moje cudowne życie po rozwodzie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie

Strony Poprzednia 1 58 59 60 61 62 232 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,836 do 3,900 z 15,029 ]

3,836

Odp: moje cudowne życie po rozwodzie

Klasyka na trudne chwile wink

Zobacz podobne tematy :

3,837

kaja77 napisał/a:

Mag, udało Ci się jednak wywołać u mnie uśmiech big_smile

A więc szczęście jest zaraźliwe. smile Smażyłam je na oleju kokosowym, tak jak doradziłaś. Nie wiem, jak Ty ubijasz te jajka, ale ja osobno ubiłam białka na pianę - przez co wyszły trochę jak racuszki. W smaku przepyszne.

Kaja, co jeszcze smażysz na oleju kokosowym?

Snake, dzięki za Led Zeppelin. smile Jak muzyka gra, to świat od razu wydaje się piękniejszy.

Ten kawałek jest suuuuuper!

3,838 Ostatnio edytowany przez AiR7 (2016-10-07 20:29:38)

No i po warsztatach wink było fajnie zrobiłam  trzy mydelniczki i kubek na szczotki i na waciki  ☺teraz to trzeba opalić się w piecu jakimś, ale to już będzie robić specjalistka od gliny i jeszcze będziemy to szliwić... Też mi trochę smutno, bo był brat mojego byłego męża i tak mi się przypomniało, że kiedyś byliśmy wszyscy rodziną...kurczę mieliśmy taki fajny kontakt , urwał się siłą rzeczy...

Mag, ja na oleju kokosowym smażę  prawie wszytko, ale jeszcze lepiej podobno na maśle klarowanym, robionym samemu smile

3,839

Masło klarowane robione samemu? Dla mnie wyższa szkoła jazdy. wink Mam słoiczek tego oleju kokosowego (bezzapachowego), to sobie będę jeszcze smażyć na nim.

AiR, właśnie samodzielne tworzenie różnych rzeczy sprawia, że jesteśmy z siebie dumni, gdy widzimy efekt. smile

Jestem pewna, że Twoje dziewczynki były wniebowzięte takimi zajęciami. Sama nie mam jakichś tam szczególnych uzdolnień manualnych, ale lubię czasem coś powymyślać z moją pięcioletnią siostrzenicą, przedszkolakiem. smile

Bawimy się wtedy dobrze obydwie, nie wiem, czy ja sama nie lepiej. wink

Dziś mam spokojny wieczór z książką. Jutro wybieram się do kina zobaczyć "Julietę" Almodovara. Pisałaś, AiR, że lubisz chodzić sama do kina. Ja czasem też tak robię. smile Mieszkam w okolicach pewnego dużego miasta, w którym uchowało się na szczęście kilka kin studyjnych, z małymi kameralnymi salami. Ciekawa jestem tej "Juliety" - jakoś tak ostatnio nie ma dobrego repertuaru, jak dla mnie. Almodovar to w zasadzie powinna być "dobra marka". Widziałaś może ten film?

http://m.natemat.pl/1d6343c0bdae72877faa0940838f656c,640,0,0,0.jpg

3,840 Ostatnio edytowany przez AiR7 (2016-10-07 21:24:35)

Czekam na ten film...u nas jeszcze nie ma    sad obejrzałam chyba większość jego filmów wink  mi bardzo odpowiadaja.
Ogólnie to mam problem z byciem samą, bo nigdy nie musiałam... ale jeżeli chodzi o kino to rzeczywiście samotność mi tam nie przeszkadza.

Mag, masło klarowne to bardzo prosta sprawa. Dobrej jakości masło trzeba  gotować na malutkim ogniu przez ok 15 min. trzeba uważać żeby nie przypalić. Ściągnąć powstałą pianę i potem zlać przez gazę. Jest bardzo zdrowe smile sama ostatnio zrobiłam pierwszy raz smile jeżeli wybierasz olej kokosowy to musi być nierafinowany inny nie ma sensu.szkoda pieniędzy smile

3,841 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2016-10-07 21:37:37)

Air w sprawie oleju się nie zgadzam smile do smażenia wyłącznie olej rafinowany, bo to rafinacja podwyższa jego temperaturę dymienia tj. spalania

3,842

Piotr o jakiej ty licytacji komorniczej mówisz, ta forma to jest ostateczność jak każda ze stron własnie chce to samo i nie mogą sie dogadać, jak u Was nikt tej działki nie chce to sami dajecie ją pod młotek tj. szukacie kupca, jeśli oczywiście obydwoje chcecie ją sprzedać.

