moje cudowne życie po rozwodzie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie

Strony Poprzednia 1 78 79 80 81 82 232 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5,136 do 5,200 z 15,029 ]

5,136 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-10-22 09:31:12)

Odp: moje cudowne życie po rozwodzie

Cześć chłopaki. Syzyfie co się odwlecze to nie uciecze. smile

Myślałam, że jeszcze śpicie po imprezie, a tu Mag potrzebuje chyba pomocy. Trzeba będzie za te młotki chwycić, a potem pocieszyć.

Zobacz podobne tematy :

5,137

Ja uwielbiam jajecznicę smile w ogóle jajka smile

5,138

kaja77 napisał/a:

Ja uwielbiam jajecznicę smile w ogóle jajka smile

Och jajcara z Ciebie Kaja wink

5,139

Kaja napisałam do Ciebie maila. smile

5,140

Dzień dobry smile

Kaja, dzięki za kawulca,miło z kims wypic z rana  smile

ps Mag, przytulam jeśli tego potrzebujesz, zresztą co ja pisze, przytulasków nigdy za dużo smile

Miłego dnia, moi mili ja zmykam, czas sie ogarnąć i zejsć na ziemię z tych chmur !!!!!

Pa smile

5,141

Lilka787 napisał/a:

... tu Mag potrzebuje chyba pomocy. Trzeba będzie za te młotki chwycić, a potem pocieszyć.

Młotek gumowy do wybijania głupot z głowy.
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSlkRCrp6xW_tg4LhT4wojR-weWQ5KVyzVJxg9PrptCamYr0tyVrg
Taki się nada?

5,142 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-10-22 09:44:35)

Pewnie, z doświadczenia wiem, że skuteczny. wink

Cześć Ali smile

Lilko, smakuje jeszcze lepiej niż wygląda smile Z ciekawostek: ostatni urlop spędziłem w miejscowości w której ma swoją willę Robert Makłowicz.
Dostałem się w szpony, grypy...
Chorwacka perła muzyczna:

5,144

W takim razie dla Ciebie Wielbicielu rozgrzewające śniadanko z witaminą C smile

http://2.bp.blogspot.com/-hxlLoJUGap4/Uq7QMhU0EkI/AAAAAAAABJI/7Ib8UXRpCRU/s1600/IMG_1850.JPG

Teraz rozumiem dlaczego wczoraj nie wpadłeś na imprezę. Nie ukrywam, że liczyłam na romantyczny taniec z Tobą. smile

5,145

Facet_z_wąsem napisał/a:
Lilka787 napisał/a:

... tu Mag potrzebuje chyba pomocy. Trzeba będzie za te młotki chwycić, a potem pocieszyć.

Młotek gumowy do wybijania głupot z głowy.
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSlkRCrp6xW_tg4LhT4wojR-weWQ5KVyzVJxg9PrptCamYr0tyVrg
Taki się nada?

Tak, dziękuję. big_smile Idealny!

Moi Drodzy, widzę, że wczoraj ominęła mnie bardzo fajna impreza. Dobrze, że takie mamy tutaj na wątku regularnie. big_smile Nadrobię wszelkie zaległości, w tym czytelnicze, wczytam się dokładnie w to, co tutaj narozrabialiście wczoraj. wink Nic nie umknie mojej uwadze - wszak przenikliwe ze mnie dziewczę. wink

Wczoraj zatrzymały mnie "w realu" bardzo prozaiczne sprawy, dziś mam ciąg dalszy, jednak muszę to od razu załatwić, aby móc z Wami spokojnie imprezować w temacie. wink

Bardzo dziękuję za wszystkie wirtualne ciepłe słowa i pozytywną energię - zadziałało w realu. smile Powiem więcej - odbyłam spokojną, merytoryczną rozmowę z jeszcze_mężem, obok leżały 3 siekiery i ... żadna nie została wykorzystana. Cudownie jest SKUTECZNIE SIĘ KOMUNIKOWAĆ.

