Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Strony 1 2 3 37 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 2,398 ]

1 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2013-05-23 12:29:27)

Temat: Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Jak w tytule jestem bardzo ciekawy jak wyglądają osoby które są tu na forum. Wiadomo że nie spotkam Was w realu, a nawet jeśli codziennie Was widuję to i tak o sobie nic nie wiemy ,bo jesteśmy anonimowi. Fajnie byłoby ujrzeć foty Was wszystkich , ale raczej będzie ciężko..Chociaż kto wie.. Może do jakiegoś stopnia będzie można kiedyś wstawiać swoje zdjęcia - nawet gdybyśmy nie pokazywali się np.całej twarzy .
  Jeśli chodzi o opisanie swojego wyglądu to zwyczajowo zacznę od siebie:
Jestem facetem po 40-stce;
178cm wzrostu;
włosy - ciemny blond;
oczy -coś jakby niebieskie;
waga - 77-78kg;
obwód barek - 114cm;
w tzw.klacie -100cm;
pas - 82cm;
Co mi się w sobie nie podoba - troszkę za duży nos i to że mam wadę wzroku. Chciałbym mieć więcej pewności siebie. Pragnąłbym także być lubianym i mieć sporo przyjaciół , lub osób pozytywnie do mnie nastawionych.
  Mam tylko jedną wadę -- brak zalet--, ale chciałbym się rozwijać tak , by to zmienić.
       Jeśli temat rozsądny, to zapraszam do wypowiedzi na temat Waszego wyglądu ..Pozdrawiam !

Przeniosłam wątek do właściwego działu. Mod. Anemonne

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Witaj Chandler smile
A ja myslałam, że wyglądasz jak Jack Sparrow wink

3

Witaj bosa! Jestem minimalnie mniej zwariowany niż postać Sparrowa . Zewnętrznie bardzo się różnię od Deepa.. On jest ciemniejszy. Mam wrażenie że jesteśmy forumowymi znajomymi. Naturalnie z Tobą , a nie z Jackim Sparrowem..

4

Jesteśmy, gadaliśmy kiedyś o sporcie w netkafejce smile

5

Jednak nie mam alzheimara.. Miło mi że znowu mogę się z Tobą kontaktować.. Zima dopisała i pewnie byliście z całą rodziną poszusować .
Niedługo F-1 w Monaco ,trochę piłki i finał LM itd.. Co u Ciebie ?

6

I wywalili nas do netkafejki znowu, a w takim fajnym dziale byliśmy wink
F1 przyznam dawno nie oglądałam, ale ostatnio przerzuciłam się na żużel i kocham to! smile Chodzę oczywiscie na mecze na żywo, bo w tv nie to samo. No i LM obowiązkowo smile
Na nartach byłam w końcu w Szczyrku, ale nie z całą rodzinką bo takowej nie posiadam smile

7

Wywalili.. bo nie trzymałem się tematu w dziale traktującym o seksie i problematyce. Gdyby to było takie proste z pewnością chciałbym się z Tobą przyjaźnić nie tylko w eterze.. Mimo wszystko odnosiłem wrażenie że jesteś ''mężata'' i ''dzieciata''. Jednak bardzo Cię lubię forumowo.. GP Monaco już w najbliższą niedzielę o 14.00. Speedwaya bardzo lubiłem , ale nie mam C+ lub coś tam,dlatego nie oglądam.W LM obstawiam Polaków z Borussi..

8

Mężata byłam do niedawna ale bez przychówku smile
Speedway jest extra. Jak nie ma meczu u mnie w mieście, to czasem ogladam w tv, a mam zwykłą kablówkę. Tylko nie pamietam na jakim kanale to leci. Może na jakimś tvp sport, albo tvn turbo?

9

Dość śmiały wątek tongue. Ciekaw mnie czy będzie jakiś odzew ze strony forumowiczów. W końcu po to się tu rejestrują, żeby jednak zostać anonimowym tongue

10

Najmocniej Cię przepraszam . Być może rozstanie z mężem było dla Ciebie ciężkim i bolesnym doświadczeniem. Jeśli z jego winy , to nie wie co stracił.Po twoich postach wnioskuję że jesteś zjawiskową boginią..Wiesz .. my faceci przeważnie jesteśmy fajfusami.Żałuję że nie spotkałem Cię kiedyś bosa.. Tylko że ileś lat temu miałaś proporcjonalnie mniej lat i pewnie dojrzali faceci nie interesowali Cię. Podejrzewam że masz dopiero dwadzieścia kilka lat. Byłby to dla mnie ogromny zaszczyt , gdybyś chciała ze mną pisywać na forum.

