Moje zdrady (Netkafejka) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Moje zdrady (Netkafejka)

Strony Poprzednia 1 191 192 193 194 195 234 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12,481 do 12,545 z 15,189 ]

12,481

Odp: Moje zdrady (Netkafejka)

Witam niedzielnie.
Piękna jesień, spacer nad zalew, ostatnie żeglarskie podrygi na zalewie. Pora chyba ruszyć w góry.

Excop napisał/a:
Excop napisał/a:

Jesiennie proponuję "W żółtych płomieniach liści" w wykonaniu Łucji Prus i Andrzeja Zielińskiego z towarzyszeniem reszty "Skaldów" na tle ruin zamku Krzyżtopór, jak mniemam. smile

luc napisał/a:

Ciemność, widzę ciemność...

Jesień może być piękna, choć dla niektórych jest okresem obniżenia nastroju i napływu melancholii związanych z naszymi, ludzkimi sprawami.
Ja lubię jesień i zimę. Nawet tę bezśnieżną. Z mrozem za to.
Coraz trudniej odróżnić pory roku u nas, ale póki gęsi odlatują, wiadomo też, że to właśnie, już  teraz  "...jesień się zaczyna..."

Braciszku - nie zrozumieliśmy się.
Napisałam, że widzę ciemność, bo opisałeś klip, ale go nie wkleiłeś smile
Ja nie lubię zimy - jestem bardzo ciepłolubna. Jesień ciepła może być, lubię jesienne kolory, choć uwidocznia kończące się lato, które kocham.
Ale w depresję nie wpadam :-))

Jesienny koncert https://www.youtube.com/watch?v=rLby2WQ6w2A

Zobacz podobne tematy :

12,482 Ostatnio edytowany przez Tunbergia (2016-09-25 20:59:04)

puk puk

https://www.youtube.com/watch?v=kU5tHyigJkY
ukłony ciepło-jesienne zostawiam i kosz pełen kasztanów
https://www.youtube.com/watch?v=VhEOwr7YOk4

12,483 Ostatnio edytowany przez aurora borealis (2016-09-26 21:44:02)

luc napisał/a:

Ja nie lubię zimy - jestem bardzo ciepłolubna. Jesień ciepła może być, lubię jesienne kolory, choć uwidocznia kończące się lato, które kocham.

Dobry wieczór!

Czy ja się mogę w takim razie do Krakowskiej Siostry przytulić? Zaliczyłam bowiem pierwszy jesienny dołek... Ohydne łapsko chandry wytargało mnie za koafiurę. A że jest się w co wczepić - to zabolało okrutnie. Auć!
Nawet czekolada i orzeszki Złatej na ten ból nie pomogły... ; -)))

Pasjans jesiennych słów:  przemijanie, melancholia, mrok, chłód...
Jesień i ja - układ mocno parasympatyczny...
Zaszyję się gdzieś w łupinie orzecha i zaczekam na zimę. Muszę tyko taki orzech ze Spotify znaleźć, by wypełnił się muzyką ; -) Na przykład flamandzką: -)))

Jeszcze kawałek z akompaniamentem waltorni, przy dźwiękach której dostaję migotania przedsionków:

12,484 Ostatnio edytowany przez Excop (2016-09-26 22:35:00)

luc napisał/a:

Braciszku - nie zrozumieliśmy się.
Napisałam, że widzę ciemność, bo opisałeś klip, ale go nie wkleiłeś smile

luc napisał/a:

Jesienny koncert https://www.youtube.com/watch?v=rLby2WQ6w2A

I chwała Bogu, że tuman ze mnie tylko. Że w ten sposób odebrałem Twoją wariację obudzonego Maksa z "Seksmisji". smile
Już mi Szef wytknął moje lenistwo w zakresie nauki sprawnego żonglowania zasobami YouTube. smile

A i "Jesienny koncert" Magdy Umer brzmi, tak jakoś pogodnie i optymistycznie. Perełka! smile