Moje przesłanie na dziś? Coś w nawiązaniu do wczorajszego dnia - nie ukrywam, że nie jestem "wonder woman", nie wszystkie tematy ogarniam, a już na pewno nie te z planety Mars:

http://img1.demotywatoryfb.pl//uploads/201506/1435225561_ww4yc1_600.jpg

I zostawiam jeszcze piosenkę będącą moim manifestem z przymrużeniem oka wobec obowiązków domowych. wink *

*Przy tej piosence w tej chwili robię coś zupełnie odwrotnego. Ot, życie. wink

5,146

No niestety, Natalia P mnie nie przekonała. wink
Doprowadziłem swoje miejsce zamieszkania do stanu używalności.
W piekarniku mam cukinię faszerowaną kurczakiem z pomidorami (a co? rozwijam się kulinarnie smile ) Ktoś chętny?
Ta sterta rzeczy do wyprasowania tak zerka na mnie z wyrzutem. wink
Do wieczora dam radę. Potem tylko przedziałek poprawić i...

5,147

Facet_z_wąsem napisał/a:

W piekarniku mam cukinię faszerowaną kurczakiem z pomidorami (a co? rozwijam się kulinarnie smile ) Ktoś chętny?

big_smile Chris, dawaj więcej takich tekstów, a nieprzerwane pukanie do drzwi nie pozwoli Ci spać w nocy. wink

Facet_z_wąsem napisał/a:

Potem tylko przedziałek poprawić i...

....Męskie granie wieczorem. smile

Uśmiechnęłam się w pewnym momencie oglądając ten YouTube. Ale nie napiszę, dlaczego. wink

5,148

Ja dzisiaj ugotowałem zupę dyniową oraz curry z kurczakiem smile

5,149

Zwracam się z prośbą do Chrisa i Syzyfa smile

Proszę nie kusić mnie tutaj kulinarnie, bo ja mam słabość do gotujących mężczyzn smile
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby big_smile  wink
Alika  hmm

5,150

alika40+ napisał/a:

Proszę nie kusić mnie tutaj kulinarnie, bo ja mam słabość do gotujących mężczyzn smile
Alika  hmm

Jak już nie można wyrywać lasek "na brykę"  albo "na kaloryfer"  to pozostaje "na garnek zupy" wink

Alika, Twoja prośba została przekazana do rozpatrzenia. big_smile

5,151

Ech dziwne te samotne życie, wszystko mogę robić, ale nic mi się nie chce tak samej, czuję się jak milioner, który już nie wie na co wydać, bo wszystko ma sad

A ja nie mam weny co ugotować sad

Prasowanie też na mnie czeka, bo już nie mam co założyć wink to jest czynność której szczerze nienawidzę sad

Chris cukinie o tej porze skąd?

Syzyf podaj przepisik smile

5,152

kaja77 napisał/a:

Chris cukinie o tej porze skąd?

A z piwnicy. Zerwana ze trzy tygodnie temu z własnego ogródka. Piwnicę mam taką prawdziwą, w której jest zimno. Nie mieszkam w bloku.
Jeszcze 2 sztuki zostały i mają się dobrze.

5,153

Często oceniamy innych zbyt pochopnie. Mamy swoje przekonania, pardygmaty, które kształtują nasze działania.

Polecam krótki film, które wyjaśnia bardzo obrazowo tę kwestię.

5,154 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2016-10-22 17:40:03)

Chris zazdroszczę smile jeszcze mi powiedz że sam wychowałeśrodek smile

To ja zrobię sobie makaron ze szpinakiem i sosem smietanowo-serowym smile a zjadłabym jakieś mięsko smile ale nie ma sad wyszło sad

5,155

Facet_z_wąsem napisał/a:

Jak już nie można wyrywać lasek "na brykę"  albo "na kaloryfer"  to pozostaje "na garnek zupy" wink

Myślę, że warto robić notatki po lekturze postów w naszym temacie. wink Teraz są modne różne szkoły uwodzenia i takie tam ... Po co się zapisywać i dojeżdżać na zajęcia, jak można samodzielnie dojść do pewnych wniosków czytając ten wątek. smile

Tak, ja mam podobne zdanie jak Alika. smile

To co, tworzymy zbiór pomysłów jak poderwać fajną dziewczynę?

http://i.wp.pl/a/f/jpeg/28298/bazgrol_ths_magazyn.jpeg

Kaja, ja dziś cukinie kupiłam w Biedronce.
Syzyf, dzięki za video.

