Co ostatnio oglądałaś ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Co ostatnio oglądałaś ?

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 30 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 195 z 1,921 ]

131

Odp: Co ostatnio oglądałaś ?

wczoraj obejrzałam komedie romantyczną "sex & love"  jak dla Mnie świetna taka słodka po prostu wink

Zobacz podobne tematy :

132

szpenia napisał/a:

Jak ja lubię jak Polacy knocą tłumaczenia, nie powinno być naznaczony, ale PODSTĘPNY,albo ZDRADLIWY....nasz tytuł nie ma się nic jak piernik do wiatraka....a mi się nawet podobał ten film smile

Ech nie ma co nawet poruszać tematu polskiego tłumaczenia tytułów bo to temat rzeka! Dobrze przetłumaczony tytuł zdarza się może raz na 20 ? a może i rzadziej.
A co do tego że film się podobał - ja oczekiwałam czegoś lepszego więc może dlatego moja negatywna ocena

133

"Oszukać przeznaczenie 5 - 3D "  -->  Według mnie nawet oryginalne sceny śmierci, niektóre sceny trzymające w napięciu, że aż ciężko było patrzeć w monitor, gra aktorska nie najgorsza. Dość zaskakujące pod koniec, lecz np sama końcówka nie przypadła mi do gustu, dla mnie wyszła groteskowo . 6 na 10 mogę dać . smile

134

A ja przed chwilą obejrzałam w TV film "Osaczeni" i cóż mogę powiedzieć - całkiem niezły. smile Bardzo dobra gra głównych bohaterów, ciekawy rozwój akcji i według mnie - świetne zakończenie. smile Polecam jeśli jeszcze ktoś nie widział. smile

135

Wczoraj razem z moim A obejrzeliśmy Fast Five smile podobał Nam się, fabuła do przyjęcia, można się pośmiać,
Dzisiaj na wieczór w planie jest Sala samobójców wreszcie

136

"Nocna audycja" , oryginalny tytuł " Shimyaui FM" (2010) - thiller japoński opowiadający o seryjnym mordercy, który zabije swoje ofiary słuchając audycji radiowych pewnej Pani pracującej w radio , dla którego Jej audycje są inspiracją dla kolejnych zabójstw, której audycje bierze zbyt poważnie i zabija złych ludzi , czując, że to jego "misja". Pewnego dnia porywa Jej dzieci i siostrę , szantażując Ją, żeby grała w radio to co chce i robiła wszystko na Jego żądanie...
Moim zdaniem bardzo ciekawy thiller, wyróżniający się od większości, z oryginalną fabułą, bardzo dobrą grą aktorską. Plusem jest to, że trzyma w napięciu, ciągle coś się dzieje, właśnie nie ma oklepanej fabuły, jedyne co ja bym zmieniła to zakończenie. Reszta zdecydowanie na plus.
Daję 9/ 10
smile

137

Ja dziś właśnie mam obejrzeć FAST 5 smile Mój TŻ bardzo chce.. No to obejrzymy wink

138

Stosunki Miedzymiastowe.Jak na komedie romantyczna calkiem calkiem.

139

wczoraj byłam w kinotece na 'szefowie wrogowie'.
ja się uśmiałam, ale wiem, że ten rodzaj humoru nie dla każdego się nadaje.
może zbyt ostrawy?
zabawna i przekonująca rola zmienionego Farella.

"Papieżyca Joanna" - uwielbiam filmy historyczne i kostiumowe wink

141

Ostatnia część "Harry'ego Pottera" - niezła, przyjemnie trzyma w napięciu ale wielkiego szału nie ma.
I "Ostatnie tango w Paryżu" - dosłownie wgniótł mnie w fotel.

142

Kac Vegas..Mogłabym oglądać całymi dniami;)
A najbardziej lubie filmy historyczne..IIWojna Światowa..

143

A j ostatnio ogladalam Pamietnik/The Notebook.
Film o prawdziwej milosci, doslownie nie umiem opisac slowami jak bardzo mnie on poruszyl.
Wylalam morze lez i zuzylam mnustwo chusteczek higienicznych.
Film cudowny polecam.