11

Nie no spoko, z małżeństwem już sie uporałam.
Boginią też bynajmniej nie jestem, nie narzekam na urodę i nie mam specjalnych kompleksów smile
A Ty Chandler nie przesadzaj z tym czarowaniem... wink

12

wiek - 24

wzrost - 158

waga - yyyy po ciąży wolę nie wchodzić na wagę

oczy - zielone plus długie ciemne rzęsy

nos- za duży

włosy - czarne, czurpryna jakby piorun strzelił w rabarbar smile

13

"Obwód barek":))))))D a co to?

14

Barek to ja mam dziś pusty tongue

15

lexi260189 napisał/a:

Barek to ja mam dziś pusty tongue

Wypiłaś? wink

16

Nie ja, gości miałam i się częstowali zbyt często tongue

17

To rozmiar mierzony wyżej tzn. obwód zarówno pleców jak i ramion faceta.. Kiedyś z ciekawości zmierzyłem centymetrem krawieckim.Może to trochę próżne z mojej strony, ale chciałem pisząc ten rozmiar podkreślić ,że mimo wieku nie zdziadziałem i nie zapuściłem np.piwnego brzucha..
Bosa.. nie bardzo zrozumiałem Twój ostatni wpis.Czaruję ,bo Cię lubię

18

Chandler ja żartowałam tongue Dziś mam dobry humor bo ktoś mnie mile rozczarował smile

19

Czy ja mogę być tym drugim ktosiem , który Cię mile rozczarował ?

20

Jak najbardziej smile miłe rozczarowania sa mile widziane wink Tyle, że, żeby miło się rozczarować, to trzeba oczekiwać czegoś złego, a z Twojej strony raczej się tego nie spodziewam

21 Ostatnio edytowany przez chandler (2013-05-23 13:59:31)

Masz racje. Jestem trochę lubiany . Chociaż niedawno jakby straciłem '' przyjaciólkę'', a jeśli nie przyjaciółkę to przynajmniej dobrą kumpelę. Mało było mojej winy. Nigdy więcej akurat jej nie zaufam , tak jak kiedyś. Zresztą nevermind (jeśli sobie to dobrze tłumaczę).
  Praca wzywa, więc do następnego razu i piszcie..

22

Nie będę odkrywcza, gdy powiem, że takie rzeczy po prostu sie zdarzaja i trzeba życ dalej...

Ale odbieglismy od głównego tematu, a ktoś może chciałby podać tu swój rysopis wink

23

Witam jeszcze na krótko.. Lexi890126 fajny opis. Dalej ludzie nie wstydźcie się.. Bosa , uchylisz rąbka swojego tajemniczego wyglądu ? Panie z władz..? Panowie !? Nara...

24

Co mi szkodzi, może chandler prowadzi jakieś statystyki, więc im więcej danych tym lepiej wink

Wzrost: 193 cm
Waga: 94 kg
Obwód w pasie: 93 cm
Włosy: krótkie szatynowe
Oczy: brązowe

Jeśli chodzi o wady to mam ich trochę, ale kilka tych 'najgorszych' to:
* jestem leniwy, mobilizuję się zazwyczaj jak mam nóż na gardle
* rzadko się uśmiecham - słyszałem to od mnóstwa ludzi
* cynizm, ironia, sarkazm nie są mi obce

Nie wiem czy zalet mam więcej, na pewno jestem słowny, punktualny (jestem przewrażliwiony jak ktoś się spóźnia 5-15 minut bez wcześniejszego powiadomienia), uczciwy, mam swoje zdanie, nie postępuję zbyt pochopnie, lubię się spocić i nie znoszę nudy wink

25

Ciekawe...
Dołączę się do opisu, fotki nie dodam, dopóki ktoś inny się nie pochwali swoją twarzą tongue. Niektórzy z forum wiedzą, jak wyglądam smile.

Jestem dosyć niska, gdyż wyrosłam tylko na 160 cm n.p.m.
Jestem ciemną szatynką, ale wolę słowo "brunetka". Oczy ciemne,tzn. brązowe- piwne (pewnie to od piwka, które czasem wypiję). Jakbym urodziła się przed II wojną światową, pewnie musiałabym się ukrywać ze względu na mało aryjski wygląd.
Waga- BMI mam w normie, aczkolwiek po zimie czuję się grubo, ale mam nadzieję, że stracę te zimowe kilogramy, gdyż uwielbiam sport i aktywny wypoczynek.
Aaa, no i wiek- 23 lata, choć mentalnie mam 17- 18, panie w sklepie chyba też tak uważają, ponieważ często proszą mnie o dowód tongue.