5,156

Hm a może jsk poderwać wartościowego mężczyznę wink

Szkół uwodzenia dla facetów jest bez liku a dla kobiet nie ma sad a w ogóle nam nie wypada i takie tam to co mamy siedzieć w kącie i czekać ?

5,157

kaja77 napisał/a:

Hm a może jsk poderwać wartościowego mężczyznę wink

Kaja, a co to znaczy dla Ciebie Wartościowy mężczyzna?
Może mógłbym pomóc? Zabawie się w swata smile

5,158

Syzyf gdybym to ja wiedziała to nie zmarnowałabym tyle siebie z eks sad

5,159

kaja77 napisał/a:

Syzyf gdybym to ja wiedziała to nie zmarnowałabym tyle siebie z eks sad

A to znasz? Fragment z Książki Alicji z Krainy Czarów.

- Czy nie mógłby pan mnie poinformować, którędy powinnam pójść? – mówiła dalej.
– To zależy w dużej mierze od tego, dokąd pragnęłabyś zajść – odparł Kot-Dziwak.
– Właściwie wszystko mi jedno. – W takim razie również wszystko jedno, którędy pójdziesz.

5,160

Ale spróbuję poimprowizować wink
Wartosciowy i pożądany przeze mnie ten On winien posiadać takie cechy jak:
inteligencja, poczucie humoru, posiadanie do sobie dużego dystansu, empatia, uczciwość,  szczerość, umiejętność rozmowy lub chociaż jej chęć, szacunek do innych, wrażliwość na innych i liczenie się z cudzymi uczuciami, optymizm, próba rozwiązania problemu a nie od niego ucieczka......
Ale o tym pisałam już wielokrotnie i uśmiech smile uśmiech dla mnie i do świata smile

5,161 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2016-10-22 19:17:58)

Dawno temu czytałam bajki sad Alicję powinnam przeczytać teraz smile inaczej bym teraz czytała smile

Ja jestem lwicą która chce i potrafi upolować antylopę gnu i przyciągnąć ją do jaskini dla swojego lwa i chciałabym aby to doceniał a nie tym się fustrował, ale nie tylko leżał i mruczał lecz polował też dla mnie smile to jest wg mnie partnerstwo smile a przede wszystkim chciał polować ze mną; ) rozumiesz co chciałam przez to powiedzieć wink

Ale niestety taki układ w przyrodzie nie istnieje sad być może nigdy go nie znajdę sad tego mojego lwa wink

5,162 Ostatnio edytowany przez Syzyf (2016-10-22 19:22:38)

Teraz się uśmiecham, bo chyba ja też taki jestem smile
Tylko niestety ten bagaż... sad

Nie za bardzo rozumiem "polował też dla mnie". sad

PS.
Odważyłbym  się nawet na spotkanie z Tobą F2F, gdybyś mieszkała blisko mnie.

5,163

Facet_z_wąsem napisał/a:
alika40+ napisał/a:

Alika  hmm

Alika, Twoja prośba została przekazana do rozpatrzenia. big_smile

A kiedy będzie odpowiedź w ciągu dwóch tygodni ???  smile  big_smile

5,164

kaja77 napisał/a:

Ale spróbuję poimprowizować wink
Wartosciowy i pożądany przeze mnie ten On winien posiadać takie cechy jak:
inteligencja, poczucie humoru, posiadanie do sobie dużego dystansu, empatia, uczciwość,  szczerość, umiejętność rozmowy lub chociaż jej chęć, szacunek do innych, wrażliwość na innych i liczenie się z cudzymi uczuciami, optymizm, próba rozwiązania problemu a nie od niego ucieczka......
Ale o tym pisałam już wielokrotnie i uśmiech smile uśmiech dla mnie i do świata smile

