Ja człowiek jest BARDZO podniecony to godzi się na wiele rzeczy na które wcześniej się nie godził. Wiem po sobie:)
Ja człowiek jest BARDZO podniecony to godzi się na wiele rzeczy na które wcześniej się nie godził. Wiem po sobie:)
a potem, nieraz ... żałuje
a może powtarza ?
A to już zależy. Ja raczej nie żałowałem, choć moralny zgryz miałem, ale żona mnie utwierdziła w przekonaniu że niepotrzebnie:)
Opowiadaj
Generalnie i ogólnie to kwestie dominacji. Z reguły to ja dominuję, ale chciałem też poczuć jak to jest być zdominowanym. Cóż. Nie. Moja żona nie nadaje się na dominę i znowu ja ją zdominowałem. Bałem się czy nie było za ostro. Gesty, słowa, rozkazy. Bicia ani szturchania nie było. Mówiła jednak, że trochę się mnie bała, ale z drugiej strony bardzo ją to podniecało co robiłem i mówiłem. Potem się bałem cz nie przesadziłem po prostu. Ale nie. Teraz czasem sama mnie namawia i z jest ust padają słowa jakich bym się nie spodziewał:)
Marcjano... Teraz ja się podnieciłem hahaha
397 2015-01-12 14:45:10 Ostatnio edytowany przez in_ka (2015-01-12 14:46:23)
Marcjano... Teraz ja się podnieciłem
hahaha
oj chłopaki,
bo ja też się podniecę a w pracy jestem ...
a jak zacznę dominować - pan Kazio ucieknie, gdzie pieprz rośnie
"Głupi" Pan Kazio, nie wie co dobre
jak zaraz napiszecie, ze pan Kazio tez sobie paluszki oblizuje albo powinien, zeby poznac co "dobre" to ja sie na forum meskie, dzial motoryzacja, przeniose http://emotikona.pl/emotikony/pic/0suicide.gif
Pan Kazio, łamacz damskich... wagin :DDD
401 2015-01-12 14:59:05 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-01-12 14:59:24)
jak zaraz napiszecie, ze pan Kazio tez sobie paluszki oblizuje albo powinien, zeby poznac co "dobre" to ja sie na forum meskie, dzial motoryzacja, przeniose http://emotikona.pl/emotikony/pic/0suicide.gif
Tu się jeszcze hamujemy, tam to dopiero się "nasłuchasz"
UWAGA, DARMOWY SEKS Z DOJAZDEM!
Okej, dziękuję za uwagę, teraz do rzeczy - czy może mi ktoś odpowiedzieć, co z tym zamieszczaniem nowych wątków? Wiem, że truję, ale serio nie wiem, gdzie to zgłaszać i czy w ogóle ktoś poza mną ma taki problem ;/ Tu jakoś idzie, a w dziale zdrowie nie mogę zamieścić nowego wątku, bo przerwa techniczna ;///
UWAGA, DARMOWY SEKS Z DOJAZDEM!
Okej, dziękuję za uwagę, teraz do rzeczy - czy może mi ktoś odpowiedzieć, co z tym zamieszczaniem nowych wątków? Wiem, że truję, ale serio nie wiem, gdzie to zgłaszać i czy w ogóle ktoś poza mną ma taki problem ;/ Tu jakoś idzie, a w dziale zdrowie nie mogę zamieścić nowego wątku, bo przerwa techniczna ;///
Jak mi podeślesz swojego klona to Ci wszystko wytłumaczę
Buszująca w zbożu napisał/a:UWAGA, DARMOWY SEKS Z DOJAZDEM!
