gdzieś tu krąży wątek o tym czego oczekują dzisiejsze kobiety - facet z pensją minimum 10 koła, z czego większość przeznacza na swoją "papużkę" tongue Niech mi ktoś wskaże jeden przykład inwestora który dorobił się na ładowaniu gotówki w kobietę tongue Nie ma takiego big_smile

Ja sobie sama swój byt zapewniam. Facet ma zapewniać sobie swój i nie żerować na moim bycie. Za duże wymagania???

Zapomniałaś jeszcze dodać że koniecznie musi mieć prawo jazdy bo inaczej będzie persona non grata tongue

Powiem tak, fajnie by było jakby tylko takie były wymagania jednakże im dłużej żyje tym bardziej widzę że internetowe deklaracje trzeba brać bardziej na dystans, jeśli to co piszesz to prawda to cieszę się, jednak zaobserwowałem coś innego.

141

Krejzolka82 napisał/a:
Brainless napisał/a:

Drogi Kolego, wątki Ci się pomyliły big_smile

E tam tongue Przeż na temat jest wink

142 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-31 00:59:53)

Dla Ozzy The Frog especially: http://img.wapster.pl/bckgrdsrv.aspx?id=3288619&countryID=26

OMG, jak mogłaś???!!!!!!!!!!!!!! big_smile big_smile big_smile

Co, myślisz, że jak Go pocałujesz to zamieni się w Księcia? big_smile

A niby w moim uśmiechu się zakochałaś, a buziaczki na forum rozsyłasz big_smile big_smile big_smile

143 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-07-31 01:02:34)

Tom94 napisał/a:

Zapomniałaś jeszcze dodać że koniecznie musi mieć prawo jazdy bo inaczej będzie persona non grata tongue

Powiem tak, fajnie by było jakby tylko takie były wymagania jednakże im dłużej żyje tym bardziej widzę że internetowe deklaracje trzeba brać bardziej na dystans, jeśli to co piszesz to prawda to cieszę się, jednak zaobserwowałem coś innego.

No, u mnie akurat prawko przydatne, bo jak soli zabraknie, to do sklepu jakieś 3 kilosy... tongue
Ale dobrze wiesz, co miałam - i nie tylko ja -  na myśli. Tylko głupio Ci teraz się wycofać big_smile

Brainless   - niezła poezja, prawie. Tak se ośmielam się zauważyć, bo widzę, że większość upojona lipcowym weekendem przeoczyła Twe autorskie próbki i mógłbyś poczuć się niedoceniony smile

144

Ależ jaki ignor??? Że co, że gdzie???

Pietruszka, znajdź sobie na poprzednich stronach, pisałem o Wilanowie, frytkach i zachodach słońca tongue

145

Tom94 napisał/a:

No, u mnie akurat prawko przydatne, bo jak soli zabraknie, to do sklepu jakieś 3 kilosy... tongue
Ale dobrze wiesz, co miałam - i nie tylko ja -  na myśli. Tylko głupio Ci teraz się wycofać big_smile

3 kilosy? Większe dystanse na co dzień na piechotę pokonuję. tongue

A tak w ogóle to czekam, aż za jakiś czas pojawi się autor i zda relację ze swoich postępów i mam nadzieję, że użyje wtedy choć jednego znaku przestankowego.

146 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-07-31 01:06:19)

Ozzy Da Frog napisał/a:

Nieee... z facetem bez poczucia humoru to nawet dookoła świata nie pojadę, choćby stawiał big_smile

A taki z poczuciem humoru, czym się zdoła wywinąć? Zabranie Cię na frytki gdzieś na Wilanowie będzie wystarczająco wyniosłe i romantyczne? No dobra - dorzucę zachód słońca do tych frytek tongue

Nie widziałam tongue

Nigdy nie byłam w Wilanowie, ale mam tam tak jakby daleko big_smile Frytki spoko, zachód słońca mogę odpuścić, wolę nad morzem, chyba że wykażesz wyższość zachodu słońca w Wilanowie nad zachodem słońca nad Bałtykiem big_smile

147

Tom94 napisał/a:

Myślisz że mnie przejrzałaś na wylot? tongue

Załóżmy że jest facet z najniższą krajową i z trudem ale jednak daje sobie radę więc chcesz powiedzieć że to w niczym nie przeszkadza?
No chciałbym w to uwierzyć............no ale jakoś nie potrafię big_smile

148 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-07-31 01:15:06)

Tom94 napisał/a:
Tom94 napisał/a:

Załóżmy że jest facet z najniższą krajową i z trudem ale jednak daje sobie radę więc chcesz powiedzieć że to w niczym nie przeszkadza?

