Co ostatnio oglądałaś ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Co ostatnio oglądałaś ?

Strony Poprzednia 1 22 23 24 25 26 30 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,496 do 1,560 z 1,921 ]

1,496

Odp: Co ostatnio oglądałaś ?

"Do you believe? " piękny film.

Zobacz podobne tematy :

1,497 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2016-02-03 23:24:17)

"Łowca czarownic" 2015 i Vin Diesel w roli głównej smile
Całkiem fajna bajka i czuje, że nie była to pierwsza i ostatnia część.
Vin jak zwykle niezastąpiony w takiej roli wink

1,498 Ostatnio edytowany przez Iris7 (2016-02-04 21:56:16)

"Django" - podobał mi się, ale "Nienawistna ósemka" bardziej. Było to przyjemne spędzenie czasu, ale nic więcej.

"Marzyciel" - oczywiście był ryk, wiadomo. big_smile Przepiękny, wędruje do ścisłej czołówki, kocham "Piotrusia Pana", więc miłość podwójna. Aż nabrałam ochoty, by obejrzeć Piotrusia. Ach, Piotruś... "podkochiwałam" się w nim jak byłam mała. ;>

1,499

"Zjawa"- nie rozumiem nominacji do Oscara dla DiCaprio. Należy mu się jak psu buda, ale nie za ten film. Świetne zdjęcia, dobra gra Hardy'ego. Film do obejrzenia, ale bez rewelacji.

1,500

To ja już wolę żeby Oscara dostała Zjawa w jakiejkolwiek kategorii niż Marsjanin. Kompletnie nie rozumiem z jakiego powodu (pomińmy teorie o stronniczości, przyznawaniu nagród wg sprzedawalności, aktorów etc etc) Marsjanin jest nominowany...no chyba, że z braku laku ale w branży filmowej to raczej nie powinno mieć miejsca.

Bo Marsjanin to film taki se mówiąc delikatnie. Do obejrzenia na raz i zapomnienia. To ma być kandydat do Oscara/Oscarowy film czyli tytuł najlepszy pod względem x w danym roku? Wolne żarty.

1,501

"Moj przyjaciel Hachiko" cos wspanialego. Pol filmu przeplakalam, ale genialny!

1,502

"Pokój" (2015). W wielkim uproszczeniu można napisać, że film opowiada  o codziennym życiu w zamknięciu oraz późniejszej konieczności odnalezienia się w nowej rzeczywistości.Tytułowy pokój jest miejscem snu, nauki, zabawy i namiastką świata  dla Joy  i jej urodzonego w niewoli  syna. Chłopiec nie widział w swoim życiu niczego innego poza ich pokojem. Myślę, że im mniej się wie o tym filmie przed jego seansem, tym lepiej... smile
Mnie on trzymał w napięciu jak dobry thriller, chociaż to zdecydowanie dramat.

1,503

Metyl, byłem tak samo zdziwiony nominacjami dla Marsjanina. To ja już wolę żeby Oscara zgarnął "Most szpiegów".

1,504

Tak się składa że Most szpiegów też widziałem. I na pewno w moim odczuciu jest to film lepszy niż Marsjanin - głównie ze względu na ciekawą historię i bezapelacyjnie genialną rolę drugoplanową (a może pierwszoplanową) Marka Rylance'a ale żeby zaraz Oscar? Niby wszystko było na miejscu ale czułem jakiś niedosyt po sensie. Po prostu film jest dobry, poprawny, takie 6/10 ale jakoś nie mam przekonania do tego by na Oscara zasługiwał.

Chociaż jeśli ma dostać go Marsjanin to mnie wsio rawno czy będzie to Most Szpiegów czy Zjawa...