Jak mi podeślesz swojego klona to Ci wszystko wytłumaczę
Nie bądź taki Poza tym gwarantuję, że klona byś nie chciał, mam swoje wady, jak każdy i to podobno nieznośne
mam swoje wady, jak każdy i to podobno nieznośne
jest perfidna - tak, o sobie napisała
spróbuj o swoim problemie technicznym napisać w dziale - nasze kobiece forum
Buszująca w zbożu napisał/a:mam swoje wady, jak każdy i to podobno nieznośne
jest perfidna - tak, o sobie napisała
spróbuj o swoim problemie technicznym napisać w dziale - nasze kobiece forum
Perfidna? A tego to sobie nie przypominam
Każdy ma wady ale masz i temperament Poza tym co najwyżej to ja się z klonem będę docierał, nie Ty
Dawaj wysyłaj bo szkoda czasu
Perfidna? A tego to sobie nie przypominam
Może jestem perfidna, ale ja bym zrobiła tak ...
może krótka pamięć
Jozefina napisał/a:Truskaweczko tak sobie mysle . Sperma Twojego faceta Ci nie smakuje. Uważasz że to z powodu diety mówisz mu o tym Ale On jakoś do tej pory na to nie reaguje. Wniosek nie zależy mu. Więc czemu Ty trochę na siłę chcesz go uszczęśliwić?
Nigdzie nie jest udowodnione naukowo, że zmiana diety sprawi, że sperma będzie miała inny smak
No ja nie wiem:
http://pogromcymitowmedycznych.pl/myth/1350/ananas-a-sperma/
Buszująca w zbożu napisał/a:Perfidna? A tego to sobie nie przypominam
Buszująca w zbożu napisał/a:Może jestem perfidna, ale ja bym zrobiła tak ...
może krótka pamięć
Taka wybiórcza, epizodyczna perfidia się nie liczy ;D
Ujawniony:
Dobra, mogę Ci zrobić afirmację na poznanie mojego klona, haha, jestem wróżką xD Serio.
A z czego wróżysz?
A z czego wróżysz?
Tarot i wahadełko. Czytanie z aury dopiero ogarniam powoli
Chcesz być jak wróżbita Maciej? Ok, powróż, co Ci do tego potrzebne?
Chcesz być jak wróżbita Maciej?
Ok, powróż, co Ci do tego potrzebne?
Twój hajs i mój czas
Tak szczerze to jest to moja praca, ale nie param się komercją jak Maciej i inni tego typu. Raczej poczta pantoflowa, własny blog, dzialalność internetowa, spotkania w domu itp. Może zgodzę się na gratisowy seans w ramach hobby i dalszej nauki, ale nie dziś, bo padam na ryjek Ezo jest wymagająca, jak mi się nie chcę to _uja odczytam nawet jak się zmobilizuję i rozłożę karty
Nie dość, że dostanę takiego klona to jeszcze seans W głowie mi się poprzewraca. Kochana jesteś
416 2015-01-13 01:54:43 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2015-01-13 02:03:59)
Zgodzę się a propos wanilii, nie każdemu pasuje, to raczej ciężki zapach.
Ja najbardziej lubię połączenie wanilii z piżmem, ale takich żeli jeszcze nie robią ;p.
Aha rozumiem, dzięki za informację
No tak, takiego jeszcze nie ma chyba
Renata dobrze napisałaś, jesteśmy ponad 6 lat razem, a próbowałam tylko 2 razy, bo jednak odruch wymiotny to bardzo niefajne rzecz, dlatego tylko te 2 razy na 6 lat. No, ale jeśli facet w końcu zmieni dietę, to mogę zobaczyć albo z tym zatkanym lekko nosem - bo serio wcześniej o tym nie pomyślałam, bo kto wie, może wtedy będzie lepiej.
ujawniony, u niektórych to kwestie psychiczne, u niektórych nie. Ja serio mam odruch wymiotny i nie wymyśliłam go sobie. Zobaczymy jak będzie próbując z tym zatkanym lekko nosem jak piszę hehe ;p Natomiast spermy się nie brzydzę w tym sensie i jak jest na moich piersiach, brzuchu to lubię.
