No tak... wszystko przez impresję teraz...
Impresja to, impresja tamto, impresja siamto...
Spadajcie na drzewo. Nie lubię Was ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;)
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 30 31 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No tak... wszystko przez impresję teraz...
Impresja to, impresja tamto, impresja siamto...
Spadajcie na drzewo. Nie lubię Was ![]()
OoO ależ to sprawie poszło Impresjo!
Jestem pełna podziwu za uzyskane informacje ![]()
No to skoro tak - masz stałą posadę mojej menadżerki ![]()
i kolejne zadanie ... ![]()
Zawsze do usług Pauli
Co tylko powiesz o Pani, ma chlebodawczyni
hehe
No to skoro tak - trzeba zorganizować ślub ![]()
chyba mogę liczyć na Twoją pomoc ![]()
Jasne, trzeba wybrać sukienkę, obrączki, garnitur dla Pana Młodego i piosenkę na pierwszy taniec
Jak już będzie wszystko gotowe, złapiemy Pedra i będzie po wszystkim
hehe
Nooo Impresja trzeba przyznać, że to idealny plan
Najpierw jednak wypadałoby wyznaczyć datę ślubu w męskiej kafejce co nie? ![]()
A no właśnie, to zaraz... przenieśmy się tam i wszystko ustalimy ![]()
Tak jest Pani menadżer - już lecę do sąsiedniej kafejki
He He He ![]()
No to lećcie a ja sobie poszukam jeszcze jakiejś flaszeczki czarodziejskiego eliksiru... ![]()
Pedro my już eliksiry wszystkie opanowałyśmy
Niczego już nie znajdziesz ![]()
Uzależnieńcy
Nie dam Wam już ani jednego
Poza tym mam lekkiego kaca i mi się nie chce ![]()
Eeee Impresja smaka narobiłaś i teraz zabierasz? ![]()
Ale szefową to chyba jakoś ulgowo potraktujesz? ![]()
Szefową, jak najbardziej
Ale nie mów nikomu ![]()
Oczywiście Impresjo milczę jak grób
Nikt na pewno nie wie i się nie dowie ![]()
Witajcie ![]()
Serdecznie zapraszam w skromne, ale niezwykle pozytywne progi nowej net cafe
Akademii Pozytywnego Człowieka
http://www.netkobiety.pl/t9485.html
Pozdrawiam, życząc przemiłego dnia ![]()
może kiedyś wpadne ale narazie mój optymizm opuścił mnie, mók koszmar właśnie się zaczął
Witajcie! ![]()
Jakoś dziś słabo się czuję więc chyba wracam do łóżka. Może potem zajrzę do kafejek:P
Apoteoza co się dzieje kochana?
Oj, Apoteozko co się stało?
może kiedyś wpadne ale narazie mój optymizm opuścił mnie, mók koszmar właśnie się zaczął
Co się dzieje?
No i tak. Powiedziała co wiedziała i uciekła. Co za wredna małpa. Kupię jej rudą farbę do włosów
hehe
Nie martwmy się Impresjo. Apoteoza wróci a wtedy będzie musiała powiedzieć co się stało ![]()
Już nasza w tym głowa ![]()
No ja myślę. Mam nadzieję, że mimo wszystko jest OK u niej...
Ja też mam nadzieję, że jakoś się trzyma bo zmartwiła mnie tym tekstem "może kiedyś wpadnę ale na razie mój optymizm opuścił mnie, mój koszmar właśnie się zaczął"..
Apoteoza jesteśmy z Tobą ![]()
witajcie, nie martwcie się jakoś poradzę sobię
dzięki za wsparcie,
Zawsze możesz na nas liczyć ![]()
Wysłuchamy, doradzimy albo po prostu będziemy ![]()
Albo wpadniemy do Ciebie i nakopiemy komu trzeba (ewentualnie)
![]()
Taaaa Impresja ja się podejmę tego zadania
Jakieś tam już doświadczenie mam
Nie wnikajcie w szczegóły ![]()
zły humor mi przeszedł, dzięki,
Kochani jesteście!
problemu nie rozwiazałam ale przynajmniej mój stan fizyczny i psychiczny jest dużo lepszy.
Co do propozycji pobicia to nawet jest dobry pomysł, zdało by się....
a potem upić sie w tak dobrym towarzystwie jak Wasze ![]()
Nooo teraz to już mogę lać i patrzeć jak puchnie zwłaszcza jak na koniec będziemy to świętowały ![]()
A tak na serio to cieszę się, że już lepiej Apoteoza
Miło, że znów z Nami jesteś
Tobie lepiej - za to mnie gorzej... Moja babcia się przewróciła, złamała rękę i rozbiła głowę
Masakra!