1,505

Most Szpiegów, Marsjanin, Zjawa, Legenda, The 33

1,506

Mustang (2015). Prosta historia, ale dość ciekawie  opowiedziana. Opowieść o pięciu młodych kobietach (albo raczej dziewczętach) o ich pragnieniach i potrzebach w  kontrze do tradycji w jakiej przyszło im dorastać. Momentami aż trudno uwierzyć, że akcja filmu dzieje się we współczesnej Turcji. Wszystko chyba przez ten duch Średniowiecza, jaki w tym filmie nieustannie widać, słychać i czuć. Zastanawiam się jak bardzo trzeba samemu być "zepsutym", aby w niewinnej zabawie młodych ludzi dostrzec "moralną zgniliznę"...

1,507

Big Bad Wolves - Duże złe wilki.

Izraelski thriller z izraelską obsadą kręcony w Izraelu. wink Totalne zaskoczenie - pozytywne by nie było. Prawie dwie godziny nieustającego thrillera trzymającego w napięciu właściwie do samego końca.

Co ciekawe również dialogi są (chyba) prowadzone w tym języku co zagęszcza i tak już mocno skondensowany klimat.

Co poza tym... stosunkowo mroczny temat bardzo dobrze kontrastuje z nietypowymi dialogami i tempem oraz stylem prowadzenia całej historii co o dziwo daje bardzo pozytywny rezultat końcowy. Ciężko jest precyzyjnie określić odczucia i klimat jaki ten tytuł wprowadza ale nie można mu odmówić specyficznego uroku. Do tego niemalże minimalistyczna sceneria (film praktycznie rozgrywa się na kilku, kilkunastu miejscach) i praktycznie skromna obsada (cała intryga opiera się właściwie na trójce głównych bohaterów i paru postaciach drugoplanowych).

Bardzo polecam bo nie dość że się nie zawiodłem (a myślałem że film będzie co najwyżej średni) to się bardzo pozytywnie zdziwiłem.

1,508

Regression - film oparty na faktach. Chociaż w niektórych momentach ciężko dojść, co wydarzyło się na prawdę a co było podkolorowane na potrzeby filmu.

1,509

To ja w takim razie polecę dwa filmy, które niedawno obejrzałam.
Pierwszy to film "Najlepsi z najlepszych" z 2012 roku. Opowiada historię dr Guttmanna- współtwórcy pierwszych Igrzysk Paraolimpijskich. Jak ktoś lubi filmy biograficzne z pozytywnym przesłaniem to serdecznie polecam.
Drugi to "Dwanaście marzeń"/ "Aby Cię nie zapomnieć"- włoski dramat, opowiadający historię 12 ciężarnych kobiet, które spotykają się na porodówce, jakoś tak we wczesnych latach powojennych. Moim zdaniem także godny polecenia, taki "babski" wink

1,510

Zarys tego włoskiego filmu brzmi całkiem zachęcająco ... smile  Może uda mi się go gdzieś znaleźć.

1,511

obejrzalam wczoraj Czlowieka, ktory gapil sie na kozy i mialam caly czas banana na twarzy :-)
Rewelacyjny film z gwiazdorska obsada, Spacey, Clooney, moj ukochany Bridges, Patrick, Lang, McGregor.
Na pewno do niego wroce, bo niesamowicie poprawia humor.

1,512

Star Wars - starą trylogię. smile
O nowej jest tyle niepochlebnych opinii, że nie wiem, czy się za nią brać.

1,513

Infini - taka nowa fantastyka. Ten film coś w sobie jednak ma i okazał się miłym zaskoczeniem.

1,514

Oglądam "Na południe od Brazos". Może na babskim forum zachwalanie tego serialu to kiepski pomysł, ale dla mnie to top3 westernów i pamiętam, że kiedy leciało to w TV, cała rodzina, włącznie z moją Mamą to oglądała.
Świetna obsada (Robert Duvall, Tommy Lee Jones, Glover), masa nagród, świetny klimat i dialogi, niepowtarzalne osobowości.
Jeżeli ktoś jest wstępnie zainteresowany, to na youtube są bodaj trzy pierwsze odcinki, niestety bez tłumaczenia (ang. tytuł: "Lonesome Dove")

1,515

"Pitbull" - najs.
Podobała mi się Dygant, mimo że opinie na temat jej gry są dosyć podzielone.

