Witaj Gelwi
![]()
A powiedz czy już nie musisz zostawiać synka u teściów?
Ja ogólnie mam ciężkie poniedziałki
Od września młody uczęszcza do żłobka, dobrze się tam klimatuzuje, z niajadka zrobił się małym łasuchem....
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie
Strony Poprzednia 1 … 62 63 64 65 66 … 232 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witaj Gelwi
![]()
A powiedz czy już nie musisz zostawiać synka u teściów?
Ja ogólnie mam ciężkie poniedziałki
Od września młody uczęszcza do żłobka, dobrze się tam klimatuzuje, z niajadka zrobił się małym łasuchem....
Dzień dobry ![]()
Widzę,że kawa juz jest
wiec spokojnego i miłego dnia życzę ![]()
Dzień dobry się z Wami.
Albo ja jakaś niecierpliwa dziś, albo mój komputer wolniejszy*
Witajcie!
Hej Gelwi!
Wyściskaj Młodego od Cioteczki_I_see!
Mysti, mnie się wczoraj znowu mój Windows 10 aktualizował...
Zniknął mi m.in. program ccleaner plus taka fajna aplikacja sticky notes, której używałam do robienia notatek, przestała działać
Ali, jak się dzisiaj czujesz?
Wczoraj przyjechałam wykończona do domu po "maratonie" (tj "milion spraw do załatwienia"), spałam tak, że prawie wcale się nie mogłam dziś obudzić. I nie pamiętam prawie nigdy, co mi się śni.
Zaczynam czuć, że ... zwalniam. Mam w sobie sporo energii, ale chyba zaczynam się wpisywać w rytm natury. Jesień to taki spokojniejszy czas. Tę porę roku też lubię, a kojarzę ją tak:

Miłego dnia! ![]()
Witam wszystkich i dużo ciepełka życzę.
Witam popołudniowo ![]()
Mag , dziękuję o niebo lepiej się czuję niz wczoraj ![]()
Mnie, to nawet choroby krótko trzymają, taka ze mnie wredota
![]()
Miałam trochę załatwień na już,wróciłam taka głodna,że,, konia z kopytami'' bym zjadła ![]()
Dobrze,że miałam spaghetti w lodówce, wiec szybko zaspokoiłam swój głód ![]()
Kupiłam sobie maskę na włosy (masło Shea i pięć alg) do suchych włosów, mam zamiar ją wypróbować czy działa na moje kudły ![]()
Narka do poźniej ![]()
witam mi sie synek pochorował , tak to jest z jesieną . Nie wiem czeamu ale nie wiem o czym wam tu pisać ostatnio straciłem wenę przez ten marazm jesienny . Najchętniej bym przespał jesień i obudził sie na zimę jak jest biało , mroźno i słońce świeci
Witaj Astral ![]()
My się jeszcze nie znamy wiec przyjmij moje wyrazy podziwu że to Ty wychowujesz dwoje dzieci w dodatku chyba małe.
Ta pogoda za oknem nie tylko Tobie się udziela ![]()
O czy masz pisać? Właśnie o tym co czujesz ![]()
A mnie wkurza Plus bo mi nieslusznie blokuje neta i nie moge wstawiac linkow tzn nie chce mi sie meczyc
z komy.
Perfumy przyjete z zadowoleniem ale czekam na feedback od kolezanek ~wiadomo w tym wieku ważny.
A mnie jakos pogoda nie rusza od kiedy odpalilem koze w pokoju to nawet przyjemnie. Tak mnie naszlo zeby sprobowac konno sie pouczyc. Trudne to to? Wie ktos ?
Witaj Astral
My się jeszcze nie znamy wiec przyjmij moje wyrazy podziwu że to Ty wychowujesz dwoje dzieci w dodatku chyba małe.
nie takie małe syn 7 lat córka 10 , jakoś daję radę łatwo nie jest ale nie poddaję się.
Hmmm co czuję , po za pustką to nic...
Piotr ja tam do koni i większości ludzi się zrazilam tak samo interesowne i nieobliczalne ![]()
Koń ze mną kilka razy stawał dęba po czym puscil się idiota ze stępa w galop a jak się idiota zatrzymał to myślałam że go wykastruję ale nic z tego to był walach od tamtej pory od koni trzymam się z daleka ale podobno fajne tylko dupa poobijana trzeba ten rytm złapać i twardo w siodle wole motocykle ![]()
Hmmm co czuję , po za pustką to nic...