Co do wad- zdaję sobie sprawę z mojej jednej, największej wady- otóż wydaje mi się, że mam same zalety, ale wiem, że to złudne. No i czasem wychodzi egoizm jedynaczki smile. Aaa, no i nie jestem kobietą (czy też, jak kto woli-dziewczyną), która potrzebowałaby pomocy faceta, wolę sama sobie z czymś poradzić. Często jednak o pomoc muszę poprosić, czego nie lubię, ponieważ uważam się za twardą wink.
Kolegów na roku irytuje też to, że jestem wygadana, nie kłócę się z wykładowcami. Jeśli temat mnie zaciekawi, mogę wdać się w dyskusję, co nie jest dobrze odbierane, ale nie uważam tego za wadę smile.

Aaa, no i tak, jak nbm- nie obcy mi jest cynizm, czy ironia. Ale wiedzą o tym tylko najbliżsi znajomi.

Z niecierpliwością czekam na sobotni finał Champions League, gdyż od najmłodszych lat kocham piłkę, gdy tylko zaczęłam stawiać pierwsze kroki, to zaczęłam też kopać piłkę. Nie jestem z tych dziewcząt, które na czas mistrzostw Europy, czy świata są załamane- uwielbiam ten okres big_smile.

26

chandler napisał/a:

To rozmiar mierzony wyżej tzn. obwód zarówno pleców jak i ramion faceta.. Kiedyś z ciekawości zmierzyłem centymetrem krawieckim.Może to trochę próżne z mojej strony, ale chciałem pisząc ten rozmiar podkreślić ,że mimo wieku nie zdziadziałem i nie zapuściłem np.piwnego brzucha..
Bosa.. nie bardzo zrozumiałem Twój ostatni wpis.Czaruję ,bo Cię lubię

Chandler- OBWÓD BARKÓW- tak to się po polsku nazywa:)
Ja tam barków nie mierzyłam.Ale są raczej wieszakowato chude.

27 Ostatnio edytowany przez chandler (2013-05-24 13:19:26)

Nic nie szkodzi Gojka , że są chude..Możesz coś więcej o sobie . Pochwal się.. że jesteś na 102..

28

Ech,ja jestem na 102 w innym zgoła znaczeniu niż fizyczność czy psyche:)
Mam 175cm,ważę jakieś 65 kilo lub więcej(dawno się nie ważyłam).obwodu pasa i biustu nie znam:)Mam króciutkie blond włosięta i zielone oczy.To co mnie wkurza to....duże usta.No i te wieszakowate ramiona.
Pamiętam jak mój nauczyciel skrzypiec mówił,że jak będę dużo ćwiczyć to zrobią mi się ładne mięśnie.A ja ćwiczyłam i się wcale nie zrobiły:) Podciąganie się na drążku mnie jakoś nie kręci.Chyba już taka umrę:)

29

Chandler, ja jestem 07 tongue. Pewnie dlatego się przestraszyłeś mojego długiego opisu.

30

BabaJaga rozumiem, że jesteś agentem w spódnicy? smile a komu kibicujesz w finale LM?
To ja powiem, że mam 162 cm wzrostu, ważę ok 50 kg, mam ciemne włosy i zielone oczy. Najbardziej lubię u siebie nogi, a nie lubię prostych włosów...

31

Komu kibicuję?
Od 9. roku życia kibicuję Realowi.
A jutro? Jednak budzi się we mnie patriotyzm i wolałabym, żeby Borussia wygrała. Natomiast Bayern jest w znakomitej formie, drugi finał LM z rzędu.
Zobaczymy. Nastawiam się na dobry mecz.

