No i przez Piotra będę musiała spalić 6 kawałków szarlotki ![]()
Eee wróć spaliłam już na fajfach ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie
Strony Poprzednia 1 … 60 61 62 63 64 … 232 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No i przez Piotra będę musiała spalić 6 kawałków szarlotki ![]()
Eee wróć spaliłam już na fajfach ![]()
Mag dokładnie odkąd powtarzam że iść ma w cycki to idzie taka autosugestia ![]()
Mag piękna i inteligentna jesteś a ideały odstraszają ![]()
Nie wiedzieć czemu panowie chcą nas idealne a jak już jesteśmy to nas omijają ![]()
No właśnie Air a gdzie spojrzeć to takie same chlapy są
... oczywiście wyjątkami są tu nasi net-faceci
Nooo, bo już miałem się obrażać.
Dla mnie wrażliwość i tzw. romantyczna dusza u faceta nie stoi w sprzeczności z męskością. Wiem jak to działa, każda czasem by chciała, świadomie albo podświadomie, żeby ją za włosy zaciągnąć do jaskini (tylko nie za nogę bo się piasku do środka nasypie
).
Znam osobiście kilku takich samców ociekających testosteronem ale tak naprawdę są oni bardzo "chlapowaci" i bezjajeczni.
A ja chudych nie lubię. Jak kiedyś żona przegiela i poczulem miednice zamiast tyłka, to prawie pogonilem z łóżka. No, a przynajmniej solidnie ochrzanilem. Na silowni widuję czasem dziewczyny, które przyszły zrzucić co nieco ale ja bym na ich miejscu za dużo nie zrzucal. Póki ogólne proporcje i harmonia są zachowane, to parę kilo za dużo nie robi różnicy.
Musi byc za co złapać i w co klepnac :-)
Mag piękna i inteligentna jesteś a ideały odstraszają
To pierwsze - kwestia gustu, to drugie - no jakoś tak standardowo mężczyźni potwierdzają. ![]()
To drugie kryterium głównie jak do tej pory odstrasza chłopców. ![]()
Do ideału mi daleko.
Jest jeszcze mój charakter, główny problem, wg prawie_byłego_męża. ![]()
Myślcie o mnie jako o normalnej_dziewczynie. ![]()
każda czasem by chciała, świadomie albo podświadomie, żeby ją za włosy zaciągnąć do jaskini
Oj Ty wiesz co nam w duszy czasem gra ..... ![]()
O rany i to pisze zadeklarowana feministka
i co Facet potrafi zrobić z Kobietą ![]()
Mag a ja się nie zgadzam Wszyscy tu jesteśmy wyjątkowi ![]()
Ja się tak zestresowałam
że jeszcze kawałek sera do wina sobie podałam, o matko ile to kalorii
a 75% sukcesu figury to niestety dieta tylko 25% to ruch prawda Jedentaki?
Mag, rozumiem że z tym "nikt nie chce" to taka zaczepka
bo ja mam całkiem inne obserwacje.
Oczywiście, że nasz związek duchowy jest wyjątkowy i piękny, dlatego będziemy o niego dbać niezależnie od naszych związków z mężczyznami
Maggie ten szkic, który wstawiłaś jest po prostu oszałamiający, chcę taki mieć. Dlatego składam propozycję wszelkim rysownikom, co by uwiecznili piękno Mag&Mari.
