Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Strony Poprzednia 1 14 15 16 17 18 37 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 976 do 1,040 z 2,398 ]

976

Odp: Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Oj, tam nasza Aeni to i w turkusie na głowie będzie piękna!

Zobacz podobne tematy :

977

Aenima napisał/a:

No widziałaś jak wyglądam

A ja nie widziałam tongue

978

Czarna21 napisał/a:
Aenima napisał/a:

Naszej ślicznej siostruni nie widziałaś ? piękna, ale w turkusie na głowie to ja jej nie chcę tongue

979 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-02-23 21:00:15)

arcania napisał/a:
Czarna21 napisał/a:
Aenima napisał/a:

Naszej ślicznej siostruni nie widziałaś ? piękna, ale w turkusie na głowie to ja jej nie chcę tongue

Już miałam na głowie, nie te czasy big_smile Czarna chyba musisz mi maila napisać

980 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2015-02-23 20:58:22)

Napisałam. Od razu z fotką, a co tam big_smile

981

Bo oglądanie naszej siostrzyczki nie jest takie publiczne tongue

982

Obietnico, ja cały czas jak Ciebie czytam gapię się na świnkę ! big_smile brzuch mnie już ze śmiechu boli tongue Ale t nie moja siostrunia tylko ja jej ciotka jestem, pogubiłam się....

983

No fajny rudzielec big_smile
I na czarno by Ci też pasowało, chociaż tak chyba lepiej. Ciężko powiedzieć wink

984

Czarna21 napisał/a:

No fajny rudzielec big_smile
I na czarno by Ci też pasowało, chociaż tak chyba lepiej. Ciężko powiedzieć wink

No proszę Cię, nie psuj mi tutaj mojej pracy tongue ja ją próbuję do powrotu do czerni nakłonić smile

985

Niee, ruda! big_smile

986

Ruda i ruda! piegów nie ma, to co za ruda bez piegów, taka podrabiana tongue Aeni, Ty piegi masz bo nie dojrzałam ? wink

987 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-02-23 21:13:12)

Odpisałam smile a, widzę, że tu odpisałaś wink Nie mam piegów, mam dużo pieprzyków.

988

No, ale fakt, ruda, piegi i zielone oczy, to już w ogóle mega combo big_smile

989

Czarna21 napisał/a:

No, ale fakt, ruda, piegi i zielone oczy, to już w ogóle mega combo big_smile

Wszystko mam, ale nie mam piegów sad

990

To ja się na rudo farbuję! bo rozumiem że piegi na nosie się liczą wink

991

Widzę, że przemieniam dziewczyny w rude big_smile

992

Metyl napisał/a:
truskaweczka19 napisał/a:

Metyl,a czemu by nie? Zawału wtedy z wrażenia dostaniecie hehe? tongue

Ja już napisałem co o tym myślę. Zdjęciem mogę się wymienić ale nie na forum.

Ok, nie o to mi chodziło smile Tylko zażartowałam czy dostaniecie zawału jak będziemy bardziej sexy jak napisała deanerys, dlatego dałam wyżej cytat, ale może wyszło to nieczytelnie.

993

A ja mam piegi big_smile Ale bardzo delikatne big_smile

994

A jesteś ruda? tongue

995

Ona ani ruda, ani zielonych oczu nie ma tongue

996

Nie.

997

Nawet jak nie ruda to piegi też fajne moim zdaniem smile Tzn może mniej pasują facetowi, bo znałam faceta z piegami i nie pasowało mu to według mnie, ale kobietom moim zdaniem bardzo pasują zazwyczaj, fajnie to wygląda smile

998

Uważam, że piegi są bardzo ładne. smile Jakiś czas temu był nawet na nie duży szał i w Sephorze można było kupić kredki specjalnie do robienia piegów. tongue Aenima, domaluj sobie. big_smile

999

Na zdjęcie nie znajdę odwagi ale opisać siebie moge..
  Wzrost 161 cm
Włosy brązowe,za łopatki
Oczy brązowe
Waga 43kg
Cera oliwkowa.. Ogólnie jestem mała :-)

1,000

A ja swoich nie lubię sad ale faceci uwielbiają piegi smile

1,001

arcanio, czemu? smile

Sarcia, to rzeczywiście jesteś bardzo drobna. wink

btw, chyba jesteśmy głupie, bo rozmawiamy na urodowe tematy. Ostatnio jest to w złym tonie. big_smile Może jakaś refleksja polityczna? Albo coś o sztuce?

