Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;)

Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 30 31 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,691 do 1,755 z 1,984 ]

1,691

Odp: Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;)

No tak... wszystko przez impresję teraz...
Impresja to, impresja tamto, impresja siamto...

Spadajcie na drzewo. Nie lubię Was big_smile

Zobacz podobne tematy :

1,692

OoO ależ to sprawie poszło Impresjo!
Jestem pełna podziwu za uzyskane informacje smile
No to skoro tak - masz stałą posadę mojej menadżerki big_smile
i kolejne zadanie ... big_smile

1,693

Zawsze do usług Pauli smile Co tylko powiesz o Pani, ma chlebodawczyni wink hehe

1,694

No to skoro tak - trzeba zorganizować ślub tongue
chyba mogę liczyć na Twoją pomoc big_smile

1,695

Jasne, trzeba wybrać sukienkę, obrączki, garnitur dla Pana Młodego i piosenkę na pierwszy taniec tongue Jak już będzie wszystko gotowe, złapiemy Pedra i będzie po wszystkim tongue hehe

1,696

Nooo Impresja trzeba przyznać, że to idealny plan big_smile
Najpierw jednak wypadałoby wyznaczyć datę ślubu w męskiej kafejce co nie? smile

1,697

A no właśnie, to zaraz... przenieśmy się tam i wszystko ustalimy tongue

1,698

Tak jest Pani menadżer - już lecę do sąsiedniej kafejki smile
He He He big_smile

1,699

No to lećcie a ja sobie poszukam jeszcze jakiejś flaszeczki czarodziejskiego eliksiru... big_smile

1,700

Pedro my już eliksiry wszystkie opanowałyśmy big_smile
Niczego już nie znajdziesz tongue

1,701

Uzależnieńcy tongue Nie dam Wam już ani jednego tongue Poza tym mam lekkiego kaca i mi się nie chce big_smile

1,702

Eeee Impresja smaka narobiłaś i teraz zabierasz? tongue

Ale szefową to chyba jakoś ulgowo potraktujesz? big_smile

1,703

Szefową, jak najbardziej big_smile Ale nie mów nikomu wink

1,704

Oczywiście Impresjo milczę jak grób big_smile Nikt na pewno nie wie i się nie dowie wink

1,705

Witajcie wink

Serdecznie zapraszam w skromne, ale niezwykle pozytywne progi nowej net cafe

Akademii Pozytywnego Człowieka

http://www.netkobiety.pl/t9485.html

Pozdrawiam, życząc przemiłego dnia wink

1,706

może kiedyś wpadne ale narazie mój optymizm opuścił mnie, mók koszmar właśnie się zaczął

1,707

Witajcie! smile
Jakoś dziś słabo się czuję więc chyba wracam do łóżka. Może potem zajrzę do kafejek:P

Apoteoza co się dzieje kochana?

1,708

Oj, Apoteozko co się stało?

1,709

apoteoza23 napisał/a:

może kiedyś wpadne ale narazie mój optymizm opuścił mnie, mók koszmar właśnie się zaczął

Co się dzieje?

1,710

No i tak. Powiedziała co wiedziała i uciekła. Co za wredna małpa. Kupię jej rudą farbę do włosów wink hehe

1,711

Nie martwmy się Impresjo. Apoteoza wróci a wtedy będzie musiała powiedzieć co się stało smile
Już nasza w tym głowa big_smile

1,712

No ja myślę. Mam nadzieję, że mimo wszystko jest OK u niej...

1,713

Ja też mam nadzieję, że jakoś się trzyma bo zmartwiła mnie tym tekstem "może kiedyś wpadnę ale na razie mój optymizm opuścił mnie, mój koszmar właśnie się zaczął"..

