Dziękuję, Mussuka, za wolę rozumienia. W opisanej przez Ciebie sytuacji to jest pół biedy (mamy tu do czynienia z tak zwanym Babiszonem, na widok którego opadają nie tylko ręce, jak zwykł mawiać pewien wykładowca matematyki). Wtedy Mężczyzna mówi sobie: "widziały gały co brały, a jak nie widziały, to niech teraz cierpią gały".
Problem w tym, ze nie galy sie nabraly tylko z pieknej rusalki zostaje na koniec ten Babiszon. Co robic? Rzucic cholere w cholere czy meczyc do konca dni swoich?
Chociaz masz racje, tu chyba nawet nie ma juz mowy o checiach z drugiej strony. Ale jak malzenstwo z Babiszonem katolickie, przykladne, do grobowej deski - to co wtedy? Tak zle i tak niedobrze. Zostawic Babiszona (z dzieckami) - okrutne, kochac ja i sie z nia - awykonalne. Co pozostaje? Wentyl, czyli na dziwki Panie isc.
Cała bieda jest dopiero wtedy, gdy Żoneczka pachnąca, podobająca się, piękna, czarująca, wypełniona od brzegu do brzegu seksapilem, chodzący afrodyzjaczek, a do tego chęci do współpracy brak nawet na poziomie styku dwóch ciał. I co wtedy? Klops. Lodowa góra. Ślizgawka z perspektywą zimnej kąpieli pod lodowcem. Tortury psychiczne i fizyczne. Łamanie kołem przyjaźni platonicznej. On Jej zawsze TAK, a Ona Jemu zawsze wbrew. I nawet jak się odwraca tyłem w pościeli, to nie jest to propozycja, ale antyteza cielesności.
A to bywaja takie przypadki? Moze wtedy, gdy dochodzi do wymarcia uczuc, innego wytlumaczenia nie znajduje na totalna i ciagla ozieblosc u kobiety.
Jedyne co mi przychodzi do glowy to wziac zimna pania na fotel posadzic i prosto w oczy niech wygarnie o co jej biega. Bez sciem typu migrenka, stres w pracy, niezyt watroby itp. A jak zacznie krecic, macic i dalej swoje to bym zapowiedziala uczciwie, ze daje 2 tygodnie i ide poszalec na boku, zeby sie potem nie dziwila. Bo to co opisujesz to jest wiecej niz tortura.
Bo Mężczyznom to zawsze seks w głowie. O, tak zawsze w głowie... i nie zawsze poza głową. Wyrzut to wielki, gdy się próbuje wydostać seks poza płeć mózgu i próbuje pozyskać płeć innego mózgu, w którym seksu brak.
O przepraszam, nie tylko mezczyznom seks w glowie.