196

Odp: Ulubione perfumy i te znienawidzone
rossanka napisał/a:
Lou71.71 napisał/a:
rossanka napisał/a:

to szybko. Mam Euphorię i jednego Guerlaina, pisałam gdzieś wcześniejj.

Możliwe, nie pamiętam.
Teraz zakupiłam Si tym razem 50ml i mam zamiar używać go nie codziennie, ale zobaczę co z tego wyjdzie, bo uwielbiam ten zapach. Na co dzień będę wykańczać stare i tańsze

A podobają Ci się MaVi?

Taaaak smile
Miałam kiedyś. Wydały mi się jednak nietrwałe, jak każdy chyba hugo boss

Zobacz podobne tematy :

197

Lou71.71 napisał/a:
rossanka napisał/a:
Lou71.71 napisał/a:

Możliwe, nie pamiętam.
Teraz zakupiłam Si tym razem 50ml i mam zamiar używać go nie codziennie, ale zobaczę co z tego wyjdzie, bo uwielbiam ten zapach. Na co dzień będę wykańczać stare i tańsze

A podobają Ci się MaVi?

Taaaak smile

Ooo co Ty, nietrwałe?
Euforia schodzi mi powoli, dosyć mocna i mało psiknięć trzeba. Mam ją chyba od jesieni.

198 Ostatnio edytowany przez Bland44 (2018-03-24 00:16:28)

rossanka napisał/a:
Lou71.71 napisał/a:
rossanka napisał/a:

A podobają Ci się MaVi?

Taaaak smile

Ooo co Ty, nietrwałe?
Euforia schodzi mi powoli, dosyć mocna i mało psiknięć trzeba. Mam ją chyba od jesieni.

Może na mnie słabo pachną. Wszystkie mi schodzą szybko, a euphorii nie lubię ze względu na kształt. Gdy jest jej mało to trudno psiknąć.
Moja córka lubi euphorię, ma jeszcze trochę, ale zostawia - nie wiem czemu

199

Dziś użyłam po raz pierwszy Si (Armani) i mój syn stwierdził, że pachnę drożdżówkowo big_smile
Kiedy używam La Vie Est Belle (Lancome) mówi, że pachnę jak biały lion big_smile

200

Największą miłością darze zapach od Marca Jacobsa - Decadence i Chanel Chance
Natomiast nie mogę ścierpieć perfum Guerlain La petite robe noir, aż mnie "zatyka" jak je czuje

201

nela.251 napisał/a:

Natomiast nie mogę ścierpieć perfum Guerlain La petite robe noir, aż mnie "zatyka" jak je czuje

Ulubiony zapach mojej córki smile

202

Ostatnio z ciekawości zamówiłam sobie zapach z Avonu Pur Blanca. Był to bardzo często przeze mnie używany zapaszek w liceum i chciałam zobaczyć czy nadal mi się podoba.Porzypomniały mi sie czasy licealne i co ciekawe to bardzo chętnie go teraz używam. Perfumy z Avonu za bardzo mi się nie podobają. Ale te akurat trzymają sie naprawdę dobrze wink
Drugie jakie lubię to Allvernum. I to cała seria. Fajne polskie perfumy, do kupienia za jakieś 30 zł w promocji w naturze. I trzymają się dobrze. Wersja pomarańczowa z bursztynem jest piękna smile
Tak się ostatnio równiez zastanawiałam czy sprobować perfum z feromonami ale zastanawiam się czy to w ogóle działa tongue

203 Ostatnio edytowany przez vilkolakis (2018-04-13 11:11:57)

Przed wczoraj żona przyniosła dwie próbki perfum nad którymi się zastanawia. Zapachy wydawały mi się ok. Co mnie zaskoczyło, okazało się, że to są wody męskie (Kenzo i Dior). Żonka powiedziała, że kobieta w perfumerii stwierdziła, że teraz bardzo często kobiety wybierają dla siebie właśnie wody męskie i że w ogóle część marek zaczyna odchodzić od podziału zapachów na damskie i męskie.

