Piotr Introwertyk napisał/a:Kaja ~co ty taka nastawiona na efekty ,czy ty o czyms takim jak relaks slyszalas ? Ja nie licze kilometrow ja licze moj ruch w wodzie czy jest plynny czy woda mnie lubi czy z nia nie walcze czy jestesmy z tych samych czasteczek. Lubie wodę , bawie sie z nią.
Piotr - zwykłe pytanie - zwykłe prowadzenie rozmowy - cóż ja jestem zadaniowcem - woda to mój żywioł, ja wodą się nie bawię, ja w niej odżywam, szczególnie pod wodą
wtedy cały świat sie zatrzymuje, pływam od 5 roku życia, a w sporcie lubię przekraczać swoje granice, natomiast relaksuję się inaczej i czymś innym
Dziewczyny ja często nie mogę spać, bo śni mi się on i jego rodzina, a to nie są przyjemne sny
Zaczynam być zmęczona samą sobą, pisałam że jestem DDA, ja pracuję nad sobą i walczę z całym światem odkąd pamiętam, walczę o miłość o akceptację o prawo po prostu bycia sobą, mam dość ciągłego zmieniania mnie na siłę, mówienia mi co jest dla mnie dobre (to nie do Was Dziewczyny - Wy wiecie o mnie więcej niż ci wszyscy mi życzliwy w realu ludzie - dla nich jestem zwykłą suką, której teraz życie odpłaciło pięknym za nadobne - bo k... za dobrze miała taka zadowolona ciągle była), wiem że terapia jest takim ludziom potrzebna, ale czasami myślę po co, ja postanowiłam już jakiś czas temu, że chcę już do końca być sama, nie chcę aby ktokolwiek mnie wykorzystywał i ranił, Lily po co sięgać do źródła, ja już tyle razy sama w tym szambie grzebałam, że nie wiem czy jeszcze dam radę
(rozmawiałam kilka razy z kilkoma psychologami - pocieszające - że jestem dla nich ciekawa - kolorowa - często to słyszę - byłam po tych rozmowach jak zbity pies
Własnie ryczę sobie do mojej filiżanki herbaty, bo jestem tak zmęczona, że ledwie stoję czasami na nogach i dzisiaj wypier.... pól gara ogórkowej na pół kuchni, godzinę to sprzątałam, nawet nie zaklęłam, ale teraz to już mi nerwy odpuściły
i jest do d.....
Kaja
ja mam dziś podobnie... tylko szkoda mi moich dzieci kiedy patrzą na zapłakaną mamę... nawet już nie mam siły na ten temat się rozwodzić... Może taki paskudny dziś dzień? albo to ja się tutaj w życiu do niego nie nadaję.
W każdym razie rozumiem Cię i tulę ![]()