1,516 Ostatnio edytowany przez adiafora (2016-02-21 22:38:16)

jak ktoś lubi sobie pochlipać to może obejrzeć katastroficzny film Niemożliwe z Naomi Watts i Ewanem McGregorem. Jest to film oparty na tragicznych faktach. Wszyscy na pewno słyszeli o kataklizmie jaki miał miejsce w 2004 roku w Tajlandii. Podwodne trzęsienie ziemi 9,1 w skali Richtera spowodowalo niewyobrażalne tsunami. Wystarczy sobie wyobrazić 15 metrowe fale, żeby poczuć grozę sytuacji. Bilans ofiar to prawie 300 000 zabitych i miliony poszkodowanych.
Mnie się film bardzo podobał, lubię takie wyciskacze łez, pokazujące ludzi w obliczu tragedii, ich walkę o przetrwanie, herozim i nadzieję. Reżyserem filmu jest Juan Bayona, ten, który popełnił Sierociniec.
Na koniec muszę dodać, że Ewan McGregor w tym filmie wyjątkowo apetyczny, pomimo tego całego nieszczęścia na twarzy. On chyba jak wino, im starszy, tym lepszy wink

1,517

"Happy-Go-Lucky" - jeden z sympatyczniejszych filmów jaki widziałam. Momentami trochę refleksji, chwilami dawka delikatnego humoru. Dla mnie dobry film na spokojny, piątkowy wieczór

1,518

Byłam na Deadpool. Luźny i zabawny film a nie wiedziałam też że to Marvela. Dopiero jak X Men się pojawili to się zorientowałam tak naprawdę.

1,519

Ostatnio skupiłam sie na serialach bo The walking dead leci nowe i Lucyfer ale z filmów na dziś zaplanowałam sobie Elitę Zabójców. O 22.00 leci na tvpuls a ja uwielbiam te wieczory ze Stathamem smile

1,520

HOBBIT: PUSTKOWIE SMAUGA (oglądałam na komputerze)

Reżyser musiał dosztukować do fabuły kilka nowych wątków, w tym rozbudował znacząco wizytę bohaterów w królestwie elfów. Z jednej strony wyrósł z tego m.in. zagrany na pół gwizdka, nieprzekonujący romans między Tauriel a Kilim. Z drugiej – na ekran powrócił Legolas, który z wdziękiem baletmistrza i skutecznością rzeźnika wyrzyna tabuny orków. Sceny walki z udziałem dzielnego elfiego łucznika to kino akcji najwyższej próby. Jackson zazwyczaj pilnuje tempa i po mistrzowsku inscenizuje obrazy kolejnych potyczek. Świetnie wypada zarówno konfrontacja z krwiożerczymi pająkami-gigantami, jak i rzeczny rajd w beczkach. Choć kamera operatora Andrew Lesniego zamiata na lewo i prawo, akcja nawet przez moment nie traci na klarowności. Lojalnie uprzedzam jednak, że co poniektóre popisy Bilbo, krasnoludów i Legolasa na polu bitwy mogą się okazać zbyt brutalne dla młodych widzów. Ścinanie głów nie jest chlebem powszednim kina familijnego. Największy wyczyn ekipy od efektów specjalnych stanowi oczywiście tytułowy smok – majestatyczny, przerażający, ziejący pychą i ogniem Smaug. Dzięki zaangażowaniu do tej roli Benedicta Cumberbatcha ("Sherlock") bestia zyskała głęboki uwodzicielski głos i ślepia psychopaty. Jak nietrudno się domyślić, Smaug bez problemu kradnie show reszcie obsady. Inna sprawa, że brakuje mu konkurencji. Bilbo przez większość filmu znajduje się na drugim planie a Thorin Dębowa Tarcza nie ma już w sobie tego romantycznego tragizmu, którym przykuwał uwagę w "Niezwykłej podróży".