1,002

A bo piegi nigdy mi się nie podobały, nie wiem dlaczego smile
Ale to wątek o urodzie i o tym jak kto wygląda, politykę politykom zostawmy smile

1,003

Ale masz takie mocno widoczne? smile Ja mam tylko jak się opalę, są bardzo delikatne. Miałam w gimnazjum taką koleżankę, która miała piękne blond włosy (złocisty odcień, śliczny) i do tego piegi w prawie tym samym kolorze. Ale jej piegi były bardzo mocne i na całej buzi. Wyglądała niezwykle uroczo, taka zmyłka. tongue

I mężczyznom.^^

Widziałaś oscarowe suknie? Przyznam szczerze, że w tym roku nie jestem specjalnie zachwycona. Emma Stone (co za suknia... smile) i Natalie Portman wyglądały wg mnie ślicznie.

1,004

arcania napisał/a:

ale faceci uwielbiają piegi smile

Ja też lubię wink

1,005

No to ja mam podobne do Twoich smile

Widziałam, Portman pięknie wyglądała smile ale Keira Knightley w ciąży też super smile Emma nóżkę ładnie pokazała, za to nie podobała mi się wcale Scarlett Johansson...nie z tą fryzurą....

1,006

Czarna21 napisał/a:
arcania napisał/a:

ale faceci uwielbiają piegi smile

Ja też lubię wink

A widzisz, zazwyczaj kobiety nie lubią smile szczególnie te, które je mają wink

1,007

A możliwe. No, ale rude z piegami są super wink

1,008 Ostatnio edytowany przez Sarcia_M (2015-02-24 01:13:21)

daenerys7 napisał/a:

arcanio, czemu? smile

btw, chyba jesteśmy głupie, bo rozmawiamy na urodowe tematy. Ostatnio jest to w złym tonie. big_smile Może jakaś refleksja polityczna? Albo coś o sztuce?

Jestem jestem :-).  No mi facet mowi ze mam piegi -ja ich nie widzę ha :-)  może do okulisty bym się wybrała..

Czarna21 napisał/a:

A możliwe. No, ale rude z piegami są super wink

Rude z piegami są śliczne... Była mojego faceta wlasnie byla ruda i ma piegi(naturalna blondynka ale rudy do blond tez pasuje)... No tak jej zazdroscilam na poczatku...

1,009

Daenerys kochanie Ty moje próbowałem Ci wysłać mejla ale masz blokadę ;-( wiec chyba jesteś zbyt niedostepna dla mnie jak widać...

1,010

Sarcia_M napisał/a:

Jestem jestem :-).  No mi facet mowi ze mam piegi -ja ich nie widzę ha :-)  może do okulisty bym się wybrała..

To pokaż fotkę, ocenię fachowym okiem big_smile

1,011

Czarna21 napisał/a:
Sarcia_M napisał/a:

To pokaż fotkę, ocenię fachowym okiem big_smile

Dobra,na chwile wstawię..tylko znajde :-)

1,012

Wszystko fajnie pięknie tylko jak tu wstawić fote? :-)

1,013

Gdzieś uploadować i wrzucić link wink

1,014

Czarna21 napisał/a:

Gdzieś uploadować i wrzucić link wink

Tak wole nie robić...a jak wstawić tak jak inni?wczesniej..

1,015 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2015-02-24 01:39:56)

daenerys7 napisał/a:

arcanio, czemu? smile

Chodzi Ci o temat w dziale psychologia?

E tam, my głupie kobiety jesteśmy lol Oczywiście żart wink

Dawaj coś o książkach i o filmach najbardziej, to mogę pisać tongue

Deanerys, to wyślij mi fotkę na maila: niezapominajka225@interia.pl

1,016

Co sądzicie o postaci Nikoli Tesli ukazanej w filmie Prestiż Christophera Nolana??

1,017 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2015-02-24 01:41:31)

Stefan86 napisał/a:

Co sądzicie o postaci Nikoli Tesli ukazanej w filmie Prestiż Christophera Nolana??

No to zarzuciłeś pytaniem... big_smile big_smile Oglądałam kiedyś "Prestiż", ale akurat średnio mi się podobał, widocznie dlatego zapomniałam, że tam była postać Nikoli Tesli. Widocznie ten film nie zapadł mi w pamięć.

