Miałam gości, pojechali.Nawet sąaiad mnie odwiedził.Oby do jutra.
45,761 2016-03-13 16:44:36 Ostatnio edytowany przez niki71 (2016-03-13 16:57:41)
45,762 2016-03-13 16:48:28
Dziewczyny, czy któraś ma sprawdzony przepis na muffinki?
http://www.przyslijprzepis.pl/przepis/n … pis-bazowy - ja robiłam z tego i takie średnie wyszyły.
45,763 2016-03-13 18:22:48
Cayenne81 napisał/a:gojka102 napisał/a:Chyba niechcący przyczyniłam się do rozpętania aferki w dziale ogłoszenia...
Tak,tak widziałam
Uważaj bo Cię zbanują
Ale ogólnie uważam że jak ktoś prosi o takie pieniądze powinien oficjalnie napisać po co,na co i dlaczego.
Zresztą są inne sposoby na pozyczkę,niż prosić ludzi na forum.No,trudno,najwyżej zbanują
Dostaję ciągle maile od autora wątku.Są obraźliwe-chyba za to,że ujawniam jego drugą naturę mnie nie zbanują?
Nie wiesz jak mogę zablokować jego adres?
Wysłałam Ci maila.Jak się nie otworzy link to daj znac.
ja muszę mieć wszystko w kotłowni bo nie na palę!
nie wolno mi dzwigać ze względu na serce i pochp
Pigwa to wiadomo,jesteś chora i trochę lat już masz,a Natka jest młoda i zdrowa.
Natka ja jedyne mufinki jakie piekę to z kartonu,bo własnie te swoje mi nie wychodziły.Najlepsze kartonowe to z lidla,jak jest tydzień amerykański.
45,764 2016-03-13 22:13:56
Lena z kartonu to
mi super wychodzi, tylko tam wychodzi z 12 sztuk.
Chciałam właśnie się nauczyć sama robić.
Oglądacie ja dzieciaki gotują?
45,765 2016-03-13 23:05:01
Natka oglądam Master chef junior.
A teraz Wam coś napiszę.
Dzisiaj dowiedziałam się że wszyscy razem tu wzięci jestśmy UWAGA: największymi prymitywami z forum, bo nigdzie nie bywamy nic nie wiemy ![]()
TAkże wiecie,weźmy się no za siebie,zwiedźmy trochę świata,idźmy się dokształcić ,bośmy nic nie widzieli i nie słyszeli,jesteśmy jak Ci wsioki z zaściankowa ![]()
Kto napisał i tak mysli o nas? Domyślcie się...
Na pewno jest to osoba która ma masę kompleksów na własnym punkcie...i w ogóle jest chyba forumowym trollem.
45,766 2016-03-14 00:06:02
Kto napisał i tak mysli o nas?
Ktoś, kto jest tchórzem i nie ma odwagi nam tego napisać w kafejce... ![]()
45,767 2016-03-14 06:03:57 Ostatnio edytowany przez cslady (2016-03-14 10:23:16)
Cayenne81 napisał/a:Kto napisał i tak mysli o nas?
Ktoś, kto jest tchórzem i nie ma odwagi nam tego napisać w kafejce...
Zastanawiałam się czy tu zacytować malila,jakiego dostałam od znanej tu użytkowniczki o nicku Ludmiłła.
Tak,mam świadomość,że łamię tajemnicę korespondencji,może mnie moderatorstwo za to zbanować.
Ale ja ani nie mam ochoty otrzymywać maili od rzeczonej ani na nie odpowiadać.
To co tu ujawniam to jedynie fakt,że Ludmiłła ma kiepskie życie,że jest zawistna i za grosz nie ma w niej empatii i człowieczeństwa.
Ale być może wszyscy to już wiedzą.
Ja jednak nie spodziewałam się takich tekstów poniżej pasa...
45,768 2016-03-14 06:59:44
Że Ludmiła ma wiele kompleksów. i fobii to wiadomo wszystkim.Jedną z tych fobii jest niechęć do osób piszących tutaj.
Ma takiego hopla że nawet kiedyś poświęciła swój cenny czas i szukała nas na fb.Tylko zastanawia mnie czemu to wszystko napisała na priv a nie na forum.Brak odwagi? Najlepsze jest to Gojka że zarzuciła ci iż wymyśliłaś sobie śmierć ojca. na potrzeby forum.
Lena ja tam mogę być wsiokiem.W końcu ze wsi jestem i na to że zamieszkam w mieście się nie zanosi.
