KacperekZwinnyJęzyk napisał/a:Tak, to jest ten etap testów, ale on minie, nie przejmuj się. Jeszcze jedna rzecz jest; MONOTONIA, rutyna. Jak już wspominałem dziewczyna to emocje, mogła się znudzić, dostarcz jej nowych (mogą być i negatywne, każda emocja jest dobra) np zrób z nią coś czego nigdy nie robiliście razem, albo użył trochę "głupiego romantyzmu", np weź ją do kina na jakąś komedię romantyczną, usiądźcie, otwórz małego szampana, wyciągnij kieliszki i jej nalej (oczywiście tego szampana i kieliszki musisz niepostrzeżenie przemycić). Po czymś takim jej stan winien sie wyrównać.
Możesz wziąć sobie tę radę do serca....
albo uznać, że kobieta z którą jesteś ma mózg, potrafi po polsku i kiedy mówi:Nocturn napisał/a:"wiesz ze ja również lubię sex z tobą ale oprócz sexu potrzebuje ciebie,normalnie porozmawiać pocałować się i przytulic"
chodzi jej dokładnie o to.
I chyba po czym się właśnie od autora dowiedzieliśmy(przykro mi gościu, naprawdę, znajdziesz lepszą, daj sobie czasu) wcale nie takim naiwnym jest zakładanie, że gdy kobiecie nagle coś przestaje odpowiadać to może chodzić o coś innego?