Nigdy nie miałem dziewczyny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Nigdy nie miałem dziewczyny

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 161 ]

66

Odp: Nigdy nie miałem dziewczyny
wzetgr napisał/a:

wzrost 165cm   opowiadałem w jakich miastach byłem i o pracy tez trochę  no i może to źle powiedziałem  ale jej mówiłem   no  po prostu jej powiedziałem że jestem biedny bo nie zawsze praca jest  i ze nie zawsze mnie stać  na podróże  to mi powiedziała że ona nie patrzy na pieniądze  bo ona myślała ze jak podróże to gdzieś za granicę a ja tylko Po Polsce  byłem jeździłem trochę byłem w paru miastach  ni potem ona zaczęła opowiadać o sobie

Po co mówisz, że jesteś biedny? To tak jakbyś mówił, że nie zasługujesz na to i tamto.
To się również tyczy zdań typu: wiesz, nigdy mi w pracy nic nie wychodzi, wiesz, w szkole byłem popychadłem, wiesz, wiem że jestem za niski/gruby/łysy/garbaty... Jak o sobie tak żle mówisz  już na początku, to druga strona też Cię tak odbierze. Lepiej tak neutralnie porozmawiać, żeby tez nie przegiąć (np zawsze byłem najlepszy w szkole, moi rodzice są bardzo bogaci, uważam, że jestem, najprzystojniejszy z moich braci itd) big_smile

Zobacz podobne tematy :

67

santapietruszka napisał/a:

No, ja szczerze mówiąc też pomyślałam, że te podróże to za granicę. Gdzieś do Gwatemali i na Bali. Co nie oznacza, że podróże po Polsce nie są ok, bo sama lubię smile

Taaa Pietrucha big_smile I pewnie pomylałaś jeszcze że się załapiesz tongue

68

za długo by jechać komunikacja miejską  a teraz się kolejne wesele zapowiada w rodzinie i znowu problemy

69

Ozzy Da Frog napisał/a:

No, ja szczerze mówiąc też pomyślałam, że te podróże to za granicę. Gdzieś do Gwatemali i na Bali. Co nie oznacza, że podróże po Polsce nie są ok, bo sama lubię smile

To mnie też zabierzcie, bo w tym roku koczuję w domu smile

70

wzetgr napisał/a:

za długo by jechać komunikacja miejską  a teraz się kolejne wesele zapowiada w rodzinie i znowu problemy

Czyli Pan Wygodnicki?

71

80km miałem w jedna stronę jechać komunikacja jak  nic kasy nie miałem zero

72

Bali to można w tartaku znaleźć jakby co... znam kilka w okolicy tongue

73

wzetgr napisał/a:

A, to przepraszam.

74

wzetgr jakim autem jeździsz?

Pietruszka, oj tam, przecinki. big_smile Jestem stara, ślepa i mam sklerozę. Nie pamiętam gdzie je stawiać, to bawię się w chybił - trafił. big_smile

75

a chciała się spotykać  co sobotę  a teraz to pewnie poznała informatyka  widziałem zdjęcia to on kasy ma

76

Autorze, udzieliłem Ci ważnych rad. Zapisz je i następnym razem się stosuj.
Acha, jak następnym razem nie będziesz miał kasy, żeby przyjechać to już lepiej powiedz/napisz, że po prostu nie możesz (jeśli nie chcesz kłamać).

77

wzetgr napisał/a:

a chciała się spotykać  co sobotę  a teraz to pewnie poznała informatyka  widziałem zdjęcia to on kasy ma

Cierpliwości, w wieku 24 lat mało kto miał kase. Im bliżej 30ki tym będziesz więcej zarabiać. Pomału.

78

to było rok temu te 2 spotkania  odkąd 4lata mam konto na tym portalu randkowym  teraz to mi tam nie wychodzi  z żadną  nawet mi nie odpisują tak jak by wiedziały ze mi nie wychodzi i że lepiej mu nie odpisywać

79

wzetgr napisał/a:

Najpierw zadbaj o swoją pozycję a dopiero potem bierz się za dziewczyny.
Bo inaczej same porażki cię czekają.