Co do chemii, miłości między mną a moim facetem, to jest, pewnie teraz też inaczej trochę po 6 latach, ale jest. Po prostu też inna faza związku. Nasz seks jednak nadal sprawia przyjemność jak najbardziej No ja się swoim facetem nie brzydzę, ale ta sperma mi nie pasuje, to niezależnie ode mnie. A tak to kręci mnie bardzo.
Truskaweczka... Dziesiąty raz już napisałaś, że spróbujesz. Przejdziesz od słów do czynów?
418 2015-01-13 19:11:04 Ostatnio edytowany przez Nektarynka53 (2015-01-13 19:12:17)
Cynicznahipo napisał/a:Zgodzę się a propos wanilii, nie każdemu pasuje, to raczej ciężki zapach.
Ja najbardziej lubię połączenie wanilii z piżmem, ale takich żeli jeszcze nie robią ;p.Aha rozumiem, dzięki za informację
No tak, takiego jeszcze nie ma chybaRenata dobrze napisałaś, jesteśmy ponad 6 lat razem, a próbowałam tylko 2 razy, bo jednak odruch wymiotny to bardzo niefajne rzecz, dlatego tylko te 2 razy na 6 lat. No, ale jeśli facet w końcu zmieni dietę, to mogę zobaczyć albo z tym zatkanym lekko nosem - bo serio wcześniej o tym nie pomyślałam, bo kto wie, może wtedy będzie lepiej.
ujawniony, u niektórych to kwestie psychiczne, u niektórych nie. Ja serio mam odruch wymiotny i nie wymyśliłam go sobie. Zobaczymy jak będzie próbując z tym zatkanym lekko nosem jak piszę hehe ;p Natomiast spermy się nie brzydzę w tym sensie i jak jest na moich piersiach, brzuchu to lubię.
Co do chemii, miłości między mną a moim facetem, to jest, pewnie teraz też inaczej trochę po 6 latach, ale jest. Po prostu też inna faza związku. Nasz seks jednak nadal sprawia przyjemność jak najbardziej
No ja się swoim facetem nie brzydzę, ale ta sperma mi nie pasuje, to niezależnie ode mnie. A tak to kręci mnie bardzo.
Najważniejsze, że bardzo się kochacie i taka pierdoła, jak odruch wymiotny nie wpływają na to . Teraz to ludzie są raczej płytcy
i wówczas będąc innym można poczuć się nienormalnym.
419 2015-01-14 06:38:20 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2015-01-14 06:39:00)
No pewnie, bez sensu jakby ta rzecz miałaby wpływać, nie wpływa Seks w związku to dawanie i branie tyle ile możemy, żaden kochający partner nie zmuszałby drugiej osoby do czegoś co dla drugiej strony jest bardzo nieprzyjemne i odwrotnie. A liczy się ogólne dopasowanie, które u nas jest, więc tym bardziej nie ma problemu. Empatia, zrozumienie to jest ważne
ujawniony, masz rację, zbyt wiele razy to powtórzyłam. Tak przejdę, ale na razie nie ma faceta obok mnie, na razie więc odpada.
ujawniony, masz rację, zbyt wiele razy to powtórzyłam. Tak przejdę, ale na razie nie ma faceta obok mnie, na razie więc odpada.
To nie jest wytłumaczenie
truskaweczka19 napisał/a:ujawniony, masz rację, zbyt wiele razy to powtórzyłam. Tak przejdę, ale na razie nie ma faceta obok mnie, na razie więc odpada.
Jak to nie jest? Nie mieszkamy jeszcze razem, ostatnio parę nocy u mnie nocował, ale teraz nie mamy jak się spotkać, więc nie mam na razie jak wprowadzić tego w czyn.
ujawniony napisał/a:truskaweczka19 napisał/a:ujawniony, masz rację, zbyt wiele razy to powtórzyłam. Tak przejdę, ale na razie nie ma faceta obok mnie, na razie więc odpada.
Jak to nie jest? Nie mieszkamy jeszcze razem, ostatnio parę nocy u mnie nocował, ale teraz nie mamy jak się spotkać, więc nie mam na razie jak wprowadzić tego w czyn.