Płacę w gotówce. Propozycje proszę wysyłać na maila.
Co do relacji damsko-męskich, powiem Wam dziewczyny, że czas najwyższy uczynić siebie w następnym związku księżniczką księcia
Nie wiem jakim cudem udało mi się wcielać w życie tę zasadę równowaga w dawaniu i braniu, nie wiedząc o jej istnieniu.
I mamy dwa odmienne spojrzenia i Piotra i Snake i co z tego wynika że nie to co ładne ale co się komu podoba ![]()
Oczywiście, że nasz związek duchowy jest wyjątkowy i piękny, dlatego będziemy o niego dbać niezależnie od naszych związków z mężczyznami
![]()
Maggie ten szkic, który wstawiłaś jest po prostu oszałamiający, chcę taki mieć. Dlatego składam propozycję wszelkim rysownikom, co by uwiecznili piękno Mag&Mari.
Płacę w gotówce. Propozycje proszę wysyłać na maila.
Teraz już wiecie, dlaczego KOCHAM LILIJĘ SZALEŃCZĄ MIŁOŚCIĄ.
![]()
Come with me baby
Be mine tonight ![]()
Kiedyś, chyba Maria Czubaszek powiedziała, że facet nie koniecznie musi być brzydki.
Uroda, fizyczność? Nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba.
Mądre i atrakcyjne kobiety czasem żeczywiście "odstraszają" ale głównie tych facetów, którzy sami są niedowartościowani i mają przy tym potrzebę dominacji.
.... z tego wynika że nie to co ładne ale co się komu podoba
A musisz patrzeć mi przez ramię jak piszę? ![]()
75% sukcesu figury to niestety dieta tylko 25% to ruch
Kaja,
Ufam, że piszesz prawdę.
Na dietę mam wpływ, na sport ... nie bardzo chęci i czas. ![]()
Mądre i atrakcyjne kobiety czasem rzeczywiście "odstraszają" ale głównie tych facetów, którzy sami są niedowartościowani i mają przy tym potrzebę dominacji.
Piąteczka, Chris!
Za znajomość reguł rządzących tym światem.
Oj żebyście wiedzieli ile "cennych rad" dostałam od koleżaneczek (celowo użyłam tego określenia) jakie to ja błędy popelnialam w swoim związku ze nie dziwota ze mnie rzucił ![]()
Oj Mag u mnie jest odwrotnie na ruch mam i chęć i czas a na dietę to ach kocham dobrze aczkolwiek zdrowo jeść ![]()
kaja77 napisał/a:.... z tego wynika że nie to co ładne ale co się komu podoba
A musisz patrzeć mi przez ramię jak piszę?
Może łączy nas nie tylko miłość do żeberek
ale i spojrzenie na ..... wypowiedzi w postach ![]()
co Facet potrafi zrobić z Kobietą
Odpowiedni? Cuda, kochanieńka, cuda... ![]()
Kaja, koleżanki niech się lepiej przyjrzą sobie. No takie to już niektóre się trafiają.
Szczególnie w pracy, podejrzewam, u Ciebie. Mam rację?
Ja też lubię smaczne i zdrowe potrawy. Mam wpływ na ilość, ale nie jest to tak, że się głodzę. ![]()
To jaka ty jestes Ajsii ? Nienormalna ?
Ja na przykład nie chce Ciebie bos za mloda siksa i chyba bez dzieci wiec odpadasz bo w pieluchy juz nie wchodzę.