3,843 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-10-07 21:36:51)

Dzięki, AiR! smile Uczestnictwo w tym temacie motywuje mnie do wdrażania nowości i ulepszeń w moim życiu. Kupiłam dziś śliwki na powidła według Twojego przepisu. Zrobię je z połowy porcji. Mieszkam teraz sama, to i mniej jedzenia potrzebuję. wink

Ja w tej chwili bardzo lubię swoje singielstwo, bo na samotność nie cierpię. Mam raczej introwertyczną naturę i dobrze czuję się sama ze sobą. Bardzo doceniam spokój i ciszę, jaką teraz mam. A szczególnie spokój duszy - ktoś się może oburzyć, że zareagowałam w pewnym momencie dość gwałtownie i naprawdę spakowałam męża. Nie chodziło o spektakularną akcję, ja psychicznie nie wytrzymywałam jego późnych powrotów do domu, wyciszonego telefonu, kłamstw i agresji słownej. Klasyka gatunku. sad

Przyszedł taki moment, że nie dałam rady. I wystawiłam wszystko za drzwi, żeby codziennie nie musieć przeżywać tego samego.

Pomogło. Odzyskałam radość życia, tak jak dziś pisałam. Czuję się dobrze. smile

PS Dziewczyny, ja mam taki olej kokosowy z "Biedronki." Okazał się być ... rafinowany.

3,844

Mag to smażenia jest OK smile no chyba że mnie Air poprawi smile

3,845

To ja mówię Dobranoc, bo dwie noce z rzędu przespane po 4 h plus 7 h tańca to dla mnie hardcore wink

3,846

Rafinowany ma zdecydowanie mniejsze właściwosci zdrowotne, ale jeżeli używamy go do smażenia np. Mięs w wys. Temp. To ok. (Pisze z telefonu, bardzo nie lubię ) ale do reszty, w tym również do pielęgnacji ciała to zdecydowanie tylko nierafinowany.

3,847 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-10-07 21:45:53)

Spoko, Dziewczyny. Na pewno wysmażę ten olej kokosowy, tak czy owak. wink

Dobrej nocy, Kaja, zasłużyłaś na ... odpoczynek. smile

EDIT

Ja z telefonu nie napisałam jeszcze ani razu na forum. Męczy mnie nawet 7 calowy tablet. Kocham mojego laptopa. big_smile

http://covermaker.net/thumbnail/25/2563.jpg

3,848

Cześć smile

Jeśli mogę dodać co nieco o tłuszczach do smażenia, to na pewno nie mogą to być oleje tłoczone na zimno, w ogóle oleje do smażenia trzeba sobie raczej darować (chyba że do krótkiego np. podsmażenie pieczarek). Oleje bogate w cenne składniki wykorzystuje się jedynie na zimno (sałatki, sosy). Do smażenia mięsa czerwonego najlepszy jest smalec, do drobiu gęsi tłuszcz, oliwa do potraw kuchni śródziemnomorskiej, tłuszcz kokosowy może też być bo jest stały i do słodkich placuszków, które szybko się smaży pasuje, poza tym masło klarowane też. Jeżeli wybierzemy nieodpowiedni tłuszcz lub go  spalimy  to powstają związki rakotwórcze (są również w dymie który wdychamy z przypalonego tłuszczu).

Kaja co do żurawiny, to w tak zimnym tygodniu jak ten miniony podgrzewałam ją codziennie, będzie jakiś tydzień, musi całkiem przestać się pienić.

3,849

AiR7 napisał/a:

Rafinowany ma zdecydowanie mniejsze właściwosci zdrowotne, ale jeżeli używamy go do smażenia np. Mięs w wys. Temp. To ok. (Pisze z telefonu, bardzo nie lubię ) ale do reszty, w tym również do pielęgnacji ciała to zdecydowanie tylko nierafinowany.

