PIGWA napisał/a:gojka102 napisał/a:Niki-mój mąż twierdzi,że ogląda to ramach rozrywki no bo w proPiSowskiej tivi dziennikarska rzetelność to włażenie w dupę PiSmeńskim gościom programu i jechanie wspólnie z nimi gości opozycji.
Ale mnie to wkurwia a nie bawi.
Za Jaworowicz nie przepadam kiedy dowiedziałam się jak kręcone są jej programy i że wiele osób po prostu po chamsku pomawia nie chcąc nawet poznać ich zdania,udokumentowanych faktów po to by do profilu programu nie pasowało.Powstała nawet organizacja,której członkowie wytaczają procesy Jaworowicz.I paru wygrało.Oczywiście w programie o tym ani słówka.
Fajnie,że masz wolne.Ja jutro koniecznie muszę znaleźć czas by pójść do lekarza bo już taka jestem słaba,że nie mogę funkcjonować.
Mąż mnie straszy,że taka duża anemia może być spowodowana rakiem krwiGOJKA są osoby zapraszane do programu,czemu nie przyjdą i się nie bronią,nie wyrażą swojego zdania?\
u nas na osiedlu była taka sprawa i LIDIA STAROŃ bardzo pomogła tym ludziom i dalej pomaga bo sprawy dalej się tocząAle kochana Pigwo!
Ja czytałam jak to pani Jworowicz mając już wyrok w sprawie o pomawianie człowieka,który dzięki temu musiał się z kupionego na licytacji domu wyprowadzić,stracił w interesach-pani redaktor nawet nie wpadła na to by go osobiście przeprosić.Przeprosiła go telewizja polska.
Nie wiem o kim piszesz,że został zaproszony i nie przyszedł ale ludzie,którzy założyli sprawę w sądzie przeciwko Jaworowicz sami mówili,że nie mieli możliwości przedstawić sytuacji z ich punktu bo nikt im na to nie pozwolił,ba,oni dowiedzieli się o tym jak reportaż obejrzeli.
Nie zabieram w tym temacie głosu,mogło i tak być!! jak tego nie zrobiła to nie ferr z jej strony