To jaka ty jestes Ajsii ? Nienormalna ?
Nie. No napisałam powyżej "NORMALNA". ![]()
Ja na przykład nie chce Ciebie bos za mloda siksa i chyba bez dzieci wiec odpadasz bo w pieluchy juz nie wchodzę.
Dzięki, Piotr.
I właśnie to w ludziach cenię - szczerość. I takie postawienie sprawy zaoszczędza wiele kłopotów w teraźniejszości i przyszłości.
Piąteczka, Introwertyku!
Piotr to chyba nie to forum ![]()
Przecież my wszystkie " nienormalne" inaczej byśmy teraz przy prasowaniu męskich koszul stały ![]()
Ja czasami mam ochotę Piotra przez kolano przełożyć i pokazać kto tu rządzi ![]()
Mag to gdzie znaleźć takiego bo jeszcze trochę i w cuda zacznę wierzyć ![]()
Kaja mam nadzieję, że to nie mnie zaliczasz do koleżaneczek
Ja wiem, że zdrada wynika tylko i wyłącznie ze słabości zdradzacza, z jego braków, niedojrzałości. Źródło zdrady jest zawsze w zdradzającym. Jaka byś nie była czy była nigdy nie uchroniło by Ciebie to przed zdradą, bo to nie ty jesteś jej źródłem. Po prostu nie masz wpływu na decyzję drugiej osoby i na to kim była i jest.
Ja napisałam tylko i wyłącznie swoje zdanie w kontekście tego zdjęcia które wstawiła AiR, po to aby zwrócić uwagę, że może nam kobietom żyć się wygodniej i lżej. Nie musimy wszystkiego robić same.
Wiem, że Ty czy Air przyjmowałyście na siebie za dużo i myślę, że to nie będzie takie łatwe tak po prostu pozbyć się tej tendencji, że trzeba będzie bardzo się starać żeby nie poświęcać się za bardzo.
A teraz mnie przytul na zgodę ![]()
Tak więc widzicie na moim przykładzie, że kryteria doboru potencjalnego partnera życiowego mogą być różne. ![]()
No dobrze. Czy ktoś chce całusa ode mnie i piosenkę?
Piotr a jak ci się podobało w tym pięknym miasteczku rozkoszy i swawoli?
Miałeś rację z powodu pogody nie zobaczyłam wiele bo i ciemno było ![]()
Ale klimat jest specyficzny ![]()
I want kiss and song!
Mag to gdzie znaleźć takiego bo jeszcze trochę i w cuda zacznę wierzyć
Jeżeli to będzie TEN, to sam Cię znajdzie.
Jak mawiają moje młode- miej wyj...ane a będzie Ci dane. ![]()
Dziewczyny oczywiście że chodzi mi o te z pracy
ich uwagi są wręcz żenujące i absurdalne i nijak nie mają się do rzeczywistości bo co one mogą o mnie wiedzieć że jestem kawał silnej baby z jajami
wydaje mi się ze nie mogą znieść ze mimo tego co mnie spotkało chodzę po pracy zadbana i po prostu uśmiechnięta ![]()
Wy pokazałyście mi mój związek z innej perspektywy
Ale aby się poprzytulać to każda okazja jest dobra ![]()
No dobrze. Czy ktoś chce całusa ode mnie i piosenkę?
Ja chcę piosenkę. ![]()
Trzymam Cię za słowo Chris ![]()
No gdzie ten całus i piosenka ?
P.S. ja się już nawet na glosniki przelaczylam ![]()
To super Kaja, a więc