Apoteoza jesteśmy z Tobą smile

1,714

witajcie, nie martwcie się jakoś poradzę sobię smile
dzięki za wsparcie,

1,715

Zawsze możesz na nas liczyć wink

1,716

Wysłuchamy, doradzimy albo po prostu będziemy wink

1,717

Albo wpadniemy do Ciebie i nakopiemy komu trzeba (ewentualnie) roll big_smile

1,718

Taaaa Impresja ja się podejmę tego zadania big_smile
Jakieś tam już doświadczenie mam big_smile Nie wnikajcie w szczegóły tongue

1,719

zły humor mi przeszedł, dzięki, smile Kochani jesteście!
problemu nie rozwiazałam ale przynajmniej mój stan fizyczny i psychiczny jest dużo lepszy.
Co do propozycji pobicia to nawet jest dobry pomysł, zdało by się.... smile a potem upić sie w tak dobrym towarzystwie jak Wasze smile

1,720

Nooo teraz to już mogę lać i patrzeć jak puchnie zwłaszcza jak na koniec będziemy to świętowały tongue
A tak na serio to cieszę się, że już lepiej Apoteoza smile Miło, że znów z Nami jesteś big_smile

Tobie lepiej - za to mnie gorzej... Moja babcia się przewróciła, złamała rękę i rozbiła głowę sad Masakra!

1,721

Też się cieszę, że z nami jesteś wink. Impresja ma rację-możemy komuś nakopać smile.

Pauli szkoda mi twojej babci, no ale taki jest "urok" starości, że co chwilę coś się dzieje. Moja babcia wczoraj wylądowała w szpitalu z zapaleniem płuc sad

1,722

życie dziwne jest, jak się wali to tak z kazdej strony i wszystkim na raz, nie pamiętam kto to powiedział ale miał racje teraz nieszczęścia nie chodzą parami a stadami..coś w tym jest, Trzymajcie się dziewczyny dla Was gorące usciski odemnie! Buziaki :*

Mam nadzieje że Wasze babcie szybko wróca do zdrowia

1,723

Wiecie co. Wynaleziono super środek nasenny. W postaci czopka. Działa tak szybko że obudzicie się z palcem w d.....
smile
  Mama mi przysłała ten text

1,724

Masz nieźle zakręconą mamę smile

1,725

Dobry wieczor, mam nadzieje ze znajde jakas sowke na pogaduszki smile

1,726

znajdziesz znajdziesz Alaclaudie smile
Pirat widać że miałes bardzo ciężkie dzieciństwo

zapomniałam się wylogować wczoraj...

1,727

E tam ciężkie, z taką mamą to raczej wesołe ale jak sobie przypomnę babcię Pirata to się wcale nie dziwię big_smile

1,728

strach się bać?                         To Was obu wychowywała?

1,729

alaclaudie napisał/a:

Dobry wieczor, mam nadzieje ze znajde jakas sowke na pogaduszki smile

Witaj smile. Na pewno coś znajdziesz big_smile.

1,730

apoteoza23 napisał/a:

strach się bać?                         To Was obu wychowywała?

Tu bym się nad tym głęboko zastanowiła, bo obaj są nieźle zakręceni, więc coś w tym musi być wink

1,731

nowłaśnie dlatego babcia jest elementem który ich łączy.. tak to jakaś grubsza sprawa, ja bym miała sie na baczności...obaj są nie przewidywalni...

1,732

Dzień dobry bobry smile
Mam dziś doskonały nastrój big_smile
Wstałam co prawda niedawno ale to dlatego, że mam dziś wolne i mogę odpocząć smile

1,733

apoteoza23 napisał/a:

nowłaśnie dlatego babcia jest elementem który ich łączy.. tak to jakaś grubsza sprawa, ja bym miała sie na baczności...obaj są nie przewidywalni...