80

może jedna do  drugiej z okolicy  co maja konta na tym portalu  mówi ze ten do mnie pisał i jest nudny i jak do ciebie napisze to mu nie odpisuj

81

rossanka napisał/a:
wzetgr napisał/a:

Cierpliwości, w wieku 24 lat mało kto miał kase. Im bliżej 30ki tym będziesz więcej zarabiać. Pomału.

Rossanka, po co Autorowi utrzymanka na którą poczeka jeszcze 6 lat tongue Jak dobrze pójdzie tongue Panie z drogówki są znacznie bliżej, wręcz na wyciągnięcie ręki. Bo utrzymanka i pani z drogówki niewiele się właściwie różnią od siebie tongue

82

No co do portali to Ci nie doradzę, bo jestem ich przeciwnikiem, ale pewnie inni podzielą się doświadczeniem.

83

czyli kasy trzeba mieć  ale znam takich co maja tak jak ja  z kasą a maja dziewczyny

84 Ostatnio edytowany przez rossanka (2016-07-30 23:36:13)

Ozzy Da Frog napisał/a:
rossanka napisał/a:
wzetgr napisał/a:

Rossanka, po co Autorowi utrzymanka na którą poczeka jeszcze 6 lat tongue Jak dobrze pójdzie tongue Panie z drogówki są znacznie bliżej, wręcz na wyciągnięcie ręki. Bo utrzymanka i pani z drogówki niewiele się właściwie różnią od siebie tongue

Tak tylko sobie piszę. Jeśli uważa, że to przez kasę to niech powoli coś w tym kierunku robi.
No bo co można doradzić?

edit doczytałam:
"czyli kasy trzeba mieć  ale znam takich co maja tak jak ja  z kasą a maja dziewczyny"
Czyli jednak nie do końca o kasę chodzi big_smile

85

ale oni maja gadane i to widać u nich

86

wzetgr napisał/a:

czyli kasy trzeba mieć  ale znam takich co maja tak jak ja  z kasą a maja dziewczyny

Nie o porównywanie się z innymi chodzi, tylko o skupienie się na sobie i swojej wartości. Tego dowiedziałem się m.in. na tym portalu.

87

od razu  bajerują żarty śmiechy  i się udaje im

88

no u mnie pewnie o kasę i śmiałość  chodzi

89

wzetgr napisał/a:

Tez znam takich ale oni mają bajerę opracowaną do perfekcji a po tobie tego nie widzę, dlatego radzę zadbać o pozycję.

90 Ostatnio edytowany przez Brainless (2016-07-30 23:42:20)

wzetgr napisał/a:

od razu  bajerują żarty śmiechy  i się udaje im

Nie. O to też nie chodzi. Gdyby chodziło o żarty i uśmiechy, dziś powinienem mieć harem wink
Promieniujesz po prostu negatywnym nastawieniem do siebie i do ewentualnych spotkań z dziewczynami.
Trzeba zmienić nastawienie. A okazji do poznania ludzi szukać nie na dyskotece tylko np. na wspólnej wycieczce rowerowej.

91

a może by wziąć udział w programie  "chłopaki do wzięcia"  tam biedniejsi  brali udział i  cześć z nich znalazła dziewczyny  nie wszyscy ale mniejsza połowa  znalazła

92

wzetgr napisał/a:

a może by wziąć udział w programie  "chłopaki do wzięcia"  tam biedniejsi  brali udział i  cześć z nich znalazła dziewczyny  nie wszyscy ale mniejsza połowa  znalazła

No jeśli chcesz być pośmiewiskiem w całym kraju to spoko, bierz udział big_smile

93

zastanawiałem się nad tym że tak może  wtedy by było jeszcze gorzej dlatego lepiej nie

94

oglądałem ten program i tak pomyślałem  długo myślałem nad tym ze tak  by było by się śmiali z okolicy

95

Tom94 napisał/a:
wzetgr napisał/a:

Tez znam takich ale oni mają bajerę opracowaną do perfekcji a po tobie tego nie widzę, dlatego radzę zadbać o pozycję.

