Fryzura u faceta - do kobiet - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Fryzura u faceta - do kobiet

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 91 z 91 ]

66

Odp: Fryzura u faceta - do kobiet

Cruella Demon? Czy jak ona miała heheh nie chce mi się googlować :DD Ale jakoś tak, jak sięgam pamięcia :PPP

JA kiedyś miałem kolesia co dużo eksperymentował z fryzurkami i kiedyś sobie wygraferował na włosach ściętych na jeża serducho, bo wyznał miłość swojej lubej heheh xDDD Wszyscy się śmiali że się skompromituje, ona go najpierw wzięła za włamywacza a potem okazało się że włamał się ale do jej serca :DDD

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez Snake (2014-09-22 19:01:49)

A ja od 20 lat stosuje jeden styl fryzury i zarostu i pan Van Diesel na fotosie poniżej pasuje doń idealnie. Odpadają wydatki na fryzjera, na szampony do włosów, żele, grzebienie i inne pierdoły. Zaczęło się od pewnego ideologicznego zamysłu, przy okazji sprawdziło się, że w razie czego ktoś chętny nie ma za co złapać, a na koniec nie muszę się przejmować zakolami i siwizną. No a mimo 40 lat brodę, to już mam prawie całą siwą, a przy takim strzyżeniu wygląda fajniej.

http://1.fwcdn.pl/ph/96/76/119676/109836.1.jpg

68

Snake napisał/a:

A ja od 20 lat stosuje jeden styl fryzury i zarostu i pan Van Diesel na fotosie poniżej pasuje doń idealnie. Odpadają wydatki na fryzjera, na szampony do włosów, żele, grzebienie i inne pierdoły. Zaczęło się od pewnego ideologicznego zamysłu, przy okazji sprawdziło się, że w razie czego ktoś chętny nie ma za co złapać, a na koniec nie muszę się przejmować zakolami i siwizną. No a mimo 40 lat brodę, to już mam prawie całą siwą, a przy takim strzyżeniu wygląda fajniej.

http://1.fwcdn.pl/ph/96/76/119676/109836.1.jpg

Chyba Vin Diesel wink
Poza tym fryzura męska nie ma żadnego znaczenia w przypadku poznania wartościowych kobiet, bo te nie po fryzurze oceniają faceta, czyż nie?

69

Nie ma tak naprawde. Ale warto fajnie wygladac skoro sie da big_smile

70

Dla mnie łysina u faceta to jak opadnięty biust u kobiety - po prostu biologia robi swoje i trzeba zaakceptować tongue

Ale żeby mi się to seksownie kojarzyło? Nie... to defekt jest, nie zaleta ;P

71

NinaLafairy napisał/a:

Nie ma tak naprawde. Ale warto fajnie wygladac skoro sie da big_smile

No tak. Kobieta patrzy na faceta, ten myśli że jej się podoba, że super wygląda, a ona ma w głowie wizje jak by wyglądał w krótkich, a może w długich włosach. A potem to już... życie.

72

Iceni napisał/a:

Dla mnie łysina u faceta to jak opadnięty biust u kobiety - po prostu biologia robi swoje i trzeba zaakceptować tongue

Iceni zlituj się jaki defekt. Taki Yul Brynner ech..

73

Brynner? Zupełnie nie mój typ ;P

74

Iceni napisał/a:

Łysina u faceta to sprawa dziedziczna, ale i świadczy o inteligencji i obecności testosteronu, opadnięty biust u kobiety to jak opadnięty penis u faceta - może się podobać, ale to co sterczące jednak ładniejsze wink

75

Iceni napisał/a:

Brynner? Zupełnie nie mój typ ;P

To dobrze, nie lubię się dzielić : -)

76

Remi napisał/a:
Iceni napisał/a:

Łysina u faceta to sprawa dziedziczna, ale i świadczy o inteligencji i obecności testosteronu, opadnięty biust u kobiety to jak opadnięty penis u faceta - może się podobać, ale to co sterczące jednak ładniejsze wink

Opadniety biust to tez sprawa dziedziczenia, a jakos nie zauwazylam zeby Einstein, Hawking, daVinci. Chopin, Mozart i cala masa pozostalych byli łysi, wiec tą inteligencją sie tak nie podniecaj ;P

77 Ostatnio edytowany przez mieczyk (2014-09-22 21:57:08)

No właśnie też tak się dziwię, że kobiety podniecają wyłysiali faceci i to w wieku 20 coś lat tongue Jest to nieuniknione, ale według mnie raczej łądniejsze są gęste włosy niż duże zakola. Ale mówię, to jest natura, tak jak kobiety koło 40-tki naturalnie już nie będą zbyt ładnie wyglądały.