A deanerys raczej nie zablokowała Cię na forum, teraz wszędzie jest blokada, jakieś kłopoty na forum sad Już dłuższy czas, mam to samo i inni pisali, że też, ale jeszcze są problemy niestety.

1,018 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2015-02-24 01:46:24)

Sarcia_M napisał/a:

Tak wole nie robić...a jak wstawić tak jak inni?wczesniej..

No chyba tak robili wink

Stefan86 napisał/a:

Wg mnie ciekawie przedstawiony, chociaż nie za bardzo mogę się rozpisać, bo nie znam aż tak dobrze jego osiągnięć, by porównywać go, z filmową kreacją wink
Ale ogólnie podoba mi się wykorzystywanie realnych postaci w historiach tego typu smile

A ktoś czytał "Prestiż" tak w ogóle?

1,019 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2015-02-24 01:48:57)

Nie, nie czytałam "Prestiżu", po filmie raczej nie miałam ochoty, skoro film po prostu nie wciągnął mnie, nie zapadł mi w pamięć. Widocznie czegoś zabrakło, choć nie przeczę sama historia była ciekawa chyba, ale sposób realizacji mnie znudził chyba. A Ty Czarna czytałaś? smile

1,020

No właśnie nie, ale film mi się podobał, więc przeczytałabym pierwowzór smile
W ogóle bardzo lubię Nolana, wszystkie jego filmy (chyba) widziałam i ani razu się nie zawiodłam. Czekam, co wymyśli dalej wink

1,021

Czarna21 napisał/a:

No chyba tak robili wink

Chodziło mi o to ze zdjecie bylo widoczne w poście a nie że link:-)  wiesz jak to zrobić ?

1,022

[img][/img]

Między to wstawiasz link wink

1,023 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2015-02-24 02:01:55)

Czarna21 napisał/a:

No właśnie nie, ale film mi się podobał, więc przeczytałabym pierwowzór smile
W ogóle bardzo lubię Nolana, wszystkie jego filmy (chyba) widziałam i ani razu się nie zawiodłam. Czekam, co wymyśli dalej wink

Rozumiem smile Ja tutaj słabo znam jego kino, bo tylko "Prestiż" i jak teraz widzę "Mroczny Rycerz powstaje". Mimo że 5 lat już ma "Incepcja" i taka znana, to jeszcze nie oglądałam, ale sama czasem tak mam, że jak coś bardzo znane, to nie wiem czemu, ale oglądam to często sporo później niż inni po iluś latach. Tak samo "Czarny łabędź", którego obejrzałam dopiero parę miesięcy temu, ale świetny jest. No, ale wcześniej jakoś nie oglądałam, jak był taki znany i wcześniej ciągle o nim mówili wink
A Ty lubisz pewnie Tarantino też, bo w naszej kafejce normalne dziewczyny sugerowałaś chyba, że lubisz jak w filmie wiele się dzieje? smile

1,024

Dużo ludzi mówili, bo była tam jedna bardzo fajna scena wink
Batmany Nolana bardzo lubię. Kiedyś kochałam komiksy i kreskówki o superbohaterach big_smile Znaczy teraz też lubię jeszcze wink A takie bardzo realistyczne podejście do tematu przez Nolana mi się spodobało.
Tarantino lubię. W podobnym stylu też są "Święci z Bostonu". Uwielbiam i żałuję, że reżyser tylko to zrobił, bo mógłby być kimś na miarę Tarantino dziś smile

1,025

Dobra nie wiem..jutro to zrobię :-)

1,026

Co dużo ludzi mówili? smile
A i oglądałam wcześniejsze części chyba też Batmana, a przynajmniej "Mroczny Rycerz", gdzie według opisu Joker chciał pogrążyć miasto w chaosie, a Batman miał temu przeciwdziałać. No ja nawet też lubię te Batmany, chociaż może nie dałabym tak dużej oceny jak na filmweb - 8.0, jednak nic w tym dziwnego chyba, bo owszem lubię te filmy, ale też nie do końca może w moim guście. No, ale z 7/10 bym dała.
Z Tarantina chyba tylko widziałam na razie "Pulp Fiction" i "Django". Pierwszemu filmowi, klasyk, dałabym 7/10, podobał mi się, ale też nie aż tak jakbym mogła się spodziewać, że będzie, całościowo ok, ale pod koniec trochę nudził. Niektóre dialogi na pewno jednak fajne (teraz nie pamiętam, bo tak nie zapamiętuje, ale raczej były) no i fajne sceny też są. No, ale Django sporo bardziej mi się podobał, dałam mu chyba 9/10, tak mnie wciągnął, zachwycił, a się nawet nie spodziewałam smile Świetne aktorstwo, ciekawa akcja, stroje świetne aktorów, rewelacja smile