45,769 2016-03-14 07:17:03
Własnie Ludmiło czemu tu tego nie napiszesz, jak jesteśmy wieśniakami to czemu nasz czytasz?
Co ci dało że napisałaś maila do Gojki?
lena no ale skąd te dzieciaki tak umieją gotować.
45,770 2016-03-14 07:55:16
Natka ja nie oglądam tych programów.W telewizji oglądam tylko wiadomości, Nasz nowy dom i Sprawa dla reportera. Czasem jakiś film .Muffinek nigdy nie robiłam.Koleżanka mnie ostatnio męczyła żeby zrobić bo ma jakiś super przepis.Zrobię może na święta.
.
45,771 2016-03-14 07:58:14
Ja też oglądam nasz nowy dom.
Muffinki to takie babeczki.
45,772 2016-03-14 07:59:12 Ostatnio edytowany przez Cayenne81 (2016-03-14 08:22:03)
Widzę że już wszystko wiecie.
Niki wolę być wsiokiem,niż mieszczuchem któremu słoma z butów wystaje,resztę sobie dopowiedz ![]()
JA przynajmniej nie mam lęku przed zajściem w ciążę,nie rozpaczam bo facet ze mną ślubu nie bierze i nie mam problemów z dupy wziętych takich jak ma ta osoba.
A w ogóle po co ona czyta tą kafejkę? Przecież od prymitywów nic nie wiedzących, nic ciekawego się nie dowie .
45,773 2016-03-14 08:05:20
Lena czyta bo tu zawsze wesoło jest, coś się dzieje ![]()
45,774 2016-03-14 08:18:17
Nie wiem czemu czyta.Ja też wolę być wsiokiem niż wredną,zakompleksioną babą.Swoją drogą to śmieszne jal baba pod piędziesiątkę panicznie boi się wpadki.Ludmiła przypomina mi dziewuchę ze wsi co wyrwała się do miasta i w d..ie się poprzwracało.Sok z buraka. I to ciągłe podnoszenie swojego ego,pogarda dla innych
I ten fagas którego wielbi jak bóstwo.
No to już chyba wszystko.Wolę być wsiokem.Też mam kompleksy ale mam też wiele rzeczy które mnie cieszą .
45,775 2016-03-14 08:23:25
A tam niektórzy muszą sobie kupić chyba maść na ból dupy ![]()
Jadę dzisiaj się odwsioczyć do wielkiego miasta,żeby nie było że światowa nie jestem i nic nie widziałam ![]()
45,776 2016-03-14 08:39:08
Lena to przyjemnego odchamiania w wielkim mieście życzę.A ja nawet wielkiego miasta w pobliżu nie mam.Prawdziwa wieśniara ze mnie
Bosze dopiero sobie uświadomiłam jakie to straszne
45,777 2016-03-14 08:46:13
Bosze dopiero sobie uświadomiłam jakie to straszne.
Bardzo,nic tylko sznurek i do lasu ![]()
45,778 2016-03-14 08:53:14 Ostatnio edytowany przez Miriam (2016-03-14 09:21:25)
I pisze to osoba, którą 3/4 użytkowników tego forum uważa za półgłówka i dają jej to odczuć na każdym kroku. Co za ironia losu, Ludmiło... 
Zastanowiłabym się nad tymi słowami i może potraktowałabym je poważnie, gdyby napisała je Olinka, Luc, Wielokropek. Ale napisała je Ludmiła, więc spływają one po mnie jak po kaczce.
Swoją drogą, jakie ona musi mieć nudne życie skoro żyje życiem wirtualnym innych... I jak bardzo wsiąkła w to życie wirtualne, że aż miała potrzebę przeniesienia go na grunt bardziej prywatny, jakim są maile... ![]()
45,779 2016-03-14 09:32:50
Hej.
Chyba powinnam sie obrazić słowami Ludki
A tam na poważnie to czytając jej wywód miałam wrażenie ze ona pisze o sobie ![]()
45,780 2016-03-14 09:38:51
Dla mnie Ludmiła do pewnego momentu była zabawna, niestety obecnie wydaje mi się postacią tragiczną.
45,781 2016-03-14 09:40:23 Ostatnio edytowany przez Ola_la (2016-03-14 10:14:06)
Chyba wszystkich te słowa Ludmiły tylko rozśmieszyły. Dziwne jak nas nie lubi a jak uparcie szuka kontaktu z nami.