Air cieszę się, że się zgadzamy:D

3,850

kaja77 napisał/a:

Mag to smażenia jest OK smile no chyba że mnie Air poprawi smile

Nie będę smile
Miło Cię widzieć smile

3,851

Lilka787 napisał/a:

Cześć smile

Jeśli mogę dodać co nieco o tłuszczach do smażenia, to na pewno nie mogą to być oleje tłoczone na zimno, w ogóle oleje do smażenia trzeba sobie raczej darować (chyba że do krótkiego np. podsmażenie pieczarek). Oleje bogate w cenne składniki wykorzystuje się jedynie na zimno (sałatki, sosy). Do smażenia mięsa czerwonego najlepszy jest smalec, do drobiu gęsi tłuszcz, oliwa do potraw kuchni śródziemnomorskiej, tłuszcz kokosowy może też być bo jest stały i do słodkich placuszków, które szybko się smaży pasuje, poza tym masło klarowane też. Jeżeli wybierzemy nieodpowiedni tłuszcz lub go  spalimy  to powstają związki rakotwórcze (są również w dymie który wdychamy z przypalonego tłuszczu).

Kaja co do żurawiny, to w tak zimnym tygodniu jak ten miniony podgrzewałam ją codziennie, będzie jakiś tydzień, musi całkiem przestać się pienić.

Lily dokładnie big_smile

3,852

Muszę Wam powiedzieć, że wiele rzeczy robię instynktownie w kuchni - ale jak się okazuje, UWAGA, smażę ... prawidłowo, nie będąc tego świadomą. big_smile

3,853 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-10-07 22:20:30)

Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:

Lilko, jeżeli mąż kochał swoją żonę nad życie to zastąpienie jej inną kobietą jest po prostu niemożliwe. Ja bym tak nie mógł i nie potrafił. Po prostu WLB dozgonnie wierny

Wiem o czym piszesz Wielbicielu. Ja obecnie też tak czuję, że mojego męża nikt nie byłby w stanie mi zastąpić, ale jednocześnie wiem, że zmieniłabym zdanie gdyby mnie zdradził. Po prostu straciłby dla mnie tę pozycję, którą zajmuje obecnie w moim sercu.

3,854

A ogólnie to smażyć się powinno jak najmniej smile ale ja też stare nawyki mam jeszcze smile

3,855

Dziewczyny, muszę dziś zejść jeszcze do pewnego miejsca, którego bardzo nie lubię. hmm

Jednak jako ciepłolubne dziewczę nie mam wyboru. Oto ja, silna, niezależna kobieta: wink

https://i.ytimg.com/vi/K4mWjsMdxug/hqdefault.jpg

Nie wiem, ile mi to czasu zajmie, więc na wszelki wypadek mówię dziś wszystkim dobranoc.

3,856 Ostatnio edytowany przez Piotr Introwertyk (2016-10-07 22:07:46)

Kaja ~z ta licytacja to nie wiem, na wyrost powiedzialem ~chodzi o to ze nikt nie chce ale tez wartosc niewielka bo na uboczu i jak wystawimy za tyle ile ex chce to mozemy czekac do us..anej smierci. Nie wiem jak to sie zalatwia wtedy w sadzie.
I see ~po twym rozgadaniu forumowym nigdy bym nie sądził zes intro ~nawet nieco (zaskoczony )
O ! Drugi Kopciuszek big_smile

3,857 Ostatnio edytowany przez AiR7 (2016-10-07 22:09:19)

Wiem o czym mówisz Mag smile też tam dziś byłam. Przytulam Cię w myślach smile

3,858 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-10-07 22:39:26)

Piotrze, o ile dobrze pamiętam, to licytacja komornicza jest wtedy, kiedy strony nie mogą się dogadać co do tego, co zrobić z własnością. Sąd może wtedy takową nakazać, co nie jest korzystne dla stron, bo nieruchomość może "iść za grosze".

Natomiast w kwestii wartości majątku, jeśli nie ma zgody między stronami, to chyba najlepiej byłoby powołać rzeczoznawcę. Koszt takiej usługi można sprawdzić w internecie - tu też się ceny wahają.

Najlepiej udać się do jakiegoś radcy prawnego czy innego "mecenasa" i dopytać - oni mają na co dzień z tym do czynienia, wyjaśnią na spokojnie wszystko, może doradzą coś konkretnego Tobie.

Piotr Introwertyk napisał/a:

I see ~po twym rozgadaniu forumowym nigdy bym nie sądził zes intro ~nawet nieco (zaskoczony )
O ! Drugi Kopciuszek big_smile

Mam przewagę cech introwertycznych. W tym "bogaty świat wewnętrzny", którym dzielę się tu z Wami na forum. big_smile

Introwertyzm to szerokie pojęcie. Nie można go mylić z nieśmiałością lub samotniczym trybem życia.

