Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Strony Poprzednia 1 22 23 24 25 26 37 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,496 do 1,560 z 2,398 ]

1,496

Odp: Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Support, Czarna, będziecie musiały jeszcze trochę poczekać, bo jestem typowym odwlekaczem. tongue Może wstawię takie z dzióbkiem.^^

Hej Stefek. smile A co z tą dziewczyną? Opowiadaj.

truskaweczko, mogę Ci to zdjęcie wysłać na maila. Na wiadomość też zaraz odpiszę. smile

Zobacz podobne tematy :

1,497

Ok, wyślij na maila smile

1,498

daenerys7 napisał/a:

Support, Czarna, będziecie musiały jeszcze trochę poczekać, bo jestem typowym odwlekaczem. tongue Może wstawię takie z dzióbkiem.^^

truskaweczko, mogę Ci to zdjęcie wysłać na maila. Na wiadomość też zaraz odpiszę. smile

O tak! Uwielbiam zdjęcia z dzióbkami ^^
Yaaaay big_smile juz się nie mogę doczekać tongue

U mnie b.miły dzień i humorek mi dopisuje wink

1,499

To fajnie, że miły dzień. Co tam się działo? smile

1,500 Ostatnio edytowany przez Iris7 (2015-03-31 21:46:56)

Zrobiłam mnóstwo głupich zdjęć z dzióbkami. tongue Jesteście gotowe? big_smile

Łeee, nikogo nie ma, to nie wstawiam. tongue

1,501

daenerys7 napisał/a:

No cóż w sumie znajomość na odległość t ogólnie. A chodziło o to ze w ten weekend miałem do niej pojechać... ale w ostatniej chwili odwołała i nawet nie powiedziała  dlaczego nie odpisuje, więc raczej wszystko jasne.

1,502

A może poproś ją, by jednak podała przyczynę? Napisz, że nie będziesz drążył tematu, dasz spokój, tylko chcesz znać powód. Nawet nie o nią już chodzi, po prostu warto wiedzieć na przyszłość.

1,503

No własnie prosiłem, ale cóż taki dziewczę wyczaj od 10 lat tylko jedna może podała czemu ze mną się rozstaje z pozostałymi to zagadki nie rozwiązane

1,504

Stefek, no nie wiem czemu masz takiego pecha. hmm Ja bym raczej nikomu kosza nie dała bez podania przyczyny.

1,505

Cóż dla mnie to norma... I weź coś napraw w sobie skoro nawet nie wiesz co!! Debilna kobieca logika... i zupełny brak szacunku ze strony dziewczyn... a potem zdziwienie że tylu facetów przestaje was szanować, a tak naprawdę okazuje taki sam szacunek jakie one im okazały...

1,506

Stefan, nic na to nie poradzę. A może za bardzo jej nadskakiwałeś?

Mam caaaały dom do wysprzątania... A tak strasznie mi się nie chce. big_smile

1,507 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2015-04-02 00:20:37)

Nie zdążyłam zobaczyć Twojego zdjęcia w kafejce daenerys. Jak masz je, to wyślij i to zdjęcie na maila wink

Stefan współczuję i rozumiem Cię. Mnie kiedyś jak nie miałam faceta taki chłopak olał nagle. Napisałam mu co o tym myślę. Najpierw ogólnie pisałam czy coś się nie stało, potem chyba odpisał czy odebrał, bo może zadzwoniłam, to powiedział, że ok, ale słychać, że olewka - a nie byłam namolna, normalnie długo już nie odzywał się, a wcześniej sporo się odzywał, wszystko niby było ok. No, a potem tak, no i napisałam mu później co o tym myślę. Już nie odpisywał, olał, widocznie niektórzy są tchórzami. Nie byliśmy razem, ale wiecie było na dobrej drodze, więc też to jest chamskie, wiadomo. No ja sama znam sytuację, gdzie taki znajomy z klasy olał nagle swoją dziewczynę, a wcześniej było wszystko ok. On się w ogóle zachowywał jakby bał się bliskości, niby było widać, że jest z nią szczęśliwy, takie było wrażenie, dobrze im było razem podobno, a później takie coś. A potem jeszcze kazał przekazać przez kolegę swojego dopiero, żeby jej napisał, że z nią zrywa... Kompletny brak słów, a to było już w liceum jak byliśmy, on też, bo w tym samym wieku.

Ja myłam okna tydzień temu, ładna pogoda była, słoneczna. Posprzątam jutro.