Wiosna, czuć już ją w powietrzu, aż chce się żyć. Swieta za pasem. Mąż zaraz po swietach wyjezdza. Niestety starsza córka ma gorączkę od piątku i chyba anginę. Dzis do przychodni. Mamy dwa wesela w rodzinie po świętach ale nie idziemy bo meza nie będzie a ja sama nie pojde bo to tez i wydatek i poza tym nie sa to dla mnie bliskie osoby wiec mogę sobie darować.
Ludmiła znasz te słowa? ,,Świat nie dzieli się na zagranicznych i krajowych, a prosto: na mądrych i głupich,, (Pawlak). Tylko wstawić słowa: miastowi i ludzie ze wsi.
45,782 2016-03-14 10:25:52
Dla mnie Ludmiła do pewnego momentu była zabawna, niestety obecnie wydaje mi się postacią tragiczną.
Gdyby głupota miała skrzydła, Ludmiła fruwałaby jak gołębica. A tak może pofruwać sobie co najwyżej po forum, i jak widać robi to dość intensywnie. ![]()
Mój tata dostał emeryturę z podwyżką. Podwyżki - UWAGA!!! - niecałe 7 złotych.
Koleżanka moja śmieje się, że to i tak nieźle, bo jej mama dostała 1,99 zł podwyżki.
To jest normalnie kpina z ludzi! ![]()
45,783 2016-03-14 10:26:39
Pogoda za oknem śliczna.Czekam na wypis.Wczoraj i przedwczoraj wzruszyłam się i prawie poryczałam.Wszyskie kumpele dzwoniły.Miło mi było że pamiętały choć mają tyle swoich spraw na głowie. I chłopaki przyjechali do mnie zaraz jak leżałam ma pooperacyjnej.Mimo ze im powiedziałam żeby przyjechali na drugi dzień
Może to głupie że wzruszają mnie takie rzeczy
Mariola masz rację z tymi weselami.Jak to nikt bliski dla ciebie to szkoda pieniędzy.
45,784 2016-03-14 10:29:40 Ostatnio edytowany przez niki71 (2016-03-14 12:00:18)
Miriam co chcesz,7 zeta do dobra podwyżka.Na pińcset plus musi starczyć
Niech się naród mnoży.
45,785 2016-03-14 10:35:22
Niki dobrze ze juz po operacji i wracasz do domu.
45,786 2016-03-14 10:44:59
Mariola fajnie że maż twój wyjeżdża to chodz trochę kasy przywiezie, na długo jedzie?
Dostaliśmy kasę z pitu tak malo jak nie wiem, ale, trudno.
Miałam kupić sobie rower i tam jeszcze parę rzeczy, ale nie kupimy bo zostawiliśmy kasę na czarną godzinę, jak trzeba będzie malej nowe szklą czy tam znowu będzie chora. bo maż dalej bez nadgodzin, ja szukam pracę.
45,787 2016-03-14 10:50:53
Na 3-4 miesiace.
45,788 2016-03-14 10:53:24
Mariola to nie tak długo. a do domu będzie przyjeżdżał?
45,789 2016-03-14 11:11:12
Zastanawiałam się czy tu zacytować malila,jakiego dostałam od znanej tu użytkowniczki o nicku Ludmiłła.
Ale ja ani nie mam ochoty otrzymywać maili od rzeczonej ani na nie odpowiadać.
Jeśli mimo Twojego sprzeciwu Ludmiła nadal będzie nękała Cię mailami, możesz złożyć na policji zawiadomienie o nękaniu. Po jej IP dojdą kim jest i jak zrobią jej trochę smrodu koło dupska to jej się odechce ''prywaty''.
Miriam co chcesz,7 zeta do dobra podwyżka.Na pońcset plus musi starczyć.
I na Rydzyka jeszcze... ![]()
Obiecali emerytom leki za darmo i też kicha. Chcesz się staruszku leczyć to płać. Za to Rydzyk dostał 20 milionów - ile by było za to darmowych lekarstw??
45,790 2016-03-14 11:12:44
Teraz dołożyli jeszcze 80 mln na ŚDM bo okazało się, że sponsorzy nie tacy hojni i kasy na organizację nie ma.
45,791 2016-03-14 11:18:25 Ostatnio edytowany przez niki71 (2016-03-14 11:19:16)
Teraz dołożyli jeszcze 80 mln na ŚDM bo okazało się, że sponsorzy nie tacy hojni i kasy na organizację nie ma.
Tak a biskupi apelują żeby przyjmować przyjezdnych do siebie.Może by sobie sami ich przyjeli na te swoje wypasione plebanie.
