Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Strony Poprzednia 1 9 10 11 12 13 37 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 651 do 715 z 2,398 ]

651

Odp: Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??
truskaweczka19 napisał/a:

Zresztą pisać komuś tak ostro jak oni wtedy mi, to była naprawdę przesada. Dzięki raz jeszcze smile

Nie, to nie jest przesada. To zwykłe chamstwo.
A dziękować nie masz za co. Przynajmniej mnie. Możesz swoim Rodzicom wink
Twój wygląd + Twój charakter = bardzo miła kombinacja.

Zobacz podobne tematy :

652 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2014-09-23 22:51:29)

Co się stało, że tak z ciekawości zapytam?

luc napisał/a:

Twój wygląd + Twój charakter = bardzo miła kombinacja.

Zgadzam się smile

653 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2014-09-23 23:40:23)

No tak, chamstwo. Masz rację.
Dzięki! smile Bardzo mi mi miło smile
No, ale co, co się stało? wink

654

Ja się mogę ujawnić jak ktoś chce zobaczyć

655

A my możemy Cię zobaczyć jeśli Ty tego chcesz. wink

656

A ja jestem filigranową szatynką smile

657

http://ifotos.pl/zobacz/141287441_wppeqsq.jpg/

oto ja he he

658

Przemuś napisał/a:

oto ja he he

Bardzo fajnie wyglądasz smile
Ten nieśmiały uśmiech uroczy smile
A z wyglądem u Ciebie wszystko ok, bardzo przystojny moim zdaniem. Świetnie wyglądasz.

659

Ja to mała blondynka teraz z większą ilością kg niż kiedyś hihi.

660

Prinz co tak skromnie? Ja Was zapewniam że Koleżanka to mega seksbomba, bez żadnej przesady smile

Truskaweczka a gdzie to Twoje zdjęcie?

661

Kapciu...odezwała się kolejna piekna. I jakie ma oczy....

662

A to wy się znacie?

663

No w cztery oka to się nie widziałyśmy ale na Fejsie się podglądamy big_smile

664 Ostatnio edytowany przez Prinzessin_de (2014-10-20 21:26:19)

Nio poglądamy...tu i tam....to i owo...no no...

k.a.p napisał/a:

No w cztery oka to się nie widziałyśmy ale na Fejsie się podglądamy big_smile

K.a.p i Prinzessin_de jestem ciekawy jak wyglądacie? Ciekawość wszakże stanowi pierwszy stopień do piekła, więc okryję się w tym temacie płaszczem milczenia smile

666

k.a.p napisał/a:

Prinz co tak skromnie? Ja Was zapewniam że Koleżanka to mega seksbomba, bez żadnej przesady smile

Więc koleżanka przykuła moją uwagę tongue

667

Do 23 mogę foto wkleić potem out tongue Ale tylko jak Prinz też się odważy tongue

668

Fajnie by było, gdyby się odważyła big_smile

669

Teraz będzie udawać że jej nie ma big_smile
A szkoda, bo warto Prinz oblukać big_smile

670

No bym oblukała big_smile

671 Ostatnio edytowany przez Prinzessin_de (2014-10-21 17:21:11)

No Kap ty juz nie szalej...bo jestem ...hehe

http://s14.directupload.net/images/141021/temp/bcsnpyen.jpg

Macie potem usune...

Kapec....teraz ty....

672

Jest Prinzess!!!! No i co?? Nie mówiłam jaka seksbomba big_smile

No i ja, grzeczniejsza tongue

http://i62.tinypic.com/mhewoz.jpg

673

ooooo ja!!!!odważne te dziewczynki smile

674

Prinzessin, zupełnie inaczej wyobrażałem sobie Ciebie, wow. wink k.a.p. też zupełnie inaczej. smile

675

k.a.p napisał/a:

Jest Prinzess!!!! No i co?? Nie mówiłam jaka seksbomba big_smile

Fakt i jeszcze moje skojarzenie z rockmankami z lat 80, jak Doro czy Joan Jett big_smile
Jakby co to komplement tongue

Metyl napisał/a:

Prinzessin, zupełnie inaczej wyobrażałem sobie Ciebie, wow. wink k.a.p. też zupełnie inaczej. smile

Ja też nieco inaczej. Kap na taką grzeczną wygląda. Ach, jak pozory mylą tongue

K.a.p i Prinzessin_de dziękuję za zaspokojenie mej ciekawości smile Piękne z Was kobiety!
K.a.p masz śliczne/urzekające oczy smile
Wypada i siebie w tym miejscu wstawić.

http://fotozrzut.pl/zdjecia/afaa399031.jpg

677

Dziekuje..jesteście kochani...