Łysina świadczy o inteligencji? To zaraz mogę zawołać takiego Roro z klatki obok- na pewno inteligentnie by z Tobą porozmawiał hahah :DDDDD

78

Iceni napisał/a:
Remi napisał/a:
Iceni napisał/a:

Opadniety biust to tez sprawa dziedziczenia, a jakos nie zauwazylam zeby Einstein, Hawking, daVinci. Chopin, Mozart i cala masa pozostalych byli łysi, wiec tą inteligencją sie tak nie podniecaj ;P

Przepraszam, jeśli całkiem nieświadomie poruszyłem czuły punkt...

79

No trochę niefortunnie się wyraziłaś haha Roro to jest agent, jest groźny, łysy i potrafi zębami kapsle od browców otwierać :DDD I w ogóle brwi nie ma ani chyba nawet rzęs bo ma jakieś łysienie plackowate czy coś takiego a nie przejmuje się i przelatuje dziewczyny na wylot więc coś w tym jest może xDDD Taki osiedlowy Łysy z Brazzers hehe ale nie lubi jak się na niego mówi łysy, można dostać po mordzie tongue W każdym razie inteligentny to on jest dopiero jak zaśnie xDDDD

80

Remi napisał/a:
Iceni napisał/a:
Remi napisał/a:

Przepraszam, jeśli całkiem nieświadomie poruszyłem czuły punkt...

Dlaczego tak sądzisz? Bo łysiejesz i cię zabolało więc mnie tez musiało?

81 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2014-09-23 11:46:28)

Iceni napisał/a:

Dla mnie nie jest to defekt, ale fakt faktem bardziej podobają mi się co mają sporo włosów czy ogólnie mają włosi niż łysi czy prawie łysi, po prostu częściej tacy mi się podobają. Co nie zmienia faktu, że jak facet byłby fajny i ogólnie całokształt fajny, to i łysina by mi nie przeszkadzała wink
Rozumiem, że to kwestia biologii, więc pomijając to co bardziej mi się podoba, to tak, nie jest to najważniejsze. Piszę o swoich preferencjach, ale nie są one takie kluczowe, że musi mieć dużo włosów na głowie wink Toi miły dodatek, ale niekonieczne, myślałam, że to jasna sprawa, bo dla mnie jasna smile Łysi czy z krótkimi na jeża wyglądają chyba najlepiej jak mają ładne czaszki. Nie jest to tak częste chyba, ale no zrozumiałe, ja sama z króciutkimi włosami czy łysa źle bym wyglądała, bo czaszkę mam niezbyt ładnego kształtu i ogólnie głowę. Nie to co Natalie Portman, co była gdzieś chyba z fryzurą na jeża i wyglądała bardzo dobrze. Ja tak dobrze to bym nie miała ;p

82

Ja zawsze ścinam się na tzw. żołnierza, z tą różnicą, że nie wygląda to u mnie jak typowy grzybek (bo to mi się zupełnie nie podoba), tylko mam stopniowane, u góry trochę dłuższe, a im bliżej szyi tym krótsze. Podobnie do tego tylko delikatniejsze przejście z góry na dół. http://emultimediaweb.com/lospanchosbarbershop/pics/marineshighandtight.jpg

Ogólnie jestem ścięty krótko i raczej dziewczynom się to podoba, no i kwestia tego, że sam sobie się taki podobam i jest mi wygodnie. Mam strasznie gęste włosy i jak są już minimalnie przydługie to mnie drażnią tongue

83

Ha na tym zdjęciu normalnie moja fryzura co teraz mam, tylko że ja żeluję na iroka :DDD Ale z rańca to normalnie lustrzane foto xD

84

Naprawdę dziwne jesteście,że nie lubicie wyżelowanej grzywki:)
Mieczyk- moja fryzjerka twierdzi,że żelują się głównie faceci nie mający pojęcia jak to robić i nie wiedzący,że od ponad 20 lat są już inne kosmetyki usztywniające włosy a nie wyglądające na głowie jak smalec połączony z zasychającym klejem do obuwia.
Naprawdę zajrzyj do sklepu,zapytaj fryzjera- doradzą Ci co używać zamiast tego obrzydliwego żelu.
Poza tym żel jest do stylizowania KRÓCIUTKICH włosów.Żelu nie używa się do tego by Ci włosy nie opadały na twarz.