45,792 2016-03-14 12:17:03
U mnie niby słońce świeci, ale zimnica jest, była chwile z mała na dworze tylko co drzewo nawiozłam i chwile spacer
45,793 2016-03-14 12:24:04
Dostałam kolejnego maila odLudmiły.
Tym razem bardziej chamski i wulgarny.
Nie da się uwierzyć, że pisała to baba po czterdziestce.
Ciekawe co by jej dzieci i jej facet powiedzieli gdyby wiedzieli jaki maile ona pisze.
Generalnie śmieje się z regulaminu forum bo wie, że upubliczniane przeze mnie maile będą edytowane.
Ale ponieważ znajomy ma program do namierzenia indywidualnego numeru kompa-nie jest to ip-to nie omieszkam podzielić się mailami z jej znajomymi.
Podobno jestem grubaską-skąd ona ma takie info?
Czytaj teraz uważnie smętna osóbko:mam od lat niedowagę i anemię:)
Kto chce mogę maila od Ludmiły mu przesłać wieczorem.
Zgłaszam też nękanie obraźliwymi mailami moderacji i mam nadzieję, dostanie bana.
45,794 2016-03-14 12:39:34 Ostatnio edytowany przez Miriam (2016-03-14 12:40:07)
Podobno jestem grubaską-skąd ona ma takie info?
Strzelała i liczyła, że trafi.
Swoją drogą stara baba a zachowuje się jak gówniara w piaskownicy. Ale to tylko potwierdza to o czym tu pisaliśmy - nie bez powodu forumowicze z niej kpią i to w każdym temacie, w którym się udziela.
Gojka, popraw mi humor i wyślij maila. ![]()
45,795 2016-03-14 12:46:36
Gojka grubasie
mi też zapodaj te rewelacje.
Chciałabym byc taka gruba jak Ty ![]()
45,796 2016-03-14 12:46:56 Ostatnio edytowany przez ryba81 (2016-03-14 12:55:59)
Kto chce mogę maila od Ludmiły mu przesłać wieczorem.
Ja tez chce
Zawsze możesz jej znajomym i jej facetowi podesłać jej wątki ![]()
Z ciekawości sprawdziłam swojego meila mnie ominęły wywody Ludki
jeszcze sie nie naraziłam ![]()
Jak ona pięknie poucza na forum
oliwia9195 skąd ty takie teksy bierzesz. No wypadałoby czasem się ugryźć w język
.
Szkoda ze sama nie gryzie sie w język przy każdej wypowiedzi .
45,797 2016-03-14 12:48:28 Ostatnio edytowany przez Smużka (2016-03-14 12:49:20)
Gojka myślę że ona nie ma tych 40 lat..
Nie rozumiem po co ci wysyła takie maile.
Dobrze zrobiłaś że zgłosiłaś.. co za baba nie ma co robić...
lena jak dostaniesz od Gojki to mi też wyślij...
45,798 2016-03-14 13:01:56 Ostatnio edytowany przez niki71 (2016-03-14 13:06:05)
To mnie też wyślijcie.
Poczytam sobie wypociny gwiazdy
Mnie się zawsze zdawało że ona jest lekko niezrównoważona.Nikt normalny nie pierdaczy w kółko o jednym i tym samym
Ale to nie usprawiedliwienia wysyłania takich wiadomości i obrażania ludzi.
45,799 2016-03-14 15:19:35
wiecie co tak sobie myślałam gotując obiad,czemu ta Ludmiła czepiła się gojki, a może ona ma coś wspólnego z tym autorem tego wątku gdzie ten koleś prosi o 1-2 tysiące kasy i Gojka tam coś napisała o nim i to Ludmiły z zemsty tak piszę..
45,800 2016-03-14 18:06:28
Ryba,Miriam-wysłałam.Lena-Tobie też.Nawe coś jeszcze:)
Niki-nie widzę Twego maila w profilu.Podrzuć go to Ci wyślę.
Ktoś jeszcze chętny?
Po tych mailach jestem prawie pewna,że Ludmiłła nie jest ponad czterdziestoletnią kobietą i generalnie nie jest tym za kogo się podaje.
Moim zdaniem to gimbaza,która się nudzi na lekcjach informatyki.I tak od dziś toto zamierzam traktować.
Mam też podstawy by sądzić,że Ludmiłła,Insurmountable Woman i Różowa Malina to jeden i ten sam użytkownik.Oba nicki zbanowane.