I want kiss and song!
Już się robi!
Dzień Całowania Dziewczyn już był, jak ktoś ma ulubione zdjęcie z tamtego dnia w naszym temacie, proszę sobie je odnaleźć. ![]()
Piosenka:
Dorzucę jeszcze kilka i legendę, co one oznaczają:
Kiss 1

Kiss 2

Kiss 3
LEGENDA

Ale aby się poprzytulać to każda okazja jest dobra

Wy pokazałyście mi mój związek z innej perspektywy
My tu prostujemy myślenie. ![]()
Dobrze. Ja sobie tu mogę wstawiać co chcę. Wiem, że na niektórych net-facetów to w ogóle nie działa, więc sobie POZWALAM.
Na wiele. ![]()

I jeszcze jedna piosenka.
Zajrzę do Was później.
Chris! ![]()
Chris u mnie to raczej z racji wyposazenia...... trzymaj rączki trzymaj ![]()
O żesz Mag muszę iść pod prysznic ![]()
Ja sobie jeszcze obrazkową wersję obejrzałam ![]()
Z pocałunków wybrałam Kiss on the cheek. Dziękuję Maggie ![]()
Lily no ja też ale się zdecydować nie mogę ![]()
P.S. mądralaTy masz Janicka a reszta ... zimny prysznic ![]()
... mądralaTy masz Janicka a reszta ... zimny prysznic
Mi to już nawet zimny prysznic nie pomaga, chyba od jutra wezmę wolne od forum, za gorąco tutaj. ![]()
Kaja masz rację, dlatego korzystam na maksa póki mogę
A teraz coś na dobranoc, żeby nieco jeszcze do pieca dołożyć
Nie mam pojęcia o czym one śpiewają, ale jest na co popatrzeć, przynajmniej dla niektórych
Dobranoc
Lily ja nie widzę może to i dobrze ![]()
No nie juz widzę ;p
A ja dostanę kataru pod tym prysznicem
I pozostanie termoforek w kształcie pingwinka ![]()
Ja sobie jeszcze obrazkową wersję obejrzałam
Miałam ją wstawiać, ale ... w ostatniej chwili zdecydowałam dać wersję z tekstem.
Moja Tygrysico. ![]()
Z pocałunków wybrałam Kiss on the cheek. Dziękuję Maggie
Friends Forever, My Love. ![]()
Wygląda na to, że jesteśmy w najgorętszym temacie na całym forum. ![]()
Mogłabym wstawić kilka gifów z prysznicem, jest po 22:00, ale ... tego nie zrobię.
No i nie chcemy, żeby Kaja się przeziębiła. ![]()
Ja u siebie w domu powolutku gaszę światło ...
Bo te z dużymi tylkami na zumbę chodzą
Ale to większość Panów ma bojlerki zamiast kaloryferki
A ja nie mam bojlerka ale kaloryferek oki było okres że z powodów zdrowotnych też mi się przytyło ale jak wróciłem do zdrowia do i wróciło wszystko do normy dziś 6 rożków zjadłem ![]()
Ja tam diety nie trzymam codzień łakocie praktycznie nic na to nie poradzę no ale bardzo dużo się ruszam to i wiem że spalę więc jest rewelacja hehe
Mag spoko mam pingwinka ![]()
Jedentaki ty jesteś w ruchu i pewnie młodziutki i śliczniutki (wszyscy od zumby tacy są) a problem ten dotyczy głównie panów po 40 stce którzy uważają się za Bóg wie kogo i Bóg wie co wymagają od kobiet sami nie mogąc dać nic w zamian w sferze tych wymogów ![]()
A propos zumby po co rozdają na maratonie banany?
Banany .....
wiem wiem węglowodany ![]()
Światło w domu zgasiłam, poprawiam poduszkę, która już mówi mi ...

I cichutko, na paluszkach wychodzę z tematu, aby grzecznie położyć się spać.

Dobrej nocy Wszystkim. ![]()
Dobrej Nocy Mała Rozrabiaro ![]()
Ja też życzę wszystkim DOBREJ NOCY.
![]()
Gorąco tu u nas dziś wieczorem ![]()
Samotność mnie dziś wyjątkowo dobija, więc chyba najlepiej będzie jak pójdę po prostu spać ![]()
Dobrej nocy wszystkim ![]()
I jeszcze coś na dobranoc.
Samotność mnie dziś wyjątkowo dobija, więc chyba najlepiej będzie jak pójdę po prostu spać
AiR, nie jesteś sama, gdyż ...

Dobranoc. ![]()
Całus w policzek dla Ciebie.
Śpij dobrze.
EDIT
AiR, Chris, dzięki za przypomnienie tych piosenek. ![]()
Air ja Cię też przytulam ![]()
Lily czekam na podpowiedź w sprawie butków ![]()
Mag co zrobić z biżuterią od ex? Lubie ja ale jak on zobaczy ja na mnie to pomyśli ze ja cały czas go kocham czy coś w tym rodzaju hm.....
AiR nie jesteś sama.
Trzymaj się. ![]()
Mag Chris a Wy dlaczego nie śpicie? Oglądacie "Kolekcjonera"?
Mag co zrobić z biżuterią od ex? Lubie ja ale jak on zobaczy ja na mnie to pomyśli ze ja cały czas go kocham czy coś w tym rodzaju hm.....
A jakie to ma znaczenie co on sobie pomyśli? Jeżeli lubisz to noś i pokaż mu, że Ci wisi co oon o tym myśli. Najważniejsze co Ty sama myślisz.
Ps. Wiem, że to nie było pytanie do mnie.
Chris dziękuję masz rację teraz liczy się tylko to co ja myślę
to będę nosić ![]()
Strony Poprzednia 1 … 60 61 62 63 64 … 232 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024