CZeść.
Ja nie mam psa swojego i nie zamierzam mieć i na szczęście moje dzieci tez nie chcą mieć
Mimo to na pewno bym nie wywaliła psa gdzieś na działkę bo się lubi wytarzać gdzieś tam.Wystarczyło by tego psa trochę upilnować na spacerze.Wiecie już że Pis chce wprowadzić opłatę telewizyjną jako dodatek do prądu.Prawdopodobne 15 zł miesięcznie,więc np.u nas wyjdzie 30 zł co 2 miesiąc.
Najlepsze jest że tą opłatę będą musieli zapłacić też "zmarli"
A kto będzie zwolniony?
Od początku 2017 roku płacić mają nie tylko właściciele odbiorników, ale także ci, którzy z nich nie korzystają. Ale jest kilka wyjątków. Płacić nie będą musiały osoby, które ze względu na trudną sytuację nie są w stanie regulować rachunków za prąd i korzystają z dodatku energetycznego. Zwolnieni będą też seniorzy po 75. roku życia i niepełnosprawni w stopniu znacznym, kombatanci i represjonowani korzystający z dodatku energetycznego, osoby opiekujące się niezdolnymi do samodzielnej egzystencji oraz rodziny o niskich dochodach, korzystające z dodatku 500 zł na pierwsze dziecko.
to o 500 zł pogrubiłam celowo,uważam że to już chyba za dużo.Ta pogoda jest wstrętna,jest cały czas zimno.A ma być jeszcze zimniej w tygodniu.
Natka a Wy tego pieska odwiedzacie codziennie z jedzeniem itd,czy tylko jak wam się przypomni lub zachce?
Rozumiem zaczyna się sezon działkowy to się często bywa,ale zimą? Watpię
to ja składam wniosek dla FIFI ,nie będziemy płacić abonamentu! szlus