Nutka 23 napisał/a:Wiecie co mnie wkurza. Że ci co mają kredyt we frankach,żądają pomoc od państwa
Dziwisz się (?), bo ja wcale, skoro sam prezydent Duda taką pomoc im obiecał w trakcie kampanii.
A teraz wyobraź sobie, że pani premier wycofuje się z pomysłu 500zł na dziecko - wiesz co to by się działo?
Nutka 23 napisał/a:Ja się bardzkiej obawiam wiosny jak podobno ma 10 mln tych uchodź dalej do Europy iść i maja przez Polską iść do Niemiec i tak dalej.
Jesteś pewna, że tylko mają iść?
A nie słyszałaś/nie czytałaś, że na marzec pani Szydło szykuje ''gniazdko'' dla setki uchodźców, mimo iż w kampanii wyborczej uchodźcom mówiła stanowcze ''nie''? 
Przed wyborami:
''Niedawno, podczas kampanii wyborczej, politycy PiS stanowczo mówili, że nie należy przyjmować uchodźców. Takie stanowisko podobało się wielu Polakom.'' - TVN24
Po wyborach:
''Dziś (dop. 07 stycznia 2016) pani premier zadeklarowała, że Polska na początek jest gotowa przyjąć 100 uchodźców w ramach relokacji z Grecji i Włoch, i że właśnie ruszyła machina sprawdzania tych osób, co będzie trudne, bo większość uchodźców ma sfałszowane dokumenty albo nie ma ich wcale. Do końca marca do Polski ma przyjechać 100 uchodźców, później kolejni. Docelowo 7 tysięcy. '' - TVN24
I co Natalia, teraz jak już masz wiedzę, że pani Szydło sprowadza do Polski kolejnych uchodźców, nie czujesz się przez nią i jej rząd oszukana, mając w pamięci jej zapewnienia z kampanii wyborczej o nieprzyjmowaniu uchodźców?