678

Dziękować big_smile

Wielbicielu, Ciebie już widziałam i komentowałam. Chłop pierwsza klasa i do tego piękna dusza big_smile

679

Dziekuje..jesteście kochani...
To fotka sprzed ok 2 lat.

k.a.p napisał/a:

Dziękować big_smile

Wielbicielu, Ciebie już widziałam i komentowałam. Chłop pierwsza klasa i do tego piękna dusza big_smile

K.a.p bardzo dziękuję smile Potrafisz mnie wzruszyć.

681 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2014-10-21 20:48:28)

k.a.p moje zdjęcie tutaj http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?id=54489&p=16
post 597
Bardzo fajnie wyglądasz, prinzessin też smile Obie piękne smile
Zgadzam się, Wielbiciel wyglądasz bardzo fajnie, pierwsza klasa. Męsko wyglądasz, przystojny jesteś.

682

Truskaweczka ale Ty jesteś bardzo ładną dziewczyną, ja nie wiem co te frędzle Ci kiedyś nagadały na jakimś forum! Piękne oczy, które pewnie jak lekko podkreślisz to przykuwają uwagę. Ładnie zarysowane usta. Jesteś bardzo naturalna i na pewno wiele jest amatorów takiej urody smile

683

No ja truskaweczkę widziałam już na paru fotkach i to naprawdę świetna dziewczyna... smile

684

k.a.p napisał/a:

Truskaweczka ale Ty jesteś bardzo ładną dziewczyną, ja nie wiem co te frędzle Ci kiedyś nagadały na jakimś forum! Piękne oczy, które pewnie jak lekko podkreślisz to przykuwają uwagę. Ładnie zarysowane usta. Jesteś bardzo naturalna i na pewno wiele jest amatorów takiej urody smile

Wiem, doszłam do takich samych wniosków. Nie znali się chyba, a do tego chamy, może leczyli własne kompleksy? Czasem tak bywa. Dziękuję smile Ja też sama za brzydką tak to się nie uważałam, tylko przez jakiś czas to co gadali, pisali weszło mi do głowy. No, ale też sama się dziwiłam czemu niby brzydka. No bo raczej tak nie jest chyba tongue

685

Przemuś napisał/a:

oto ja he he

Bardzo fajnie wyglądasz smile
Ten nieśmiały uśmiech uroczy smile
A z wyglądem u Ciebie wszystko ok, bardzo przystojny moim zdaniem. Świetnie wyglądasz.

Dzięki truskaweczka, ty też moim zdaniem świetnie wyglądasz, kap i prinzzesin też fajowo,wielbiciel niezłe zdjęcie wypoczynek pierwsza klasa, fajnie zobaczyć miłe mordki smile

686

Przemuś dziękuję smile

Ty też fajnie wyglądasz, pewnie niezły z Ciebie numerant, taki wesoły kumpel z podwórka big_smile Super, swój gość big_smile

687

https://lh6.googleusercontent.com/-HMNA7g3II4Q/VEgIE86eHaI/AAAAAAAABhc/ztGbbhCLwRI/w344-h518-no/_DSC7365.jpg
Czarna koszulka z wieprzem. Dopiero po czasie zrozumiałem dlaczego się na mnie dziwnie patrzeli w tej synagodze:P

Truskaweczko ślicznie Ci dziękuję smile Jak już pisałem, jesteś piękną dziewczyną smile
Przemuś dzięki smile

689

Dla Wielbicielu jesteś taki poczciwy chop. Lubię takich ludzi. A widoki piękne. Lubię Chorwację choć nie bywałem często.