Faktycznie tak jest ? smile
Używacie męskich zapachów ?

204

Niektórzy twierdzą,że tak Niektórzy twierdzą,ze nie. Sama ostatnio dostałam w prezencie Love Desire. Wiele nie mogę na ich temat napisać bo użyłam tylko jeden raz, ale sam zapach podoba mi się i o dziwo utrzymują się na skórze długo. Zobaczyłm z czasem.

205

wilczysko napisał/a:

Przed wczoraj żona przyniosła dwie próbki perfum nad którymi się zastanawia. Zapachy wydawały mi się ok. Co mnie zaskoczyło, okazało się, że to są wody męskie (Kenzo i Dior). Żonka powiedziała, że kobieta w perfumerii stwierdziła, że teraz bardzo często kobiety wybierają dla siebie właśnie wody męskie i że w ogóle część marek zaczyna odchodzić od podziału zapachów na damskie i męskie.

Moim zdaniem podział na zapachy damskie i męskie jest niepotrzebny. Zapachy powinno się wybierać po tym, co się podoba nam. Takim prekursorem perfum komercyjnych unisex jest wg mnie Calvin Klein.

206

Lou71.71 napisał/a:
rossanka napisał/a:
Lou71.71 napisał/a:

Taaaak smile

Ooo co Ty, nietrwałe?

Może na mnie słabo pachną. Wszystkie mi schodzą szybko, a euphorii nie lubię ze względu na kształt. Gdy jest jej mało to trudno psiknąć.
Moja córka lubi euphorię, ma jeszcze trochę, ale zostawia - nie wiem czemu

To ja bardzo ją  lubię, taki "mój "zapach.  Ale rzeczywiście flakonik niezbyt udany w kształcie i niewygodny.
Jednak na plus jest, że buteleczka ma jeszcze taką metalowa ochronę.
Uwazam, że zapach jest bardzo bezpieczny,  podoba mi się i nie drażni otoczenia. Wszak nie żyje na bezludnej wyspie smile

207 Ostatnio edytowany przez Bland44 (2018-04-13 21:41:42)

wilczysko napisał/a:

Męskich? Nigdy. Unisex też nigdy. Po co? Jest tyle pięknych damskich. Właśnie od dziś w Hebe jest  do - 60% na zapachy smile
I dziś zakupiłam euphorię (mimo nielubianego flakonika tongue) Nie miałam pomysłu, a ponieważ ciepło się robi, więc te mocno słodkie "ulepkowate", to już raczej na wieczór.
Apropos, euphorii - niedawno córka jadąc taksówką otrzymała komplement od taksówkarza smile

208

Lou71.71 napisał/a:
wilczysko napisał/a:

Męskich? Nigdy. Unisex też nigdy. Po co? Jest tyle pięknych damskich. Właśnie od dziś w Hebe jest  do - 60% na zapachy smile
I dziś zakupiłam euphorię (mimo nielubianego flakonika tongue) Nie miałam pomysłu, a ponieważ ciepło się robi, więc te mocno słodkie "ulepkowate", to już raczej na wieczór.
Apropos, euphorii - niedawno córka jadąc taksówką otrzymała komplement od taksówkarza smile

Widziałam ową promocję ale nic dla siebie nie znalazłam sad

209

rossanka napisał/a:
Lou71.71 napisał/a:
wilczysko napisał/a:

No tak, to nie sephora big_smile
Dla mnie też niespecjalnie, ale jak już poszłam, nie mogłam wyjść z niczym. Kupiłam też w promocji fajny koreański krem bb smile

210

Lou71.71 napisał/a:
rossanka napisał/a:
Lou71.71 napisał/a:

Dla mnie też niespecjalnie, ale jak już poszłam, nie mogłam wyjść z niczym. Kupiłam też w promocji fajny koreański krem bb smile

Oo lubię BB kremy. Ciekawe jaki będzie.