1,508

No nie nadskakiwałem na szczęście normalnie się pisało i zdawało się ze zamierza ku lepszemu... Ech mam dość tego to jest tak frustrujące... Zresztą Truskaweczka nie będzie się dziwiła tym że od dłuższego czasu często jak mam wybór randka lub cos innego (kino z kumplem luba samemu, pograć na kompie, pójść na wódkę czy pizze ze znajomymi). To wybieram coś innego by nie psuć se humoru często. I nie jestem jeen masa moich kumpli ma tak są naprawde fajni inteligentni faceci ale są tka zlewani ze sami se poodpuszczali...

1,509 Ostatnio edytowany przez Olinka (2015-04-05 20:35:10)

daenerys7 napisał/a:

Zrobiłam mnóstwo głupich zdjęć z dzióbkami. tongue Jesteście gotowe? big_smile

Łeee, nikogo nie ma, to nie wstawiam. tongue

Jestem gotowa na głupie zdjęcia z dzióbkiem tongue
I sama zostawie jedno -głupie-na pożegnanie big_smile Buziaki laseczki :*:* WESOŁYCH ŚWIĄT!

[zdjęcie usunięte na prośbę autorki posta]

1,510

truskaweczka19 napisał/a:

Nie zdążyłam zobaczyć Twojego zdjęcia w kafejce daenerys. Jak masz je, to wyślij i to zdjęcie na maila

Bo jeszcze nie wstawiłam. tongue

SupportforOscar napisał/a:

Jestem gotowa na głupie zdjęcia z dzióbkiem
I sama zostawie jedno -głupie-na pożegnanie Buziaki laseczki :*:* WESOŁYCH ŚWIĄT!

Czyżbym się spoźniła? sad
Zdjęcie super! big_smile Nawzajem i udanego wyjazdu. smile

1,511

Ooo ale fajna fotka smile
To daenerys, teraz Ty big_smile

1,512 Ostatnio edytowany przez Iris7 (2015-04-02 23:52:02)

Ok, ale tylko na chwilę... smile
Jest dzióbek, jak obiecałam. big_smile

Już nie ma, za późno. tongue

1,513

Super big_smile

1,514

Dziękuję tongue
I przede wszystkim: dojrzalej. smile

1,515

No mi się bardzo podoba smile

1,516

Cieszę się. smile
Jaka pogoda we Francji? wink Bo w Polsce szykują się białe święta...

1,517

9 stopni jak na razie wink

1,518

Brrrr... zimno.
W zeszłym roku jak szłam to święconki, to już wiosennie było. Pamiętam nawet w co byłam ubrana. Jak dobrze pójdzie, to może w czerwcu się tak ubiorę. wink

1,519

No zimy coraz dłuższe, albo raczej coraz później się zaczynają big_smile

1,520

Powiedziałabym raczej, że przez cały rok trwa jesień. tongue
Marudzimy jak stare baby. big_smile

1,521

Tylko trochę tongue

1,522 Ostatnio edytowany przez Iris7 (2015-04-02 23:48:35)

Czarna, miałaś dać jakieś zdjęcia Paryża!
Bo o Twoje zdjęcia już nawet nie proszę. tongue

kurcze, posprzątałam dzisiaj szafę (co jest równoznaczne ogromnemu wysiłkowi psychicznemu jak i fizycznemu) i nie mam siły, by robić coś ambitnego. A opowiadania Zoli po francusku już na szafce nocnej leżały... Było blisko. big_smile

1,523

Ale widziałaś mnie big_smile

1,524

Ale tylko jedno zdjęcie, nie daj się prosić. :>
A co z fotami z Paryża? tongue

1,525

A fotki z Paryża też będą wink

1,526

Kiedy? Konkrety, konkrety... tongue
Usuwam już tamto zdjęcie, żeby potem nie było. big_smile

1,527

A nie wiem kiedy, ze mną nie ma kiedy tongue

1,528

Czarna, przemyśl swoje zachowanie... tongue Bo do kąta Cię poślemy.
Dobranoc. smile

1,529

Oj tam do kąta big_smile
Dobrej nocy smile

1,530

Weszłam by usunąć zdjęcie i już nie mogłam edytowac hmm A piszą, ze przed upływem 24h a nie mineła nawet połowa ;/
daenerys, nie widziałam zdjęcia

1,531 Ostatnio edytowany przez Martainn (2015-04-03 09:36:27)

Fajna fotka. A wydaje mi się, że ten komunikat jest błędny bo nie chodzi od 24 godziny tylko godzinę 24. Tak coś przyuważyłem.