1,521

Ostatnio w moim wieczornym repertuarze znalazło się w końcu miejsce na obejrzenie drugiej części trylogii Igrzysk Śmierci.
Film dobry, ale zakończenie mnie nie powaliło. Przewidywalne i bez polotu. Mimo to, całą serię oceniam na dobry.

1,522

Oglądałem : "To nie ja, przysięgam!"  (C'est pas moi, je le jure!) - Familijny, Komedia  2008
Bardzo fajny, polecam.

1,523

Barany-islandzka opowieść.Nie polecam.Chyba na tylko taką recenzję mnie stać smile

1,524

Bogowie egiptu
Byłam w kinie, moją kumpelę powaliły efekty, ale czy ja wiem... jak dla mnie bajeczka, dla fanów tych klimatów polecam wink

1,525

Wstrząs - świetny film z Will-em Smith-em

Polecam ;-)

1,526

Zwierzogród

Nie lubię animacji, ale to było świetne. Smaczne, nietępe i bardzo pokrzepiające.

1,527

nietykalni
widziałam film już kilka razy, ale w dalszym ciągu robi na mnie duże wrażenie

1,528

Nietykalni - genialny film, zawsze na nim płaczę.
Lubię też bardzo serię szybkich i wściekłych. Dzisiaj akurat w TV 5 część o 20 na pulsie smile Kto l ubi szybkie samochody i akcję to zapraszam przed tv. U mnie akurat leniwa niedziela.

1,529

sluzby specjalne.

1,530

Dzisiaj na Polsacie oglądałam film "Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów" (Ice Age 4: Continental Drift), bardzo mi się podobał, zabawne teksty, zabawne zwierzęta, ciekawe przygody.

1,531

Taż to widziałem, ale nie zrobił na mnie większego wrażenia.

1,532

hey   podaje tytuły dobrych filmów - które ostatnio oglądałam :

polskie :   Huśtawka
                W dół kolorowym wzgórzem
                Jasne błekitne okna
                Lawstorant

zagraniczne : Handel
                      Targ niewiniątek
                      Nieznajoma
                      Królowa zła
                      Wariat na wolności
                      Bezcenny dar
                      16 letnia Mama
                       Szkoła bez nazwy ...

1,533

Serial Outlander bardzo fajnie się ogląda i wciąga.

1,534

Ja lubię oglądać animacje, choć nie mam żadnego dziecka przy sobie.
Lubię sobie porównywać, jak zmieniła się animacja przez te lata, odkąd ja byłam mała, a poza tym to świetna odskocznia od problemów życia codziennego.

A z normalnych filmów to Szczęki 1, Gwiezdne Wojny Imperium kontratakuje i rewelacyjne (polskie!) Ziarno Prawdy z Więckiewiczem - dawno żaden polski film tak mną nie wstrząsnął jak ten.

1,535

Witam,

Film, ktory warto obejrzec to "Sekret jej oczu" , argentynsko-hiszpanski melodramat kryminalny w rezyserii Juano José Campanelli.

To dzielo prawdziwa sztuka filmowa, cos niesamowitego...
Po obejrzeniu tego filmu bylam po prostu wstrzasnieta.
Polecam

1,536

Nienawistna ósemka - polecam.
Zjawa - taki sobie, można obejrzeć.
Na skraju jutra - dobre S-F, nie przeszkadza nawet Tom Cruise.
Jupiter Intronizacja - S-F przegadane, bracia Wachowscy odkąd są bratem i siostrą raczej nie w formie.
Nimfomanka cz. I - prawie zasnąłem, jedna scena nawet mnie rozbawiła ale dostałem zjebkę od żony, że się z tego śmieję. Do drugiej części pewnie nie dam się namówić.