211

rossanka napisał/a:
Lou71.71 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Mojej córce też się spodobał i jutro idzie sobie też go kupić big_smile
Do zakupów dostałam ponad 20 próbek kremu 40+ big_smile. Dobrze, że nie 50+ big_smile

212

Lou71.71 napisał/a:
rossanka napisał/a:
Lou71.71 napisał/a:

Do zakupów dostałam ponad 20 próbek kremu 40+ big_smile. Dobrze, że nie 50+ big_smile

Ja kiedyś dostałam 55 plus smile

213

rossanka napisał/a:
Lou71.71 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Mi baba kiedyś chciała sprzedać ze zniżką bilet do kina (zniżki są 60+ ). Wtedy to już byłam zła tongue

214

Lou71.71 napisał/a:
rossanka napisał/a:
Lou71.71 napisał/a:

Mi baba kiedyś chciała sprzedać ze zniżką bilet do kina (zniżki są 60+ ). Wtedy to już byłam zła tongue

Haha no co ty ??? Moze dla mamy ??

215

rossanka napisał/a:
Lou71.71 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Byłam tylko z moją wówczas 10 letnią córką smile
Ale ta kasjerka to była bardzo młoda, może nie wiedziała. Potem tłumaczyła, że pyta tak każdego, żeby nie przegapić zniżki dla kogoś tongue

216

Lou71.71 napisał/a:
rossanka napisał/a:
Lou71.71 napisał/a:

Ale ta kasjerka to była bardzo młoda, może nie wiedziała. Potem tłumaczyła, że pyta tak każdego, żeby nie przegapić zniżki dla kogoś tongue

Od razu tak zrozumiała, że ona kazdemu daje  te zniżkowe próbki, bilety czy cos jeszcze.

217

rossanka napisał/a:
Lou71.71 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Od razu tak zrozumiała, że ona kazdemu daje  te zniżkowe próbki, bilety czy cos jeszcze.

Nie no, byłam zła i powiedziałam jej parę słów big_smile

218

Lou71.71 napisał/a:
rossanka napisał/a:
Lou71.71 napisał/a:

Czemu?
Mówię Ci, ja dostałam krem 55 plus i tylko się uśmiechnęłam, mamie dałam. Przeciez wiem, ze nie wyglądam na 50.
Oni dają próbki jak leci.

219

rossanka napisał/a:
Lou71.71 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Czemu?
Mówię Ci, ja dostałam krem 55 plus i tylko się uśmiechnęłam, mamie dałam. Przeciez wiem, ze nie wyglądam na 50.

To nie dobry wątek, ale tamta kasjerka spytała- czy ma pani 60? Początkowo myślałam, że chodzi jej o kasę, bo nie powiedziała "lat". Ostatecznie po dopytaniu zrozumiałam i wtedy powiedziałam jej parę słów big_smile

220

Lou71.71 napisał/a:
rossanka napisał/a:
Lou71.71 napisał/a:

Czemu?

To nie dobry wątek, ale tamta kasjerka spytała- czy ma pani 60? Początkowo myślałam, że chodzi jej o kasę, bo nie powiedziała "lat". Ostatecznie po dopytaniu zrozumiałam i wtedy powiedziałam jej parę słów big_smile

Trzeba było jej powiedzieć, 60 nie, ale 72 wink

221

rossanka napisał/a:
Lou71.71 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Czemu?

Trzeba było jej powiedzieć, 60 nie, ale 72 wink

No no ...a moje dziecko ma 20lat i należy się bilet studencki big_smile
Ale to były sekundy i byłam w szoku.