AiR, odwzajemniam serdeczny uścisk! smile

3,859

I_see_beyond napisał/a:

(...) mówię dziś wszystkim dobranoc.

http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/buziak_na_dobranoc_3.jpg

3,860

O! Właśnie całus od Ciebie, My Love, wylądował na moim policzku. wink

I ja po raz drugi tego wieczora życzę:

http://img20.otofotki.pl/obrazki/gw2383_dobrej-noc.gif

3,861

No to jeszcze Dobranoc ode mnie dla wszystkich. smile

A z tłuszczów, to najlepszy jest smalec ze skwarkami. wink  Takie jest moje zdanie i będę go bronił. Odezwą się pewnie głosy, że niezdrowy itd.  Życie, samo w sobie, też jest nie zdrowe, a czasami fajnie smakuje. smile

3,862

Dzień dobry  smile

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSrNpI4lyUeCDtVBo1L5fWIDLKqxfXoGM7zXCFGJ5CwgqTLkauS

Miłego  dnia życzę Wszystkim  smile  wink

3,863 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-10-08 09:23:39)

Witam przy porannej kawie smile
I zabieram na przejażdżkę

PS
Chris to, że smalec jest niezdrowy to jeden z mitów żywieniowych. Tak więc na zdrowie

http://blog.myheritage.pl/wp-content/uploads/2015/04/kanapka.jpg

Moi Kochani, może podrzucę dla Was tytuły filmów, które wywarły na mnie niezatarte wrażenia i są mymi ulubionymi smile Oto one: "Casablanca", "Wędrówki z lwami", "Tańczący z wilkami", "Wyznania gejszy", "Woda dla słoni", "Dom nad jeziorem", "Zanim, powiesz tak", "Zamrożone marzenia", "Szkoła uczuć", "Wciąż ją kocham", "Noce w Rodante".
W następnej odsłonie filmowej opowiem o swoich ukochanych serialach telewizyjnych smile

Spod rzęs

Kiedy patrzysz
Na mnie
Widzę w Twych oczach
Wszystkie barwy
Naszej miłości.

3,865

Facet_z_wąsem napisał/a:

A z tłuszczów, to najlepszy jest smalec ze skwarkami. wink  Takie jest moje zdanie i będę go bronił. Odezwą się pewnie głosy, że niezdrowy itd.  Życie, samo w sobie, też jest nie zdrowe, a czasami fajnie smakuje. smile

Dzień dobry,

Chris, dobry smalec stopiony w domu z dobrej słoninki nie jest zły smile sama od czasu do czasu zjem i robi go mój tato jak mnie czasem odwiedza smile

3,866

Dzień dobry! smile

Miałam dziś bić rekord w spaniu, ale ... obudził mnie zapach kawy i smalcu ze skwarkami. wink

A poza tym przywołał mnie na wątek słodki głos MY LOVE, "Good morning Starshine". Jak mogłam nie zareagować ... wink

Lubię smalec na świeżej kromce chleba. Z ogórkiem - to w ogóle smakuje wyśmienicie.

AiR, ja kupuję smalec, mam takie miejsce, gdzie zawsze można dostać dobry. Kupuje się na wagę. Kiedyś sama zrobiłam smalec z jabłkiem i majerankiem. Muszę to jeszcze powtórzyć, bo był bardzo dobry.

Wielbicielu, mnie się bardzo podobał "Tańczący z wilkami". Motyw wilków przewija się od początku na naszym wątku.

Lily, wiesz, że w kwestiach kulinarnych (w tym trunkowych) ufam Ci bezgranicznie. smile

Miłego dnia Wszystkim życzę!

Idę smażyć jajecznicę na śniadanie. Potem mam dużo przyziemnych tematów do ogarnięcia, ale będę zaglądać do Was.

See you! smile

3,867 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-10-08 11:33:22)

Dzień dobry Mag i dziękuję za zaufanie smile

Dla Ciebie dziś ta piękna piosenka - kiedy jej słuchałam zobaczyłam Ciebie i Twoją szkolną miłość.

Wielbicielu dziękuję za ten wyjątkowy wiersz smile

Mam do niego ilustrację

http://id.joe.pl/sub_images/pictures/1c4b3a83c12051dccbba1b179fa3a8f4_th2.gif

3,868

I do południa, budzikom śmierć... smile
Chyba się wreszcie wyspałem. wink

Witam Towarzystwo.