12,485

Dzień dobry.
"przymusowy" urlop mam. Bo jeszcze stary nie wykorzystany (o nowym nie wspomnę, że nietknięty ... pogubiłam się już w tych urlopach).
Dobrze, że lato się zawróciło na parę dni z drogi na drugą półkulę.
Dobrze, że zatęskniło za nami i jeszcze zdmuchnęło chmury i słońce zapaliło. Może ten jego flirt z jesienią sprawi, że jesień złagodnieje. Że się promieniście uśmiechać będzie jeszcze długo na wspomnienie lata... że rumienić się będzie w liściach i kitach wiewiórek... że się jej ciepło będzie robić i mniej płakać będzie deszczem.
Dobrze byłoby.
https://www.youtube.com/watch?v=xXBNlApwh0c

... przez to lato nauczyłam się, że potrafię robić rzeczy, o których nie wiedziałam, że wiem jak. Znów zostałam 'zmuszona' do siły. Kurczę... znów jestem ciut silniejsza, a nie urosłam wcale, ani nie przybrałam na wadze. Nawet stopa mi nie urosła. Gdzie człowiek mieści Siłę? I cz, jak jest bezsilny, to znaczy, że ma puste Siły zakamarki?
Czy Siła = Miłość?

12,486

smile
https://www.youtube.com/watch?v=xXBNlApwh0c - dziękuję za przypomnienie smile

Podobno : Człowiek zbyt silny nie może otworzyć się na miłość, zamyka się w swojej sile jak w twierdzy. Nie potrafi się poddać. 

12,487 Ostatnio edytowany przez Przyszłość (2016-09-27 20:53:51)

aurora borealis napisał/a:

Gdzie jesteście Ludzie Północy i Południa, Wschodu i Zachodu? Proszę przyjść i pobierając cynamonową bułeczkę i podgrzyba w śmietanie przynajmniej odhaczyć się na liście obecności! ; -))))))

Ahoj, macham do Was z dalekiej Północy, Drodzy mojemu sercu StarrKafejkowicze,

Jakże przyjemnie tu zawitać :-))). Gdzie indziej można w odmętach internetu podelektować się życzliwością dobrych ludzi i wyborną muzyką, pałaszując wyśmienite dania i gasząc pragnienie napitkami wszelakimi.

Zastanawiałam się, co się dzieje z In_ką, poszperałam i okazuje się, ze została zbanowana. Umknął ten fakt mojej uwadze - jednak zbyt rzadko tu bywam. Smutno mi, ze już się z nią nie spotkam tu gdzie zwykle przecinały się nasze ścieżki :-(

https://m.youtube.com/watch?v=pOmJqNsFr_M

Pozdrawiam

12,488 Ostatnio edytowany przez Przyszłość (2016-09-27 21:03:05)

O'kruszynka napisał/a:

... przez to lato nauczyłam się, że potrafię robić rzeczy, o których nie wiedziałam, że wiem jak. Znów zostałam 'zmuszona' do siły. Kurczę... znów jestem ciut silniejsza, a nie urosłam wcale, ani nie przybrałam na wadze. Nawet stopa mi nie urosła. Gdzie człowiek mieści Siłę? I cz, jak jest bezsilny, to znaczy, że ma puste Siły zakamarki?
Czy Siła = Miłość?

A może to nie Siła O'kruszynko, ale Moc ?

https://m.youtube.com/watch?v=5BSY_bsfIvk

Finding napisał/a:

Podobno : Człowiek zbyt silny nie może otworzyć się na miłość, zamyka się w swojej sile jak w twierdzy. Nie potrafi się poddać.

Do mnie to przemawia.
Witaj Finding, lubisz filozoficzno-nostalgiczne klimaty w jesienne wieczory? A może lubisz obserwować ludzi, "wchodzić" w ich skórę, wyobrażać sobie albo po prostu czuć to, co inni odczuwają?

12,489

Witaj, smile te klimaty nostalgiczne to czasami lubię smile ale na pewno lubię rozumieć ludzi i dlatego staram się ostrożnie smile wchodzić w ich skórę.

12,490 Ostatnio edytowany przez Przyszłość (2016-09-27 21:30:17)

Finding napisał/a:

Witaj, smile te klimaty nostalgiczne to czasami lubię smile ale na pewno lubię rozumieć ludzi i dlatego staram się ostrożnie smile wchodzić w ich skórę.