Kaju , bardzo trudne do zrealizowania, oj bardzo hmm

5,165

A ja mam ochotę na ???
http://cdn.mytaste.org/i?u=http%3A%2F%2Fwww.takeitizzy.pl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F02%2Fgrzaniec-opt.jpg&w=330&h=270&c=1

wink 
Zmykam realizować swoją ochotę big_smile

5,166

Kaju ,Alicję koniecznie przeczytaj, również polecam tą piekną książkę smile
http://www.mini-kultura.pl/AdminUploadFiles/image/maly_ksiaze.jpg

Sama też ją zabiorę ze sobą,aby sobie przypomnieć smile

5,167 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2016-10-22 20:05:10)

Ten fragment skasowałam bo namierzalny wink

"polował też dla mnie"
Syzyf to znaczy że nie chcę tzw Piotrusia Pana takiego miałam wink który oczekuje wszystkiego ode mnie sad czasami chcę mieć prawo być słaba
Ale takich przyciągam sad
Chcę równorzędnego partnera smile to że jestem kobietą nie oznacza że nie jestem człowiekiem tak jak mężczyzna wink
A jak Chris zauważył peszę swą żywiołowoscią wink

A co to znaczy "bagaż" ? Dzieci?

5,168

Alika czytałam je oczywiście smile warto chyba jednak znów je przeczytać smile

A to grzane piwko czy winko?

5,169

Acha dodam że szanuję mężczyzn którzy nie wstydzą się łez...... to wcale nie ujmuje wg mnie męskości.....to jest ludzkie.....

5,170

Alika wiem że to trudne ale skoro ja mam takie cechy musi też mieć ten On smile gdzieś jest.... ale go znajdę wink jak już totalnie powstanę z popiołów smile

5,171 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2016-10-22 19:53:49)

Syzyf nie kuś losu wink bo mi wszyscy wokoło przepowiadają mężczyznę z małymi dziećmi big_smile

Znasz galangar? Ale nie Googluj wink

5,172

Alika, Mały Książę to jedna z piękniejszych książek, które czytałam. Mnie się podobają fragmenty o przyjaźni:

"– Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie!
– A jak to się robi? – spytał Mały Książę.
– Trzeba być bardzo cierpliwym. Na początku siedzisz w pewnej odległości ode mnie, ot tak, na trawie. Będę spoglądać na ciebie kątem oka, a ty nic nie powiesz. Mowa jest źródłem nieporozumień. Lecz każdego dnia będziesz mógł siadać trochę bliżej…
"

5,173

Mag ja mam niesamowitą przyjaciółkę smile nie musimy czasami rozmawiać ale pamiętamy o sobie smile jesteśmy tak różne jak ogień i woda smile ale cieszę się że mogę ją kochać smile

5,174

Chris zapowiedział męskie granie smile gdzie ci on?

5,175

A mi zapadł w pamieć film Siedem Dusz smile

5,176 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-10-22 20:06:09)

kaja77 napisał/a:

Mag ja mam niesamowitą przyjaciółkę smile nie musimy czasami rozmawiać ale pamiętamy o sobie smile jesteśmy tak różne jak ogień i woda smile ale cieszę się że mogę ją kochać smile

Życie bez Przyjaciół byłoby straszne. hmm Cieszę się, Kaja, że są takie osoby w Twoim otoczeniu. smile

Spodobało mi się to:

https://i.ytimg.com/vi/cFiPwmf9-Ig/hqdefault.jpg

PS Słabo mi dzisiaj chodzi internet, mogę pisać z opóźnieniem i nie do wszystkiego zdążę się odnieść.

Myślę, że to męskie granie jest dziś w realu. Pozostaje dziś kobiece na wątku, chyba że Syzyf, którego zielony kwadracik widzę od czasu do czasu coś nam tu wstawi.

EDIT

Kaja, dlaczego zapamiętałaś "Siedem dusz?"