Też się cieszę, że z nami jesteś
. Impresja ma rację-możemy komuś nakopać
.
Pauli szkoda mi twojej babci, no ale taki jest "urok" starości, że co chwilę coś się dzieje. Moja babcia wczoraj wylądowała w szpitalu z zapaleniem płuc ![]()
życie dziwne jest, jak się wali to tak z kazdej strony i wszystkim na raz, nie pamiętam kto to powiedział ale miał racje teraz nieszczęścia nie chodzą parami a stadami..coś w tym jest, Trzymajcie się dziewczyny dla Was gorące usciski odemnie! Buziaki :*
Mam nadzieje że Wasze babcie szybko wróca do zdrowia
Wiecie co. Wynaleziono super środek nasenny. W postaci czopka. Działa tak szybko że obudzicie się z palcem w d.....![]()
Mama mi przysłała ten text
Masz nieźle zakręconą mamę ![]()
Dobry wieczor, mam nadzieje ze znajde jakas sowke na pogaduszki ![]()
znajdziesz znajdziesz Alaclaudie ![]()
Pirat widać że miałes bardzo ciężkie dzieciństwo
zapomniałam się wylogować wczoraj...
E tam ciężkie, z taką mamą to raczej wesołe ale jak sobie przypomnę babcię Pirata to się wcale nie dziwię ![]()
strach się bać? To Was obu wychowywała?
Dobry wieczor, mam nadzieje ze znajde jakas sowke na pogaduszki
Witaj
. Na pewno coś znajdziesz
.
strach się bać? To Was obu wychowywała?
Tu bym się nad tym głęboko zastanowiła, bo obaj są nieźle zakręceni, więc coś w tym musi być ![]()
nowłaśnie dlatego babcia jest elementem który ich łączy.. tak to jakaś grubsza sprawa, ja bym miała sie na baczności...obaj są nie przewidywalni...
Dzień dobry bobry ![]()
Mam dziś doskonały nastrój
Wstałam co prawda niedawno ale to dlatego, że mam dziś wolne i mogę odpocząć ![]()
nowłaśnie dlatego babcia jest elementem który ich łączy.. tak to jakaś grubsza sprawa, ja bym miała sie na baczności...obaj są nie przewidywalni...
Babcia Pirata chyba nie była gruba więc argument o ciężarze sprawy odpada
Po drugie co racja to racja: jesteśmy nieprzewidywalni, szczególnie Pirat bo nigdy nie wiadomo gdzie na rowerze zapedałuje, a jak zobaczy pedałkę to pewne, że na manowce ![]()
Ha Ha prawda Pedro
Za piratem zwłaszcza na rowerze to się nie nadąży
Brrrr wróciłam właśnie ze spaceru i przymroziło mi kilka części ciała
Ale wszystko (chyba) wraca powoli do normy ![]()
Ja to pół bidy. Za moja babcią spróbujcie ![]()
Nawet dziadek wymiekka.
A poza tym to moja babcia jest zajebista i tyle.
I miałem zajebiste dzieciństwo, głównie z powodu babci i dziadka.![]()
To były czasy. Z łuku się strzelało, kury rowerem bezkarnie rozjeżdżało, z kija kartoflem rzucało (czasami w jakieś okno trafiało)
i hektary konopi ![]()
Te plantacje z Jolką się odwiedzało
Ajjj
Dziewczęta - pewno niektóre z was się zdziwią że o godzinie 5:30 odpowiadam na wszystkie możliwe wątki na forum...
Śpieszę z tłumaczeniem - mam cudownego sąsiada, fascynata muzyki techno i podobnych. Codziennie w różnych godzinach funduje mi darmową prezentację najnowszych bitów... Próbuję go namierzyć od ładnego pół roku. To ciekawa sytuacja bo mieszkam w bloku z lat 50 - cały z cegły, po którym strasznie niosą się dźwięki (np. rozróżniam już różnych sąsiadów - jest pan "głośny kichacz", jest płaczące dziecko, jest para staruszków kłócąca się o pilota no i oczywiście non stop uprawiająca seks para). Przez to jednak nie da się określić, który to cudowny człowiek tak dba o moją edukację muzyczną. W pokoju słyszę łomot - wychodzę na klatkę i cisza. Wychodzę na balkon - też cisza. Zagadka wszech czasów, która mnie prędzej czy później wykończy... a to dlatego, że dziś na przykład (jak i 3 dni temu kiedy akurat rozpaczałam całą noc po rozstaniu z facetem) facet ten wstaje na pierwszą zmianę w kopalni czy coś w tym stylu - a mianowicie wstaje o 5.00. Na pobudkę zaś zapodaje sobie trochę muzyczki - pewno pomaga mu się rozbudzić. No cóż, mi też pomogła...