Marcjano napisał/a:

Dla Wielbicielu jesteś taki poczciwy chop. Lubię takich ludzi. A widoki piękne. Lubię Chorwację choć nie bywałem często.

Marcjano dziękuję smile Miło mi i serdecznie zapraszam do chorwackiej kafejki w cieniu palm.

691

Ładnie wyszedłeś Marcjano smile Tylko ten wieprz na koszulce, faktycznie pewnie dlatego dziwnie się patrzyli hehe wink tongue

692

k.a.p napisał/a:

Przemuś dziękuję smile

Ty też fajnie wyglądasz, pewnie niezły z Ciebie numerant, taki wesoły kumpel z podwórka big_smile Super, swój gość big_smile

Kap rozgryzłaś mnie, zazwyczaj bywam wesoły, lubie się smiać i robić szurnięte rzeczy, uśmiechu też szukam w ludziach i absurdalnego humoru.

Marcjano wracając do reakcji ludzi na twoją koszulkę, zastanawiam się jakby się tam weszła grupa rockmenów  i zaczeła grać swoje kawałki , o to wtedy by było, pewnie ludzie by się wściekli, zaczeli by się pienić albo by ich pobili albo by uciekli z piskiem
No ale to takie moje przemyślenia, synagoga to zbyt poważne miejsce na takie szopki

693

Widzisz. Ja nie byłem tego świadomy przez dłuższy czas, bo nie mieliśmy w planach odwiedzenia tej synagogi ani nawet nie wiedzieliśmy, że takowa tam się znajduje. Dopiero pod koniec skojarzyłem fakt.

694

Hehe no tak czasem tak wyjdzie coś, po prostu przypadkiem. Jest co wspominać hehe tongue

695

Oj tam, to nie taka wielka tragedia. Chyba big_smile

696

No pewnie że nie żadna tragedia, nikt nie zginął ani synagoga się nie zawaliła, a dziwne spojrzenia ludzi, a kto by się tym przejmował!! big_smile big_smile he he

697

Oj tam dziwne spojrzenia ludzi, też nic na tej koszulce nie miał, czego by się miał wstydzić tongue

698 Ostatnio edytowany przez Snake (2014-10-25 18:54:58)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a50775c9dfe5.jpg

699

Jeśli to Ty to całkiem inaczej sobie Ciebie wyobrażałem:P

700

Pozdrawiam serdecznie wszystkich :-)

701 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2014-10-27 15:42:12)

To i ja się publicznie obnażę wink

http://naforum.zapodaj.net/images/b1121bba79ee.jpg

702

Marcjano napisał/a:

Jeśli to Ty to całkiem inaczej sobie Ciebie wyobrażałem:P

Nie taki diabeł straszny jak go malują? big_smile Jak ktoś pamięta lekturę "Opowieści pilota Pirxa", to będzie wiedział o co chodzi - ja od dawna uważam, że moja twarz cierpi na coś, co prywatnie nazwałem właśnie syndromem pilota Pirxa.

Bubuś jaka wrażliwa/delikatna twarz smile Wyglądasz super.
Snake posiadasz interesującą fizjonomię smile W pozytywnym rzecz jasna tego słowa znaczeniu.

704

Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:

Bubuś jaka wrażliwa/delikatna twarz smile Wyglądasz super.

Podpisuję się pod tym. Mi też się fotka podoba smile

705

hmmm, to chyba ujęcie mnie tak wysmukliło big_smile

Po przejrzeniu wszystkich zdjęć stwierdzam, że nikt nie jest do siebie podobny ;P

706

Zdjęcia zmieniają człowieka tongue

707

Snake tak dużo na zdjęciu nie widać, ale ładnie wyglądasz smile
Tego nie czytałam, więc jestem niewtajemniczona wink

Bubuś, bardzo ładna, delikatna uroda, ładna jesteś, ładna smile Ciebie w sumie siebie nie wyobrażałam, więc nie muszę tutaj konfrontować.

