Cześć wszystkim 
U was też taki zamot?
W tym tygodniu mamy tyle wszystkiego, ze nie wiem w co łapki najpierw włożyć, żeby ze wszystkim zdążyć
Miałam oddać samochód na przegląd przed zimą i musiałam sprawę przełożyć, bo nie wyrobiłabym się z niczym.
Roksanko, Ty się o naszą kafejkę nie martw
Możemy nie pisać i tydzień, ale zawsze tu zaglądamy. To, że nie produkujemy dwunastu stron dziennie, nie turlikamy i nie pierdzielimy o kwiatuszkach i słoneczku nie znaczy, ze kafejka umrze. Wyobraź sobie, że każda z nas ma w realu mnóstwo rzeczy do ogarnięcia i nie żyje tym, żeby wejść na netki i zdać relację z ostatniego pół godziny.
Pigwa, matko święta, jak patrzę na godziny w których Ty piszesz, to momentalnie mi się chce spać
Lekarz ci nic nie doradził na tę bezsenność? Przecież to się można wykończyć....
Bombelku, jak samopoczucie? Rana ładnie się goi?
Lena, u mnie też ostatnio zjadało posty i dodawało po 4 razy jedno zdanie
Widać był jakiś problem z serwerem....
Gojka, jak sprawy z panną??
Kurczaki, jak ona ma dopiero 11 lat, to Ty się jeszcze nadenerwujesz przez nią...
Niki, co słychać? Pewnie już się nie możesz doczekać światecznego zlotu rodzinnego, co?
Dziewczyny, robicie coś na święta? Mam na myśli jakieś ozdoby choinkowe, stroiki itd? Szukam inspiracji, bo nudzi mi się co rok robić to samo...
Buziakuję i uciekam na zajęcia 
Edit: Cześć Mariola
Co słychać? Jak z mężem??