Co do Insurmountable-ta osoba w bardzo podobnym tonie korespondowała ze mną prywatnie co Ludmiłła.
Radzę uważać na niewychowanego dzieciora.
Natka-gdyby nie maile Ludmiłły to pewnie pośmiałabym się z Twojej fantazji,że utożsamiasz ją z szarem.
Ale teraz pozostaje mi tylko napisać-kto wie,to bardzo możliwe...
45,801 2016-03-14 18:36:31
Witam kochani
kurcze, ależ wy dużo piszecie. Muszę się przyzwyczaić
I poznać was wszystkie, bo na razie porzeczytałam kilka stron wstecz .
Heh czytałam kilka postów tej Ludmiły i szczerze współczuję jej dzieciom ;p
Ja mam trójkę dzieci. Najstarszy ma autyzm, średnia zdrowa tylko charakterna, a najmłodszy uszkodzenie splotu barkowego. Nie pracuję, bo brakłoby doby
codziennie jakieś zajęcia, rehabilitracje itp.
Dziewczyny z dłuższym stażem, jak pokonywałyścieb kryzysy??
45,802 2016-03-14 18:44:24
Ludmiłka dostała bana na własne życzenie.
Kasjano-no cóż,ja staram się zrozumieć sytuację,jesli mogę być wyrozumiała i zapominać to co złe a pamiętać co nas połączyło.
I robić wszystko by to dalej nas łączyło.
Staram się też zaczynać pierwsza rozmowę bo często mój mąż albo uważa,że nie będę chciała rozmawiać albo ma focha.
Więc ja zaczynam.
Staram się także doceniać męża i chwalić go ![]()
45,803 2016-03-14 18:57:06
Gojko, a długo jesteście razem?
U nas zawsze ja pierwsza inicjuję rozmowę. Wyciągam rękę na zgodę itd. Też się staram skupiać na tym, co dobre w moim mężu, ale zastanawiam się, gdzie jest granica za którą trzeba powiedzieć dosyć. Mój P jest fajnym tatą, dobrym partnerem (w sensie pomocy w obowiązkach domowych), złotą rączką, ale nie ma w nim za grosz empatii. Nie czuję od niego wsparcia i ciepła. I jak przychodzi do rozmowy, on zawsze podkreśla to co nas dzieli, jakby w ogóle nie widział możliwości porozumienia...
45,804 2016-03-14 19:06:00
Gojko, a długo jesteście razem?
U nas zawsze ja pierwsza inicjuję rozmowę. Wyciągam rękę na zgodę itd. Też się staram skupiać na tym, co dobre w moim mężu, ale zastanawiam się, gdzie jest granica za którą trzeba powiedzieć dosyć. Mój P jest fajnym tatą, dobrym partnerem (w sensie pomocy w obowiązkach domowych), złotą rączką, ale nie ma w nim za grosz empatii. Nie czuję od niego wsparcia i ciepła. I jak przychodzi do rozmowy, on zawsze podkreśla to co nas dzieli, jakby w ogóle nie widział możliwości porozumienia...
18 lat Kasjano:)
Mojemu mężowi też często brakuje empatii.Parę razy zrobiłam tak jak on w stosunku do mnie a potem zapytałam:Ale o co Ci chodzi? I teraz już chyba wie.Choć ostatnio przeżywam ciężkie chwile z powodu śmierci taty i też miała miejsce akcja kiedy empatia mu się wyłączyła.Rzecz do dopracowania.Niestety często bywa tak,że zły dzień w pracy,gorsze samopoczucie,jakies problemy i dopracowywać wcale się nie chce...
45,805 2016-03-14 19:25:24 Ostatnio edytowany przez Kasjanaa (2016-03-14 19:26:01)
18 lat Kasjano:)
Mojemu mężowi też często brakuje empatii.Parę razy zrobiłam tak jak on w stosunku do mnie a potem zapytałam:Ale o co Ci chodzi? I teraz już chyba wie.Choć ostatnio przeżywam ciężkie chwile z powodu śmierci taty i też miała miejsce akcja kiedy empatia mu się wyłączyła.Rzecz do dopracowania.Niestety często bywa tak,że zły dzień w pracy,gorsze samopoczucie,jakies problemy i dopracowywać wcale się nie chce...