708 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2014-10-29 11:28:21)

Dziękuję za wszystkie miłe słowa... moja samoocena wzrosła co najmniej o 10 punktów procentowych big_smile

Jak dotychczas żadne moje wyobrażenie nie pokryło się z prezentowanymi zdjęciami wink

Myślałam, że Wielbiciel jest starszy, Snake "młodszy", a truskaweczka okrąglejsza wink

Bubuś napisał/a:

Dziękuję za wszystkie miłe słowa... moja samoocena wzrosła co najmniej o 10 punktów procentowych big_smile

Jak dotychczas żadne moje wyobrażenie nie pokryło się z prezentowanymi zdjęciami wink

Myślałam, że Wielbiciel jest starszy, Snake "młodszy", a truskaweczka okrąglejsza wink

Bubuś swoje lata już mam smile 43 godina.

710

Hmmm, twoje wyważone posty wskazywałyby na wiek 50+ wink

711

Snake tak dużo na zdjęciu nie widać, ale ładnie wyglądasz smile
Tego nie czytałam, więc jestem niewtajemniczona wink

Zamieszczam więc fragment mistrza Lema smile:

Tak to sobie przynajmniej wyobrażał, z ubolewaniem konstatując przy goleniu, jak zupełnie nie znać po nim ogromu przebytych doświadczeń.[...] Co tam ? zdawał sobie sprawę z jałowości marzeń o siwiźnie (a wspaniale byłoby jednak mieć oszronione skronie!), ale żeby się choć przy oczach zrobiło parę zmarszczek, wskazujących od pierwszego wejrzenia, że powstały przy wytężonym wypatrywaniu kursowych gwiazd! Tymczasem jaki był pucołowaty, taki został. Drapał więc tępawą żyletką tę swoją gębę, której się skrycie wstydził[...] Matters, który częściowo znał jego zmartwienia, a częściowo się ich domyślał, radził mu, żeby zapuścił wąs. Czy rada była całkiem szczera ? trudno powiedzieć. W każdym razie Pirx w czasie porannej samotności przyłożył przed lustrem kawałek czarnego sznurowadła do górnej wargi i aż się zatrząsł, tak to idiotycznie wyglądało. Zwątpił w Mattersa, choć ten może nie miał na myśli niczego złego, a już na pewno nie miała jego przystojna siostra, która powiedziała raz Pirxowi, że wygląda ?szalenie poczciwie?. To go dobiło. W lokalu, w którym tańczyli, nie stało się co prawda nic z rzeczy, jakich się obawiał. Tylko raz pomylił taniec, a ona była na tyle dyskretna, że milczała, i dopiero po dobrej chwili zauważył, że wszyscy tańczą coś zupełnie innego niż oni. Później jednak szło jak z płatka. Nie deptał jej po nogach, jak mógł, starał się nie śmiać (bo od jego śmiechu ludzie odwracali się na ulicy), a potem odprowadził ją do domu. Od ostatniego przystanku szli dobry kawał pieszo i przez całą drogę zastanawiał się, co by też zrobić takiego, żeby pojęła, że wcale nie jest ?szalenie poczciwy? - te słowa zalazły mu za skórę. Kiedy już dochodzili do celu, ogarnął go popłoch. Niczego bowiem nie wymyślił, a jeszcze, wskutek wytężonego namysłu, zamilkł jak pień; w głowie jego rozprzestrzeniała się pustka, tym tylko różniąca się od kosmicznej, że wypełniona rozpaczliwym wysiłkiem. W ostatniej chwili przeleciały mu jak meteory dwa czy trzy pomysły; żeby się z nią umówić, żeby ją pocałować, żeby ? gdzieś o tym czytał ? uścisnąć jej rękę w sposób znaczący, subtelny, a zarazem przewrotny i namiętny. Ale nic z tego nie wyszło. Ani jej nie pocałował, ani się z nią nie umówił, ani jej ręki nie podał... I gdybyż tak się to skończyło! Kiedy, powiedziawszy ?dobranoc? tym swoim przyjemnie łamiącym się głosem, odwróciła się do furtki i ujęła klamkę, ocknął się jego diabeł. A może stało się to po prostu dlatego, że w głosie jej wyczuł ironię, rzeczywistą lub wyobrażoną, Bóg raczy wiedzieć ? dość że zupełnie odruchowo, kiedy się właśnie odwróciła, taka pewna siebie, spokojna, oczywiście dzięki urodzie, nosiła się jak królowa jakaś, ładne dziewczęta zwykle tak...
? a więc dobrze: dał jej klapsa w tyłek i to nawet mocnego. Usłyszał lekki, stłumiony okrzyk. Porządnie musiała się zdziwić! Ale nie czekał już na nic. Zawróciwszy na pięcie, zwiał, jakby w strachu, że będzie go goniła...
Problem owego osobliwego postępku nękał go. Nie myślał wtedy nic (z jakąż łatwością mu to, niestety przychodziło!), ale przylepił jej klapsa. Czy tak postępują szalenie poczciwi faceci?
Nie był całkiem pewien, ale obawiał się, że raczej tak. Po historii z siostrą Mattersa (unikał jej odtąd jak ognia) przestał w każdym razie robić rano miny do lustra. Przedtem upadł bowiem tak nisko, że z pomocą drugiego lusterka szukał takiego profilu swej twarzy, który by choć nieznacznie zaspokoił jego wielkie wymagania. Oczywiście nie był zupełnym idiotą i zdawał sobie sprawę ze śmieszności tych małpich grymasów, ale, z drugiej strony, nie śladów urody jakiejś szukał, na miłość boską, lecz charakteru! Czytał bowiem Conrada i z wypiekami myślał o wielkim milczeniu galaktycznym, o samotnym męstwie, a czyż można sobie wyobrazić bohatera wiecznej nocy, samotnika ? z taką gębą?