Babcia Pirata chyba nie była gruba więc argument o ciężarze sprawy odpada big_smile

Po drugie co racja to racja: jesteśmy nieprzewidywalni, szczególnie Pirat bo nigdy nie wiadomo gdzie na rowerze zapedałuje, a jak zobaczy pedałkę to pewne, że na manowce tongue

1,734

Ha Ha prawda Pedro tongue Za piratem zwłaszcza na rowerze to się nie nadąży tongue

Brrrr wróciłam właśnie ze spaceru i przymroziło mi kilka części ciała tongue Ale wszystko (chyba) wraca powoli do normy big_smile

1,735

Ja to pół bidy. Za moja babcią spróbujcie smile
Nawet dziadek wymiekka.
A poza tym to moja babcia jest zajebista i tyle.
I miałem zajebiste dzieciństwo, głównie z powodu babci i dziadka.
smile
To były czasy. Z łuku się strzelało, kury rowerem bezkarnie rozjeżdżało, z kija kartoflem rzucało (czasami w jakieś okno trafiało)
i hektary konopi smile
Te plantacje z Jolką się odwiedzało
Ajjj

1,736

Dziewczęta - pewno niektóre z was się zdziwią że o godzinie 5:30 odpowiadam na wszystkie możliwe wątki na forum...

Śpieszę z tłumaczeniem - mam cudownego sąsiada, fascynata muzyki techno i podobnych. Codziennie w różnych godzinach funduje mi darmową prezentację najnowszych bitów... Próbuję go namierzyć od ładnego pół roku. To ciekawa sytuacja bo mieszkam w bloku z lat 50 - cały z cegły, po którym strasznie niosą się dźwięki (np. rozróżniam już różnych sąsiadów - jest pan "głośny kichacz", jest płaczące dziecko, jest para staruszków kłócąca się o pilota no i oczywiście non stop uprawiająca seks para). Przez to jednak nie da się określić, który to cudowny człowiek tak dba o moją edukację muzyczną. W pokoju słyszę łomot - wychodzę na klatkę i cisza. Wychodzę na balkon - też cisza. Zagadka wszech czasów, która mnie prędzej czy później wykończy... a to dlatego, że dziś na przykład (jak i 3 dni temu kiedy akurat rozpaczałam całą noc po rozstaniu z facetem) facet ten wstaje na pierwszą zmianę w kopalni czy coś w tym stylu - a mianowicie wstaje o 5.00. Na pobudkę zaś zapodaje sobie trochę muzyczki - pewno pomaga mu się rozbudzić. No cóż, mi też pomogła...

1,737

pennylane napisał/a:

Dziewczęta - pewno niektóre z was się zdziwią że o godzinie 5:30 odpowiadam na wszystkie możliwe wątki na forum...

Śpieszę z tłumaczeniem - mam cudownego sąsiada, fascynata muzyki techno i podobnych.

facet ten wstaje na pierwszą zmianę w kopalni czy coś w tym stylu - a mianowicie wstaje o 5.00. Na pobudkę zaś zapodaje sobie trochę muzyczki - pewno pomaga mu się rozbudzić. No cóż, mi też pomogła...

No i wszystko jasne: facio z kopalni przenosi ulubione codzienne dźwięki do domu tongue Widocznie techno przypomina mu wspaniałe chwile spędzane w pracy w czasie zjadania kanapek na 2 śniadanie. Z drugiej strony to bardzo niezdrowe przynosić robotę do domu szczególnie gdy jest to fedrowanie. Osobiście z dwojga złego zdecydowanie wybieram głośny seks za ścianą - wszak kiedyś libido opada to i seks jakby o kilka tonów cichszy a i częstotliwość nie ta sama.. tongue

Ponadto rzeczony sąsiad posiada paranormalne zdolności: potrafi przez cegły rozpoznać że ktoś chce go namierzyć. No cóż, prawdziwa Enigma wink Nie będzie łatwo bo równie dobrze to może być kolejny kamuflujący się agent jakiegoś cebeesia o pseudonimie Ferdek vel Fedr ek vel Górnik wink

W każdym razie pennylane nie daj za wygraną, namierz intruza, przywiąż do krzesła, załóż słuchawki i non stop puszczaj mu "Ta ostatnia niedziela..." Mieczysława Fogga. Uwierz, że dla technomaniaka taka klasyka może być zabójcza big_smile

Pozdrawiam

1,738

Witajcie wszyscy z tej uroczej kafejki, mogę tu czasem zaglądać ? Nie będzie to kłopot dla was?