3,869

Witam, a o czym śni Facet_z_brodą_i_wąsem? smile

3,870

Lily, no właśnie moja pierwsza "BIG LOVE na całe życie" tak wyglądała. wink Ta piosenka zawsze mi się będzie kojarzyć z tamtą "młodzieńczą" miłością. Pisałam Wam już tutaj, że tę piosenkę grali na mojej studniówce - zdaje się, że właśnie wtedy mój chłopak się we mnie zakochał. big_smile

Nasze drogi jednak się definitywnie rozeszły.

Cześć Chris, ale Ci dobrze! W soboty też w zasadzie odsypiam zarwane noce z tygodnia. Dziś jednak nie spałam zbyt długo.

Obudził mnie sen o ... kotłowni. Ale ogarnęłam, co trzeba, tylko że dymu mam w domu co niemiara. Ale pali się! big_smile

Ja zmykam dziś do kina.

http://medias.radioculturelle.tn/wp-content/uploads/2014/10/music_video_007.jpg

Mam tyle zaległych filmów do obejrzenia online i ciągły deficyt czasowy. Jeśli nie pójdę na seans, nie obejrzę filmu.

See you!

3,871

See you My Love (Ja nie pamiętałam, że pisałaś o tej piosence, a i tak mi się skojarzyła smile )

Miłej soboty dla wszystkich.

3,872

Lilka787 napisał/a:

Ja nie pamiętałam, że pisałaś o tej piosence, a i tak mi się skojarzyła smile

Czytasz w mej duszy, My Love. wink

3,873

Lilka787 napisał/a:

Raczej o kim smile o blondynce, brunetce i rudej wink

3,874

Lilka787 napisał/a:

Nie mogę napisać przed 22-gą.;)
Mogę tylko zdradzić, że to miłe sny były. smile

3,875

AiR7 napisał/a:

.... o blondynce, brunetce i rudej wink

Teraz już rozumiem co znaczy "kolorowych snów"  wink

Taaaaak,  sny były kolorowe.  smile  smile

3,876

Facet_z_wąsem napisał/a:
AiR7 napisał/a:

.... o blondynce, brunetce i rudej wink

Teraz już rozumiem co znaczy "kolorowych snów"  wink

Taaaaak,  sny były kolorowe.  smile  smile

Chris, sam zdecydowałeś dołączyć do najcudowniejszego tematu na całym forum. wink

See you later! smile

3,877

I_see_beyond napisał/a:

Lily, no właśnie moja pierwsza "BIG LOVE na całe życie" tak wyglądała. wink Ta piosenka zawsze mi się będzie kojarzyć z tamtą "młodzieńczą" miłością. Pisałam Wam już tutaj, że tę piosenkę grali na mojej studniówce - zdaje się, że właśnie wtedy mój chłopak się we mnie zakochał. big_smile

Nasze drogi jednak się definitywnie rozeszły.

Cześć Chris, ale Ci dobrze! W soboty też w zasadzie odsypiam zarwane noce z tygodnia. Dziś jednak nie spałam zbyt długo.

Obudził mnie sen o ... kotłowni. Ale ogarnęłam, co trzeba, tylko że dymu mam w domu co niemiara. Ale pali się! big_smile

Ja zmykam dziś do kina.

http://medias.radioculturelle.tn/wp-content/uploads/2014/10/music_video_007.jpg

Mam tyle zaległych filmów do obejrzenia online i ciągły deficyt czasowy. Jeśli nie pójdę na seans, nie obejrzę filmu.

See you!

Idź Mag i podziel się wrażeniami smile

Ja też dziś nie pospałam, rano obudziło mnie dwóch przystojnych mężczyzn...

Nie, nie .... to nie to o czym myślicie wink

Panowie wymieniali mi okno balkonowe big_smile

3,878

Czesc ekipo. Ja dzis zmierzylem sie z nie lada wyzwaniem ~wyborem perfum dla corki na urodziny. Perfumy drogie wiec stawka duza. Cos wybralem po dlugich mekach , zobaczymy czy trafilem. A propos~ sam niedawno urodziny mialem kto chce to dzis przyjmuję zyczenia.
Air ~ustaw poki co np 4sek zamiast 6 i zobaczymy co sie stanie .
Ajsii ~tez walczysz z podajnikiem czy masz smieciucha ?
Wasacz ~zazdraszczam snow. Mi to jesli w ogole to tylko monogamiczne sny się snia sad