32

Jago.. Z twoich postów wnioskuję że jesteś bardziej pełna humoru( z lekką nutką czarnego humoru), niż ironii. Zresztą któż z nas nie jest czasami mniej lub bardziej liryczny..
Moje posty mają za to ukrytą inteligencję. Jeśli Ci się narażę i dasz mi forumowego pstryczka to i tak Ci wybaczę.Jedyna rzecz w moim życiu , którą robię naprawdę dobrze.
  Meczyk był naprawdę dobry. Borussia cisnęła od początku .Szkoda że strzały zarówno Lewego . Kuby , a nawet Piszczka w sumie lądowały gdzieś na Neuyerze. Lewandowski pięknie też strzelił z daleka. Szkoda że ze spalonego. Niewykorzystane sytuacje niestety się mszczą . Nawet gdyby Borussia strzeliła na początku gola, to i tak Bayern doprowadziłby do wyrównania.Można powiedzieć że rzeczywiście Bayern był lepszym zespołem, ale bardzo nieznacznie. Miło było patrzeć jak setki tysięcy prawdziwych kibiców potrafiło cieszyć się z tego piłkarskiego mega wydarzenia. Każdy się bawił. Kibice nie przejawiali najmniejszej wrogości dla fanów przeciwnika . U nas jest odwrotnie - nienawiść, zawiść , głupota. Ech..

33

Hej. Nie jestem bardzo wysoka ani bardzo niska. Mam 170 cm. Nie należę do "wieszaków", ale też nie uważam się za grubą, choć według obecnych kanonów pewnie mogłabym być - ok 65 kg. Mam zielono szare oczy, choć czasem w innym świetle wyglądają jak niebieskie i wtedy niektórzy (też z daleka myślą, że mam niebieskie). Moja sylwetka wygląda tak, że raczej mam większą górę niż dół. Biodra mam szerokie i zazwyczaj idzie mi w brzuch, z czym staram się walczyć i maskować.
Biust mam średni, ale też jakiś czas nie mierzyłam.
Mam niecałe 22 lata, ale niestety czasem wyglądam na 15 czy 16, serio tongue
Włosy mam ciemny brąz. Ostatnio zainteresowałam się kształtami twarzy i myślałam, że mam okrągłą, ale taka dziewczyna stwierdziła, że to diament, taki sześciokątny kształt albo ewentualnie kwadrat i coś w tym jest. Jak patrzę na ludzi, to mało kto ma taką kanciastą twarz jak ja big_smile No dziwna jest jak się przyjrzeć czasem i jak odsłonię czoło big_smile

Co do wad, to należę do raczej leniwych osób, podobnie jak napisał nbm. Choć jak już coś zacznę, to raczej szybko skończę, zwłaszcza jak jest wspomniany "nóż na gardle".Do tego często jestem niecierpliwa i często zbyt nerwowa np egzaminy itp bardzo mnie stresują, co potem się jednak odbija, bo ciężko się zrelaksować. Muszę wyluzować smile Czasem brakuje mi jeszcze asertywności, ale uczę się tego, gdyż to bardzo przydatna umiejętność i ludzie wtedy poważniej do Ciebie podchodzą.

Z zalet, to jestem punktualna i bardzo rzadko się spóźniam, można ze mną pogadać, zwierzyć się i sądzę, że umiem doradzić, kiedyś podobno byłam detwa i nie znałam się na żartach, ale nabrałam chyba trochę poczucia humoru, łatwiej też niż kiedyś wychodzi mi, by samej pożartować, jestem jak sądzę sympatyczna, chętnie pomagam (oczywiście też nie do przesady, ale komuś kto naprawdę tego potrzebuje tak), lubię poszerzać swoją wiedzę.

34 Ostatnio edytowany przez mery90 (2013-05-27 00:31:46)

ciekawy temat:) bede wiec pierwsza odwazna co ukaze facjatke;)

mam 23lata, wzrostu 169, jak na zdjeciach widac kilka kg za duzo;) ale ostatnio pracuje nad tym;), choc najwazniejsze to kochac sama siebie prawda??;)

jakie mam wady?? pracuje nad nimi oczywiscie. ale czasami bywam impulsywna, bywaja dni, ze latwo sie denerwuje, zdarza sie, ze jestem niepunktualna, przeklinam, ojjj duzo;)  no i bywa tez, ze ludzie mysla, ze jestem lekko narcystyczna, bo jak ktos sie mnie pyta jaka jestem, smiem mowic"czlowieeeku, ja ociekam zaj*bistoscia" wink co jak wiadomo roznie jest odbierane;) ale to w sobie lubie, ze z osoby, ktora nienawidzila samej siebie potrafi spojrzec w lusterko i powiedziec samej sobie "ladnie dzis wygladasZ":) ahhh, no i chcialabym miec gorna warge ust troszke bardziej wypelniona:)

zaleta moja napewno jest pozytywne myslenie i usmiech;) a reszte nie mi oceniac:) czekam na reszte fotek:)

a teraz ja, sie nie przestraszcie;)

http://img29.imageshack.us/img29/4219/25041247782268225227011.jpg

http://imageshack.us/a/img12/4412/96886057995783870542080.jpg

http://imageshack.us/a/img51/3470/26407846571801012940420.jpg

35

Mery bardzo miła i sympatyczna "facjatka" smile
Widać pogodę ducha.