Edit: Gratuluję długiego stażu
)
Heh, u mnie to nie działa. W ogóle ostatnio mam zły czas. Mąż był 8 msc w domu, bo miał wypadek, i pokłady mojej cierpliwości zostały do maksimum wykorzystane. Tym bardziej, że on bywa bardzo nieprzyjemny, czasem wręcz chamski... I w takich momentach bardzo się staram skupiać na jego pozytywach, ale kurcze blade, ile można ![]()
Bardzo ci współczuję z powodu śmierci taty... śmierć jest straszna
I zostawia ogromną pustkę....
45,806 2016-03-14 19:35:04 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2016-03-14 19:59:35)
A mówisz mu,że jest Ci przykro? Czy on ma się domyślić?
Wiesz,to proste,my kobiety to rozumiemy i takich rzeczy nie robimy ale mężczyźni to jednak zupełnie inny gatunek człowieka.
Tak,wiem.Pustka jest duża.Z powodu tej pustki częściej piszę na forum.Bo muszę odreagować,bo mogę napisać jak bardzo mi źle i jak cierpię.
W realu musze pocieszać mamę i być twardzielką.
Z tatą o wiele lepiej dogadywałam się niż z mamą.
Dostałam jego skrzypce.Mama je znalazła niedawno.Tak dawno grał,że o nich zapomniałam.
Otworzyłam je,naciągnęłam smyczek,nakalafoniowałam,nastroiłam skrzypce i zagrałam...humoreskę Dvoraka.
Strasznie lubiłam jak byłam mała słuchać jak mi to grał...
45,807 2016-03-14 19:46:11 Ostatnio edytowany przez Kasjanaa (2016-03-14 19:47:26)
Gojka, mówię. Zawsze, wprost. Staram się jasno komunikować, bo już doszłam do tego, ze mój mąż w życiu się niczego nie domyśli
Jak już się uspokoję, to mówię, że sprawił mi wielką przykrość. Ostatnio mówię też wprost, że już nie wierzę w jego miłość. Tylko mam wrażenie, że jemu to nie robi większej różnicy. Obojętność jest gorsza od wszystkiego....
My parę lat temu pochowaliśmy synka.... Długo nie mogłam się otrząsnąć, a on był maleńki. Nie zdążył stać się naszą codziennością. Nawet nie próbuję wyobrażać sobie bólu po stracie człowieka, który był przy Tobie co dzień przez wiele lat.... Bardzo współczuję.
Fakt, dla mnie też to forum jest jakimś rodzajem psychoterapii. Można wszystko z siebie wyrzucić, a myśli zapisane jakoś łatwiej dają się poukładać w sensowną całość ![]()
45,808 2016-03-14 19:54:32
Miałam gości, pojechali.Nawet sąaiad mnie odwiedził.Oby do jutra.
CHORYCH TRZEBA NAWIEDZAĆ! więc ciesz się NIKI że o tobie pamiętają
45,809 2016-03-14 19:56:55
Natka oglądam Master chef junior.
A teraz Wam coś napiszę.
Dzisiaj dowiedziałam się że wszyscy razem tu wzięci jestśmy UWAGA: największymi prymitywami z forum, bo nigdzie nie bywamy nic nie wiemy
TAkże wiecie,weźmy się no za siebie,zwiedźmy trochę świata,idźmy się dokształcić ,bośmy nic nie widzieli i nie słyszeli,jesteśmy jak Ci wsioki z zaściankowa
Kto napisał i tak mysli o nas? Domyślcie się...
Na pewno jest to osoba która ma masę kompleksów na własnym punkcie...i w ogóle jest chyba forumowym trollem.
to jedziemy do PCIMIA!!!!!! zwiedzimy kawał świata
45,810 2016-03-14 20:04:21
Gojka, mówię. Zawsze, wprost. Staram się jasno komunikować, bo już doszłam do tego, ze mój mąż w życiu się niczego nie domyśli
Jak już się uspokoję, to mówię, że sprawił mi wielką przykrość. Ostatnio mówię też wprost, że już nie wierzę w jego miłość. Tylko mam wrażenie, że jemu to nie robi większej różnicy. Obojętność jest gorsza od wszystkiego....
My parę lat temu pochowaliśmy synka.... Długo nie mogłam się otrząsnąć, a on był maleńki. Nie zdążył stać się naszą codziennością. Nawet nie próbuję wyobrażać sobie bólu po stracie człowieka, który był przy Tobie co dzień przez wiele lat.... Bardzo współczuję.
Fakt, dla mnie też to forum jest jakimś rodzajem psychoterapii. Można wszystko z siebie wyrzucić, a myśli zapisane jakoś łatwiej dają się poukładać w sensowną całość
Nie umiem radzić tak naprawdę sensownie w kwestii związków.Mój się prawie sypał.Jakoś udało się poskładać choć pewne rzeczy,uczucia,emocje już zwyczajnie nie powrócą.