222

Pozwolę sobie zauważyć, że nie jesteśmy w kafejce, dlatego wszelkie luźne pogawędki, które znacząco odbiegają od głównego tematu wątku, stanowią naruszenie regulaminu. Tym samym proszę o powstrzymanie się od off topu i powrót do zagadnienia, dla którego to miejsce forum zostało przeznaczone.
Z góry dziękuję i pozdrawiam, Olinka

223

janina-m76 napisał/a:

Niektórzy twierdzą,że tak Niektórzy twierdzą,ze nie. Sama ostatnio dostałam w prezencie Love Desire. Wiele nie mogę na ich temat napisać bo użyłam tylko jeden raz, ale sam zapach podoba mi się i o dziwo utrzymują się na skórze długo. Zobaczyłm z czasem.

Jaką masz wersję? Różową czy czarną premium?

224

W różowej, to są jeszcze jakieś inne w ciemnej? Może więcej szczegółów? Działają na facetów czy jest to jedynie chwyt reklamowy? Sam zapach bardzo mi się podoba. Jestem dość wybredna jeśli chodzi o zapachy ponieważ nie przepadam za słodkimi ulepkami ( wolę zapachy mocniejsze i bardziej korzenne), Te są świeże, trochę kwiatowe ale przypadły mi do gostu. Może dlatego, że nie są tak mdłe. Trwałość naprawdę ok. Myślałam,że będą szybciej wietrzały ale użyłam jeden dzień i trzymały się dobrych kilka godzin ( na ubraniach i włosach dłużej).

225

Tak. Love Desire premium. Miałam pierwszą i drugą wersję ale moim zdaniem te drugie fajniejsze bo nie dość,ze o wiele mocniej się trzymają to jeszcze zawierają w sobie ponoć więcej feromonów. Co do tego tematu to na początku się z tego śmiałam, jednak potem dostrzegłam,że taki zapach naprawdę podoba się innym i podświadomie są dla Ciebie milsi ( szczególnie płeć przeciwna). Jasne, że zapach to nie wszystko ale jest bardzo ważny. O czym piszą psycholodzy.

226

No nic. Na razie przetestuję te pierwsze smile

227

Używam Love Desire rok temu. Potem mi się skończyły i nie kupiłam ponieważ zakochałam się w innym zapachu. Ale dobrze, że mi o nich przypomniałaś bo zastanawiałam się jakie sobie perfumki kupić na dniach. Nie wiem czy zawierają w sobie prawdziwe feromony cz nie, ale bez wątpienia był to zapach, który podobał się innym.

228 Ostatnio edytowany przez rossanka (2018-04-24 10:39:33)

Ostatnio spodobał mi się w drogerii Armani Becouse its You, , ale nie wiem, czy dobrze bym się w nim czuła, to znaczy, czy nie byłby na skórze za słodki.
LOU: wzięłam z Sepfory próbkę Bottegi (tą bordową. Będe testować w domu).

229 Ostatnio edytowany przez adiafora (2018-04-25 21:01:02)

a mnie wpadł do nosa zapach Siro (Masaki Matsushima) więc sobie kupiłam.  Chwilowo odstawilam Erosa, Versace. O ile flakon Erosa uwielbiam tak Siro mnie irytuje, że taki pospolity. Jednak za obłędny zapach, wybaczam mu wink
Chociaż w zasadzie najbardziej moje ulubione wody mają kiepskie flakony, jak choćby Eternity, C.K.
Czasem jak jestem w perfumerii to mam ochotę kupić jakąś wodę dla samego flakonu, niektore są jak dzieła sztuki smile
Uwielbiam flakon Jaipur Saphir, Boucheron. Akurat zapach w porządku, francja elegancja wink

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSnRJEOKVkGyzKpftnLEHS_TXe-mARMxHjdT5ifgsxX4J3YUoLaw4xtCmLGhttps://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSOWxQIauz3wBCUahKmyp0d_-CIsvbx2Lm_R-sbvS95P9IdeLWm00P6v_whttps://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQFw65RMWauHemuTbvvLYhuK-qImWcbXUbDMD-YCPetuUyb58RqhEU1wTfNhttps://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSR12Iwo6MEOgRLvpfanDWoLJms01D8Sxu63YOtoIsBH3yPQOf8CdTyNKA