144

niedoceniona napisał/a:

A j ostatnio ogladalam Pamietnik/The Notebook.
Film o prawdziwej milosci, doslownie nie umiem opisac slowami jak bardzo mnie on poruszyl.
Wylalam morze lez i zuzylam mnustwo chusteczek higienicznych.
Film cudowny polecam.

Oj prawda.
To film o naprawdę przecudownej i ciekawej fabule, super grze aktorskiej i prawdziwej miłości, która pokonała wszelkie przeszkody wink.
Polecam !

145 Ostatnio edytowany przez Lexy (2011-08-29 22:53:12)

Ostatnio sama kaszana..
wkońcu zobaczyłam film NAZNACZONY bo słyszałam dużo pozytywnych opini hmm
Jak dla mnie szajs do kwadratu.

kolejny tytuł Straszny hiszpański film - nie wiem co było gorsze to czy naznaczony..?

41 letni prawiczek zalicza wpadkę - dno, dno i jeszcze raz dno

wszystkie 0/10

146

Lexy napisał/a:

Ostatnio sama kaszana..
wkońcu zobaczyłam film NAZNACZONY bo słyszałam dużo pozytywnych opini hmm
Jak dla mnie szajs do kwadratu.

kolejny tytuł Straszny hiszpański film - nie wiem co było gorsze to czy naznaczony..?

41 letni prawiczek zalicza wpadkę - dno, dno i jeszcze raz dno

wszystkie 0/10

no kwestia gustu
mi się Naznaczony spodobał smile./

147

"Zycie jest piękne" Wzruszająca historia rodziny żydowskiej.

148

"Tylko Seks"-4/10. Słaby.Jedyny plus to Justin Timberlake
"Żona na niby"- 7,5/10
"Lilja 4 Ever"-8\10
"Adam"-5\10
"Marley i ja"- 7/10

149

"Martys-skazani na strach" - minus to drastyczność, w wielu momentach nie patrzyłam na ekran, ale oglądałam na zabicie nudy.
Plusem dobra gra aktorska, ciekawie ukazane cierpienie katowanych dziewczyn od strony psychologicznej, wstrząsający, aż chwyta za serce, ciekawe zakończenie.
Dam 6 na 10.

150

Czy któraś z Was widziała "O północy w Paryżu"? Co sądzicie o tym filmie bo mi kompletnie nie przypadł do gustu.

151

prokurator_szacka napisał/a:

Czy któraś z Was widziała "O północy w Paryżu"? Co sądzicie o tym filmie bo mi kompletnie nie przypadł do gustu.

ja słyszałam, że bardzo przyjemna komedia. ale wiadomo, nie każdy lubi styl allena smile
ja polecam "Jestem Bogiem", świetny, nietypowe zakończenie i niezły Bradley Cooper.

152

A ja wam polecam film ,,Obsesja" thiller z 2009 roku. W roli głównej Beyonce... Film trzyma w napięcia, nie wiedziałam nawet że Beyonce tak świetnie zagra w takiej tematyce filmu wink

153

Hanka, jak dla mnie Woody miał ciekawy pomysł, ale chyba nie do końca mu się udało go zrealizować. Jak na razie najlepszy film Allen'a w ostatnich latach to "Wszystko gra".

154

Ja lubię starsze filmy Allena,jak np Annie Hall. O północy w Paryżu mam,ale jeszcze nie oglądałam.
Z ostatnich to Amityville- nawet dobry, Benny&Joon- ujdzie, Hooligans- jak dla mnie baaardzo dobre.

155

Hoolignas, Amityville - to są filmy Allena? No to teraz mnie zagięłaś! big_smile

156

Napisałam,że lubię filmy Allena(to było na marginesie), a ostatnio oglądałam Hooligans i Amityville.
Chyba źle zrozumiałaś.

157

Hahahahaha rzeczywiście się nie zrozumiałyśmy! smile A co do Hooligansów - nie wymagająca produkcja, ale ich uwielbiam. Podobnie jak Footbal Factory albo Fever Pitch (oba związane z piłką).

158

prokurator_szacka napisał/a:

mnie sie podobał.... smile:)
fajna opowieść bez efektów specjalnych...