Dziewczęta - pewno niektóre z was się zdziwią że o godzinie 5:30 odpowiadam na wszystkie możliwe wątki na forum...
Śpieszę z tłumaczeniem - mam cudownego sąsiada, fascynata muzyki techno i podobnych.
facet ten wstaje na pierwszą zmianę w kopalni czy coś w tym stylu - a mianowicie wstaje o 5.00. Na pobudkę zaś zapodaje sobie trochę muzyczki - pewno pomaga mu się rozbudzić. No cóż, mi też pomogła...
No i wszystko jasne: facio z kopalni przenosi ulubione codzienne dźwięki do domu
Widocznie techno przypomina mu wspaniałe chwile spędzane w pracy w czasie zjadania kanapek na 2 śniadanie. Z drugiej strony to bardzo niezdrowe przynosić robotę do domu szczególnie gdy jest to fedrowanie. Osobiście z dwojga złego zdecydowanie wybieram głośny seks za ścianą - wszak kiedyś libido opada to i seks jakby o kilka tonów cichszy a i częstotliwość nie ta sama.. ![]()
Ponadto rzeczony sąsiad posiada paranormalne zdolności: potrafi przez cegły rozpoznać że ktoś chce go namierzyć. No cóż, prawdziwa Enigma
Nie będzie łatwo bo równie dobrze to może być kolejny kamuflujący się agent jakiegoś cebeesia o pseudonimie Ferdek vel Fedr ek vel Górnik ![]()
W każdym razie pennylane nie daj za wygraną, namierz intruza, przywiąż do krzesła, załóż słuchawki i non stop puszczaj mu "Ta ostatnia niedziela..." Mieczysława Fogga. Uwierz, że dla technomaniaka taka klasyka może być zabójcza
Pozdrawiam
Witajcie wszyscy z tej uroczej kafejki, mogę tu czasem zaglądać ? Nie będzie to kłopot dla was?
Witka
Różyczko co slychac??
pennylane napisał/a:Dziewczęta - pewno niektóre z was się zdziwią że o godzinie 5:30 odpowiadam na wszystkie możliwe wątki na forum...
Śpieszę z tłumaczeniem - mam cudownego sąsiada, fascynata muzyki techno i podobnych.
facet ten wstaje na pierwszą zmianę w kopalni czy coś w tym stylu - a mianowicie wstaje o 5.00. Na pobudkę zaś zapodaje sobie trochę muzyczki - pewno pomaga mu się rozbudzić. No cóż, mi też pomogła...
No i wszystko jasne: facio z kopalni przenosi ulubione codzienne dźwięki do domu
Widocznie techno przypomina mu wspaniałe chwile spędzane w pracy w czasie zjadania kanapek na 2 śniadanie. Z drugiej strony to bardzo niezdrowe przynosić robotę do domu szczególnie gdy jest to fedrowanie. Osobiście z dwojga złego zdecydowanie wybieram głośny seks za ścianą - wszak kiedyś libido opada to i seks jakby o kilka tonów cichszy a i częstotliwość nie ta sama..
Ponadto rzeczony sąsiad posiada paranormalne zdolności: potrafi przez cegły rozpoznać że ktoś chce go namierzyć. No cóż, prawdziwa Enigma
Nie będzie łatwo bo równie dobrze to może być kolejny kamuflujący się agent jakiegoś cebeesia o pseudonimie Ferdek vel Fedr ek vel Górnik
W każdym razie pennylane nie daj za wygraną, namierz intruza, przywiąż do krzesła, załóż słuchawki i non stop puszczaj mu "Ta ostatnia niedziela..." Mieczysława Fogga. Uwierz, że dla technomaniaka taka klasyka może być zabójcza
![]()
Pozdrawiam
Śmiej się śmiej ale taki sąsiad to żaden powód do śmiechu! Zwłaszcza kiedy człowiek próbuję tu godnie przeżywać cierpienie po rozstaniu! ![]()
Witajcie wszyscy z tej uroczej kafejki, mogę tu czasem zaglądać ? Nie będzie to kłopot dla was?