36

To prawda Luc;) naprawde staram sie isc przez zycie z usmiechem. Jak na osobe wrazliwa tak jak ja i posiadajaca tak slaba psychoke troszke przeszlam, byla depresja, proba samobojcza, odrzucenie przez ojca(bedac jego oczkiem w glowie jeszcze 4lata temu, po nowym roku soe mnie wyrzekl) powiedzialam dosc. Zycie jest zbyt piekne i zbyt krotkie by marnowac je na smutki i trzeba je brac takim jakie jest, bo niestety nie kazdy ma taki dar...

Ahh, na ostatnim zdjeciu moj ukochany piesek Lexia, a na pierwszym moja duma, pierwszy samochodzik;)

37

Mery, sprawiasz wrażenie bardzo sympatycznej osoby smile
Masz świetny kolor oczu.

38

Truskaweczko, nie zebym miala popedy seksualne do kobiet, ale nie woem na co narzekasz;) bardzo ladna z Ciebie babka, masz taka delikatna twarz:) taka czysta, bardzo dobrze robisz, ze sie nie malujesz:)zniszczylabys sobie tym urode:)

Oczy mam delikatnie zmienione, tzn zmienilam kolor zdjecia i oczy tez ulegly zmianie, naturalnie mam troszke szaro zielone;) jutro wrzuce cos bez przerobki;)

Ciekawe kto nastepny w koncu sie przelamie:)

39

A no czasem narzekam, np ciężko zrobić takie ujęcie dobre mi, bo ta twarz serio jest jakaś kanciasta wink No, ale taką chyba mało kto ma, więc jestem wyjątkowa tongue
Aha, no właśnie nie bardzo lubię się malować i dlatego no rzadko to robię, a jak już to bardzo delikatnie, jakiś błyszczyk góra tusz i tyle big_smile Choć nigdy też nie wiadomo czy mi się nie odmieni.
Dzięki smile Ty podobnie, fajnie wyglądasz.. i te oczy smile

40

Cere masz czysciutka, wiec pudry Ci nie sa potrzebne;) po co niszczyc cere:) a czasami nawet lekkie podkreslenie rzes w zupelnosci wystarczy;) ja swoich tylko podkreslic nie umiem;) musze je zawsze wymalowac hahaha;)

Ja swoich oczu kiedys nie lubilam strasznie, ostatnio sobie wymyslilam, ze mam zeza:P ale my kobiety zawsze znajdziemy w samych sobie cos co jest :" nie tak";) choc ja juz takiej uwagi nie zwracam, jak zrzuce troche kg to juz bede przeszczesliwa i bede kochac sama siebie dozywotnio;)

41

Monia, jak Ty wstawiłaś, to i ja wstawię...za kilka godzin smile.

Mery, mam tak samo, kiedy ktoś się mnie pyta, jaka jestem, odpowiadam, że zaje**sta, a potem słyszę, że uważam siebie za nie wiadomo jak wspaniałą (nie widzą, że taka jest prawda? big_smile). Ludzie się na żartach nie znają.
10 lat temu zaczęłam tracić wiarę w siebie, dopiero po kilku latach nabrałam dystansu i potrafię spojrzeć w lustro i stwierdzić, że fajna ze mnie babka...Jak widzę, spora część osób przeszła taki etap.

Mecz...Fajny, ale liczyłam na coś więcej wink. Może na karne tongue?