Ja lubię króciutkie włosy albo takie z grzywką opadającą na uszy.Generalnie bardzo podobają mi się fryzurki facetów z lat 30-tych.

mieczyk napisał/a:

http://faulem.pl/wp-content/uploads/2012/06/becks.jpg Coś takiego smile

Okropna fryzura.Zauważ jaka niechlujowata. Włosy na karku jakieś takie powywijane,za długie.Do tego te włosy zachodzące na uszy- obrzydlistwo. Ucho może być albo do połowy odkryte albo zakryte.Może też być odkryte ale włosy dookoła ucha muszą być estetycznie,równo przycięte a nie takie cuś jak fotce.

85

No wiadomo, oprócz żelu jest chociażby pianka,guma,lakier, lepiej trzymają. Ale ogólnie tak się mówi, że ktoś "żeluje" nawet jak bierze na piankę, bo co, "piankuje" czy "gumuje"? :DD

86

Iceni napisał/a:

Czyli małe piersi, cellulit, małe oczy, duży nos, rudy kolor włosów czy nadwaga to defekt? To jest po prostu cecha osobnicza, defekt jest wtedy kiedy z nienaturalnych powodów coś tracimy. A każdy facet ma ryzyko wyłysienia, jedni wcześniej drudzy później, nawet ci co mają gęste włosy.

U faceta lubię trochę dłuższe włosy i ładne, zadbane fryzury.
Nie lubię, jak faceci ścinają się na jeża, albo, jeszcze gorzej, na łyso. Niestety robi tak większość i w rezultacie faceci w Polsce wyglądają jak jakieś klony ;p

88

ksiezniczka_czardasza napisał/a:

U faceta lubię trochę dłuższe włosy i ładne, zadbane fryzury.
Nie lubię, jak faceci ścinają się na jeża, albo, jeszcze gorzej, na łyso. Niestety robi tak większość i w rezultacie faceci w Polsce wyglądają jak jakieś klony ;p

Jeżeli zaczynają się pojawiać zakola czy prześwity to co mają zrobić? Chyba lepej jak są schludnie ogoleni niż mają kępki włosów.

Pisałam o facetach, którzy robią to tylko dlatego, bo uważają, że dłuższe włosy są "niemęskie", "pedalskie" itd, i w rezultacie wyglądają jak półtora nieszczęścia.

90 Ostatnio edytowany przez Revenn (2015-02-15 23:41:36)

Nie uważam żeby facet ogolony i zadbany, chodzący na siłownie i dbający o zdrowie wyglądał jak"półtora nieszczęścia". Zawsze może sobie braki na głowie zrekompensować brodą. A dłuższe włosy są po prostu niepraktyczne. Z naukowego punktu są nam już niepotrzebne, bo tylko wpływają na sam wygląd a nie na praktyczność. Kiedyś ludzie musieli mieć włosy bo często spędzali czas na słońcu, spełniały funkcje ochronne przed promieniami słonecznymi i pogodą. Teraz kiedy większą część życia jesteśmy w zamkniętych pomieszczeniach, nosimy czapki ewolucja powoli postępuje. Japońscy naukowcy przewidzieli że za 2500 lat nikt już nie będzie miał włosów (chyba że sztuczne). Dlatego tylu fecetów pomimo tego że ma to goli na zero, z czysto praktycznego punktu widzenia, nie wszyscy chcą spędzać tyle czasu przed lustrem żeby z pietyzmem ustawiać włosy na żelik czy gume. A że w waszym mniemaniu gorzej wyglądają, no cuż, włosy to jedna z wielu składowych człowieka, nie powinna jedna rzecz przekreślać wielu dobrych.

Posty [ 66 do 91 z 91 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Fryzura u faceta - do kobiet

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024