Oj tam, droczę się ...poza tym to też nie jest wytłumaczenie. Klamerka na nos i do dzieła
Aha no spoko
Hmmm... Żadnych nowych wieści... a taki miły temat był...
Ja niedawno raz spróbowałam byłam po prostu ciekawa, nie bardzo mi się podobało, bo miałam odruch wymiotny, ale nie wykluczam, że może jeszcze kiedyś spróbuje.
Mojemu chłopakowi to nie robi różnicy, ani mnie nie namawiał, ale chciałam się przekonać jak to jest
Ja coś czuję, że jak wróci truskaweczka i podzieli się najświeższymi informacjami z nami to ta klamerka na nosie okaże się hitem
Ja coś czuję, że jak wróci truskaweczka i podzieli się najświeższymi informacjami z nami to ta klamerka na nosie okaże się hitem
Co taki niecierpliwy, kurczę Czemu hitem?
Klamerka na nos w czasie robienia loda? Niby po co?
Klamerka na nos w czasie robienia loda? Niby po co?
Przeczytaj 1395 postów do tyłu to się dowiesz
Oj truskaweczka Będzie hitem jak Ci się spodoba
Kobietki a czy macie czasem ochote pobawic się z druga kobieta?
brzydzi mnie na samą myśl, ale z dwoma facetami... czasami pofantazjuje ale pewnie bym się nie odważyła.
A co do tematu: nie pozwalam kończyć w ustach.
Mnie się czasem marzy coś takiego. Mówi się, że najlepszego loda robią mezczyzni (dla zatwardzialych hetero obrzydliwosc ;-)), wiec minetke pewnie lepiej zrobi kobietka. Ta sama budowa, podobieństwo odczuć. Ale chyba się nie odważe.
Tak jak na trójkącik z dwoma mężczyznami, choć rozkosznie pomarzyć :-)
A co do tematu: tak, chętnie, lubię to.
odpowiadając na pytanie: zdecydowanie nie
A zdarzyło wam się podczas pierwszego kontaktu intymnego pozwolić facetowi na finisz do ust , na twarz?
Jeśli chodzi o dochodzenie w ustach to jestem początkująca, z moim chłopakiem jesteśmy 4 lata (łóżkowo pewnie ze 3,5) ale na to zdecydowaliśmy się dopiero niedawno. Szczerzę muszę przyznać, że bardziej chciałam tego ja niż on, chciałam wypróbować czegoś nowego. Uczucie jest trudno opisać. Sperma jest faktycznie bardzo gorąca i dość gorzka i jest jej naprawdę dużo. Z chłopakiem raczej preferujemy stosunki przerywane więc fakt, że nie musi wyczekiwać chwili żeby w odpowiednim momencie ze mnie wyjść i wytrysnąć na mnie a nie we mnie jest na pewno ułatwieniem. Osobiście nie mam z tym żadnych problemów typu, ze czuję się wykorzystana czy tam takie rzeczy co pisałyście, on ma chyba dziwne poczucie winy ale da się z tym coś zrobić. Największą dla mnie trudnością są kwestie techniczne jest to trudno połknąć bo jest gęste i duzo tego. Wiem ze to głupie pytanie ale myślicie że można to jakoś wyćwiczyć?
Pisałyście też o dietach, myślicie ze ananas przed stosunkiem na prawdę zmienia tak smak spermy? Próbował ktoś?
Odradzam ten typu seks czy pieszczoty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Coraz więcej osób młodych (głównie mężczyzn) zapada na raka gardła i krtani związanym z seksem oralnym (wirusy brodawczaka ludzkiego HPV).
Lekarze alarmują. Coraz więcej artykułów jest na ten temat. Wystarczy wpisać w Google "rak gardła seks oralny"
Można się oczywiście zabezpieczyć (ale nigdy w 100%) nie ustrzeże to nas przed złapaniem choroby.