To żółwik-beczka-i-piąteczka smile Mam tak samo smile
Chociaż już nawet specjalnie ostrożna nie jestem, bo zawsze na końcu okazuje się, że nawet osoba, do której było mi bardzo daleko, gdy już się ją rozbierze z warstw wierzchnich, masek, ego, obaw i lęków przykrywanych pozorami (czasami siły wink ), to okazuje się, że wewnątrz, w środku jest taki sam człowiek jak ja smile

12,491

Przyszłość smile
... czyli Moc jest "łagodniejsza", "jaśniejsza" niż Siła (?) Masz rację.

pstryk

12,492

Przyszłość napisał/a:

To żółwik-beczka-i-piąteczka smile Mam tak samo smile
Chociaż już nawet specjalnie ostrożna nie jestem, bo zawsze na końcu okazuje się, że nawet osoba, do której było mi bardzo daleko, gdy już się ją rozbierze z warstw wierzchnich, masek, ego, obaw i lęków przykrywanych pozorami (czasami siły wink ), to okazuje się, że wewnątrz, w środku jest taki sam człowiek jak ja smile

No to siup : żółwik-beczka-i-piąteczka z wzajemnością smile
Ostrożność przylepiła się do mnie w podejściu do wielu rzeczy smile.

12,493

Okruszynko ...mogę zrobić odpstryk?

Zaglądam do Was tu, Robaczki, bo chciałem się przywitać i wpuścić trochę pięknego, jesiennego słońca...
Podczytuję (i nie tylko) Was od ...dawien dawna, najczęściej w świetle gwiazd smile
Wkupną piosenkę Szefie Starr "wrzucę", a jakże, ale prosze o odrobinę wyrozumiałości i cierpliwości - jako "nowicjusz" (:D) jestem chwilowo ubezwłasnowolniony...

12,494 Ostatnio edytowany przez Tunbergia (2016-09-29 20:42:21)

stuk puk
pukam w kafejkowe wrota,
zostawiam wieczorne ukłony  , myśli dobre i ciepłe  jak kolorowe lampiony.
i kilka nut na dobranoc
https://www.youtube.com/watch?v=ig-DhrtvJ-E

12,495

smile
Zaspałam dzisiaj smile.
W pośpiechu wychodzę, pod domem rośnie duży kasztan i bęc, oberwałam spadającym.
Lecę dalej i znowu : bęc smile oberwałam kolejnym smile smile smile.
No i niech mi kto powie, za co to ?, eh, życie

12,496 Ostatnio edytowany przez luc (2016-09-30 10:06:59)

Dzień dobry Starrowicze.

O'kruszynka napisał/a:

Czy Siła = Miłość?

O'kruszynko nie pierwszy to przypadek gdy w niewielkim ciele wielki duch smile
Kruchy, ale wielki.

Excop napisał/a:

I chwała Bogu, że tuman ze mnie tylko. Że w ten sposób odebrałem Twoją wariację obudzonego Maksa z "Seksmisji". smile

Braciszku - takiej samokrytyki nie przyjmuję do wiadomości wink

aurora borealis napisał/a:

Czy ja się mogę w takim razie do Krakowskiej Siostry przytulić? Zaliczyłam bowiem pierwszy jesienny dołek... Ohydne łapsko chandry wytargało mnie za koafiurę. A że jest się w co wczepić - to zabolało okrutnie. Auć!

Siostro Wazowa - przytulam Cię wirtualnie, chandrę Twą gonię na wiatry cztery, włosy gładzę. Podrzucam kilka pięknych kasztanów i dorodnych orzechów - jeszcze się doskonale łupią ze skórki - pyszne.
Kasztanów nie jedz :-))

Finding napisał/a:

smile
W pośpiechu wychodzę, pod domem rośnie duży kasztan i bęc, oberwałam spadającym.
Lecę dalej i znowu : bęc smile oberwałam kolejnym smile smile smile.

Tak mi się muzycznie skojarzyło. Też jesienne spadanie.
https://www.youtube.com/watch?v=fDZjAA1sadE

Dziś piątek...