5,177

Kaju, piffko, własnie konsumuję tongue  tongue

Muszę się troszkę porozpieszczać  big_smile

Mag, Małego księcia dawno, dawno  temu dostałam na gwiazdkę smile
Moj egzemplarz gdzies mi zaginął sad
Moi chłopcy równiez  dostali swoje, jeden zabrał ze sobą ale drugi zostawił w domu smile
Z biegiem lat, za kazdym razem inaczej odbieram  tę książkę smile

5,178

alika40+ napisał/a:

"Mały Książę" jest dla mnie książką, z której można czerpać garściami  piękne cytaty - można ją właśnie wielokrotnie czytać i tak jak piszesz, za każdym razem odkryć coś nowego. smile

To bardzo wartościowe lektury czytają Twoi synowie. smile

5,179 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2016-10-22 20:27:32)

Ali to ja zapodam wiśnioweczke smile troszkę mi zgęstnia, ale łyżeczką dam rade wink

Mag Siedem Dusz poruszył mnie dlatego, że człowiek czując się odpowiedzialny za śmierć 7 ludzi, w tym swojej ukochanej, postanawia odkupić swą winę ratując kolejnych 7 ludzi, ceną swojego własnego życia.....

Mag a cytat który podałaś idealnie odzwierciedla moją przyjaciółkę smile to ona też kazała mi tu się pojawić smile

5,180

A moją ulubioną bajką była dziewczynka z zapałkami sad

5,181

No dobra... czas zapolować na dziewczynkę z zapałkami. smile

5,182 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-10-22 20:52:59)

Mnie Baśnie Andersena przerażały, powiem szczerze. Nie lubiłam ich czytać jako dziecko, choć oczywiście na półce z książkami miałam piękne wydania w ramach obowiązkowej "klasyki".

Syzyf, zasiadam na loży widza. Powodzenia! wink

EDIT

kaja77 napisał/a:

Mag a cytat który podałaś idealnie odzwierciedla moją przyjaciółkę smile to ona też kazała mi tu się pojawić smile

Czyli "u nas". Bardzo dobrze Ci poradziła, Kaja. Widzę, ile "uśmiechów" nam tu wstawiasz. Są postępy, Kaja, malutkimi kroczkami do przodu.

Widzisz, Syzyf nie boi się silnych, przebojowych kobiet. Nie wszystkich peszysz "żywiołowością". Ona może być intrygująca, pamiętaj o tym.

5,183 Ostatnio edytowany przez Syzyf (2016-10-22 21:04:23)

Ale ja dziewczyny...moje drogie...szukam kobiety młodszej ode mnie. Przynajmniej o 5 lat smile taka szczerość z mojej strony.
Młodsze niż 35 lat najczęściej są mało dojrzałe.

Mam nadzieję, ze nikogo nie uraziłem.

5,184

I_see_beyond napisał/a:
alika40+ napisał/a:

"Mały Książę" jest dla mnie książką, z której można czerpać garściami  piękne cytaty - można ją właśnie wielokrotnie czytać i tak jak piszesz, za każdym razem odkryć coś nowego. smile

To bardzo wartościowe lektury czytają Twoi synowie. smile

Mag, jeden czytał wszystkie lektury i ksiazki dodatkowo , i do tej pory dużo czyta smile
Drugi , niekoniecznie big_smile wolał film obejrzeć i korzystał z streszczeń hmm ściślejszy umysł  big_smile

Widzisz, różnie to bywa z tym czytaniem wink

ps nie bardzo udało mi sie to piffko, za duzo goździków  dodałam tongue

5,185

Syzyfie , a dlaczego miałbyś nas urazić ?
Nie bardzo rozumiem ??
Toż to Netkafejka a nie portal randkowy wink

5,186

Syzyf spoko smile nie uraziłeś

Ale nie wiesz ile ja mam lat to raz
Wyglądam na osiem lat mniej to dwa (zdanie wielu obcych ludzi) i zawsze tak będzie bo takie geny patrz moja 90 letnia babcia wink
Ja nie szukam on ma mnie znaleźć to trzy

A przede wszystkim zgodnie z radą spisałam go na kartce tak jak na filmie czarownice wink i on nie istnieje wink bo ma mieć różne źrenice wink

5,187 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-10-22 21:20:59)

Syzyf napisał/a:

Ale ja dziewczyny...moje drogie...szukam kobiety młodszej ode mnie. Przynajmniej o 5 lat smile taka szczerość z mojej strony.
Młodsze niż 35 lat najczęściej są mało dojrzałe.