W związku z moim chłopakiem seks oralny to raczej podstawa. Sprawia nam to ogromną radość. U nas on zawsze kończy w ustach. Smak spermy nie jest zły jeśli się kocha swojego partnera:)
Zastanawia mnie czy kobiety pozwalają by ich faceci dochodzili w jamie ustnej, ja nigdy się na to nie zgodziłam nie wyobrażam sobie tego bym miała połknąc jego spermę
Ja to uwielbiam i moja żona też. Uwielbiam soki mojej kochanej kobiety które wypływają z cip... Nawet 4 razy podczas nocy. Ona się mocno podnieca jak dochodzę i spuszczam się jej do ust i na twarz, czuję jak reaguje jej ciało aż ciarki przechodzą. W naszym przypadku niemamy przed samą żadnych tajemnic, rozmawiamy o wszystkim. Nawet co można wnieść nowego w łóżku.Raz powiedziała do mnie, kochanie czy chce abym zwaliłaś ci się i trysnełaś twoja sperma na ciebie, bez wąchania jej pozwoliłem. Było cudownie nie powiem podniecenie wspólne nie do opisania.
W związku z moim chłopakiem seks oralny to raczej podstawa. Sprawia nam to ogromną radość. U nas on zawsze kończy w ustach. Smak spermy nie jest zły jeśli się kocha swojego partnera:)
Pięknie napisane.
Zastanawia mnie czy kobiety pozwalają by ich faceci dochodzili w jamie ustnej, ja nigdy się na to nie zgodziłam nie wyobrażam sobie tego bym miała połknąc jego spermę
Dlatego dzis otworzylas temat pod nickiem samotnamatka35.
samotnamatka35 napisał/a:Zastanawia mnie czy kobiety pozwalają by ich faceci dochodzili w jamie ustnej, ja nigdy się na to nie zgodziłam nie wyobrażam sobie tego bym miała połknąc jego spermę
Dlatego dzis otworzylas temat pod nickiem samotnamatka35.
No nie tak dziś w 2015. Ale to faktycznie prawie jak dziś.
takie forum.
Przepraszam ale podepnę się do pytania
Wprawdzie nie kwestionuję tego że kobieta może w jakimś stopniu to lubieć (dużo twierdzi że lubi)
bardziej chodzi mi o to iż generalnie malo prawdopodobnym jest że kobieta może mieć fazę na tym punkcie do tego stopnia
że tylko tego chce,że np jest gotowa obciągnąć nowo poznanemu/obcemu facetowi (oczywiście jeśli sie jej podoba) nie tyle dla jego przyjemnosći co dla siebie samej
I nie jako dodatek do seksu,gra wstepna etc,,czy też stricte dla kasy,tylko czy to możliwe że kobieta może mieć ochotę żeby obciągnąć lub zostać zerżniętą w usta i nic więcej
Przepraszam ale podepnę się do pytania
Wprawdzie nie kwestionuję tego że kobieta może w jakimś stopniu to lubieć (dużo twierdzi że lubi)
bardziej chodzi mi o to iż generalnie malo prawdopodobnym jest że kobieta może mieć fazę na tym punkcie do tego stopnia
że tylko tego chce,że np jest gotowa obciągnąć nowo poznanemu/obcemu facetowi (oczywiście jeśli sie jej podoba) nie tyle dla jego przyjemnosći co dla siebie samej
I nie jako dodatek do seksu,gra wstepna etc,,czy też stricte dla kasy,tylko czy to możliwe że kobieta może mieć ochotę żeby obciągnąć lub zostać zerżniętą w usta i nic więcej
Ja uwielbiam oral i 3 krotnie zdarzylo mi sie zaspokoic nowo poznanego mezczyzne ustami (w wc na imprezie, w przebieralni na plazy), jak facet jest atrakcyjny to kobieta lubi eksperymentowac i sprawianie przyjemnosci sprawia przyjemnosc, no i mila nagroda na jezyczek na koniec tez kusi