1,537

Kapitan Ameryka wojna bohaterów

1,538 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-05-15 18:31:12)

Polecam bo teraz oglądałem ten genialny krótkometrażowy film za darmo na youtube http://www.netkobiety.pl/t95631.html

1,539

Byłam w kinie z chłopakiem na "Angry birds". Bardzo fajna animacja. Świetna na odprężenie się. Prosty humor, ale bardzo tutaj pasował, dużo się pośmialiśmy smile Do tego fajne postacie. Prosta, ale fajna fabuła, dostarczająca dużo rozrywki. Są też nawiązania do kultowych filmów jak "Lśnienie" itp. Cała animacja mimo że zrobiona prosto, to ciekawie, a przy tym można też doszukiwać się w niej innych znaczeń. Jest też przesłanie. Świetnie mi się oglądało, rewelacja smile Moja ocena 9/10. Polecam.

1,540

Ostatnio znów "American Beauty" - klasyk nad klasykami i nadal łezka się w oku kręci pod koniec. Polecam wszystkim smile

1,541

Oglądałam "Sztukę dorastania" i "Po drugiej stronie drzwi". ""Sztuka dorastania" średnia, aktorstwo średnie, film mnie nie wciągnął. Nie oglądało się też źle, były też dobre momenty, czegoś też można się z niego nauczyć, ale ogólnie jest średni. Moja ocena 5/10. "Po drugiej stronie drzwi" to horror, ale za bardzo to mnie nie wystraszył, były scenki, gdzie coś wyskakuje, ale mało straszne, choć w sumie raz się wystraszyłam. Fabuła prosta, znana często z innych filmów i tutaj niestety aktorzy też średnio grali, nie przekonali mnie. Wszystko praktycznie można niestety przewidzieć. Mimo tego ogląda się nawet dobrze, są ciekawe momenty, film nie jest zły, ale dobry też nie. Tutaj ocena tak samo 5/10 jak dla mnie.

1,542

"Wolny strzelec"..niestety nie pamiętam nazwiska głównego bohatera ale wszystkie z nim są dla mnie mistrzowskie (np.Zodiak)..polecam! !!

1,543

Ostatnio przeżywam fazę na dokumenty. Ciągiem obejrzałam "Capitalism: a Love Story", "Sicko" i "Where to invade next" - wszystkie Michaela Moore'a. Polecam, szczególnie tym, co Amerykę mają za ziemię obiecaną, a Unię za wrogiego najeźdźcę.

Poza tym "Terms and Conditions May Apply" oraz "Deep Web" - również dokumenty, te o mechanizmach działania internetu i fundamentalnym pytaniu, co jest priorytetem - prywatność czy bezpieczeństwo?

1,544

Ooo ciekawe są takie dokumenty, dużo można się z nich dowiedzieć smile

Ja oglądałam "The boy" (2016) - ma klimat, ale straszny moim zdaniem nie jest. Dosyć przerażające pewne ujęcia z lalką, ale krótkie, więc raczej to chwilowy niepokój, a nie strach. Sama w sobie ta lalka dla mnie robi wrażenie, ale też nie jest jakaś bardzo przerażająca, bywały bardziej. Jednak aktorstwo jest dobre, dziwni starsi państwo, ciekawa fabuła, nawet dobrze się ogląda. Dużo klimatu tutaj dodaje ten dom, robi wrażenie. Podoba mi się pokazanie jak dla matki ważny jest syn i daleko można się posunąć. Zakończenie zaskakujące, ale chyba wolałabym inne. Ogólnie film niezły. Moja ocena 6/10.

