Hej.
Maz odjechał w piatek, byly lzy przy pożegnaniu i ogolnie caly piatek byl jakis dziwny. Teraz Powoli przyzwyczajam sie do nowej codzienności. Ustalam swoj rytm dnia.
Jak mija Wam wieczor?
Moje dziewczynki spia, ja zaczelam ćwiczyć, to maz dzwonił i przerwałam swoje wygibasy. Teraz chec mnie opuściła.
Próbuje poskromić swoj apetyt na slodycze. Jestem pod tym wzgledem jak alkoholik. Jak nie jej to nie jem i jest ok, a jak dopadnie mnie faza tak zjadla bym każda ilosc.
Piszecie o szynce wlasnej roboty. Mialam okazje próbować taka. Pyszna jest. Mam ochotę zrobić szynkę wdomu. Poki co bez szynkowaru.
Bombelini gratuluje i chyle czolo przed Toba. Ogarniasz dom, dzieci, szkole, kijki i treningi. Pracujesz zawodowo?
Jestem zbyt krótko z Wami i nie wiele wiem co i jak. Jak czytam o chorym mezu agnesitas to smutno mi sie robi na sercu tym bardziej, ze choroba postapila.Musisz miec duzo sily wewnętrznej. Życzę Ci wszystkiego dobrego. Jestem wrażliwym czlowiekiem i kazde cierpienie nie jest mi obojętne. Pewna pani powiedziala mi raz " każdy dostaje tyle, ile potrafi unieść na swoich ramionach".
Gojka 102 bardzo madra i utalentowana masz córkę. Ile ma lat?
Ciekawe co z moich córek wyrośnie. Starsza chciala by tanczyc, ale na nazej zapadłej wsi nie ma nic z tańcem związanego. Marzę by w nie odleglej miejscowosci cos otworzą.
Kasjaana gdzie na południe Polski jeździsz?
Sprytna z Ciebie dziewczyna. Tyle km sama z dziecmo jeździsz. Kiedy maz wraca?
Ola dach juz zrobiony, ekipy juz odjechaly? Zadowolona z ekipy jestes?
Piwa pytałaś z ktorej czesci Polski jestem.
Jestem z woj. małopolskiego.