1,027 Ostatnio edytowany przez Iris7 (2015-02-24 13:53:12)

Chodzi Ci o temat w dziale psychologia?

E tam, my głupie kobiety jesteśmy Oczywiście żart

Dawaj coś o książkach i o filmach najbardziej, to mogę pisać

Tak, dokładnie o to mi chodziło. Nadajemy się tylko do garów. lol
Wolę o książkach jeśli mam być szczera, w filmach mam spore zaległości. Jakiś czas temu oglądałam "Chce się żyć" i bardzo mi się spodobał. smile "Whiplash" też super. Cieszy mnie, że aktor z tego filmu dostał Oscara, grał genialnie. Przez cały film siedziałam jak na szpilkach. tongue
lubisz niezapominajki? ja kocham te kwiatki smile

Stefan86 napisał/a:

Nie widziałam tego filmu. Polecasz?
Podałam wcześniej maila, znajdź sobie gapciu. tongue

1,028

arcania napisał/a:

Zupełnie niepotrzebne, Twoje są śliczne. smile

1,029 Ostatnio edytowany przez SupportforOscar (2015-02-24 18:53:45)

daenerys7 napisał/a:

czarna, wyglądasz jak Królewna Śnieżka i masz piękną cerę. smile Zresztą, dostałaś odp na maila. tongue

Stefan86 napisał/a:

Urocza drobna ruda... wyjdź za mnie ;-)

Cv podeślij na maila. Pamiętaj, żeby dołączyć rozliczenie podatkowe. Brak odpowiedzi jest równoznaczny z odrzuceniam propozycji.
Włosy mam raczej brązowe. wink

SupportforOscar napisał/a:

Jestes w klasie maturalnej?

Mam to już za sobą. Całe szczęście. big_smile Zdawałam biologię i chemię na rozszerzeniu. A ty co zdajesz? smile
Taka jeszcze "zauważka". Na tym zdjęciu ze spaceru masz tak ładny uśmiech, że nadawałby się do reklamy pasty do zębów. Np. Colgate. tongue I nie ma w tym ani grama złośliwości, piękny uśmiech. smile

Wielbicielu, wybaczam. tongue

truskaweczko, nie mam Twojego maila. sad

Dziękuję smile Własnie przez ten usmiech plus białe i równe zeby oraz gładką i zdrową cerę zostałam zauważona i dorabiam w modelingu. Nic nadzwyczajnego bo wiele zleceń i tak mi umyka przez brak czasu.
Zdaję również biologię i chemię rozszerzona .Swoja przyszłośc widze w pomaganiu ludziom i/lub zwięrzętom smile

ed. A gdzie studiujesz? Jesli mozna wiedziec wink

daenerys7 napisał/a:

Ale masz takie mocno widoczne? smile Ja mam tylko jak się opalę, są bardzo delikatne. Miałam w gimnazjum taką koleżankę, która miała piękne blond włosy (złocisty odcień, śliczny) i do tego piegi w prawie tym samym kolorze. Ale jej piegi były bardzo mocne i na całej buzi. Wyglądała niezwykle uroczo, taka zmyłka. tongue

I mężczyznom.^^

Widziałaś oscarowe suknie? Przyznam szczerze, że w tym roku nie jestem specjalnie zachwycona. Emma Stone (co za suknia... smile) i Natalie Portman wyglądały wg mnie ślicznie.

Dla mnie nie do przebicia są kreacje Jeleny Rozgi smile Daenerys, refleksje polityczne mogą być niebezpieczne. Zdecydowanie prościej emocjonalnie dyskutuje się o sztuce.