Pozycję - srycję tongue Karwia, masz całe życie dopasowywać pod to żeby jakiejś rozkapryszonej pannicy zapewnić dogodne warunki bytowe wink A co jeśli Twoją pasją jest np. gra na gitarze elektrycznej, ale nie będzie Cię stać nawet na najtańszy wzmacniacz, bo panna zażyczy sobie all inclusive na wycieczce do Turcji, zamiast zadowolić się "tylko" czterema gwiazdkami? tongue Masz zrezygnować całkowicie z samego siebie, żeby ciągle komuś dogadzać? Nie pindol tongue

96

Tom94 napisał/a:
wzetgr napisał/a:

No jeśli chcesz być pośmiewiskiem w całym kraju to spoko, bierz udział big_smile

A mi jest żal tych Chłopaków.

97

Za dużo myślisz o braku dziewczyny. Zrobiłeś z tego główny priorytet pomimo ponoszenia kolejnych porażek. Niestety, najpierw trzeba się zebrać do kupy, żeby potem mieć co sobą reprezentować przy kolejnych kontaktach z dziewczynami.

98

Ozzy Da Frog napisał/a:

Nieee... z facetem bez poczucia humoru to nawet dookoła świata nie pojadę, choćby stawiał big_smile

Autorze drogi - ogarnij się, facet, zacznij mieć jaja.
1- nie gadamy, że jesteśmy biedni, bo to nie ma znaczenia. Już o tym wspomniałam. Jak masz ochotę zaprosić pannę na wyjazd, to możesz na rower.
2- nie gadamy, że praca raz jest, raz nie ma. Jak tak jest, to raczej ogarniamy inną pracę albo dodatkową, bo żadna panna nie zainteresuje się facetem, który nie gwarantuje poczucia bezpieczeństwa. W sensie, że jak nie będzie na chleb, to on po prostu wzruszy ramionami i stwierdzi "no cóż, akurat pracy nie ma..."
3 - nie gadamy do obcych panien, że interesują nas "podróże", skoro jeździmy 50km rowerem. Selekcja naturalna. Mów, że lubisz przejażdżki rowerowe. Nie będzie niedomówień.
4 - ogarnij się, facet. Jak nie masz parę złotych na bilet na PKS, żeby dojechać do potencjalnej ukochanej, a masz na dyskotekę, to z Tobą coś nie tak.

99

Ozzy Da Frog napisał/a:
Tom94 napisał/a:
wzetgr napisał/a:

Pozycję - srycję tongue Karwia, masz całe życie dopasowywać pod to żeby jakiejś rozkapryszonej pannicy zapewnić dogodne warunki bytowe wink A co jeśli Twoją pasją jest np. gra na gitarze elektrycznej, ale nie będzie Cię stać nawet na najtańszy wzmacniacz, bo panna zażyczy sobie all inclusive na wycieczce do Turcji, zamiast zadowolić się "tylko" czterema gwiazdkami? tongue Masz zrezygnować całkowicie z samego siebie, żeby ciągle komuś dogadzać? Nie pindol tongue

To że piszę o pozycji nie oznacza od razu że taki wariant mi by odpowiadał, ja tam wolę być sam i pewnie będę niż być z byle kim.
Jednak większości taki układ odpowiada i ta większość wyznaczyła takie standardy że facet ma mieć pozycję by zapewnić odpowiedni byt.

100

bo widzę same pary znajomi z okolicy się żenią  dziewczyny z okolicy zajęte te ze szkoły to też już   po ślubach co patrzę to każda zajęta a mi w rodzinie mówią pouciekają ci w końcu  te dziewczyny i sam zostaniesz tak mi wuj powiedział

101

Ozzy Da Frog napisał/a:

Nieee... z facetem bez poczucia humoru to nawet dookoła świata nie pojadę, choćby stawiał big_smile

Przebijam:
http://1.fwcdn.pl/po/90/43/119043/7531930.3.jpg

102

na dyskotece to był wstęp za darmo albo jak byłem kierowcą to też za darmo miałem bo czasem 4 osoby wiozłem

103

Brainless napisał/a:
Ozzy Da Frog napisał/a:

Przebijam:

Jak nadrobisz przecinki, to możemy pogadać tongue

104

Brainless napisał/a:

Przebijam:

Jak nadrobisz przecinki, to możemy pogadać tongue

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Starczy?