1,739

Witka smile Różyczko co slychac??

1,740

Don Pedro napisał/a:
pennylane napisał/a:

Śpieszę z tłumaczeniem - mam cudownego sąsiada, fascynata muzyki techno i podobnych.

facet ten wstaje na pierwszą zmianę w kopalni czy coś w tym stylu - a mianowicie wstaje o 5.00. Na pobudkę zaś zapodaje sobie trochę muzyczki - pewno pomaga mu się rozbudzić. No cóż, mi też pomogła...

No i wszystko jasne: facio z kopalni przenosi ulubione codzienne dźwięki do domu tongue Widocznie techno przypomina mu wspaniałe chwile spędzane w pracy w czasie zjadania kanapek na 2 śniadanie. Z drugiej strony to bardzo niezdrowe przynosić robotę do domu szczególnie gdy jest to fedrowanie. Osobiście z dwojga złego zdecydowanie wybieram głośny seks za ścianą - wszak kiedyś libido opada to i seks jakby o kilka tonów cichszy a i częstotliwość nie ta sama.. tongue

Ponadto rzeczony sąsiad posiada paranormalne zdolności: potrafi przez cegły rozpoznać że ktoś chce go namierzyć. No cóż, prawdziwa Enigma wink Nie będzie łatwo bo równie dobrze to może być kolejny kamuflujący się agent jakiegoś cebeesia o pseudonimie Ferdek vel Fedr ek vel Górnik wink

W każdym razie pennylane nie daj za wygraną, namierz intruza, przywiąż do krzesła, załóż słuchawki i non stop puszczaj mu "Ta ostatnia niedziela..." Mieczysława Fogga. Uwierz, że dla technomaniaka taka klasyka może być zabójcza big_smile

Pozdrawiam

Śmiej się śmiej ale taki sąsiad to żaden powód do śmiechu! Zwłaszcza kiedy człowiek próbuję tu godnie przeżywać cierpienie po rozstaniu!
wink

1,741

różyczka napisał/a:

Witajcie wszyscy z tej uroczej kafejki, mogę tu czasem zaglądać ? Nie będzie to kłopot dla was?

A co to wogóle za pytanie? Tu pozwoleń i przepustek się nie wydaje wink Pisz kiedy chcesz smile

pennylane napisał/a:

Zwłaszcza kiedy człowiek próbuję tu godnie przeżywać cierpienie po rozstaniu!

No ale spójrz na to z innej strony: jesteś oryginalna, bo kto przeżywa cierpienie po rozstaniu w rytmie techno? tongue Ponadto taki sąsiad to skarb bo w sumie nawet nie pozwoli Ci za bardzo na tym cierpieniu sie skupić... W pewnym sensie można nawet zaryzykować stwierdzenie, że zachowuje się teraz jak terapeuta big_smile I jeszcze w dodatku proponuje Ci zabawę w audio-chowanego: wychodzisz na korytarz-cisza, wracasz-techno big_smile Czyli koleś z poczuciem humoru... wink

1,742

Pennylane nie zazdroszczę sąsiadów (wszystkich- bo co jeden to chyba gorszy) ale chyba zamieniłabym się z Tobą.. Ja to mieszkam w takim miejscu gdzie śmiało mogłoby powstać wariatkowo i więzienie jednocześnie tongue a już nie wspomnę że schronisko dla zwierząt to już chyba samo powstało POD MOJĄ BRAMĄ!