Mam nadzieję, ze nikogo nie uraziłem.

Syzyf, po pierwsze szczerość zawsze popłaca. Zobacz co ja mam w stopce. big_smile

Po drugie, kiedy czytasz moje posty, koniecznie zwracaj uwagę na emotikony które wstawiam. Jeśli wirtualnie "rozmawiam" z nowym użytkownikiem, zawsze jest ryzyko zakłócenia komunikacji. Do mnie trzeba się przyzwyczaić. big_smile

Ja swojego wieku nie podałam precyzyjnie. Celowo oczywiście. Jest to "trzydzieści plus", które ma rozpiętość od 31 do 39. Mnie nie uraziłeś, ja akceptuję swój wiek i ... nie szukam nikogo, bo jestem jeszcze przed rozprawą rozwodową. smile Na mnie nie zapolujesz.

Alika, ja lubię, jak mężczyzna co nieco czyta. Jest o czym porozmawiać, bo ja sama książki lubię i dobrze mieć jakiś wspólny tematy, nie tylko o rachunkach do płacenia.
Natomiast Twój drugi syn wcale nie musi być mniej interesującym Człowiekiem do rozmowy!

Ja tam goździki lubię. Daj łyczek do spróbowania. tongue

5,188

Dziewczyny to babski wieczór robimy smile
Zapaliłam świece i kominek zapachowy wink

5,189 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-10-22 21:20:20)

kaja77 napisał/a:

A przede wszystkim zgodnie z radą spisałam go na kartce tak jak na filmie czarownice wink i on nie istnieje wink bo ma mieć różne źrenice ;

Syzyf, przepraszam, umknęła mi informacja na temat Twoich oczu.

Kaja, jaki zapach wybrałaś na dzisiejszy wieczór?

5,190

Ja jestem umysłem ścisłym a duuuużo czytam tongue

5,191

Syzyf to ja z reguły poluję wink

5,192

Ali ja też uwielbiam goździki i imbir i gałkę muszkatołową wink uwaga na jej nadmiar działa halucynogennie tongue ale w winku grzanym piwko to tylko zimne smile

5,193

Lawenda zmieszana z pomarańczą i paczulą
Ylang Ylang zostawię na miziu fiziu wink

5,194 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-10-22 21:26:26)

Ktoś lubi grzańce galicyjskie?

http://img1.stylowi.pl//images/items/o/201211/stylowi_pl_uroda_grzaniec-galicyjskigrzaniec-ten-mozna-kupic-bez-pr_1821586.jpg

EDIT

Kaja

big_smile Wciągam nozdrzami zapach ...

5,195

ZostaŁo mi trochę ciasto dyniowego chce ktoś?

5,196

Ja poproszę. Lubię ciasto dyniowe i marchewkowe też. tongue

Kaja, jak Ci dzisiaj minął dzień?

5,197

Grzańce tylko galicyjskie ale dorzucam i pomarańcze i goździki i te gwiazdki zapomniałam jak one się nazywają

5,198

Rano praca udało się zrobić to co trzeba było mały sukcesik,  potem sprzątanie, potem Phone terapia z przyjaciółką i teraz Wy smile

5,199

ISB, no niestety nie mam różnych źrenic.

Ale o prawda z tym wiekiem. Czasami ktoś ma 45, a wygląda na 10 lat mniej.
Niemniej jednak musi coś zaiskrzyć na początku znajomości. Mam tu na myśli fizyczność.

PS.
no dobra dam się  skusić na zapoznawcze spotkanie... może to być ten sylwester.
Mam wolną chatę, mogę zaprosić do siebie.

5,200

Nie ma reguły na to czy ktos jest ścisłym umysłem czy tez humanistą.
Po prostu jeden lubi drugi nie hmm

Proszę dla Was dziewczyny z goździkami i laską wanilii smile
http://www.przyslijprzepis.pl/gfx/00/34/79/ea/image-21udb0n_jpg/thumb_524x700_10_w.jpg/__/grzane-piwo.jpg

tongue  tongue

Posty [ 5,136 do 5,200 z 15,029 ]

Strony Poprzednia 1 78 79 80 81 82 232 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024