No chyba wlasnie to mialem na mysli mowiac o obojetnosci ~ nie o obojetnosc czyli beznamietnosc mi chodzilo tylko o brak motywacji do...czegokolwiek. Mnie jednak dzieciaki nastrajaja mega pozytywnie no ale duzo starsze sa i coz ~widujemy sie rzadko.
*
No wlasnie tez troche sie ich ~ koni ~ boje a raczej skutkow upadku. Moze sobie daruje zatem. Moto mam taka popierdolke 125 ale Ci powiem ze nie czuje sie w tym bezpiecznie ~pierwszy zajac na drodze i smierc w oczy mi zaglada.
A mnie dzieciak czasami totalnie rozwala
tym bardziej ze tatuś taki dla niego teraz jest cool i wogóle a matka tylko coś chce ![]()
Piotr ja nie spadłam a byłam bez siodła I lejcy ![]()
Wiesz nam kobietom to trochę łatwiej ten rytm na końskim grzbiecie złapać
Koń musi czuć twardą rękę ![]()
Edit kurcze trochę to dwuznacznie wyszło
ale wiecie o co chodzi ![]()
Koń musi czuć twardą rękę
Kaju, trafiłas dobreeeee ![]()
Koń musi czuć twardą rękę
Edit kurcze trochę to dwuznacznie wyszło
ale wiecie o co chodzi
Przyznam,że tak bardzo dwuznacznie ![]()
No właśnie ta cholerna puuuuustka w duszy ![]()
A mnie dzieciak czasami totalnie rozwala
tym bardziej ze tatuś taki dla niego teraz jest cool i wogóle a matka tylko coś chce
Ha cos o tym wiem ! Kaja czy masz sprecyzowane oczekiwania wobec dziecka ? W sensie jego obowiazki ? I konsekwentnie ich wymagasz a innych nie ? Bo taka ... eee...energicza emocjonalna nooo...nieuporzadkowana mi sie wydajesz. Nie pisze by Cię urazic tylko z mojego doswiadczenia. U mnie jest taki problem u ex i dzieci.
A tatusiem pewnie tez stalem sie fajniejszym no ale jak nie byc po kopie od zycia. Zmadrzalem chyba.
Mam ochote wypad w jakies Beskidy zrobić, ktos chetny ??
powaznie pytam ???
sprecyzuje troche, wymagania,- z samochodem, wyjazd kolezenski bez zadnych podtekstów itp
Ale jak się zapanuje nad zwierzęciem nad tą górą mięśni to ma się takie jakieś poczucie ... mocy czy jakoś tak że takie wielkie i w sumie mądre zwierzę się ciebie słucha to jest wciągające
Piot musisz chociaż raz spróbować możesz to pokochac ![]()
ja tam się bardziej boję na nartach jeździć ![]()
Hm Alika kusisz poważnie ![]()
Hm Alika kusisz poważnie
Kaju bardzo powaznie ![]()
i z tego co sie zorientowałam to mieszkasz ode mnie 150 km ![]()
to pikus wiecej pokonałam ![]()
Kiedy te beskidy bo widze deszcz od pon slonce.
*a ja jakos tam na nartach sie kaleczę czyli jeżdżę czyli wracamy do wersji kon ~ tak. ![]()
Piotr mam a raczej miałam bardzo silną osobowość miałam bardzo mocny kręgosłup moralny stawiałam i osiągalam cele
byłam zachlanna na zycie i wiedzę wydawało się że jestem szczęśliwa przede wszystkim kochałam i pożądałam .....
A teraz ..... masz rację jestem teraz rozwalona na na kawałki i jeszcze nie wiem czego od zycia chce czasami myślę że nic a czasami ze tyle jeszcze mam do przeżycia. ....