A co to wogóle za pytanie? Tu pozwoleń i przepustek się nie wydaje
Pisz kiedy chcesz ![]()
Zwłaszcza kiedy człowiek próbuję tu godnie przeżywać cierpienie po rozstaniu!
No ale spójrz na to z innej strony: jesteś oryginalna, bo kto przeżywa cierpienie po rozstaniu w rytmie techno?
Ponadto taki sąsiad to skarb bo w sumie nawet nie pozwoli Ci za bardzo na tym cierpieniu sie skupić... W pewnym sensie można nawet zaryzykować stwierdzenie, że zachowuje się teraz jak terapeuta
I jeszcze w dodatku proponuje Ci zabawę w audio-chowanego: wychodzisz na korytarz-cisza, wracasz-techno
Czyli koleś z poczuciem humoru... ![]()
Pennylane nie zazdroszczę sąsiadów (wszystkich- bo co jeden to chyba gorszy) ale chyba zamieniłabym się z Tobą.. Ja to mieszkam w takim miejscu gdzie śmiało mogłoby powstać wariatkowo i więzienie jednocześnie
a już nie wspomnę że schronisko dla zwierząt to już chyba samo powstało POD MOJĄ BRAMĄ!
http://www.netkobiety.pl/t9685.html
Zapraszam na nowy wątek i pozdrawiam cieplutko Julka
To żaden kłopot
. Tu tylko faceci się muszą wkupić ![]()
Tu tylko faceci się muszą wkupić
Monia Ty samozwańczy szeryfie, nowe prawo ustanawiasz? ![]()
O przepraszam bardzo, ale Rafik musiał się wkupić do naszego towarzystwa ![]()
Nie mówię, że się nie mylę ale to chyba w Męskiej miał taki warunek? ![]()
Miłego Dzionka Szalone Ludziorki
jesteś bardzo rozrywkowi a to pozytywne
niech Wam dziś się chce wszystkiego byle tylko wesołego ...
pozrowionka dla Wszystkich Julka ![]()
Monia ma rację trzeba się wkupić
Pedro Monia nie jest samozwańczym szeryfem wiesz ile musiała zrobić żebym jej pozwoliła zostać szeryfem?
Różyczka bardzo na miło, mam nadzieje że tu zagościsz na stałe opłate proszę uiścić na moje konto hehe
Pedro kłamie, że nie trzeba się wkupić za karę musi mi płacić 2 zł za literkę wpisaną na tym forum ![]()
a Twoje zadanie Różyczko to się uśmiechnąć czytająć to i wyzbyć się myśli że jesteśmy nienormalni ![]()
a Twoje zadanie Różyczko to się uśmiechnąć czytająć to i wyzbyć się myśli że jesteśmy nienormalni
Wręcz przeciwnie, sama kiedyś przyznałaś że raczej do normalnych nie należysz
A ponadto próba kasowania mnie na takiej taryfie to też zakrawa na bujanie w obłokach absurdu
![]()
a znasz kogoś normalnego? przygarniał kocioł garnkowi...ach Pedro Pedro.....
a mi tu na obłoczkach fajnie jest, można popatrzec co tam robisz na dole ( tylko bez podtekstów Pedro-wstydziłbyś się...)
a znasz kogoś normalnego? przygarniał kocioł garnkowi...ach Pedro Pedro.....
a mi tu na obłoczkach fajnie jest, można popatrzec co tam robisz na dole ( tylko bez podtekstów Pedro-wstydziłbyś się...)
Hop hoop, przybywam na swojej chmurze i stwierdzam, że absurd to moje drugie imię ![]()
i co fajnie jest na obłoczkach, co nie? fajnie tu mam...
Dobra ja schodzę na ziemię bo tu też niezłe pokłady absurdu i nienormalności
Mogę się poczuć jak ryba w wodzie ![]()
Monia ma rację trzeba się wkupić
![]()
Pedro Monia nie jest samozwańczym szeryfem wiesz ile musiała zrobić żebym jej pozwoliła zostać szeryfem?
Różyczka bardzo na miło, mam nadzieje że tu zagościsz na stałe opłate proszę uiścić na moje konto hehePedro kłamie, że nie trzeba się wkupić za karę musi mi płacić 2 zł za literkę wpisaną na tym forum
a Twoje zadanie Różyczko to się uśmiechnąć czytająć to i wyzbyć się myśli że jesteśmy nienormalni
Czyli oficjalnie zostałam szeryfem
??
Cicho Pedro
! Nie ważne w której to było kafejce, ważne, żeby mieć co pić
. I nie myślę tu o sobie, ale o was ![]()
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 30 31 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024