12,497

dzień dobry Starrbywalcy, przybiegłam do Was piątkowo, pourlopowo, stęskniona oczywiście, szybko poczytam, co też tu się wydażyło, a potem polecę do kina smile
w prawicy dzierżę powidła figowe do ciasteczek, jeśli ktoś je upiecze, a jak ciasteczek nie będzie to do wyjadania łychą prosto ze słoiczka  smile
w lewicy szkło na chłodne wieczory, pełne złocistego Skenderbeu
w kieszeniach mam pełno słońca, resztkę piasku i różowe muszelki smile

12,498

Jeszcze w miarę jasno, ale jednak, dobry wieczór.
Bo niebo zachmurzone, wiaterek się zerwał. Pada deszczyk. Nieśmiały jeszcze. A lać powinno ile wlezie o tej porze roku. Grzybków jak na lekarstwo. smile

luc napisał/a:

Dzień dobry Starrowicze.

O'kruszynka napisał/a:

Czy Siła = Miłość?

Witaj, Krakowianko miła. smile
Miłość jako zjawisko, przereklamowana jest ponoć, według niektórych znawców ludzkiej psychiki.
To tylko procesy biochemiczne zachodzące w organizmie człowieka.
Niech sobie gadają, piszą doktoraty i inne dzieła poparte badaniami populacji. I koszą forsę za poradniki dla nieszczęśliwych z miłości nieodwzajemnionej.
Ja mam swoje zdanie i będę się go trzymał.
Podobnie jak strach i nienawiść, miłość pobudza do robienia rzeczy, których po sobie ludzie się nie spodziewają.
Strach mija przeważnie po ustąpieniu zagrożenia. Nienawiść i miłość mogą jednak siedzieć w człowieku do końca jego dni.
Przeobrażone co prawda, bo związane z innymi aspektami życia. Ale pozostają, gdy się je pielęgnuje.
Nienawiści nie polecam, ale miłość jak najbardziej. smile

luc napisał/a:
Excop napisał/a:

Braciszku - takiej samokrytyki nie przyjmuję do wiadomości wink

Dziękuję, Siostrzyczko.
Dziś odpalę laptopa i spróbuję znaleźć światełko w tunelu ignorancji sieciowej. smile

Dziś piątek...

Otóż to!
Dziś piątek. Egzekutywa o dwudziestej! smile

12,499 Ostatnio edytowany przez luc (2016-09-30 20:02:14)

Dobry wieczór.

Excop napisał/a:

Otóż to!
Dziś piątek. Egzekutywa o dwudziestej! smile

Powoli chyba wszyscy z wywczasów pozjeżdżali do dom, a zatem "wieczory piątkowe" można odkurzyć?
Melduję się punktualnie.

Excop - mało grzybów powiadasz? To kiepsko. Zwykle przyjaciółka-grzybiara obdarowuje mnie kilkoma słoikami marynowanych i pudłem suszonych, a w takiej sytuacji będzie bryndza.

12,500

Tkwię samotnie na posterunku.
Przytargałam dzban świeżo wyciśniętego soku pomarańczowego. Sama nie dam mu rady...

12,501 Ostatnio edytowany przez Excop (2016-09-30 22:41:24)

luc napisał/a:

Tkwię samotnie na posterunku.
Przytargałam dzban świeżo wyciśniętego soku pomarańczowego. Sama nie dam mu rady...

Co prawda, soku pomarańczowego nie lubię, ale w Twoim towarzystwie pewnie posmakuje mi on jak ambrozja. smile

I potowarzyszę w oczekiwaniu na spóżnialskich. smile

12,502 Ostatnio edytowany przez starr (2016-09-30 22:48:41)

Dzieńdobrywieczór wszystkim smile
Ja reflektuję na sok pomarańczowy w każdej ilości. Właśnie dotarłem z Opola i wyschłem w czasie jazdy na wiór... smile

senpersona napisał/a:

Okruszynko ...mogę zrobić odpstryk?

Zaglądam do Was tu, Robaczki, bo chciałem się przywitać i wpuścić trochę pięknego, jesiennego słońca...
Podczytuję (i nie tylko) Was od ...dawien dawna, najczęściej w świetle gwiazd smile
Wkupną piosenkę Szefie Starr "wrzucę", a jakże, ale prosze o odrobinę wyrozumiałości i cierpliwości - jako "nowicjusz" (:D) jestem chwilowo ubezwłasnowolniony...