42 Ostatnio edytowany przez mery90 (2013-05-27 11:19:59)

Jaga Baba, bo mi sie wydaje, ze zanim ktokolwiek inny nas zaakceptuje to najpierw musimy sami siebie pokochac;) za to jacy jestesmy. pewne rzeczy da sie w sobie zmienic, czasami bez problemu, a czasami to wymaga od nas pracy. zaraz poszukam jakiejs starej fotki, gdzie naprawde malo facetow na mnie zwracalo uwage, wystarczylo w sumie zmienic styl ubioru(bo niestety jestem wieksza niz jeszcze wtedy bylam), a teraz kumpel, ktory nigdy nie widzial we mnie kobiety za mna lata, mowiac, ze on chce sobie ze mna zycie ukladac itd;) takie cos chyba czlowieka irytuje najbardziej, przekonujac sie, ze faktycznie czasami faceci leca poprostu na wyglad kobiety;) ale dla mnie nie oni sa najwazniejsi:]

ooo, znalazlam, nawet szybciej niz myslalam;)

http://img845.imageshack.us/img845/4403/18041718924593110994874.jpg

teraz nie lubie siebie z tamtych czasow. nie lubie swojego zycia z tamtych lat;)

43

mery90 napisał/a:

teraz nie lubie siebie z tamtych czasow. nie lubie swojego zycia z tamtych lat;)

Wcale tak antykobieco big_smile nie wyglądałaś smile.
Za to wyraz twarzy na zdjęciu mówi: Nie lubię was wszystkich i ciebie uparty fotografie też. big_smile

Jago Babo smile: przebieram nogami z ciekawości: jak wyglądasz na zdjęciu big_smile. Tylko wklej takie, na którym będę mógł ocenić element, który tak kiedyś wychwalałaś big_smile big_smile big_smile.

44

Yogi, to bylo w sumie zaraz na drugi dzien po przylocie z UK, wiec i zmeczenie bylo ogromne, a bratowa wtedy kupila akurat lustrzanke i chciala wyprobowac, to choc nie mialam pojecia jak to sie robi, zgodzilam sie na kilka fotek;) teraz nasza wspolpraca jest troche lepsza, ale nie chcialam Wam tu pokazywac zdjec z profeski, bo wiadomo, tla inne to i czlowiek inaczej wyglada;)
a fakt, w tamtych czasach malo kogo wogole lubilam;)
kiedy Ty nas zaszczycisz fociaczkiem??;)

ja dalej czekam na innych zdjecia:) generalnie lubie wiedziec z kim pisze;)

45

mery90 napisał/a:

kiedy Ty nas zaszczycisz fociaczkiem??;)

Chyba... nigdy sad.
Mam jedną stukniętą byłą sad, która po rozpoznaniu mnie, zaraz narobiłaby niezłego bigosu (choć gotować nigdy nie umiała big_smile).
Poza tym: gdzie ja, taki brzydal do Was smile.

mery90 napisał/a:

ja dalej czekam na innych zdjecia:) generalnie lubie wiedziec z kim pisze;)

A ja niekoniecznie muszę znać jego wygląd. W końcu piszę dla pisania, a nie dla umawiania się.
Nie zmienia to faktu, ze na zdjęcia: Twoje i truskaweczki spoglądam z przyjemnością smile smile smile.

46

Tu nie chodzi o umawianie sie itd. Jestem osoba, ktora podczas rozmowy utrzymuje kontakt wzrokowy itd. Wole rozmawiac osoboscie, bo widze mimike i reakcje ludzi;) a woedzac z kim pisze moge choc po czesci sobie ta osobe wyobrazic w trakcie rozmowy itd;) na moim innym forum tez duzo kobiet namowilam do ukazania swojej twarzy, choc tam sa same kobiety;) ale teraz poprostu sympatyczniej mi sie z nimi pisze;) hmmm nie wiem czy dobrze to wytlumaczylam;)

Yogi, patrzysz na nas pokaz i siebie;) daj na siebie popatrzec;D

(Sorki za bledy. Zmieniam telefon i czasami jeszcze ciezko mi trafic;) )

47

Yogi, mam tylko swoje cycki wstawić tongue?
Mery ma rację co do facetów tongue.

48

Co do tylkow??;) czy co do czego?;)

49

Jaga Baba07 napisał/a:

Yogi, mam tylko swoje cycki wstawić tongue?
Mery ma rację co do facetów tongue.

No tak... Ty jak inne dziewczęta baju baj, baju baj.
To nie o cyckach kiedyś debatowaliśmy big_smile.
A swoją drogą: ciekawe jak one wyglądają tongue.
A jak czują się stópki? big_smile Nadal nikt ich nie całuje sad ?. Biedactwa smile.

50

Cycki sa fajne:D

51

mery90 napisał/a:

Cycki sa fajne:D

Ti big_smile... Ti big_smile...
A Ti na pewno nie bi ? big_smile big_smile big_smile

52

No fakt cycki są fajne.Ale tylko jak są...fajne.Nie lubię rozprasowanych,długich bukłaków,które zwisają pod ubraniem jak kawałek przytroczonego...czegoś:)

W jaki program wrzucacie fotki by było najłatwiej i najszybciej je wstawić?

