Miłość zakazana i zdrada. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Miłość zakazana i zdrada.

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 66 z 66 ]

66 Ostatnio edytowany przez Excop (2015-09-24 19:09:54)

Odp: Miłość zakazana i zdrada.
Beyondblackie napisał/a:

Stelli, każdego dnia mam kontakt i widzę przystojnych, fajnych facetów. Popatrzę, a jakże. Poflirtuję, a czemu nie? Nigdy jednak by mi do głowy nie przszło zdradzać mojego faceta.

Wbrew temu co ty i Gary piszecie, człowiek ma nad sobą kontrolę i nad swoimi priorytetami. Moim priorytetem jest Misiu i nasz związek. Oczywistym jest, że nie spuszczę majt jak tylko na siłowni zobaczę napakowanego samca. Wy natomist zdajecie się mieć naprawdę mały szacunek do własnych partnerów, a dużą taryfę ulgową dla własnych zachcianek. Egoizm i brak właściwie wytworzonych związków jednym zdaniem.

Jeżeli dochodzi do zdrady w tzw. szczęśliwych związkach, szwankuje komunikacja. Rzadziej jest ona "stylem życia".  Choć niektórzy chwalą sobie takie traktowanie partnera (?).
Priorytety można sobie obierać dowolnie jak widać. I nic z tego może nie wynikać.

Stelli, nie jesteś ani pierwszą, ani ostatnią z ludzi mierzących innych swoją miarą.
Co do do Garego. Znalazł się "jedyny sprawiedliwy" w oceanie obłudy, prawda?
Nowa Sodoma w takim razie nam nie grozi.

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 66 do 66 z 66 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Miłość zakazana i zdrada.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024