Ryba my mało płacimy za prąd,w porównaniu np.z sąsiadami mieszkającymi na 2 pokojach.
Zmiana taryfy w ogóle nam się nie opłaca.
Co drugi miesiąc płacimy w granicach 380 zł.
Latem np.było 330 zł,teraz w lutym gdzie jest zawsze największy rachunek to 420 zł.
To są małe rachunki na dom w którym praktycznie istnieją 2 samodzielne mieszkania,plus gospodarstwo gdzie się uzywa siły.
Hej:)
To zazdroszczę rachunków
My mc płacimy około 300 zł
Ryba to wy macie te solary na wodę ciepło, a jak ogrzewasz dom? Czy to się opłaca?
Dom ogrzewany piecem na ecogroszek w okresie zimowym jest z tego rownież woda ciepła . Natomiast w okresie nie grzewczym woda ciepla jest z solarow + grzałka ( bardzo Rzadka sie włącza )
Moj syn w piątek wieczorem, sobota - katar , niedziela poerwszy kaszel. Wczoraj juz nie poszedł do szkoły dzisiaj idę do lekarza . Wiec pewnie do końca tygodnia będę w domciu
Smużka jesli jedynym wyjściem aby córka miała ciepło w pokoju to palenie w kominku to pal w kominku. Ja syna smaruje maściami rozgrzewającymi ( lub AMOL) , stopy , skronie , klatka piersiowa + inhalacj z soli fizjologicznej w inhalatorze+ syropy Zazwyczaj to działa i po 2-3 dniach jest zdrowy. Kiedyś juz Ci pisałam ze mój w roku jest może 2x u lekarza jesli nie uda mi sie samej wyleczyć. Ja używam inhalatora odkąd syn skończył 2mc.
To nie inhalator roznosi bakterie na zatoki tylko poprostu choroba sie rozwija a Ty uparcie tworzysz jakieś teorie o bakteriach aby tylko mieć argument aby tego nie robić . Juz pisałam zmień lekarza bo podejrzewam ze on jest jakieś " starej daty " skoro sprzedaje Ci takie teorie i daje antybiotyk na katar .