Witam się z wszystkimi. Dawno nie piłam tutaj.
U Was dużo się wydarzyło, u każdej z Was. Dajecie dowód na to że jesteście silne kobietki, nie poddajecie się i idziecie dalej .
Bombelini jestem myślami z Tobą, trzymam kciuki za Ciebie, za Twoje zmiany w życiu. Jesteś dobrym zawodnikiem, dasz radę.
Aguś wszystkiego dobrego w nowym etapie życia, by było spokojne i przepełnione miłością. By udało Ci się cieszyć światem z maleńka istotka.
Lena Ciebie podziwiam z jaką siłą niesiesz codzienność. Jak pomyślę o Twojej sytuacji to ciężko sobie ja wyobrazić a co dopiero przeżyć. Nie poddałaś się, niech spełnia się Twoje pomysły.
Ola mamy dziewczynki w podobnym wieku. Tera. 4 klasa i szok ile nagle zadań u nauki pieciowej. Jak Twoje zdrowie,a z mężem sytuacja? Dużo siły do rosnących kobietek
)
Kasjana Ty swoją zaradnością i organizacja to mogła byś podzielić się z kilkoma osobami. Witamy na południu, cieplutko i pięknie u nas, szkoda że choroba a Chce dopadła.
Dobrze, że jeden etap , diagnoz masz już za Wam, teraz wiecie jak należy pomóc dzieciaczkom. Jeśli chcesz to odezwij się na messenger.
Niki jak wnusia? Ile ona już ma miesięcy? GRATULACJE TAKIEJ KRUSZYNKI.
oby udało Ci się znaleźć normalna pracę.
U mnie na razie spokojnie i co najważniejsze zdrowo. Dziewczynki chodzą do szkoły, mąż pracuje a ja mam na głowie dom .
Pozdrawiam sobotnio.