Kiedy te beskidy bo widze deszcz od pon slonce.
termin do uzgodnienia, ja mam czas do 26 pazdziernika
Narty nie wchodzą w gre, raczej spacery i podziwianie natury ![]()
Alika jak nie jesteś starym i tłustym w ażurowym podkoszulku facetem
to w sumie raz się żyje
można tyle wspaniałych znajomości zawrzeć
i chyba jesteśmy w podobnym wieku ![]()
Kaju, potrzebujesz odskoczni ![]()
mam podobnie
Alika jak nie jesteś starym i tłustym w ażurowym podkoszulku facetem
to w sumie raz się żyje
i chyba jesteśmy w podobnym wieku
Noooo ja nie
jak cos to moga to potwierdzić Mag , Lili i Mysti ![]()
ale dlaczego w ażurowym podkoszulku ??? Raczej te podkoszulki to juz przeszłosc ![]()
Ja odpadam bo tylko w srodku next tyg moglbym ale to bez sensu ~za daleko na 3 wolne dni. Kiedy indziej. No wlasnie ~ktos na narty chetny jak bedzie snieg bo mi nudno tylko z dxieciami jezdzic.
*kaja ~ty se tam przezywaj a dzieciakowi stworz uporzadkowany schematyczny prxewidywalny swiat.
Ja jestem tylko zależna od pracy od wakacji nie mogę się wyrwać bo ciągle mamy kocioł
ciągle na coś umowy naszym się kończą i przypominają sobie na ostatnią chwilę a ja mam miesiąc na zapięcie sprawy
masakra
Ja kiedyś jeździłam ale teraz się boję że się polamię i nie mam co na siebie włożyć
a pociechy to dziewczyny?
OOOOO i juz se pojechałam ![]()
Piotr staram się na początku byłam rozryczaną kupką nieszczęścia bo to spadło jak grom dnia na dzień teraz tyle ludzi mówi jaka i w czym to ja byłam zła i jaka to ja powinnam być ze mi się to już pier.....
Ale jest coraz lepiej młody jest już na trzecim semestrze studiów technicznych mimo paru poprawek tylko ze młoda mi doszła tzn. jego dziewczyna i w tym ja się nie potrafię odnaleźć trochę ![]()
Alika ale mozemy sie wszyscy umówić na jakiś balet czy coś w tym rodzaju np sylwestra dla singli
co wy na to wszyscy mają gdzie i z kim iść ?
Jutro musze sie czymś zająć, bo mi to nic nierobienie nie sluzy.
Zaczynam jeczec i wymyslać cuda na kiju nakręcając sie przy tym.
Kupie sobie farbe do mebli i pobawię sie w malarza ![]()
Ja tam się nie wycofuje ![]()
U mnie koniec roku wiąże się z wydaniem kasy z budżetu i ja mam robotę za robotą ![]()
Kaja ~Aaa to nie dzieciak tylko normalny chlop. No to gadaj z nim jak z chlopem doroslym. Kawa na ławę. Bez cackania.
Narty ~jak jezdzilas to wiesz czym to pachnie , mozna trzymac sie niebieskich szlakow nikt Cię nie zmusza do szalenstw.
Alika ale mozemy sie wszyscy umówić na jakiś balet czy coś w tym rodzaju np sylwestra dla singli
co wy na to wszyscy mają gdzie i z kim iść ?
Hymmmmm do Sylwestra to jeszcze kupa czasu, a nóż sie zdążę zakochać np ?? ![]()
Ale pomysł fajny ![]()
No pewnie Alika jak się zakochasz to go weźmiesz ale poważnie ja tak się sama z koleżanką wybawilam Piotr wie gdzie że pomyślałam że zamiast siedzieć sama w tę noc lub się prosić zameżnych koleżanek o przyjęcie do grupy to właśnie tacy jak my poobijana o z kolcami możemy sobie coś fajnego zorganizować ![]()
kaja77 napisał/a:Alika jak nie jesteś starym i tłustym w ażurowym podkoszulku facetem
to w sumie raz się żyje
Noooo ja nie
jak cos to moga to potwierdzić Mag , Lili i Mysti
Potwierdzam- jest piękną kobietą.
Widziałam ją nawet w kusym wdzianku---bez podtekstów, czysto koleżeńsko ![]()
Podany przez Ciebie termin na Beskidy mi nie pasi ![]()
Piotr staram się na początku byłam rozryczaną kupką nieszczęścia bo to spadło jak grom dnia na dzień teraz tyle ludzi mówi jaka i w czym to ja byłam zła i jaka to ja powinnam być ze mi się to już pier.....