3,879

Dzień dobry się z Wami

W temacie snów się nie wypowiadam, bo nieraz mam takie, że aż żal się budzić wink

http://tenajlepsze.pl//uimages/services/tenajlepsze/i18n/pl_PL/201207/1342503197_by_tenajlepsze_500.jpg

3,880

Czesc ekipo. Ja dzis zmierzylem sie z nie lada wyzwaniem ~wyborem perfum dla corki na urodziny. Perfumy drogie wiec stawka duza. Cos wybralem po dlugich mekach , zobaczymy czy trafilem. A propos~ sam niedawno urodziny mialem kto chce to dzis przyjmuję zyczenia.

Piotrze
Najlepszego w takim razie dla Ciebie i córki.

Zdradzisz, jakie perfumy dla niej kupiłeś?
Zapachy to mój "bzik".

3,881 Ostatnio edytowany przez Piotr Introwertyk (2016-10-08 14:53:40)

Dziękuję.
Sprawdzam : ferragamo emozione. Znasz ? W ogole mozna znac te zapachy ? Mi sie wszystkie mieszaja.

3,882

ferragamo emozione. Znasz ?
W ogole mozna znac te zapachy ?

Można znać...można i odróżniać też wink

Wybrałeś ładny, elegancki, ale nie za ciężki zapach. To dobrze.
Ile lat ma córka?

Chociaż moja, mając wówczas lat 14 "psikała" się moim raczej dojrzałym Dune Diora, a podczas mojej ostatniej nieobecności zużyła cały Lady Milion Paco Rabanne hmm

3,883

Mystique ~a gdzie ty kupujesz te perfumy bo widze po cenach z netu ze przeplacilem w sklepie ze 30%. hmm  corka 17lat ma.

3,884 Ostatnio edytowany przez Mystique71 (2016-10-08 16:53:58)

Mystique ~a gdzie ty kupujesz te perfumy bo widze po cenach z netu ze przeplacilem w sklepie ze 30%. hmm  corka 17lat ma.

Najczęściej http://www.perfumeria-euforia.pl/

Często łapię promocyjne ceny w Douglas albo Pieper.

A czasami dostaję w prezencie wink

Mojej córce (17 lat skończy za 4 m-ce) przypasował ten ostatnio --oczywiście wcześniej mi podbierała, dopięła więc swego i ma własny

http://ecsmedia.pl/c/moschino-i-love-love-woda-toaletowa-100-ml-b-iext44060093.jpg

3,885 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-10-08 19:56:44)

Kochani imprezę urodzinową Piotra czas zacząć:

na początek kolejka dla wszystkich

http://filing.pl/wp-content/uploads/2014/02/filing_images_e184c72d3f11.gif

a teraz bawmy się

http://imgrin.pl/upload/images/11/2013/12/25/585f38d42fea7410218441e848a3448b.gif

Piotrze życzę Ci żebyś mierzył wysoko i osiągnął wyznaczone cele i jeszcze całus dla Pana Instruktora smile
http://3.bp.blogspot.com/-6wNaIhPs1Gw/Vp5eS4zBcnI/AAAAAAAADfk/14LzruXAOko/s1600/tumblr_lggj4ngs761qasnyro1_400.gif

3,886 Ostatnio edytowany przez Facet_z_wąsem (2016-10-08 20:17:47)

To i ja się dołączam do życzeń urodzinowych. Wszystkiego dobrego i trzymaj się Piotrek. smile
Chyba zejdę do piwnicy sprawdzić jak tam moje winko wink żebym tylko dał radę wyjść z powrotem na górę.

A skoro już mowa o zapachach to co preferujecie dla facetów bo mi się właśnie "pachniuch"  kończy.

3,887

Bawmy się!

http://1.bp.blogspot.com/-L-srpORMtpc/UhkS_uQdOEI/AAAAAAAAAOQ/iucrbofkVwM/s1600/tumblr_mqbusnsO5C1qk08n1o1_500.gif

Lilko, podziękowania za prześliczną ilustrację do moich rymów smile Pasuje idealnie!
Piotrze, Wszystkiego Najlepszego z okazji Twych urodzin. Spełnienia marzeń tych największych, mniejszych i całkiem malutkich smile

3,889

hej ,sufit w łazience skończony wie tera można iprezować zara wyciągam browarki   i bedzie gorączka sobotniej nocy big_smile tyle że w domu i samemu  ale taka ma dola wink

3,890

Facet_z_wąsem napisał/a:

co preferujecie dla facetów bo mi się właśnie "pachniuch"  kończy.