Nawet nie potrafię wyobrazić sobie bólu po śmierci dziecka.Nieważne jak długo był.
Kobieta będąc już w ciąży układa sobie pewne sprawy,myśli jak fajnie będzie dzieciaczka przytulić,patrzec jak rośnie,jak powie pierwsze słowo,jak będzie się przytulał,jaka będzie z niego mądra główka...
I nagle wszystko zostaje urwane...Ech...
Po takiej stracie człowiek już na pewno nie będzie ten sam...
45,811 2016-03-14 20:15:47
Ja na to patrzę tak, że już zawsze będzie nas o jednego za mało. Niezależnie od tego ile dzieci nam się urodzi, zawsze jednego będzie brakować...
45,812 2016-03-14 20:30:22
Własnie Ludmiło czemu tu tego nie napiszesz, jak jesteśmy wieśniakami to czemu nasz czytasz?
Co ci dało że napisałaś maila do Gojki?lena no ale skąd te dzieciaki tak umieją gotować.
kocham wieś latem,wśiora jestem i mi to lata
45,813 2016-03-14 20:43:41
gojka102 napisał/a:Zastanawiałam się czy tu zacytować malila,jakiego dostałam od znanej tu użytkowniczki o nicku Ludmiłła.
Ale ja ani nie mam ochoty otrzymywać maili od rzeczonej ani na nie odpowiadać.Jeśli mimo Twojego sprzeciwu Ludmiła nadal będzie nękała Cię mailami, możesz złożyć na policji zawiadomienie o nękaniu. Po jej IP dojdą kim jest i jak zrobią jej trochę smrodu koło dupska to jej się odechce ''prywaty''.
niki71 napisał/a:Miriam co chcesz,7 zeta do dobra podwyżka.Na pońcset plus musi starczyć.
I na Rydzyka jeszcze...
Obiecali emerytom leki za darmo i też kicha. Chcesz się staruszku leczyć to płać. Za to Rydzyk dostał 20 milionów - ile by było za to darmowych lekarstw??
on jest poważnie chory na głowę to musiał dostać!
45,814 2016-03-14 20:47:18
Ryba,Miriam-wysłałam.Lena-Tobie też.Nawe coś jeszcze:)
Niki-nie widzę Twego maila w profilu.Podrzuć go to Ci wyślę.
Ktoś jeszcze chętny?Po tych mailach jestem prawie pewna,że Ludmiłła nie jest ponad czterdziestoletnią kobietą i generalnie nie jest tym za kogo się podaje.
Moim zdaniem to gimbaza,która się nudzi na lekcjach informatyki.I tak od dziś toto zamierzam traktować.Mam też podstawy by sądzić,że Ludmiłła,Insurmountable Woman i Różowa Malina to jeden i ten sam użytkownik.Oba nicki zbanowane.
Co do Insurmountable-ta osoba w bardzo podobnym tonie korespondowała ze mną prywatnie co Ludmiłła.Radzę uważać na niewychowanego dzieciora.
Natka-gdyby nie maile Ludmiłły to pewnie pośmiałabym się z Twojej fantazji,że utożsamiasz ją z szarem.
Ale teraz pozostaje mi tylko napisać-kto wie,to bardzo możliwe...
GOJKA ja też poproszę te cuda poczytam
45,815 2016-03-14 21:26:51
Gojka ten adres mailowy co mam w profilu jest nieaktualny.Nie wiem jak to zrobić żeby zaktualizować i zmienić na inny.Pomocy!Help!
Wiem że ciemna jestem ale co zrobić.
Kasjanaa ja nie jestem dobra w doradzaniu.Dlatego prawie nigdy nie wypowiadam się w innych wątkach.
Podziwiam cię że dajesz radę z trójką maluchów,z chorobami.I jeszcze do tego trauma po śmierci synka.
Wiem to było parę lat temu ale takie coś pewnie nigdy nie mija.
Nasz związek na początku był trudny i to bardzo.Jesteśmy razem25 lat.
Rozstawaliśmy się kilka razy jak już było naprawdę źle.Mój mąż potrafi jednak pszepraszać.Ja też jak trzeba.Oboje jesteśmy impulsywni i wybuchowi,w sumie chyba mamy podobne charaktery..Teraz staramy się hamować i nie mówić sobie przykrych rzeczy. Czasem zdarzają się spięcia,jak przed tygodniem.O jakieś pierdoły które potem wydają się śmieszne.