A autor chyba nie bardzo chce czytać nasze rady, najwyraźniej wygodnie mu żalić się na cholerny świat. I nic z tym nie robić.

105

Bo zrobienie czegoś wymaga wysiłku.

106

co dzień się  wysilam   pracuje  fizycznie

107 Ostatnio edytowany przez Brainless (2016-07-31 00:02:23)

rossanka napisał/a:

No tak, tylko że autor wysiłek już ponosił. Próbował umawiać się z kobietami.
Teraz przydałaby się tylko korekta jego podejścia i kilka poprawek do metod zaczynania relacji z kobietami.
Tak naprawdę to autor jest rozgoryczony i temat mu służy do wylewania tego rozgoryczenia.

wzetgr napisał/a:

co dzień się  wysilam   pracuje  fizycznie

Niezłe, a mówiłeś, że nie masz poczucia humoru smile

108

dobra dzięki za rady  już nie zabieram wam czasu

109

Brainless napisał/a:
rossanka napisał/a:

No tak, tylko że autor wysiłek już ponosił. Próbował umawiać się z kobietami.
Teraz przydałaby się tylko korekta jego podejścia i kilka poprawek do metod zaczynania relacji z kobietami.
Tak naprawdę to autor jest rozgoryczony i temat mu służy do wylewania tego rozgoryczenia.

Niezupełnie o to mi chodziło.  Chodziło mi o wysiłek zrobienia czegoś że sobą,  rozwoju a nie wysilek -startowanie do dziewczyn.

110

bo inni tez niedługo z takim problemem  napiszą lub podobnym

111

wzetgr napisał/a:

dobra dzięki za rady  już nie zabieram wam czasu

Czyli co? Jednak to była jakaś prowokacja, tak?
Zostałem oblany pianą, tak?

112

Tom94 napisał/a:

Jednak większości taki układ odpowiada i ta większość wyznaczyła takie standardy że facet ma mieć pozycję by zapewnić odpowiedni byt.

Byt - sryt big_smile Gdzieś tu krąży wątek o tym czego oczekują dzisiejsze kobiety - facet z pensją minimum 10 koła, z czego większość przeznacza na swoją "papużkę" tongue Niech mi ktoś wskaże jeden przykład inwestora który dorobił się na ładowaniu gotówki w kobietę tongue Nie ma takiego big_smile

113

jaka prowokacja  daliście mi wskazówki  spróbuje  ich użyć  może się uda

114

A taki z poczuciem humoru, czym się zdoła wywinąć? Zabranie Cię na frytki gdzieś na Wilanowie będzie wystarczająco wyniosłe i romantyczne? No dobra - dorzucę zachód słońca do tych frytek tongue

115

jak będę miał czas to weekend może pojadę na rynek i spróbuję w realu zagadać  albo na portalu randkowym

116

wzetgr napisał/a:

jaka prowokacja  daliście mi wskazówki  spróbuje  ich użyć  może się uda

No. I tak trzymać. Powodzenia.

http://2.bp.blogspot.com/-WjVwZJa6buQ/VYpnM52mcyI/AAAAAAAAB4g/kk4kDTkoteA/s1600/Good%2BLuck%2B%25282%2529.png

117

Brainless napisał/a:

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Starczy?

A autor chyba nie bardzo chce czytać nasze rady, najwyraźniej wygodnie mu żalić się na cholerny świat. I nic z tym nie robić.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b7/Humhrt2.jpg

No, bo te kobiety takie złe... rowerem na Bali nie chcą jeździć i gustują wyłącznie w informatykach z kasą... tongue

118

a innym się udało co tu pisali ?  podobne tematy

119

Brainless napisał/a:

Starczy?

No, bo te kobiety takie złe... rowerem na Bali nie chcą jeździć i gustują wyłącznie w informatykach z kasą... tongue

Przecież Brainless jest informatykiem, a jest sam.