159

Ostatnio głównie bajki oglądam z dzieciakami. Pozaliczaliśmy większość Disneja, znalazłam w wypożyczalni n ?Safari?. Bardzo w stylu ?Madagaskaru?, ale miło się oglądało smile

160

"Szefowie wrogowie' przez cały film umierałam ze śmiechu big_smile Teraz numer jeden na mojej liście filmów do obejrzenia jest 'Drive' smile

161

Hooligans 2-podobał mi się, Hostel-nie.

162

22 Kule z Jeanem Reno

163

oglądałam niedawno u kumpla Zabawę w śmierć, bardzo dobry dokument! pod teleturniejem kryje sie przykrywka eksperymentu. warto obejrzeć, wiem, że  jutro też mają puszczać na hbo2

164

Drive.
Mega lipa.

165 Ostatnio edytowany przez Mrok (2011-10-03 00:57:59)

Właśnie byłem na "O północy w Paryżu" - niestety czuje niedosyt, muzyka świetna od razu widać klimaty Allenowskie, a sam film - fajnie się rozwija, jest kilka komicznych akcji ze smacznym żartem, ale końcówka jest nagle jakby brakowało pomysłu na zakończenie - historia nagle się urywa i odebrałem to tak jakby wszystkie rozpoczęte wątki w filmie ni stąd ni zowąd zostały ucięte - więc nie do końca jestem zadowolony.

166

Ostatnio obejrzałam 2 filmy.

Pierwszy pt. "Kształt rzeczy". Na początku trochę przynudzający, lecz potem mnie zainteresował. Bardzo spodobała mi się gra aktorska i fabuła. Zakończenie było dla mnie nieprzewidywalne i interesujące. Ciekawy film, skłania do refleksji!

Drugi pt."Wpuszczony w kanał". Całkiem ciekawa i zabawna bajeczka o szczurku wpuszczonym do...kibelka tongue. Tam poznaje inny świat, przeżywa niezłe "przygody" itp. Dość śmieszne, dobry wg mnie dubbing i dobrze dobrana fabuła. Miło mi się oglądało tę bajeczkę wink.

167

Wczoraj " Woda dla Słoni" niby nic wielkiego ale mnie jednak wciągnął smile

ostatnio też Prawnik z Lincolna - bardzo fajny

168

Mary i Max-tak glupie,ze momentami smieszne big_smile
Widmo-slabe
Wiezien Nienawisci- b.dobre

169

Oczy Julii - początek nudny ale potem można było obejrzeć, jednak myślałam, że będzie bardziej trzymający w napięciu

170

Też oglądałam "Oczy Julii'.
Jasne, że mogło być lepsze, ale ogólnie moje wrażenia są na plus.

171

Ja ostatnio ogladalam 'lustra' 7raz kolei tak to lubie..

172

Trzęsienie ziemi w 5D - nie mam słów aby opisać ten niewypał sad sad sad

173

"Drive" z Goslingiem - świetny!

174 Ostatnio edytowany przez iw25 (2011-10-26 18:55:43)

hm... moja ostania lista to;

- "Drapieznik" z Richadrem Geere
- " Abecadlo moredercy" swietny smile
- "Przepowednia Doomsday"

175

Droga bez powrotu 4 - film nienajgorszy, lecz myślę, że zmarnowany potencjał.
Postacie morderców nie takie straszne jak w poprzednich częściach i sporo niespójności, głupoty bohaterów, co trochę odstraszało. Ale za to były też momenty, gdzie napięcie sięgało zenitu, więc nie było najgorzej. Zakończenie kiepskie. Daję 6/10.

176

Ja natomiast oglądałam ostatnio horror "Mroczna plaża". Świetny film, mimo że amatorski. Nie jest to żaden horror dla młodzieży w stylu "zabili go i uciekł", gdzie jakiś psychopata próbuje dopaść grupę ludzie, ale zupełnie coś innego. Psychodeliczny, o zaskakującym zakończeniu.

177

Agattka napisał/a:

Ja natomiast oglądałam ostatnio horror "Mroczna plaża". Świetny film, mimo że amatorski. Nie jest to żaden horror dla młodzieży w stylu "zabili go i uciekł", gdzie jakiś psychopata próbuje dopaść grupę ludzie, ale zupełnie coś innego. Psychodeliczny, o zaskakującym zakończeniu.

Oglądałam, to fakt psychodeliczny i nie taki jak większość horrorów, ale mnie akurat średnio się podobał.