Channel "Allure Home",  to raczej zapach dla faceta w białej koszuli i garniturze.
Paco Rabanne "One Million"
Calvin Klein "Encounter" - ciężki, ale ma coś w sobie.

Jednak numerem 1 dla mnie jest English Blazer Yardleya, niestety- bardzo trudno go dostać.Mężczyzna nim pachnący może ze mną zrobić wszystko wink
Podobno identyczny jest "Drakkar Noir" Guy Laroche, ale jeszcze nie mam na kim wypróbować wink

3,891

Facet_z_wąsem napisał/a:

A skoro już mowa o zapachach to co preferujecie dla facetów bo mi się właśnie "pachniuch"  kończy.

Ja nigdy nie zapamiętuję co to za zapachy, ale powiem w sekrecie, że na mnie te wody toaletowe, perfumy i żele pod prysznic Playboya działają mega podniecająco tongue

3,892

Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:

Lilko, podziękowania za prześliczną ilustrację do moich rymów smile Pasuje idealnie!

Bardzo mi miło Wielbicielu smile
Myślałam jeszcze o Twoich słowach i doszłam do wniosku, że są osoby nie zastąpione i są nimi dzieci. Tych nie można zastąpić nikim innym, każde ma swoje miejsce w sercu, którego nie może zająć nikt innych, nawet inne dziecko.

3,893

Dzięki dziewczyny za podpowiedzi bo ja to prosty chłop jestem, co to zna Brutala  i Wodę brzozową po goleniu. wink
A co powiecie o Kenzo pour homme , takim w niebieskiej butelce z listkiem, ostatnio mi się spodobał tylko drogie toto trochę. wink

3,894

Wszystkim pieknie dziękuję i zycze dobrej zabawy smile  podpowiedzi zapachow tez chetnie wykorzystam a co ~jak nie ma innych wydatkow mozna inwestowac w siebie szczegolnie jak to tak dziala na kobiety jak opisuja wyzej !

3,895

Facet_z_wąsem napisał/a:

Kenzo pour homme , takim w niebieskiej butelce z listkiem, ostatnio mi się spodobał tylko drogie toto trochę. wink

Warto wydać, bo bardzo trwały zapach.
Bardzo mi się podoba(ł), teraz źle mi się kojarzy wink Ale to związane z jedną osobą.

Ciekawy też jest Hugo Boss No.6 Bottled.

Z tańszych Beckham "Signature Men"- syn miał,fajny ale nietrwały.

3,896 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2016-10-08 21:03:36)

Facet_z_wąsem napisał/a:

powiecie o Kenzo pour homme , takim w niebieskiej butelce z listkiem, ostatnio mi się spodobał tylko drogie toto trochę. wink

Nie wiem Chris, musiałabym najpierw Cię powąchać. To mój sposób. Najpierw wącham a potem akceptuję. Nie ma znaczenia czy tańsze czy droższe i jakiej firmy.
Ma po prostu działać wink

O tak właśnie

http://data3.whicdn.com/images/61994566/large.gif

3,897 Ostatnio edytowany przez Mystique71 (2016-10-08 21:10:15)

Lilka787 napisał/a:

Nie ma znaczenia czy tańsze czy droższe i jakiej firmy.
Ma po prostu działać wink

A wiesz, że któraś z wód "Bond" za niecałe 10 zł pachnie oszałamiająco ? Tylko nie pamiętam, która to sad

3,898

Mamy golaaa!!!
http://31.media.tumblr.com/0dd7f71c211c3132a3494e96c2bda424/tumblr_mugotbQmEK1s30fcoo3_250.gif

3,899

Mystique71 napisał/a:

A wiesz, że któraś z wód "Bond" za niecałe 10 zł pachnie oszałamiająco ? Tylko nie pamiętam, która to sad

Dzięki Mysti, ja chętnie skorzystam z info o zapachach smile

3,900

Maggie przestań się w końcu tak stroić i choć już na imprezę smile
http://www.fun-gif.pl/sites/default/files/images/blondynka_1.gif

Posty [ 3,836 do 3,900 z 15,029 ]

Strony Poprzednia 1 58 59 60 61 62 232 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024