120

Autorze, powodzenia Ci życzę smile
Ale tak naprawdę od serca powiem, odrobina poczucia humoru jednak się przyda. Nie tylko w kontaktach z kobietami, ale ogólnie w życiu. Popracuj nad tym smile

121 Ostatnio edytowany przez Brainless (2016-07-31 00:14:22)

Brainless napisał/a:

Starczy?

Wygląda jak mapa Ameryki Południowej w 3d. Z graficznym przedstawieniem rzeźby terenu. Po podgrzaniu w mikrofalówce.

wzetgr napisał/a:

a innym się udało co tu pisali ?  podobne tematy

Ich zapytaj.

Krejzolka82 napisał/a:

Ale (chwilowo) bez kasy. Nie łapię się w koniunkcję.

122

Krejzolka82 napisał/a:

Widocznie nie ma kasy. Nie spełnia warunku. Jak jest informatykiem, to powinien wiedzieć, że warunek musi być spełniony.

A poważnie to to było do któregoś postu Autora big_smile że dziewczyna informatyka znalazła, więc ma kasę czy coś big_smile

123

Acha i jeszcze propsy dla Ozzy'ego (apostrof właściwie użyty tongue) za nick. Przypomina mi o jednym z moich ulubionych wokalistów smile

124 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-31 00:19:43)

Krejzolka82 napisał/a:

Widocznie nie ma kasy. Nie spełnia warunku. Jak jest informatykiem, to powinien wiedzieć, że warunek musi być spełniony.

A poważnie to to było do któregoś postu Autora big_smile że dziewczyna informatyka znalazła, więc ma kasę czy coś big_smile

Wiem, że było, ale może Autor sobie "wkręcił", że każdy informatyk ma kasę i ma dziewczynę tongue
Więc, chciałam tylko Autora uświadomić, że to nie jest prawda big_smile

125

Ozzy Da Frog napisał/a:
Tom94 napisał/a:

Byt - sryt big_smile Gdzieś tu krąży wątek o tym czego oczekują dzisiejsze kobiety - facet z pensją minimum 10 koła, z czego większość przeznacza na swoją "papużkę" tongue Niech mi ktoś wskaże jeden przykład inwestora który dorobił się na ładowaniu gotówki w kobietę tongue Nie ma takiego big_smile

Tylko widzisz, ty powiesz nie i się sprzeciwisz takiej relacji a zaraz za rogiem znajdzie się pięciu innych którym takie coś będzie odpowiadać i zostaniesz z ręką w nocniku.
Niestety ale to większość wyznacza pewne standardy.
To że ty czy też ja powiemy nie, nie wiele zmieni bo jesteśmy mniejszością.

126

No i Brainless niestety utracił supermoce informatyka. Przegrał w starciu z kryptonitem z forum.

127

Krejzolka82 napisał/a:

Wiem, że było, ale może Autor sobie "wkręcił", że każdy informatyk ma kasę i ma dziewczynę tongue
Więc, chciałam tylko Autora uświadomić, że to nie jest prawda big_smile

Popracuj, Krejzi nad przecinkami, bo Ozzy i Brainless w ogóle nie będą chcieli z nami gadać zaniedługo big_smile

A propos - dowiedziałam się, że "zaniedługo" jest jak najbardziej niewłaściwe. Musicie mi wybaczyć, bo gadam tak od urodzenia, a "niezadługo" gadać nie będę big_smile

128

Pisz "wkrótce".

129

Tom94 napisał/a:
Ozzy Da Frog napisał/a:
Tom94 napisał/a:

Tylko widzisz, ty powiesz nie i się sprzeciwisz takiej relacji a zaraz za rogiem znajdzie się pięciu innych którym takie coś będzie odpowiadać i zostaniesz z ręką w nocniku.

Pieniądze są ważne.  Ale ale ja kiedyś byłam w związku gdzie to ja wiecej zarabiałam i halo z tego powodu nie robiłam.
Z resztą różnie bywa.

130

Tom94 napisał/a:
Ozzy Da Frog napisał/a:
Tom94 napisał/a:

Ja sobie sama swój byt zapewniam. Facet ma zapewniać sobie swój i nie żerować na moim bycie. Za duże wymagania???

Posty [ 66 do 130 z 161 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Nigdy nie miałem dziewczyny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024