178

Kapitan Ameryka - całe szczęście, że nie wybrałam się na to do kina bo byłabym strasznie zła

Hellaiser 2012 - Czy ktoś kiedyś zrobi dobry horror ?? sad szkoda czasu

179

Ostatnio oglądałam Crazy Stupid Love i mimo, że był fajny to spodziewałam się czegoś lepszego. Jednak mój ukochany Ryan Gosling wynagradzał wszystko smile)

180

A ja ostatnio oglądałam "Chłopiec w pasiastej koszuli"...wzruszający i piękny film.. "Incepcja",taki inny,ale dobry. Polecam...moja wyczekiwana "sala samobójców", hmm ,dziwne odczucia po oglądnieciu,czyli dobry i "wojna polsko ruska",gdyby nie Szyc i kilka śmiesznych momentów i zwrotów,tzn nie takich ,które miały byc śmieszne,ale sa tak glupie,ze śmiesza,to mysle ze nie oglądnelabym do konca...Film mial ukazywać perypetie pewnej grupy społecznej i skutki cpania.Niestety Maslowska w swojej książce chciala dobrze,cos innego,ale przedobrzyla i wyszlo z tego nic. Tak jak książka film bardzo pokrecony i tak naprawde o niczym. . Oglądając pewne sceny mialam wrażenie,ze chcial byc zrobiony na miarę"requiem dla snu",ale wyszlo niesmacznie....

181

"Marley i ja" zabawna komedia obyczajowa, ze świetną obsadą. Głównie o przyjaźni, miłości, szczególnie dobra dla miłośników zwierząt. Także wzruszająca. Ma wszystko czego potrzebowałam. Mogę polecić.

182

@truskaweczka19 też ogladałam Marley i ja też polecam:)
ostatnio też oglodałam ,,zielona mila'' polecam
Śpiąca Królewna - Sleeping Beauty 2011
mardi gras
żona na niby
Life.As.We.Know.It.2010.
czarny łabadź

183

A ja ostatnio oglądałam Wyjazd integracyjny ;-) Śmieszny film polecam ;-)

184

Byłam na lansowanych ostatnio ?listach do m.?. Owszem ciekawe i niebanalne, ale spodziewałam się czegoś innego. Dzisiejszy wieczór natomiast mam zamiar poświęcić czterem laskom z Nowego Jorku wink Druga część ?Seksu w wielkim mieście? na hbo smile

185

Ja oglądałam film "nasza klasa" naprawdę fajny i na faktach.

186

Krzyżowy ogień z Van Dammem, nawet fajnie się oglądało

Oddział ( The Ward )

187

Najnowszy Zmierzch-ale się uśmiałam...:-)
No i coś co zawsze mi pomaga to "Pamiętniki z wakacji" :-)

188

Dzien swira,Psy,Sara,E=mc2,Chlopaki nie placza,Poranek Kojota,wszystko w jeden dzien i ktorys raz z rzędu,zajebiste polskie filmidła :-)

189

,,Świadek bez pamięci'' ( dramat,kryminał 2007)

,,Plaga'' (Horror 2007)

,,The Help'' (Służące)   ( Dramat 2011)

Pierwszy film mnie znudził... Dwa pozostałe mi się podobały smile

190

Ja ostatnio byłam na Listach do M i bardzo mi się podobały milutka cieplutka i zabawna komedia romantyczna a jutro wybieram sie na zmierzch - wink

191

A ja oglądałam Pozdrowienia z Paryża bardzo fajny film. Jest to film sensacyjny....

192

Ja ostatnio "Born bad", taki film o psychopacie, ale podrzędny i przeciętny niestety.

193

Tynka napisał/a:

A ja oglądałam Pozdrowienia z Paryża bardzo fajny film. Jest to film sensacyjny....

Fajny, podobał mi się, czasami wracam do niego smile

194

Z s-f :  Super8, Pandorum - obydwa porażki sad

Polski : Kret z Szycem

Naznaczony - jestem mile zaskoczona

195

Listy do M - bardzo przyjemna polska wersja filmu ' To właśnie miłość' smile

Posty [ 131 do 195 z 1,921 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 30 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Co ostatnio oglądałaś ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024