No tak... zbanowany banita... Wracaj jak tylko będzie możliwość i zapodaj coś w swoich klimatach wink

12,503

Witajcie Panowie, także zbanowani (Starr zwrócił moją uwagę).
Szefie - pij na zdrowie.
Braciszku - nie lubisz nawet takiego świeżo wyciskanego? Zero dodatków sztucznych.
Jeśli nie, to jaki Ci przynieść? Mam jeszcze kilka rodzajów owoców na podorędziu. Wycisnę dla Cię.
A może ziółek? wink

12,504

luc napisał/a:

Szefie - pij na zdrowie.
Braciszku - nie lubisz nawet takiego świeżo wyciskanego? Zero dodatków sztucznych.
Jeśli nie, to jaki Ci przynieść? Mam jeszcze kilka rodzajów owoców na podorędziu. Wycisnę dla Cię.
A może ziółek? wink

Uwielbiam sok z cytryny z odrobiną miodu. No i sok marchewkowy. Ten mogę pić zamiast wody. smile

12,505

starr napisał/a:

Dzieńdobrywieczór wszystkim smile
Ja reflektuję na sok pomarańczowy w każdej ilości. Właśnie dotarłem z Opola i wyschłem w czasie jazdy na wiór... smile

Cześć, Szefie. Podziwiam Twoją wytrzymałość! smile

12,506 Ostatnio edytowany przez starr (2016-09-30 23:30:51)

luc napisał/a:

Szefie - pij na zdrowie.
/.../

Dziękuję smile   Normalnie mnie sushi... big_smile

Excop napisał/a:

/.../

Jeszcze niedawno uwielbiałem jazdę samochodem. Im dalej, tym fajniej...
Zaczynam mieć auto-wstręt i to jest straszne...

12,507

starr napisał/a:

To musi Ci rzeczywiście doskwierać sad
Długo tak jeszcze? Na stałe praca w rozjazdach?

Excop - sok marchewkowy - raz!
Dodać selera? Jabłka? Dwa listki jarmużu?
Miód rozpuszczony w wodzie na noc i rano dodany sok z połowy cytryny gości w moim menu prawie codziennie.

12,508

luc napisał/a:
starr napisał/a:

To musi Ci rzeczywiście doskwierać sad
Długo tak jeszcze? Na stałe praca w rozjazdach?/../

Niby nie są to częste wyjazdy, ale meczące bo:
Wyjazd najczęściej przed piątą rano, bo umówione spotkanie na dziewiąta, a do pokonania czterysta kaemów. Wiadomo jak się jeździ po naszych drogach... Średnią podróżną 100km/h nie da się osiągnąć nawet na autostradach. Potem powrót w godzinach szczytu po pracy... "i nie ma nawet kiedy taczki załadować"... big_smile

12,509 Ostatnio edytowany przez Excop (2016-09-30 23:55:34)

starr napisał/a:
luc napisał/a:

Szefie - pij na zdrowie.
/.../

Dziękuję smile   Normalnie mnie sushi... big_smile

Excop napisał/a:

/.../

Nie dziwię się. Mnie wystarczyły kilkukrotne, łącznie ponad 1000-kilometrowe przejazdy do Warszawy i z powrotem w ciągu miesiąca, by na kolejne pół roku nie ruszać się poza granice powiatu. smile

12,510 Ostatnio edytowany przez Excop (2016-09-30 23:56:16)

luc napisał/a:

[

Excop - sok marchewkowy - raz!
Dodać selera? Jabłka? Dwa listki jarmużu?
Miód rozpuszczony w wodzie na noc i rano dodany sok z połowy cytryny gości w moim menu prawie codziennie.

I to rozumiem, Siostrzyczko! smile

12,511

Zostawiam Was Panowie na posterunku. Może jakieś zbłąkane duszyczki dołączą.
Ja podążam w objęcia Morfeusza - jutro zaplanowane prace ogrodowe, przygotowawcze do zimy. Do zimy??? O rany...
Spokojnej nocy i słonecznego weekendu.

12,512

luc napisał/a:

Ja podążam w objęcia Morfeusza - jutro zaplanowane prace ogrodowe, przygotowawcze do zimy. Do zimy??? O rany...