230

A mi się ten flakon Siro bardzo podoba - lubię taką prostotę i klasyczne zestawienie kolorów wink.

adiaphora napisał/a:

Czasem jak jestem w perfumerii to mam ochotę kupić jakąś wodę dla samego flakonu, niektore są jak dzieła sztuki smile

Gdzieś kiedyś czytałam, że nierzadko to właśnie flakon jest droższy od zawartości i to on najbardziej podbija cenę markowych perfum.

231

rossanka napisał/a:

Ostatnio spodobał mi się w drogerii Armani Becouse its You, , ale nie wiem, czy dobrze bym się w nim czuła, to znaczy, czy nie byłby na skórze za słodki.
LOU: wzięłam z Sepfory próbkę Bottegi (tą bordową. Będe testować w domu).

smile
Ja kilka dni temu w douglasie wąchałam z twojego polecenia Hermesa ... tylko nie wiem czy dobrego...
Czy jak w sephorze prosisz o próbkę, to coś kupujesz, czy dadzą też bez zakupu?

232

Lou71.71 napisał/a:

Pytanie co prawda nie do mnie, ale u nas jeśli się poprosi, to bez zakupu innych produktów próbkę także można otrzymać. Przy zakupie otrzymuje się je zawsze. Na przykład ostatnio do eyelinera dostałam dwie wcześniej przygotowane, takie większe, razem z kartonikiem, ale pani zapytała czy może chcę jakieś jeszcze, po czym pokazała kilka nowych zapachów i dwóch wybranych 'napsikała' do fiolki.

Bez zakupu zdarzało mi się również prosić o próbki podkładów, dzięki czemu miałam możliwość wypróbować jak na skórze zachowują się nawet te bardzo drogie, na których kupno zwyczajnie szkoda mi takiej kwoty.

233

Olinka napisał/a:
Lou71.71 napisał/a:

Pytanie co prawda nie do mnie, ale u nas jeśli się poprosi, to bez zakupu innych produktów próbkę także można otrzymać. Przy zakupie otrzymuje się je zawsze. Na przykład ostatnio do eyelinera dostałam dwie wcześniej przygotowane, takie większe, razem z kartonikiem, ale pani zapytała czy może chcę jakieś jeszcze, po czym pokazała kilka nowych zapachów i dwóch wybranych 'napsikała' do fiolki.

Bez zakupu zdarzało mi się również prosić o próbki podkładów, dzięki czemu miałam możliwość wypróbować jak na skórze zachowują się nawet te bardzo drogie, na których kupno zwyczajnie szkoda mi takiej kwoty.

Kilka razy kupowałam w sephorze, ale nigdy nie dostałam próbki perfum, jedynie jakieś kremy, kulki do kąpieli ... tongue

234 Ostatnio edytowany przez adiafora (2018-04-25 23:17:45)

Olinka napisał/a:

A mi się ten flakon Siro bardzo podoba - lubię taką prostotę i klasyczne zestawienie kolorów wink.

adiaphora napisał/a:

Gdzieś kiedyś czytałam, że nierzadko to właśnie flakon jest droższy od zawartości i to on najbardziej podbija cenę markowych perfum.

no tak, kwestia gustu, ja lubię bardziej na bogato wink Skoro wydaję kilka stów na zapach to chcę też nim oko nacieszyć smile

te też mi sie poodobają:

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ08sS01-t5qNxPEhHIdcijHlgLDJkys828tJuiKzoBmfzIO_lmPVNSO9shttps://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQK51To7elHWpY8wXm-PlT--nLQDtr8VjW9kgQSPoxeeqLmm-hN9dnoI16T

235

Moje oko cieszą akurat proste formy, więc się rozumie samo przez się wink.

