Dzień dobry dziewczyny
Dziś sobota, a moje dzieci zrobiły pobudkę o 6 rano
a w tygodniu nie można ich po 7 ściągnąć z łóżka...
Aga, z dzidziusiem chyba wszystko ok. 2 tygodnie temu miałam usg genetyczne i było dobrze. Teraz wizytę mam w walentynki
Siły i energia już mi wróciły
Po pierwszym trymestrze teraz dostałam zastrzyk energii ![]()
Aguś, ja przed ciążą byłam wolontariuszką w schronisku. Razem z dziećmi wyprowadzaliśmy pieski na spacery, mizialiśmy kotki, pomagaliśmy w kąpielach itd. Fantastyczna sprawa
Teraz mam zakaz przez choroby odzwierzęce, możliwość ugryzienia itd, ale jak już dojdę do siebie, to mam nadzieję, że jesienią znów będę mogła tam chodzić.
Wyzdrowiałaś już??
Nina, mój mąż nie ma urlopów
On pracuje na kontraktach; coś jak umowy o dzieło. Kończy się robota, on zjeżdża, a potem znów do niego dzwonią i jedzie. Dlatego nigdy nie wiadomo ani na ile jedzie, ani kiedy wróci. Teraz przyjeżdża dziś w nocy (już dostał bilet), bo zaproponowali mu zmiany w kontrakcie na dużą niekorzyść i się nie zgodził. Pewnie posiedzi w domu z miesiąc, bo stwierdził, że szuka nowej firmy. Ta ostatnio strasznie kombinuje....
Opowiadaj o tych zabobonach
Uwielbiam takie rodzime ciekawostki etnograficzne ![]()
A teściowej nie zmienisz... Niestety widać to taki konfident. Nie odbieraj i już
Niech sobie myśli, co chce
Jak z mężem??
Bombelku, jak poszły egzaminy? Nie zasnęłaś?? Jak już się wyśpisz, to opowiadaj ![]()
Wiesz, też uważam, ze pieniądze są ważne o tyle, żeby zaspokajały nasze najważniejsze potrzeby. Ja nie mogę powiedzieć, żeby u nas było biednie, ale mam świadomość tego, że sytuacja może się zmienić i wolę odkładać niż szastać
Moją snobistyczną (przynajmniej niektórzy tak uważają
) zachcianką jest sushi
Uwielbiam.
Poza tym ja nie lubię się obnosić z kasą.... Zakupy robię głównie w Biedronce, bo mam ją najbliżej. Ubrania w dużej mierze mam ze szmatka... Wolę wysłać np 100zł na siepomaga, niż kupić sobie bluzkę za 150zł; bo podobną kupię w szmateksie za 30
Takie mi zostały przyzwyczajenia z czasów, kiedy sama siebie utrzymywałam i liczył się każdy grosz
A i tak sąsiedzi uważają nas za bóg wie jak bogatych, bo mąż pracuje za granicą, a ja codziennie rano pakuję dzieci do vana i rozwożę do przedszkoli, a potem wracam z torbą zakupów
Szkoda gadać ![]()