1,545 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2016-06-17 22:17:34)

Obejrzałam "Zwierzogród" Niezwykle mądra animacja - serio, do tej pory nie widziałam aż tak mądrej animacji, bardziej ogląda się ją jak film, bo jest tak ciekawa i niebanalna, do tego zabawna, nawiązująca do wielu filmów, a także z świetną fabułą, a wątek kryminalny też praktycznie ciekawy jak w filmach. Wciąga, do tego jest klimat też jak w filmie, świetny obraz, muzyka, para bohaterów rewelacyjna i dubbing też bardzo dobry. Początkowo tylko mnie nie wciągnęła, ale potem już całkowicie. Dobre przesłanie. Rewelacyjna, faktycznie zasługuje na wszystkie możliwe nagrody smile Moja ocena 9/10. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Zdecydowanie polecam.

1,546

Oglądałam "Hotel Transylwania". Fajna animacja, ale nie ze względu na fabułę, która jest moim zdaniem słaba, no i zrealizowana średnio (no bo czasem jest prosta fabuła, ale dobrze zrealizowana), ale są fajne postacie, sporo humoru, zabawnych sytuacji, dzięki temu dobrze się ogląda. Postać Jonathana nie za bardzo mi też pasuje, jak taki gimnazjalista, irytujący trochę  Reszta fajna. Mimo wad dobra animacja moim zdaniem. Daję 7/10.

1,547

"Dziewczyna z tatuażem" - okrutnie przereklamowane. Chyba najbardziej przewidywalna intryga kryminalna, z jaką miałam do czynienia.

1,548

"Młodość" Paolo Sorrentino. Dwukrotnie. Tytuł przewrotnie traktuje o ... rozliczaniu się z życiem. Zdecydowanie dla dojrzałych życiowo widzów.

Niezła ścieżka dźwiękowa, jak zwykle świetny Michael Caine, piękna i utalentowana Rachel Weisz, sporo rewelacyjnych tekstów i scen, jest i humor, i wzruszenie i refleksja nad życiem w ogóle.

Film widziałam w małym, klimatycznym kinie. Obejrzę jeszcze raz, może na VOD, choć kameralna sala kinowa zdecydowanie sprzyja głębszemu wczuciu się w przekaz.

1,549

Room - juz drugi raz. Niesamowita gra aktorska szczegolnie malego chlopca. Zycie nie jest bajka ani latwe. Szczegolnie po traumie. Ona chyba nigdy nie przemija.

A dla przyjemnosci cielesnej to zawsze z przyjemnoscia wracam do Asa Akira is Insatiable 1 2 lub 3 smile

1,550

'obecnośc 2' muszę przyznać, że w pewnym momencie myślałam ze ucieknę z sali kinowej smile Po kilku failowych scenach trochę wyluzowałam, dużo scen ' wyrywających' z fotela tongue

1,551

Obejrzałam "Southbound" - dobry film, naprawdę się wyróżnia, świetny, niepokojący klimat, do tego rewelacyjna muzyka przez co film mnie kompletnie wciągnął. Do tego jest taki z pogranicza rzeczywistości i nierealności, do tego niejednoznaczny, dlatego długo nie byłam pewna czy dobrze go interpretuje. Nie jest też raczej bardzo trudny, ale po prostu chwilę nie byłam pewna czy to czy tamto, na filmwebie za to ktoś to rozwiał i te kwestie, których nie wiedziałam też już chyba rozumiem. Tzn były już filmy o tym motywie, ale tutaj jeszcze bardziej film daje do myślenia. To jest parę historii połączonych w całość. Widzimy też co czują postacie, jest to ciekawie pokazane, jest parę takich scen, bardzo mi się to podobało. Do tego klimatu dodane jest trochę krwi, ale nie za dużo, wszystko jest wypośrodkowane. Mocno jest tutaj pokazane jakie konsekwencje może mieć zło. Postacie intrygują, fabuła dobrze wymyślona. Zabrakło mi tylko może tego, by było to jeszcze bardziej spójne i tego bym ostatecznie nie miała wątpliwości co do tego co przeszli bohaterowie, przez co czegoś zabrakło by ocenić go jako bardzo dobry, ale ogólnie dobry film. Świetnie ogląda się tak klimatyczny film, nawet jak ma jakieś wady. Moja ocena 7/10.