53 Ostatnio edytowany przez mery90 (2013-05-27 13:59:22)

Imageshack;) tylko ja np musialam sie tam zalogowac;)

Yogi 100% hetero:) jednak potrafie podejsc do czegos neutralnie;) obserwowalam facetow z ktorymi wspolzylam. nic chyba nie ma fajniejszego w facetach jak reakcja w momencie kiedy zdejme stanik hahahaha:PD

54

mery90 napisał/a:

Yogi 100% hetero:) jednak potrafie podejsc do czegos neutralnie;) obserwowalam facetow z ktorymi wspolzylam. nic chyba nie ma fajniejszego w facetach jak reakcja w momencie kiedy zdejme stanik hahahaha:PD

Ja przez kilka lat adorowałem rozmiar 85GG/H, więc wiem o jakiej przyjemności piszesz smile.
Osobiście wolę jednak duży, okrągły tyłeczek wypięty zalotnie w moją stronę smile.
Czemu nie widzę jeszcze Twojego zdjęcia z dekoltem? smile
A zdarzyło Ci się, że facetowi zakręciły się łzy w oczach, gdy spoglądał na Twój biust?
Mi kiedyś z takiego powodu było bardzo głupio wink.

55

Hmmmm, nie zaobserwowalam czegos takiego;) Calkiem niedawno jednak jednemu az zaparlo dech w piersiach hehehe. Fajne uczucie;) takie cos powoduje, ze jeszcze bardziej wierzysz w siebie, ze potrafisz zadzialac na faceta w pozytywnym sensie;)

56

mery90 napisał/a:

Hmmmm, nie zaobserwowalam czegos takiego;) Calkiem niedawno jednak jednemu az zaparlo dech w piersiach hehehe. Fajne uczucie;) takie cos powoduje, ze jeszcze bardziej wierzysz w siebie, ze potrafisz zadzialac na faceta w pozytywnym sensie;)

Hehehe- dobre:) Ja tam wolę może w bardziej wysublimowany sposób zadziałać na faceta i zamiast pokazać mu cyc błysnąć inteligentnym lub lekko złośliwym poczuciem humoru:)
Poza tym normalnie opalam się topless na plaży (oczywiście nie w PL) i nie traktuję moich piersi jako intymnej niezwykle części ciała,którą pokazuję wyłącznie gdy mam ochotę na seks:)

57

Gojka, ja mialam na mysli typowo erotyczna scene, przeciez chcac sie wykazac przed facetem nie podnosze bluzki i stanika do gory hehehehehe;)

58 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-05-27 15:14:19)

mery90 napisał/a:

Gojka, ja mialam na mysli typowo erotyczna scene, przeciez chcac sie wykazac przed facetem nie podnosze bluzki i stanika do gory hehehehehe;)

A próbowałaś takiego numeru podczas egzaminu ustnego? Znajoma twierdziła, że dzięki temu zaliczyła filozofię big_smile.

59

Śliczne jesteście dziewczęta. wink

60 Ostatnio edytowany przez mery90 (2013-05-27 15:27:50)

YOGI bear napisał/a:
mery90 napisał/a:

A próbowałaś takiego numeru podczas egzaminu ustnego? Znajoma twierdziła, że dzięki temu zaliczyła filozofię big_smile.

nigdy nie wykorzystuje swoich atutow, zeby cokolwiek zdobyc;) o dziwo nawet na egzamin na prawo jazdy poszlam totalnie nieogarnieta, bo za pozno wstalam, badz jak kto woli, za dlugo pilam kawe;)
swoja droga, w wordzie, przed egzaminem rozmawialam z dziewczyna, ktora mowila, ze z blondu na ciemno sie przefarbowala(!) specjalnie na egzamin, ze sie nie pomalowala, zwiazala wlosy i ubrala golf:D poprawila mi tymi slowami humor hehehe, ale dziewuszka byla totalnie zakrecona;)

NinaLafairy napisał/a:

Śliczne jesteście dziewczęta. wink

moze pora na Ciebie??:):):)

61

mery90 napisał/a:

nigdy nie wykorzystuje swoich atutow, zeby cokolwiek zdobyc;) o dziwo nawet na egzamin na prawo jazdy poszlam totalnie nieogarnieta, bo za pozno wstalam, badz jak kto woli, za dlugo pilam kawe;)
swoja droga, w wordzie, przed egzaminem rozmawialam z dziewczyna, ktora mowila, ze z blondu na ciemno sie przefarbowala(!) specjalnie na egzamin, ze sie nie pomalowala, zwiazala wlosy i ubrala golf:D poprawila mi tymi slowami humor hehehe, ale dziewuszka byla totalnie zakrecona;)

Ja podczas egzaminu wjechałem w... pielgrzymkę  roll roll roll.
Nawet egzaminator nie był pewny: jak mamy się zachować (na drodze była podwójna ciągła, a całą moją stronę drogi zajmowali wędrowniczki smile).