Ja przynajmniej na brodzie zacząłem siwieć przed 30-tką big_smile ale gęba taka nijaka. Kiedyś myślałem, że może choć w którejś bójce złamię nos, to już nie będzie taki ordynarnie prosty... Na dodatek co rusz jakaś panna czy dobra ciocia lub koleżanka mamy roztkliwiała się jakie ja mam długie rzęsy. No i te usta, które pewnie ładnie by wyglądały na niejednej kobiecej buzi ale u mnie?!

712

Snake napisał/a:

Na dodatek co rusz jakaś panna czy dobra ciocia lub koleżanka mamy roztkliwiała się jakie ja mam długie rzęsy.

Snake,chorujesz na astmę?

713

mysterious_chocolate napisał/a:

maga164 - wyglądasz tutaj bardzo młodziutko i przyjaźnie big_smile

Nataluszek, masz ciekawą twarz. Z jednej strony charakterną, z drugiej zaś sympatyczną. Co do tego uśmiechania się to mam podobnie, nie lubię się szczerzyć do zdjęcia, zwykle robię minę, na jaką mam ochotę. No chyba, że jest to profesjonalna sesja zdjęciowa, wtedy trzeba się dostosować tongue Ale takie luźne zdjęcia, czy jakieś rodzinne to zazwyczaj wychodzę neutralnie, ewentualnie robię dziwne miny, bo za Chiny nie wychodzi mi ten wymuszony uśmiech.

A wyglądam tak smile
i.imgur [dot] com/xiyNrl5.jpg

Jesteś przepiękna ... brak mi słów ... smile Śliczna dziewczyna, dobrze Ci z oczu patrzy smile

714

gojka102 napisał/a:
Snake napisał/a:

Na dodatek co rusz jakaś panna czy dobra ciocia lub koleżanka mamy roztkliwiała się jakie ja mam długie rzęsy.

Snake,chorujesz na astmę?

Nie, a astma się jakoś wiąże z długimi rzęsami? Ale mój dziadek chorował, z tym, że nabawił się jej dzięki pracy przez całe życie w pyle i trocinach (stolarz-ślusarz)

715

bjo napisał/a:

Brzydka morda i krótkie nogi. 160 cm wzrostu, 50/52 kg. Kudły brązowe, do połowy pleców, falujące się. Ciemna karnacja, brązowe oczy, duże usta. Cyc: b70. Wszystko to okraszone płaskim dupskiem i jednym wielkim obwisem (aka brak mięśni).

A ja mam słabość do takich dziewczyn... brunetki/szatynki z długimi i kręconymi włosami ....

Posty [ 651 do 715 z 2,398 ]

Strony Poprzednia 1 9 10 11 12 13 37 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024