Ale jest coraz lepiej młody jest już na trzecim semestrze studiów technicznych mimo paru poprawek tylko ze młoda mi doszła tzn. jego dziewczyna i w tym ja się nie potrafię odnaleźć trochę
Kaju , Ty jestes zwyczajnie zazdosna o syna.
Tez tak miałam, ale zaakceptowałam bo widze ze jest szczesliwy, a jak on jest to i ja tez.
Taka kolej rzeczy dzieci dorastaja i maja swoje zycie, nam matkom pozostaje tylko sie cieszyć ,że nasi synowie się usamodzielniaja i nie trzymaja się ,,mamusinej spódnicy'' ![]()
ps Kaju uczelnia to PW ??
Kaja ~Aaa to nie dzieciak tylko normalny chlop. No to gadaj z nim jak z chlopem doroslym. Kawa na ławę. Bez cackania.
Narty ~jak jezdzilas to wiesz czym to pachnie , mozna trzymac sie niebieskich szlakow nikt Cię nie zmusza do szalenstw.
A w co ja się ubiorę ![]()
alika40+ napisał/a:kaja77 napisał/a:Alika jak nie jesteś starym i tłustym w ażurowym podkoszulku facetem
to w sumie raz się żyje
Noooo ja nie
jak cos to moga to potwierdzić Mag , Lili i Mysti
Potwierdzam- jest piękną kobietą.
Widziałam ją nawet w kusym wdzianku---bez podtekstów, czysto koleżeńskoPodany przez Ciebie termin na Beskidy mi nie pasi
Mysti zawstydziłas mnie ![]()
Wiem Kochana, ale my sobie odbijemy innym razem blizej wiosny ![]()
Alika nie nie ja nie jestem zazdrosna nawet o męża nie byłam a przy charakterze jego pracy to niejedna by zwariowała chodzi mi o to ze ja jestem z zasadami wiesz te nocowaniem jej u mnie trochę mnie to krępuje ciągle leżą na sobie to dla mnie brak szacunku jak to jest przy mnie ja nie mam problemów ze oni seks uprawiają nie nie o to chodzi dla mnie po prostu to za dużo zmian naraz jego na dziewczynę wymienilam w domu niby 3 osoby ake inny skład dziwnie tak jakoś ![]()
Nie to ta duża techniczna ![]()
No pewnie Alika jak się zakochasz to go weźmiesz ale poważnie ja tak się sama z koleżanką wybawilam Piotr wie gdzie że pomyślałam że zamiast siedzieć sama w tę noc lub się prosić zameżnych koleżanek o przyjęcie do grupy to właśnie tacy jak my poobijana o z kolcami możemy sobie coś fajnego zorganizować
Kaju jak sie zakocham, to spedze tą noc sam na sam ![]()
Wiem wiem , ostatni sylwester spedzilam sama ,nooo prawie sama, ale lepiej wspominam niz Sylwester 2014 /15 wymuszony , masakra, nigdy wiecej !!!!
Na wiosnę to i mnie liczcie
musze tylko jakieś buty i ciuchy zakupić bo tylko do ciepłych krajów latalam
i wstyd się przyznać naszego pięknego kraju nie znam
ale wszystko przede mną chcę brać życie pełnymi garściami
bo tak mamy teraz żyć dziewczyny dla siebie przede wszystkim prawda ?
A w co ja się ubiorę
No ja Cię ubierac nie będę ![]()
No chyba ten twoj syn powinien zachowywac sie dokladnie tak jakie w twoim domu obowiazuja zasady. I kropka.
Alika nie nie ja nie jestem zazdrosna nawet o męża nie byłam a przy charakterze jego pracy to niejedna by zwariowała chodzi mi o to ze ja jestem z zasadami wiesz te nocowaniem jej u mnie trochę mnie to krępuje ciągle leżą na sobie to dla mnie brak szacunku jak to jest przy mnie ja nie mam problemów ze oni seks uprawiają nie nie o to chodzi dla mnie po prostu to za dużo zmian naraz jego na dziewczynę wymienilam w domu niby 3 osoby ake inny skład dziwnie tak jakoś
Rozumiem, a co powiesz jak jak sie dowiedziałam ze moj młody zamieszkał z dziewczyna ?