Spij dobrze, Luc. Już czuję zapach dymu z ogniska... smile

12,513

luc napisał/a:

Również życzę spokojnej nocy smile i nie przeforsuj się w pracach przedzimowych... Dziękuję za soczek big_smile

12,514

Powspominamy Excop? smile

12,515

starr napisał/a:

Powspominamy Excop? smile

Daukszewicz! Błyskotliwy komentator naszej rzeczywistości. Czyż to nie aktualne? smile

Tak, na marginesie, chcę w końcu nauczyć się wklejania linków. Teraz już nie znajdę postu, w którym instruowałeś mnie, jak to się robi.
Byłbym wdzięczny, gdybyś ponowił tu albo na e-mail. smile

12,516

smile
A mi Magda Umer przypomniała :

12,517 Ostatnio edytowany przez Excop (2016-10-01 01:00:53)

Finding napisał/a:

smile
A mi Magda Umer przypomniała :

Witaj, Finding. smile
Przyznam, że to zdanie " A mi Magda Umer przypomniała:" zasugerowało mi, że będzie ona śpiewać pod tę muzykę.
"Dziwnie przypomina ona (ta muzyka) kompozycje Szopena". Tak sobie pomyślałem.
Dopiero po chwili zauważyłem cyrylicę. smile

12,518

smile Witaj,
Jesień dotyka mojej głowy dosłownie i w przenośni smile
Ta melodia towarzyszyła mi przez cały dzisiejszy wieczór.
Pomyślałam, że może komuś przyda się na noc smile
Już dobrejnocy muszę życzyć, ten tydzień tez łatwy nie był smile
Pozdrawiam, smile

12,519

No, cóż. Na dziś dosyć.
Dobranoc Finding. Dobranoc Starr.
Kto jeszcze zajrzy, temu również. smile

12,520 Ostatnio edytowany przez starr (2016-10-01 01:43:53)

Excop napisał/a:

/.../
Tak, na marginesie, chcę w końcu nauczyć się wklejania linków. Teraz już nie znajdę postu, w którym instruowałeś mnie, jak to się robi.
Byłbym wdzięczny, gdybyś ponowił tu albo na e-mail. smile

To nie jest skomplikowane ale ze smartfona pewnie więcej kombinacji będzie:

1. kopiujesz adres klipu jaki chcesz opublikować, z paska adresów przegladarki.
2. otwierasz nawias kwadratowy
3. wpisujesz "youtube" (bez cudzysłowów)
4. zamykasz nawias kwadratowy
5. wklejasz adres klipu
6. otwierasz nawias kwadratowy
7. wpisujesz "/youtube" (bez cudzysłowów)
8. zamykasz nawias kwadratowy
i to cała tajemna wiedza... big_smile

12,521 Ostatnio edytowany przez starr (2016-10-01 01:25:31)

Finding napisał/a:

smile /.../
Już dobrejnocy muszę życzyć, ten tydzień tez łatwy nie był smile
Pozdrawiam, smile

Spokojnej nocy Finding.
Poczekam jeszcze, może dzisiaj jeszcze Aurora zajrzy na chwilkę...
Dobrannoc smile

12,522 Ostatnio edytowany przez Excop (2016-10-01 20:14:37)

Dobry wieczór!
Korzystając z wiedzy tajemnej Starr'a uwaga - mój debiut. smile
Do powspominania. smile
1

12,523

Niestety, mignął mi tylko na ułamek sekundy czarny kwadrat klipu,  pozostała tylko biel pod tekstem.

12,524

Poniżej link z Szopenem

1youtube21url2https://www.youtube.com/watch?v=Qe0neQnMU381/url21/youtube2

i trzeba podstawić
  za 1 - [
  za 2 - ]

Powinno zadziałać, jesli nie zadziała no to nie wiem, niestety, może jakiś inny kłopot, np. ja nie mogę edytować swoich postów.

12,525

O to chodziło ?

Hm, link jest prawidłowy, nie wiem niestety gdzie jest problem.

12,526

Finding napisał/a:

O to chodziło ?

Hm, link jest prawidłowy, nie wiem niestety gdzie jest problem.

