A ja myśle , że Bolek wierzy w te fakty , które tutaj przekazuje i w to co sobie wcześniej założył, bo jest Mu z tym dobrze , przez to mniej cierpi po stracie tej pożal się Boże Kochanki co przekłada sie na rzeczywistość. Bolek dobrze sie stało , ze to zostało zakończone, aczkolwiek uważam, ze skoro już doszło do tego romansu za Twoim przyzwoleniem niestety i w czasie jego trwania Ty akceptowałes Jej ,,wykrety"to powinieneś zakończyć to inaczej , zdecydowanie inaczej !!!
bolek1980 napisał/a:facetJAKwielu napisał/a:Dokładnie tak jak napisał Bartas. Bolek to naprawdę najbardziej żenujące stworzenie jakie w ostatnich dniach miałem okazję "poznać". Doczytajcie drogie Panie Adwokat dokładnie co powypisywał Bolek i obudźcie się. Nie ma tutaj żadnej większej winy kobiety wobec Bolka. Jest tylko zakompleksiony i zakłamany facet, który dostał w poroże, został wykopany z życia kobiety i teraz jedyne co mu przychodzi do głowy, to mącić, kłamać, wymyślać depresje i jeszcze nie wiadomo co. A prawda może być taka, że dopiero dzisiaj kobieta pod opieką męża dochodzi do siebie po największym błędzie, jaki się nazywa Bolek.
Ogarnijcie się, bo to śmieszne czytać jak jedziecie po kobiecie, nie mając pojęcia ile jest prawdy w tym co wypisyje autor. A fakt że zmienia stanowisko bardzo często, daje chyba obraz kogo wspieracie i że to nie ma żadnego sensu.
Autor to kompletny dzieciak który nie dorósł emocjonalnie do niczego.
Współczuję tylko tej kobiecie, a autorowi życzę aby skończył te żałosne podrygi,No miales nie pisac. Zreszta same pisanie to sobie mozesz i pisac. Problem w tym - ze ty probojesz wmawiac jak bylo. Czyli wymuszasz by inni czytajacy mysleli ze bylo tak u mnie, jak ty powiesz. To nie ma nic z bezstronnoscia i komentarzem. Zreszta taki facetJAKwielu ten to sie ociera o obled w pisaniu. takie forumowe oszolmostwo. nie wiem po co tu siedzicie na tym forum - chyba wam sie po prostu w zyciu nudzi albo powalilo i leczycie swoje ego dopisujac watki do innych historii. Ty i ten drugi kolega macie tak wielkie skrzywienie rzeczywistosci ze tego sie nie da nawet czytac - no ale Macierewicz tez ma swoich wyznawcow wiec oszolomy zawsze swoich mają
Nie,Bolek,to Ty cały czas wmawiasz innym jak było,bo Tobie się wydaje,że było tak jak Ty myślisz.A po prostu nie chcesz uwierzyć w proste fakty,które większość tu postronnych w końcu ludzi widzi tylko na podstawie twojego w końcu opisu,bo nikt tej historii w końcu z reala oprócz Ciebie nie zna.Wszyscy to debile,bo nie chcą przyznać Ci racji,ani twojej wersji zdarzeń.po jakiego ch...tutaj w ogóle czegoś szukasz? Myślisz,że ktoś Ci tutaj przytaknie tylko dlatego,że tego chcesz i może kogoś "zwymyślasz" (jakby to kogoś miało obejść)?.Ludzie obiektywnie oceniają sytuację na podstawie Twojego opisu,a Ty wszystkich "objeżdżasz",bo nie trzymają Twojej strony,pomimo,że zrobiłeś źle.OBIEKTYWNIE zrobiłeś źle,tak jak ZŁEM jest gwałt,morderstwo itd.Zrozumiesz to w końcu?
weź już skończ pier..lić o tym co jest złę a co dobre. bo to nie Twoja sprawa - oceniać. przyrównywanie do gwłakut, morderstwa no faktycznie - masz powalone pod kopułą i tyle. zero jednynkowo myślisz - pewnie byś się nadał do palenia czarownic w 15 wieku. z tymże trochę czasy się zmieniły. a już to że "ludzie obiektywnie oceniają Twoja sytuacje na podstawie Twojego opisu" > wynika, że ty to nie ludzie. i tyle
653 2015-10-16 16:44:22 Ostatnio edytowany przez maniek_z_maniek (2015-10-16 16:44:36)
No po prostu niesamowite. Tez w sumie czasami zastanawiam sie czy ludzie to ludzie czy nieludzie. W koncu podobno wszyscy pochodzimy z kosmosu ![]()
Wątek zamykam, ponieważ autor popłynął i nie widzę sensu dalszego prowadzenia dyskusji w takim tonie.