1,552

Jakiś czas temu oglądałam "Opuszczeni" (2015). Zapomniałam o tym napisać. Dziwi mnie tutaj średnia ocena. Jeśli ktoś lubi klimatyczne thrillery, psychologiczne, z powolną, ale wciągającą akcją, to polecam. Ciekawa fabuła, klimat, dobre aktorstwo. Film jest niepokojący, klimatyczny, ciekawy. To dla mnie duża zaleta. Do tego dobrze zrobiony, a zakończenie zaskakujące. Może czegoś jeszcze mi zabrakło do bardzo dobrej oceny, ale dobry film. Moja ocena 7/10. Polecam.

Obejrzałam też "Zaproszenie" (2015) - tutaj film też ciekawy, ale myślę, że nie wykorzystano całkowicie jego potencjału. Po komentarzach myślałam, że będzie jeszcze lepszy. Na pewno podobała mi się gra głównego bohatera, świetnie zagrał faceta dręczonego przez coś co stało się w przeszłości i powoli odkrywamy co to jest, bo nie jest to wiadome od początku, jeżeli dobrze zrozumiałam. Zabrakło mi jednak lepszej kreacji innych aktorów i niektóre dialogi były dla mnie wymuszone, dlatego tutaj też nie będzie bardzo dobrej oceny, a myślę, że film można było zrobić lepiej. No, ale fakt, jest klimat, niepokojąca atmosfera i trochę niepewności, choć oczekiwałam, że jeszcze bardziej skomplikują fabułę, a jednak nie, więc specjalnego zaskoczenia też nie było. No, ale film tak to daje do myślenia. Ostatnie minuty filmy średnie, bo trochę za szybko to poszło. No, a poza tym film dobry. Moja ocena 7/10. Ten film też polecam, choć może nie z takimi wielkimi oczekiwaniami jak ja miałam po komentarzach, choć wiadomo komuś innemu może spodobać się jeszcze bardziej.

1,553

Polecam "Nothing Personal" z 2009 roku.

Film o samotności w obu aspektach kobiecego i męskiego życia osadzony w irlandzkim klimacie.

1,554

Jako, ze jeszcze darmowe bilety z loterii cc, to wczoraj było kino - "Rekiny wojny" świenty film, zwiastun nie kłamie!

1,555

"Książę w nowym yorku" - wiem,  stare, ale zawsze mnie śmieszy.  Byłam na tym w kinie, jak to była nowość.  smile

1,556

"Suicide squad" - dla mnie rewelacyjny film. bawilam się świetnie do ostatniej minuty.
no i zakochałam się w Harley Quinn wink

1,557

_v_ napisał/a:

"Suicide squad" - dla mnie rewelacyjny film. bawilam się świetnie do ostatniej minuty.
no i zakochałam się w Harley Quinn wink

A ja takie słabe opinie słyszałam, ale własnie co kto lubi ciężko trafić. My byliśmy na Jak zostać kotem w środę - mega smile

1,558

dlatego nie słucham opinii,tylko samą ją sobie wyrabiam wink

kota mam.w planie,ale najpierw...

SAUSAGE PARTY big_smile

1,559

Ja swojego TŻ wyciągnęłam na "Randkę na weselu" - mieliśmy do zrealizowania bilety wygrane w loterii CC, więc nie ryzykowaliśmy, że zapłacimy za słaby film. Na szczęście film okazał się nawet całkiem całkiem - w sam raz, aby się zrelaksować i zapomnieć o codziennej pracy smile Film otrzymuje od nas mocne 6/10....a może nawet słabe 7/10 smile

1,560

A ja polecam "dark city" z 1997 roku. Bardzo dobry thriller science fiction smile

Posty [ 1,496 do 1,560 z 1,921 ]

Strony Poprzednia 1 22 23 24 25 26 30 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Co ostatnio oglądałaś ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024