Tom, ale Ty nie rozumiesz jednej kwestii od podstaw. To nie chodzi o to, że facet ma najniższą krajową, tylko z jakiego powodu ją ma. Bo jak z tego, że jemu to wystarcza i ma resztę w doopie, to niestety go skreśla - bo za najniższą krajową to ten facet niestety rodziny nie utrzyma, nawet z pomocą OPS, co zresztą akurat dla mnie jest uwłaczające. A jeśli ma tą najniższą w stanie - powiedzmy - przejściowym, bo musi mieć z czego żyć, ale generalnie szuka dalej, rzuca pomysłami - to jest zupełnie coś innego, nawet, jak mu nie wyjdzie. To wtedy ma nawet na plus - że nie wali pierdołami, że "on się nie będzie zniżał" czy coś tam. Ale jeśli ta najniższa krajowa jest dla niego szczytem ambicji i nie potrzebuje więcej, to wybacz - ale skreślony. No, nie czarujmy się.

149

[ote]Nigdy nie byłam w Wilanowie, ale mam tam tak jakby daleko big_smile Frytki spoko, zachód słońca mogę odpuścić, wolę nad morzem, chyba że wykażesz wyższość zachodu słońca w Wilanowie nad zachodem słońca nad Bałtykiem big_smile

Tak mi siem napisało o Wilanowie, byłem, widziałem, bez szału, myślałem że to taki tutejszy Paryż tongue A przy odpowiednim zachodzie słońca mogę zapomnieć o frytkach, jednak nie wiem jak to jest spędzić zachód słońca przy pietruszce tongue

150

Tom, ale Ty nie rozumiesz jednej kwestii od podstaw. To nie chodzi o to, że facet ma najniższą krajową, tylko z jakiego powodu ją ma. Bo jak z tego, że jemu to wystarcza i ma resztę w doopie, to niestety go skreśla - bo za najniższą krajową to ten facet niestety rodziny nie utrzyma, nawet z pomocą OPS, co zresztą akurat dla mnie jest uwłaczające. A jeśli ma tą najniższą w stanie - powiedzmy - przejściowym, bo musi mieć z czego żyć, ale generalnie szuka dalej, rzuca pomysłami - to jest zupełnie coś innego, nawet, jak mu nie wyjdzie. To wtedy ma nawet na plus - że nie wali pierdołami, że "on się nie będzie zniżał" czy coś tam. Ale jeśli ta najniższa krajowa jest dla niego szczytem ambicji i nie potrzebuje więcej, to wybacz - ale skreślony. No, nie czarujmy się.

Brawo smile

151

Tom94 napisał/a:

Raczej wątpię że są na tym świecie takie osobniki którym najniższa krajowa będzie w pełni wystarczać.
Pozostała część jednak ten stan będzie chciała zmienić, jednym się uda a drugim nie i co z tymi drugimi?
Bo może zdarzyć się taka sytuacja że ktoś chce a i tak mu się nie udało, co wtedy?
Prawda jest taka że takie zarobki są niesamowicie odpychające i dyskwalifikują faceta jako partnera życiowego.

Ps: Również jestem ciekawe jak się odniesiesz do osoby z chorobami wrodzonymi której pracodawcy podcinają skrzydła.
Mało kto chce zatrudniać pracownika o marnym zdrowiu.

152

Nie ma tak ,że całe życie ktoś zarobią najniższa krajowa. Chyba, że nie szuka niczego innego , bo myśli że i tak nie znajdzie.

153

Tom, nie wiem, skąd jesteś, ale jeśli masz orzeczony stopień niepełnosprawności, to może mogę Ci coś pomóc w znalezieniu pracy smile

A co do reszty Twoich pytań, to już się wypowiedziałam. Nie ma znaczenia, że się nie udaje - ważne, że się chce. A ewentualna druga osoba na pewno chętnie będzie wspierać smile
Ale nikt za Ciebie nic nie zrobi smile

154

rossanka napisał/a:

Nie ma tak ,że całe życie ktoś zarobią najniższa krajowa. Chyba, że nie szuka niczego innego , bo myśli że i tak nie znajdzie.

Powiem ci tak w tym kraju wszystko jest możliwe wink
Nawet po sobie to widzę, mam co prawda więcej niż najniższa krajowa ale pewnego pułapu za cholerę przeskoczyć nie mogę, o to po prostu taki mamy klimat w Polsce.