Lou71.71 napisał/a:

Kilka razy kupowałam w sephorze, ale nigdy nie dostałam próbki perfum, jedynie jakieś kremy, kulki do kąpieli ... tongue

Właśnie wpadłam na to, że ja mam ich Kartę Stałego Klienta, w sumie nawet nie pamiętam dlaczego, bo klientem jestem raczej kiepskim (mam pod nosem doskonale zaopatrzoną drogerię, która wszystkie inne bije na głowę), a po każdej wizycie dostaję na maila prośbę o wypełnienie "formularza satysfakcji z wizyty" czy jakoś tak. Być może dlatego te panie tak się starają big_smile.

236

Olinka napisał/a:

Moje oko cieszą akurat proste formy, więc się rozumie samo przez się wink.

Lou71.71 napisał/a:

Właśnie wpadłam na to, że ja mam ich Kartę Stałego Klienta, w sumie nawet nie pamiętam dlaczego, bo klientem jestem raczej kiepskim (mam pod nosem doskonale zaopatrzoną drogerię, która wszystkie inne bije na głowę), a po każdej wizycie dostaję na maila prośbę o wypełnienie "formularza satysfakcji z wizyty" czy jakoś tak. Być może dlatego te panie tak się starają big_smile.

Też mam kartę, na razie białą tongue

237

Ulubione to niezmiennie Air di Gioia (Giorgio Armani). Ostatnio dostałam kilka nowych perfum w prezencie - podobały mi się wszystkie. Znienawidzonych nie mam.

238

I_see_beyond napisał/a:

Ulubione to niezmiennie Air di Gioia (Giorgio Armani). Ostatnio dostałam kilka nowych perfum w prezencie - podobały mi się wszystkie. Znienawidzonych nie mam.

Czy air di gioia jest zbliżone do aqua di gioii?

239

kao_makao napisał/a:

Nie mam porównania. Mam tylko te pierwsze.

240

kao_makao napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Moim zdaniem nie są podobne smile

241

Ross, jak testy bottegi?
Ostatnio mam doła, chodzę o perfumeriach i chcę coś sobie kupić dla poprawy nastroju i nie wiem na co się zdecydować. Bottega zbyt droga sad

242

Wg mnie air są delikatnie jeżeli iż aqua.
Bardziej mi się podobają aqua.

243

Lou71.71 napisał/a:

Ross, jak testy bottegi?
Ostatnio mam doła, chodzę o perfumeriach i chcę coś sobie kupić dla poprawy nastroju i nie wiem na co się zdecydować. Bottega zbyt droga sad

Bottega testowana i jest rewelacyjna. I chyba to będzie kolejny zakup, tylko poczekam jak będzie jakaś promocja bo cena mordercza.
A jak nie, to trudno, kupię po cenie bez obniżki.
Tak dla poprawy humoru smile

244 Ostatnio edytowany przez Bland44 (2018-04-27 21:21:27)

Ross,
A ten Hermesa, który polecałaś jest dość mocny wyraźny, a z tego co kojarzę, to ty raczej nie lubisz słodkości i trochę nie rozumiem
Ostatnio dostałam jakąś inf.o obniżce w sephorze

245

Lou71.71 napisał/a:

Ross,
A ten Hermesa, który polecałaś jest dość mocny wyraźny, a z tego co kojarzę, to ty raczej nie lubisz słodkości i trochę nie rozumiem

Nie właśnie słodkości nie lubię.  Tzn podobają mi xiek wacham  w perfumerii, ale jak je noszę na sobie, to mnie denerwuje ta slodycz.

246

rossanka napisał/a:
Lou71.71 napisał/a:

Ross,

Nie właśnie słodkości nie lubię.  Tzn podobają mi xiek wacham  w perfumerii, ale jak je noszę na sobie, to mnie denerwuje ta slodycz.

