Miły facet - leszcz, frajer lub mięczak? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Miły facet - leszcz, frajer lub mięczak?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 66 z 66 ]

66

Odp: Miły facet - leszcz, frajer lub mięczak?
X77 napisał/a:

No ale oni sami nie są bez winy - trzeba być naprawdę ciapowatym naiwniakiem, żeby wierzyć w czyjeś słowa, za którymi nie idą żadne czyny.

W każdym bądź razie, jak oni mają pracować nad sobą, by się zmienić, skoro nie jedna kobieta im wmawia że nie muszą, bo są "wspaniałym ideałem"? Żadna z takich kobiet nie powie mu, że jest ciapowatą ofermą, bo istnieje prawdopodobieństwo, że straci kolejnego orbitera.

Zgadzm się, ze w słowa nie należy wierzyc, jeśli nie ida za tym czyny. Ale tez nie każdej kobiecie zależy na jakichś orbiterach - ja, szczerze mowiac, dopiero na tym forum spotakalam się z określeniem frendzone. Bez przesady.
Mialam kolege kiedyś, który wlasnie był ciapowatym ofermą, byliśmy dobrymi znajomymi, ale wiedział, co o nim mysle, jako o potencjalnym chłopaku do związku. Jak dla mnie szczerość jest bardzo w cenie.

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 66 do 66 z 66 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Miły facet - leszcz, frajer lub mięczak?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024