1,743

http://www.netkobiety.pl/t9685.html

Zapraszam na nowy wątek i pozdrawiam cieplutko Julka

1,744

różyczka napisał/a:

To żaden kłopot wink. Tu tylko faceci się muszą wkupić big_smile

1,745

moNniaaaa napisał/a:

Tu tylko faceci się muszą wkupić big_smile

Monia Ty samozwańczy szeryfie, nowe prawo ustanawiasz? tongue

1,746

O przepraszam bardzo, ale Rafik musiał się wkupić do naszego towarzystwa tongue

1,747

Nie mówię, że się nie mylę ale to chyba w Męskiej miał taki warunek? tongue

1,748

Miłego Dzionka Szalone Ludziorki tongue  jesteś bardzo rozrywkowi a to pozytywne big_smile
niech Wam dziś się chce wszystkiego byle tylko wesołego ... big_smile
wink pozrowionka dla Wszystkich Julka tongue

1,749

Monia ma rację trzeba się wkupić big_smile
Pedro Monia nie jest samozwańczym szeryfem wiesz ile musiała zrobić żebym jej pozwoliła zostać szeryfem?
Różyczka bardzo na miło, mam nadzieje że tu zagościsz na stałe opłate proszę uiścić na moje konto hehe

Pedro kłamie, że nie trzeba się wkupić za karę musi mi płacić 2 zł za literkę wpisaną na tym forum big_smile
a Twoje zadanie Różyczko to się uśmiechnąć czytająć to i wyzbyć się myśli że jesteśmy nienormalni smile

1,750 Ostatnio edytowany przez Don Pedro (2010-01-21 14:42:18)

apoteoza23 napisał/a:

a Twoje zadanie Różyczko to się uśmiechnąć czytająć to i wyzbyć się myśli że jesteśmy nienormalni smile

Wręcz przeciwnie, sama kiedyś przyznałaś że raczej do normalnych nie należysz tongue big_smile A ponadto próba kasowania mnie na takiej taryfie to też zakrawa na bujanie w obłokach absurdu big_smile big_smile

1,751

a znasz kogoś normalnego? przygarniał kocioł garnkowi...ach Pedro Pedro.....
a mi tu na obłoczkach fajnie jest, można popatrzec co tam robisz na dole ( tylko bez podtekstów Pedro-wstydziłbyś się...)

1,752

apoteoza23 napisał/a:

a znasz kogoś normalnego? przygarniał kocioł garnkowi...ach Pedro Pedro.....
a mi tu na obłoczkach fajnie jest, można popatrzec co tam robisz na dole ( tylko bez podtekstów Pedro-wstydziłbyś się...)

Hop hoop, przybywam na swojej chmurze i stwierdzam, że absurd to moje drugie imię tongue

1,753

i co fajnie jest na obłoczkach, co nie? fajnie tu mam...

1,754

Dobra ja schodzę na ziemię bo tu też niezłe pokłady absurdu i nienormalności tongue Mogę się poczuć jak ryba w wodzie wink

1,755 Ostatnio edytowany przez moNniaaaa (2010-01-21 17:22:14)

apoteoza23 napisał/a:

Monia ma rację trzeba się wkupić big_smile
Pedro Monia nie jest samozwańczym szeryfem wiesz ile musiała zrobić żebym jej pozwoliła zostać szeryfem?
Różyczka bardzo na miło, mam nadzieje że tu zagościsz na stałe opłate proszę uiścić na moje konto hehe

Pedro kłamie, że nie trzeba się wkupić za karę musi mi płacić 2 zł za literkę wpisaną na tym forum big_smile

Czyli oficjalnie zostałam szeryfem big_smile??
Cicho Pedro tongue! Nie ważne w której to było kafejce, ważne, żeby mieć co pić tongue. I nie myślę tu o sobie, ale o was wink

Posty [ 1,691 do 1,755 z 1,984 ]

Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 30 31 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024