1,031

Nie muszę domalowywać sobie piegów, kiedy mam naturalny pieprzyk Marylin Monroe cool big_smile

1,032

Dziękuję Własnie przez ten usmiech plus białe i równe zeby oraz gładką i zdrową cerę zostałam zauważona i dorabiam w modelingu. Nic nadzwyczajnego bo wiele zleceń i tak mi umyka przez brak czasu.
Zdaję również biologię i chemię rozszerzona .Swoja przyszłośc widze w pomaganiu ludziom i/lub zwięrzętom

ed. A gdzie studiujesz? Jesli mozna wiedziec

Modeling to bardzo fajne zajęcie dla młodej dziewczyny. Takie aniołki VS np. Ile ona świata zobaczą. wink
W Poznaniu. smile Weta?

WielbicielLidijiBacic napisał/a:

Dla mnie nie do przebicia są kreacje Jeleny Rozgi Daenerys, refleksje polityczne mogą być niebezpieczne. Zdecydowanie prościej emocjonalnie dyskutuje się o sztuce.

Niestety nie znalazłam za dużo zdjęć w google, ale kobitka bardzo ładna. wink
Oj tam niebezpieczne. Ale o polityce nie mam z kim rozmawiać w domu. big_smile Nie chcę być ciemnym obywatelem. wink

Aenima napisał/a:

Nie muszę domalowywać sobie piegów, kiedy mam naturalny pieprzyk Marylin Monroe

Fajnie to musi wyglądać. tongue

1,033

Nieźle się wątek rozwinął:D Tylko czemu tak mało fotek:D

1,034

Deanerys, śliczna jesteś, twarz, włosy wspaniałe, wszystko smile Odpisałam na maila smile

1,035

Mógłby być ciemniejszy, ale nooo całkiem fajny jest, przyznaję tongue

daenerys7 napisał/a:

Dziękuję Własnie przez ten usmiech plus białe i równe zeby oraz gładką i zdrową cerę zostałam zauważona i dorabiam w modelingu. Nic nadzwyczajnego bo wiele zleceń i tak mi umyka przez brak czasu.
Zdaję również biologię i chemię rozszerzona .Swoja przyszłośc widze w pomaganiu ludziom i/lub zwięrzętom

ed. A gdzie studiujesz? Jesli mozna wiedziec

Modeling to bardzo fajne zajęcie dla młodej dziewczyny. Takie aniołki VS np. Ile ona świata zobaczą. wink
W Poznaniu. smile Weta?

WielbicielLidijiBacic napisał/a:

Dla mnie nie do przebicia są kreacje Jeleny Rozgi Daenerys, refleksje polityczne mogą być niebezpieczne. Zdecydowanie prościej emocjonalnie dyskutuje się o sztuce.

Niestety nie znalazłam za dużo zdjęć w google, ale kobitka bardzo ładna. wink
Oj tam niebezpieczne. Ale o polityce nie mam z kim rozmawiać w domu. big_smile Nie chcę być ciemnym obywatelem. wink

Aenima napisał/a:

Nie muszę domalowywać sobie piegów, kiedy mam naturalny pieprzyk Marylin Monroe

Daenerys, zazdroszczę studiów w Poznaniu smile To takie miasto św Marcina. Znajduje się tam jego ulica. Łatwo odgadnąć jak mam na imię smile Moją osobę polska polityka w bardzo dużym stopniu rozczarowała. Jelena Rozga jest prześliczną kobietą. Istnieje na to chorwackie określenie: ljepotica.

1,037

truskaweczko, dziękuję. smile

Aenimo, najważniejsze to się sobie podobać. tongue

Wielbicielu, po Poznaniu fatalnie się jeździ. Nie wiem czy jest czego zazdrościć. big_smile Bardzo ładne imię. smile

1,038 Ostatnio edytowany przez Martainn (2015-02-25 19:23:37)

Teraz fatalnie. Kaponierę zaczęli robić jak studia kończyłem i dalej robią:D
I też jestem Marcin:P

1,039 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-25 22:12:58)

No i muszę się wtrącić tongue Po Poznaniu jeździ się najlepiej na świecie tongue

Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

Zupełnie niepotrzebne, Twoje są śliczne. smile

No będę gryzła big_smile

1,040

Marcinie, "teraz" trwa już od trzech lat i pewnie będzie jeszcze trochę trwać. tongue

Posty [ 976 do 1,040 z 2,398 ]

Strony Poprzednia 1 14 15 16 17 18 37 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024