1,532 Ostatnio edytowany przez SupportforOscar (2015-04-03 11:14:00)

M?rtainn napisał/a:

Fajna fotka. A wydaje mi się, że ten komunikat jest błędny bo nie chodzi od 24 godziny tylko godzinę 24. Tak coś przyuważyłem.

wink Fajna bo z dzióbkiem tongue
Tez tak myslałam ale raz usuwałam zdjęcie rano(chyba, ze sie mylę)

daenerys, Dziekuje:) Czeka nas ponad 9 godzinna podróz z jedna przesiadką smile
Pozdrawiam xx

1,533

Marcin ma rację. smile

9 godzin to sporo... Wzięłaś na podróż repetytoria maturalne? Rok temu nigdzie się bez nich nie ruszałam. tongue

1,534

No tak moda na dziobki dziewczyny ;-)
To i czas na moje foto z dziobkiem ;-)

https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t31.0-8/1658666_623942211023218_9152226530843563914_o.jpg

1,535

Fajne zdjęcie Stefan. smile To miejsce kojarzy mi się jedynie z nudną wycieczką szkolną... big_smile

1,536

no wiesz jak możesz mówić o polskim Roswell ;-) i to w dodatku przy tak pięknym okręci wojennym ;-)

1,537

Wybacz, może gdybym miała ciekawszego przewodnika... tongue

1,538

Nawet mój przyjaciel co był wtedy ze mną stwierdził ze historia może być pasjonująca ;-)

Stefan86 napisał/a:

Nawet mój przyjaciel co był wtedy ze mną stwierdził ze historia może być pasjonująca ;-)

Podejrzewam, że niektórzy nauczyciele ją wykładający, zapominają o tym smile

1,540

Ach, pamiętam mojego nauczyciela od historii z podstawówki. Co to był za facet, w klasie była cisza jak makiem zasiał. wink
A potem w liceum nasz polonista... Wszystkie dziewczyny były w niego wpatrzone jak w obrazek. Ani bogaty, ani przystojny, ale miał w sobie tyle pasji, że głowa mała. tongue

Z kim spędzacie Święta? smile Ja z mamą i siostrą, dlatego nie gotujemy dużo, bo ile można ugotować na trzy kobiety. Bez sensu, żeby się potem jedzenie psuło. wink

1,541

To ten nauczyciel od historii brzmi jak mój od fizyki w liceum. Była taka cisza w klasie, a facet nie był ani wredny ani nic, ale każdy się go bał z niewiadomych przyczyn big_smile

Ja z rodziną, moją i jej. Ode mnie rodzeństwo i ciotka, od niej... jak będzie tyle co na Boże Narodzenie to będzie mnóstwo ludu big_smile

1,542

Czarna, ale my się tego historyka nie baliśmy. On tak ciekawie gadał, że słuchaliśmy i staraliśmy się pamiętać o tym, by raz na jakiś czas podnosić szczenę z ławki. tongue

Dużo ludzi, fajnie. smile

Z salonu dobiega hałas telewizora. Właśnie lecą "Mali Giganci". Co sądzicie o tym programie? Mnie jakoś nie przekonuje... A obecność Kuby w tego typu show jest już totalnym nieporozumieniem i wg mnie jego wizerunek dużo na tym traci. smile

1,543

No całkiem fajnie smile

A w ogóle co to za program? big_smile

1,544

Nie wiem dokładnie, widziałam kawałek i nie przemówił do mnie. Talent show dla dzieci. wink
Czarna, co się tutaj dzieje? Czy zostałyśmy tylko my? Czasem Stefan jeszcze zagości. big_smile

1,545

No właśnie chyba coś tak mało osób niestety tu bywa big_smile

1,546

Mnie to wielokrotnie prosiła o pomoc w nauce siostra mojej byłej, przychodzę a tam jeszcze 4 koleżanki... ;-)

1,547

http://oi58.tinypic.com/24cv801.jpg

Miałam coś wrzucić smile

1,548

Nie oglądałam "Małych gigantów", ale z ciekawości obejrzę któregoś dnia.