I juz 3 rok sa razem w W
Co mialam zrobić? powiedzialam tylko co o tym mysle i tyle. Poznałam ja polubiłam i
zaakceptowałam po czasie ![]()
Ja tego ostatniego spędziłam z ukochaną przyjaciółka ale po ostatnim wypadzie przekonałam się jak można się bez tego ukochanego faceta bawić na parkiecie
lubisz tańczyć?
Ja uwielbiam
Piotr skusisz się podobno chcesz się nauczyć dobrze tanczyc
Ja podobno jestem dobrą nauczycielką ![]()
Na wiosnę to i mnie liczcie
musze tylko jakieś buty i ciuchy zakupić bo tylko do ciepłych krajów latalam
i wstyd się przyznać naszego pięknego kraju nie znam
ale wszystko przede mną chcę brać życie pełnymi garściami
bo tak mamy teraz żyć dziewczyny dla siebie przede wszystkim prawda ?
Najwyzszy czas ![]()
Ja tego ostatniego spędziłam z ukochaną przyjaciółka ale po ostatnim wypadzie przekonałam się jak można się bez tego ukochanego faceta bawić na parkiecie
lubisz tańczyć?
Ja uwielbiam![]()
Piotr skusisz się podobno chcesz się nauczyć dobrze tanczyc
Ja ma pidobno jestwm dobra nauczycielką
bardzo lubie, podobno tez dobrze sobie rade daję ![]()
Jak by chciał zamieszkać z dziewczyną i miał za co ja utrzymać to spoko wkurza mnie udawanie dorosłego pod moim dachem
No właśnie ja mam zasady i o to są zgrzyty ja potrzebuję czadami trochę przestrzeni dla siebie
No to ustalone
szukamy jakiegoś fajnego pensjonatu z potancówą i zbieramy ekipę
co będziemy tylko o tym stukać i przestukamy resztę młodości ![]()
A ja dostałam zaproszenie na halowenowa zumbę był ktoś na takiej w co mam się przebrać tak się moja kumpela rozzumbowala ![]()
Jak by chciał zamieszkać z dziewczyną i miał za co ja utrzymać to spoko wkurza mnie udawanie dorosłego pod moim dachem
No właśnie ja mam zasady i o to są zgrzyty ja potrzebuję czadami trochę przestrzeni dla siebie
Moj pracuje w weekendy ona tez , dokladam tylko jak jest sesja, bo wtedy ma sie uczyc a ja pokrywam tyle ile by zarobił + cos doloże jak sie dobrze stara ![]()
U mnie układ był od razu omówiony ![]()
Alika a dlaczego była masakra?
Tance ~no tak mowilem wiec jak sie powiedzialo A to trzeba mowic B. ![]()
A co, co? Co się kroi? Bo już się pogubiłem. ![]()
A ja dostałam zaproszenie na halowenowa zumbę był ktoś na takiej w co mam się przebrać tak się moja kumpela rozzumbowala
Nie mam pojęcia,nie mam takich rozrywek, nie pomogę ![]()
Alika no właśnie jest układ a mój ciągle łamie ustalone zasady i pracy się brzydzi a mógłby dorobić ma pewne uprawnienia
Np ustaliliśmy że ona nie może u mnie nocować codziennie już pomijając że o to nocowaniem jestem atakowana prze bylego a on przemyca ja ja ja już śpię i jak wychodzę do pracy i widzę jej adidasy to mnie szlag trafia
Wiesz byłam pewien czas rozłożona na łopatki i to wykorzystuje te lukę
Alika a dlaczego była masakra?
Bo ja się nie lubie do niczego/nikogo zmuszać ![]()
To była próba, wypadla niepomyślnie , od tego czasu jak juz to wole swoje towarzystwo a nie wymuszone ![]()
Tance ~no tak mowilem wiec jak sie powiedzialo A to trzeba mowic B.
Ja nie rzucam słów na wiatr
nauczę Cię nawet salsy ![]()
Strony Poprzednia 1 … 62 63 64 65 66 … 232 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024