Ciekawe ile jeszcze osób zdecyduje się ujawnić smile ?

62

YOGI bear napisał/a:

Ja podczas egzaminu wjechałem w... pielgrzymkę  roll roll roll.
Nawet egzaminator nie był pewny: jak mamy się zachować (na drodze była podwójna ciągła, a całą moją stronę drogi zajmowali wędrowniczki smile).

Ciekawe ile jeszcze osób zdecyduje się ujawnić smile ?

hehehe, i co, przepuscili Cie czy jak to wygladalo??:D

ja jestem ciekawa kiedy Ty sie Yogi ujawnisz:D

63 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-05-27 16:49:29)

mery90 napisał/a:

Cere masz czysciutka, wiec pudry Ci nie sa potrzebne;) po co niszczyc cere:) a czasami nawet lekkie podkreslenie rzes w zupelnosci wystarczy;) ja swoich tylko podkreslic nie umiem;) musze je zawsze wymalowac hahaha;)

Ja swoich oczu kiedys nie lubilam strasznie, ostatnio sobie wymyslilam, ze mam zeza:P ale my kobiety zawsze znajdziemy w samych sobie cos co jest :" nie tak";) choc ja juz takiej uwagi nie zwracam, jak zrzuce troche kg to juz bede przeszczesliwa i bede kochac sama siebie dozywotnio;)

No tak, ja może za często piszę o tym co w sobie nie bardzo lubię, ale tak dla odmiany lubię np swoje włosy, nawet usta, nogi właśnie nawet lubię smile

Uważam, żę w tych ciemnych włosach też wyglądałaś fajnie. Jednak blond chyba lepszy, bo nie przytłacza Twojej urody, ale ładnie ją podkreśla smile Mnie parę osób mówiło, że lepiej bym wyglądała w trochę jaśniejszych włosach, ale mnie osobiście nie wydaje się wink Jak farbowałam raz włosy to na taki rudy, ale nie pamiętam dokładnego odcienia. Poza tym nie farbuję włosów i lubię swój kolor.

Fajnie Jaga, że też wstawisz zdjęcie. Ja tu napisałam o 3 nad ranem, bo jeszcze wyjątkowo spać nie mogłam tongue

Yogi Bear, fajnie, że spoglądasz na nasze zdjęcia z przyjemnością. Wstaw swoje, nie bądź taki smile,

64

Mi sie wydaje Truskaweczko, ze genialnie by Ci bylo w tym jakze ostatnio slawnym "Ombre" smile tylko takim o 3tony jasniejszym niz Twoj naturalny:)

W sumie ze mna to bylo tak, ze dopiero sie sobie zaczelam podobac jak zaczelam schodzic z czarnego;) tylko poki cco jestem na etapie zapuszczania wlosow;) moze nie az tak dlugich jak nna zdjeciu, ale moze sie uda:)

65

mery90 napisał/a:

hehehe, i co, przepuscili Cie czy jak to wygladalo??:D

Przekroczyliśmy podwójną ciągłą (na wniosek egzaminatora).
Dużo gorzej miał kolega. Wyjeżdżając spod ośrodka prawie walnął w nieoświelony motocykl jadący od strony zachodzącego słońca. Nikt nie miał prawa tego zauważyć, ale kolegę oblali sad.

mery90 napisał/a:

ja jestem ciekawa kiedy Ty sie Yogi ujawnisz:D

Wzorem mądrych AK-owców big_smile pozostanę w podziemiu big_smile.
A poważnie: jedyną względnie nową fotkę zrobiłem sobie telefonem w lutym. Jak chcesz mogę Ci ją przesłać do prywatnego użytku big_smile. Obnażać się na ogólnodostępnym forum trochę się wstydzę big_smile.

Posty [ 1 do 65 z 2,398 ]

Strony 1 2 3 37 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024