Życzę Wam wesołych świąt, wspaniałej ciepłej atmosfery, Wesołego Alleluja, smacznego święconego jajka smile

http://s3.ifotos.pl/mini/Wielkanoc_wenqasr.jpg

1,549

A cóż to zakłódkowany Most?? U nas jest podobny we Wrocławiu ;-)

1,550

Ten we Francji bardziej tongue Chociaż po remoncie wrocławskiego, przez jakiś czas kłódek nie było (magistrat zakazał wieszania?) i znowu są big_smile

1,551

a licho tam ich wie... ja nie musiałem nic tam wieszać więc nie wiele się na tym znam ;-)

1,552

Stefan napisał/a:

Mnie to wielokrotnie prosiła o pomoc w nauce siostra mojej byłej, przychodzę a tam jeszcze 4 koleżanki... ;-)

Radziłeś sobie z nimi? tongue

Czarna, fajna fotka. Ale nie wiem, czy tych kłódek nie jest tam już za dużo. smile Może na żywo wygląda to lepiej, albo jeszcze kilka lat temu nie było ich tyle, bo nie przypominam sobie takiego nagromadzenia. wink

truskaweczko, dziękuję i nawzajem! smile Tak się objadłam, że ledwo wstałam od stołu... A jeszcze żurek i mazurek.

daenerys7 napisał/a:

Nie wiem dokładnie, widziałam kawałek i nie przemówił do mnie. Talent show dla dzieci. wink
Czarna, co się tutaj dzieje? Czy zostałyśmy tylko my? Czasem Stefan jeszcze zagości. big_smile

Daenerys, nie zapominaj o WLB smile Dorzucę parę słów na temat "miłosnych" kłódek. Pojawiły się nawet na moście w moim miasteczku smile Ich romantyczny widok zachowałem w swojej pamięci z Wilna.

1,554

A to co ja wrzuciłam to tak, jeden z mostów Francji smile

1,555

Daenerys oj radziłem sobie z dziewczynami całkiem dobrze oceny im radykalnie skoczyły z 2-3 na 4-5 ;-)

1,556

Czarna21 napisał/a:

http://oi58.tinypic.com/24cv801.jpg

Miałam coś wrzucić smile

Tylko to? tongue
Ps. a zdjęc na maila to sie juz chyba nie doczekam tongue

1,557 Ostatnio edytowany przez Iris7 (2015-04-12 10:11:41)

Wielbicielu, po prostu od jakiegoś czasu Cię tutaj nie było. Nie zapomniałam o Tobie. tongue

Stefan, to fajnie. Taka praca chyba daje satysfakcję, nie? Kontakt z kochanymi dzieciaczkami i jeszcze takie efekty. smile

Support, jak na wakacjach? Podoba się? Ładny avatar, to Ty i Twój facet? smile

1,558

Daeny ;-)
Tam praca to były korki za dobry obiad (Moja była super gotowała).
A jak wam po świetach minęło jak zaraz po świetach schudłem 1kg ;-) czyli jeszcze tylko 9 kg muszę do wakacji zrzucić a nuż nawet z jakaś nawet na soczek się umówię ;-)

1,559

daenerys, My juz w domu smile Pojechalismy tylko na czas świat a dokładnie do wtorku bylismy... Podobało się ale troche przykro mi bylo, że w Polsce Wielkanoc a ja tak daleko od rodziny i w ogóle omineły mnie te świeta sad rozumiesz?  Ale spedziłam niezapomniane chwile z ukochanym  a on przeciez tez wazny dla mnie smile I to bardzo wink Był z nami tez jego brat wiec mielismy towarzystwo

1,560 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2015-04-12 23:47:35)

Hej smile

Support, to dobrze, że wyjazd się udał smile

Byłam na wieczorze panieńskim koleżanki, było bardzo fajnie (w ogóle tak wyszło, że dopiero pierwszy raz byłam na wieczorze panieńskim hehe, ale więcej opiszę za parę dni jak będę lepiej się czuć najlepiej). No ale coś mnie wzięło, takie grypowe objawy. W kościach łamało od wczoraj już na panieńskim, raczej była też gorączka i problemy żołądkowe. Za 5 dni w sobotę jej ślub i wesele, idę, więc w domu się kuruje. No wyzdrowieje, minie grypa do soboty, ale muszę wyleżeć. Dlatego na razie będę mniej na forum wchodzić.

Posty [ 1,496 do 1,560 z 2,398 ]

Strony Poprzednia 1 22 23 24 25 26 37 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024