gojka102 napisał/a:Dziś znowu wk....w mnie ogarnął bo moja koleżanka z pracy wzięła sobie wolne bo musiała do lekarza jechać.
Musi mieć dobre układy z dyrektorem...
Dziewczyny, w Rossmannie jest promocja -49% na podkłady, pudry bronzery, róże i korektory.
No właśnie podobno nie ma układów.Tylko,że dyrektor taki mało dyrektorski jest.On po prostu o pewnych rzeczach nie ma pojęcia.Ale ponieważ ceni mnie za to,że mamy podobne zainteresowania,że może pogadać ze mną o czymś więcej niż o meblach ze skrzynek na jabłka i urządzanie domu to nie omieszkam go czasem uświadomić w pewnych kwestiach.Jakiś czas temu chciał zatrudnić drugą przedszkolankę.Moja koleżanka stwierdziła,że sobie radzi.Owszem-ale cudzymi rękami.
Więc tak jak będziemy w temacie wspomnę o tym,że fajnie by było gdyby była druga przedszkolanka.Zresztą myślę,że padnie to podatny grunt bo dyro sam musiał dziś za przedszkolankę robić przez godzinę ![]()
Muszę sobie nowy puder kupić.Różu nie używam bo nie umiem dobrze go nałożyć.Bronzer jakoś mi łatwiej.
Co prawda jestem nieco pod kreską bo koniec miesiąca jest...:)
Kurczę,chyba znalazłam wymarzony dom.Jadę w niedzielę obejrzeć.
Ania-ja siedzę samotnie w domu,mąż z córką wyjechali na wieś.Nawet psa mi zabrali.A ja po korkach stwierdziłam,że poczekam aż jutro po mnie przyjadą bo córka ma sprawdzian w muzycznej.Nie lubię jeździć po nocy bo słabo w nocy widzę.
Ja też używam nivea.Visage ![]()
Agnesitas-oczywiście,że Ci się należy.Weź jeszcze jednego psa to dostaniesz może tysiąc ![]()
A jak mały pies to ile dają? Mniej niż pięćset? ![]()
Miriam to się w ogóle na psa nie dostanie bo ona ma psa wielkości wiewórki ![]()