155

Ozzy Da Frog napisał/a:

[ote]Nigdy nie byłam w Wilanowie, ale mam tam tak jakby daleko big_smile Frytki spoko, zachód słońca mogę odpuścić, wolę nad morzem, chyba że wykażesz wyższość zachodu słońca w Wilanowie nad zachodem słońca nad Bałtykiem big_smile

Tak mi siem napisało o Wilanowie, byłem, widziałem, bez szału, myślałem że to taki tutejszy Paryż tongue A przy odpowiednim zachodzie słońca mogę zapomnieć o frytkach, jednak nie wiem jak to jest spędzić zachód słońca przy pietruszce tongue

Przez Was walnęłabym znowu niechcący ignora Ozzy'emu ( apostrof w normie, aczkolwiek pyknął mi się średnik i musiałam poprawiać).

Zachód słońca z Pietruszką jak najbardziej do zobaczenia na południu Polski, możemy się dogadać big_smile Zapomina się o bożym świecie, a nie tylko o frytkach big_smile

A Wy, Panowie, Tom i Autor wątku, patrzcie, jak się flirtuje, zanim nie przejdziemy na priv big_smile big_smile big_smile

156 Ostatnio edytowany przez Brainless (2016-07-31 01:35:38)

Ozzy Da Frog napisał/a:

Nieee... z facetem bez poczucia humoru to nawet dookoła świata nie pojadę, choćby stawiał big_smile

A taki z poczuciem humoru, czym się zdoła wywinąć? Zabranie Cię na frytki gdzieś na Wilanowie będzie wystarczająco wyniosłe i romantyczne? No dobra - dorzucę zachód słońca do tych frytek tongue

Nie widziałam tongue

Nigdy nie byłam w Wilanowie, ale mam tam tak jakby daleko big_smile Frytki spoko, zachód słońca mogę odpuścić, wolę nad morzem, chyba że wykażesz wyższość zachodu słońca w Wilanowie nad zachodem słońca nad Bałtykiem big_smile

http://f.wszelkieprzepisy.pl/images/o4dbreai/pikantne-frytki-z-batatow-orig.png

Frytki z batatów, jakby co. A może morze jest tam za oknem tongue

157

Tom, nie wiem, skąd jesteś, ale jeśli masz orzeczony stopień niepełnosprawności, to może mogę Ci coś pomóc w znalezieniu pracy smile

A co do reszty Twoich pytań, to już się wypowiedziałam. Nie ma znaczenia, że się nie udaje - ważne, że się chce. A ewentualna druga osoba na pewno chętnie będzie wspierać smile
Ale nikt za Ciebie nic nie zrobi smile

Dzięki za propozycję ale nie skorzystam tongue
Aktualnie coś już mam ale nawet jeśli byłbym bezrobotny to wolałbym sam rozwiązać swój problem bez udziału osób trzecich, taki już mam charakter.

Ok, czyli wystarczy sama chęć i pewnie też optymistyczne podejście do wszystkiego.....

158 Ostatnio edytowany przez Brainless (2016-07-31 01:49:09)

Petroselinum stara się pomóc,
i Crazy Woman - jesteśmy w domu?
Próżne wysiłki są lecz tych kobiet,
autor tematu nic już nie powie...
tongue

159

Tom94 napisał/a:

optymistyczne podejście do wszystkiego.....

To przede wszystkim smile

Brainless - w życiu nie jadłam frytek z batatów. Ale podobno są niezłe, mówiła mi koleżanka, która jadła smile

Autor tematu jak dla mnie założył go przed kolejną dyskoteką z rozpaczy. Ale może się mylę smile

160 Ostatnio edytowany przez Brainless (2016-07-31 02:00:26)

Ja z kolei słyszałem o frytkach z marchewki. Polecano mi je serwowane w jednej z knajp w Gdańsku. Nie było mi jednak dane ich spróbować. Z kolei koleżanka z pracy twierdzi, że są niedobre...

I słuchaj tu plotek kulinarnych hmm

161

Kafejek ci u nas dostatek, więc Szanowych Państwa zapraszam do jednej z nich lub proszę o stworzenie własnej wink. Tymczasem z uwagi na nieregulaminowo niski poziom wątku, zostaje on zamknięty. Niemniej ubolewam bardzo, że psuję Wam tę radosną zabawę hmm.

-------------
P.S.

Ozzy Da Frog napisał/a:

No to właśnie to zdanie - po "dowiedzieć się" mogłeś zastosować średnik, nie przecinek tongue Jeśli nie chciałeś zastosować średnika to przecinek należało pominąć big_smile

Przyganiał kocioł garnkowi smile. Przed "to" powinien znaleźć się przecinek, na temat średnika nawet się nie wypowiadam cool. Przepraszam, ale nie umiałam sobie odmówić wink.

Posty [ 131 do 161 z 161 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Nigdy nie miałem dziewczyny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024