Witajcie,
zapraszam Was do współtworzenia mojego małego pomysłu (zrodzonego wczoraj w autobusie, hehehe
;);))
na miejsce spotkań dla ludzi pozytywnie zakręconych i kandydatów na takich
, zainteresowanych własnym i nie tylko własnym rozwojem osobistym...;)
Interesuje sie tą tematyką od ponad 15 lat.
Mam w swojej biblioteczce ponad 100 ksiązek w tej dziedzinie. ![]()
Uczestniczyłem tez (sam z własnej woli i w pełni władz umysłowych) w kilkudziesięciu różnych szkoleniach i treningach ![]()
Chętnie porozmawiam, dowiem i nauczę się czegos nowego, a może nawet doradzę w miarę możliwości i posiadanej wiedzy...;)
Miejsce to ma byc w założeniu inne od reszty net cafejek, niejako wyłącznie tematyczne ![]()
Wstępne Założenia i cele tego miejsca :
- to miejsce wyłącznie pozytywnych spotkań
-TEMATYCZNE
-zapraszaMY każdego zainteresowanego tematem rozwoju osobistego
BEZ WZGLĘDU NA WIEK !!!
-polecajmy tu sobie dobre ksiązki z wymienionej tematyki
- wpisujmy pozytywne i inspirujące cytaty i myśli
-polecajmy szkolenia , treningii i inne imprezy z tym związane
---> dzielmy problemami i troskami, ale tylko jeśli autentycznie chcemy znaleźć dla nich rozwiązanie (samo marudzenie zakazane
)
---> inne...
...Reszta wyjdzie w praniu...;)
Zapraszam do aktywnego uczestnictwa w tworzeniu tego miejsca każdą pozytywną duszyczkę ![]()
Czekam na Wasze pomysły, uwagi i wnioski nt.ulepszenia tego miejsca tak,
aby stało się miejscem mega pozytywnych i wartościowych rozmów i wniosków,
słonecznym, gdzie każdy znajdzie swój promyk nadziei na lepsze jutro (niezaleznie od tego jak jest dziś), miejscem magicznym, trochę elitarnym nawet...;););)
Pamiętaj !!! Chcesz coś zmienić na lepsze w swoim życiu?! To musisz coś zmienić !!!!
Maruderzy wstęp tylko po zdjęciu płaszcza złych emocji, przywdzianiu uśmiechu i za okazaniem ważnej legitymacji APCz...
;);)
Wampirkom za wizyty w ogóle dziękujemy... ![]()