Tak, Finding, to ten.
Ważne, że zacząłem. Spróbuję z kolejnym. smile

12,527

Próbuję kolejny raz to samo, ale wizerunkiem artysty. :[youtube]https://www.google.pl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=youtube%20let%27s%20twist%20again[/youtube]

12,528 Ostatnio edytowany przez Excop (2016-10-01 20:53:31)

Próbuję kolejny raz to samo, ale wizerunkiem artysty.
[1youtube]https://www.google.pl/webhp?sourceid=ch … st%20again[/youtube2]

12,529

Hm, tez mi w tej chwili wychodzi jak u Ciebie, jak robię podgląd linka to widzę tylko adres a nie clip.
Chyba to wina samego forum.

12,530

[youtube]https://www.google.pl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=youtube%20let%27s%20twist%20again[/youtube]

12,531

Finding napisał/a:

Hm, tez mi w tej chwili wychodzi jak u Ciebie, jak robię podgląd linka to widzę tylko adres a nie clip.
Chyba to wina samego forum.

Moja pechoza, Finding, może być zarażliwa! smile

12,532

Excop napisał/a:

Próbuję kolejny raz to samo, ale wizerunkiem artysty.
[youtube]https://www.google.pl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=youtube%20let%27s%20twist%20again[/youtube]

12,533

Próbowałam edytować - tez nie wyszło. Coś tu nie gra. Spróbuję jeszcze jakiś krótki adres za moment.

12,534

12,535

Wysłałam Ci maila przez forum (po raz pierwszy cos takiego uskuteczniła) i tam wkleiłam całą linijkę, która wyświetliła się w ostatnim poście.

12,536

No, to jeszcze raz. Z klasyki. smile
[youtube]https://www.google.pl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=youtube%20video%20slade%20far%20far%20away[/youtube]

12,537 Ostatnio edytowany przez Excop (2016-10-01 21:47:09)

No, to jeszcze raz. Z klasyki. smile
[youtube]https://www.google.pl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=youtube%20video%20slade%20far%20far%20away[/youtube]

12,538

No i, nie wchodzi.
Spróbuję ze smartfona.

12,539

smile O, jeśli chodzi o takie klimaty to przesyłaj do mnie smile na pewno wkleję smile nieposłuszne linki.

Adres mi wychodzi z przegladarki inny : https : // www.youtube.com / watch?v=6gqCCAb8xbw

12,540

No, to kolejny raz. smile
Jeszcze z laptopa.
[youtube] https : // www.youtube.com / watch?v=6gqCCAb8xbw[/youtube]

12,541 Ostatnio edytowany przez starr (2016-10-01 22:06:42)

Dzieńdobrywieczór mili i wszyscy big_smile

Finding napisał/a:

Poniżej link z Szopenem

1youtube21url2https://www.youtube.com/watch?v=Qe0neQnMU381/url21/youtube2

i trzeba podstawić
  za 1 - [
  za 2 - ]

Powinno zadziałać, jesli nie zadziała no to nie wiem, niestety, może jakiś inny kłopot, np. ja nie mogę edytować swoich postów.

Te urle, co pogrubiłem, to wstawia forum. Edytując post i wstawiając linka, nie wpisuje się ich...
Ale powiem uczciwie, że ja też sporo kombinowałem zanim wstawił się klip. Tyle, że ja piszę z kompa, a Excop z telefonu. I tu może być ta komplikacja

12,542

I dupa, za przeproszeniem. sad

12,543

Usuń, proszę,  'spacje' znaczy te puste miejsca pomiędzy literkami smile, może o to chodzi ?

12,544 Ostatnio edytowany przez Excop (2016-10-01 22:14:36)

Teraz z tego małego czegoś. smile

Wreszcie!

12,545

Excop napisał/a:

No, to kolejny raz. smile
Jeszcze z laptopa.
[youtube] https : // www.youtube.com / watch?v=6gqCCAb8xbw[/youtube]

W adresie nie może występować spacja - trzeba usunąć spacje przed i za backslash'em... Wstawiany adres powinien wyglądać tak:
https://www.youtube.com/watch?v=6gqCCAb8xbw

Posty [ 12,481 do 12,545 z 15,189 ]

Strony Poprzednia 1 191 192 193 194 195 234 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Moje zdrady (Netkafejka)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024