A jak oceniasz tego Hermesa. To był taki z melonikiem?

247

Lou71.71 napisał/a:
rossanka napisał/a:
Lou71.71 napisał/a:

Ross,

A jak oceniasz tego Hermesa. To był taki z melonikiem?

Tak z melonikiem, ale on nie był słodki jak dla mnie.
Ciekawy, intensywny, dosyć mocny ale nie drażniacy.  Ale Bottega wyszła niespodziewane na prowadzenie.

248 Ostatnio edytowany przez Bland44 (2018-04-27 21:32:35)

Czy tę masz na myśli?
https://image.ceneostatic.pl/data/products/59150233/f-bottega-veneta-eau-de-velours-woda-perfumowana-30ml.jpg

249

Tak.
Ale jeszcze jest jasna wersja.

250

Ja chętnie przygarnęłabym tę smile
https://image.ceneostatic.pl/data/products/15209377/f-bottega-veneta-woda-perfumowana-30ml.jpg

251

Lou71.71 napisał/a:

https://image.ceneostatic.pl/data/products/15209377/f-bottega-veneta-woda-perfumowana-30ml.jpg

Czyli dla każdego coś innego smile
Weź sobie próbkę i potestuj w domu przez parę dni. Nie musisz nic kupować.

252

rossanka napisał/a:

Tak.

taka cieniowana buteleczka?

253

Lou71.71 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Tak.

taka cieniowana buteleczka?

Chodziło mi o tą którą wkleilas.

254

rossanka napisał/a:
Lou71.71 napisał/a:

Czyli dla każdego coś innego smile
Weź sobie próbkę i potestuj w domu przez parę dni. Nie musisz nic kupować.

Wstydzę się ... tongue
(myślę, że sobie pomyślą, że i tak nie kupię ...)
Kiedyś mojej koleżance (byłyśmy nastolatkami) pani sprzedawczyni powiedziała - po co oglądasz - i tak nie kupisz

255

Nic nie pomyślą.  Wiesz ile ja już próbek tak przrtestowalam? To za drogie produkty aby tak w ciemno kupować.

256

rossanka napisał/a:

Nic nie pomyślą.  Wiesz ile ja już próbek tak przrtestowalam? To za drogie produkty aby tak w ciemno kupować.

smile

257

Ross,
wzięłam dziś próbkę bottegi bordowej (tej ze zdjęcia).
Nie powiem, żeby pani miło mnie obsłużyła - kazała czekać aż obsłuży klientkę, która wybierała kosmetyki (dziś do zakupów powyżej 99zł dają parasolkę big_smile)

258

Lou71.71 napisał/a:

Ross,
Nie powiem, żeby pani miło mnie obsłużyła - kazała czekać aż obsłuży klientkę, która wybierała kosmetyki (dziś do zakupów powyżej 99zł dają parasolkę big_smile)

I jak Ci się podoba?
Z obsługą też róznie bywa, w Douglasie są milsze panie - takie mam wrażenie smile

259

rossanka napisał/a:
Lou71.71 napisał/a:

Ross,

I jak Ci się podoba?
Z obsługą też róznie bywa, w Douglasie są milsze panie - takie mam wrażenie smile

Jest cudna, ale ta bordowa. Mi odpowiada jej moc wink
Nie mogłam się powstrzymać i zamówiłam przez perfumerię internetową (trochę taniej smile )

260

Lou71.71 napisał/a:
rossanka napisał/a:
Lou71.71 napisał/a:

Ross,

I jak Ci się podoba?

Jest cudna, ale ta bordowa. Mi odpowiada jej moc wink
Nie mogłam się powstrzymać i zamówiłam przez perfumerię internetową (trochę taniej smile )

OOOOO yikes
Jaka strona,
il e ml zamówiłaś i po ile ???
To ja się czaję a Ty już kupiłaś smile
Czyli bordowa tak?