Mój mąż bardzo dużo sobie zmienił i to doceniam.
Co do Ludmiły zawsze zdawało mi się że pisze jak nastolatka.Ale mimo wszystko myślałam że jest autentyczna,tylko niedojrzała i infantylna.
Ale Natka ma chyba rację.Bo nagle po wątku szarego wyskoczyła ni z gruszki ni z pietruszki.Tak że też myślę że ma coś z tym wspólnego.
Już ktoś powiedział że gdyby nie internet to by nie wiedział że jest tylu świrów.
45,816 2016-03-14 21:32:55
Kasjanaa jeśli pisanie tu ci pomaga to pisz w wolnej chwili.Bo pewnie nie masz za dużo czasu przy tylu obowiązkach.
Z jakiego woj.jesteś? Jeśli nie chcesz nie odpowiadaj.
45,817 2016-03-14 21:38:03
Ja dziś u fryzjera byłam.
Niki ja ma tak samo inny mail w profilu a inny używam. I nie wiem jak to zmienić.
No właśnie tak mi się skojarzyło, czemu teraz nagle zaczęła ta Ludmiła pisać do gojki akurat wtedy kiedy ona pisał tam..
45,818 2016-03-14 21:55:41
Dziewczyny, klikacie w napis ''Profil'' i po prawej stronie na górze macie 'Zmień hasło'', ''Zmień adres e-mail''
45,819 2016-03-14 22:04:21
Niki, Jestem z pomorskiego
Macie piękny staż. Ja chyba właśnie zaliczam pierwszy poważny kryzys małżeński. I nie jestem pewna, czy go przetrwamy...
Pomaga forum i ćwiczenia. Od jakiegoś czasu na wyładowanie negatywnych emocji włączam sobie chodakowską
I złość wytupię, i ciało ładniejsze
Chyba dzięki temu jeszcze nie zwariowałam ![]()
45,820 2016-03-14 22:05:20 Ostatnio edytowany przez niki71 (2016-03-14 22:09:45)
Miriam już wcześniej klikałam na profil i u mnie nic takiego nie ma.
Są tylko rubryczki:wiek,zawód,zainteresowania itp. Zmień hasło i e- mail nie ma.
Najwyżej jak Gojka tu będzie napiszę jej adres i skasuję potem.
45,821 2016-03-14 22:11:24 Ostatnio edytowany przez Miriam (2016-03-14 22:15:32)
Miriam już wcześniej klikałam na profil i u mnie nic takiego nie ma.
Są tylko rubryczki:wiek,zawód,zainteresowania itp. Zmień hasło i maila nie ma.
Niki, po lewej masy rubryczki, wiek, zawód... a po prawej na górze na niebiesko 'zmień adres e-mail''
Niki, zajrzyj na FB
45,822 2016-03-14 22:17:25
Kasja to dobrze że masz coś na rozładowanie emocji.Dobrze jak ma się coś co pozwoli się odstresować.
Ja mam psy.Jak pójdę z nimi na spacer albo popatrzę na ich mordy od razu mi lepiej.
My mieliśmy kryzysów mnóstwo,to w ogóle dziwne że przetrwaliśmy.
Niektóre kryzysy przypominały horror.Pewnie gdyby 15 lat temu było to forum i założyła bym wątek ,to dostałabym odpowiedzi:odejdź ,zostaw go.
45,823 2016-03-14 22:22:30 Ostatnio edytowany przez Miriam (2016-03-14 22:24:35)
Niki, Jestem z pomorskiego
To tak trochę po sąsiedzku ze mną, Leną i Marcinem. ![]()
Był tu ktoś z woj. pomorskiego, ale nie pamiętam kto, i czy jeszcze pisze...
Ludmiłka dostała bana na własne życzenie.
Chyba tylko po to, aby pojawić się w nowym wcieleniu i z nowym życiorysem. ![]()
45,824 2016-03-14 22:32:00 Ostatnio edytowany przez niki71 (2016-03-14 22:34:26)
Miriam dzięki.Już znalazłam,zmieniłam adres.Nie wiem jak ja wcześniej patrzyłam że nie widziałam.Zaćmienie mam czy co.
Na fb zajrzałam.
A troll na pewno jeszcze wypłynie w nowym wcieleniu.
Lena go wyśledzi ,jako dyżurny detektyw.
45,825 2016-03-14 22:37:26
Niki, ale to jeszcze nie koniec