po raz kolejny dostałem w d..e :/ - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » po raz kolejny dostałem w d..e :/

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 203 z 203 ]

196

Odp: po raz kolejny dostałem w d..e :/
ehhh29 napisał/a:

Dla tego nie pozostaje mi nic innego jak tylko się uśmiechnąć :-) Jedyne co mogę dodać to, że niesamowite jest uczucie, kiedy się z kimś pisze, rozmawia przez tel., spotyka i z minuty na minutę coraz bardziej czuje, że to jest właśnie ta rzucona gdzieś w świat właściwa połówka... To jest coś niesamowitego, co ciężko określić słowami :-)

smile Cierpliwości młody Padawanie, powstrzymaj konie swe.

Pamiętaj czego nauczyłeś się. Ocalić to może cię!
Cierpliwie zaczekać musisz, aż muł osiądzie i woda przejrzysta stanie się.

Zobacz podobne tematy :

197

Spoko, spoko, az taki młody nie jestem, a padawanem też już raczej nie wink

198

wont brzmisz mi jak lekka nutka zazdrosci.. Hmm albo zbyt ciezkie przejscia w zyciu byly, ze nie uwazasz takich uczuc za cos pozytywnego... Ja nie mam zamiaru Cie przkonywac.. Jedyne dodam swoje trzy grosze, ze niczego i nikogo nie szukalam ... Zylam swoim zyciem choc ciezkim bo mam swoje przejscia ktore nie powiem ze lechtaly mnie kwiatuszkami... Los postanowil cos w moim zyciu zmienic i bardzo sie z tego powodu ciesze ... I choc ze mnie pesymistka to wyjatkowo wierze, ze ehhh29 jest osoba, ktora na kazdym kroku bedzie mnie prowadzic za reke i podpierac kiedy bedzie zle.. Tyle samo dam od siebie.. Nie wrzucam do jednego worka bo bedzie tak samo ... Zamykam rozdzial pierwszy swojego zycia i otwieram drugi calkiem nowy i o czyms innym.. Tobie wont zycze tego samego szkoda czasu i zycia na bycie zgorzknialym i na to by tym jadem kasac wszystkich w kolo...

199

bags napisał/a:
ehhh29 napisał/a:

Wiecie co powiem tak... tak może być kiedy spotkają się 2 osoby między którymi od pierwszego zdania, słowa, spotkania pojawia się ta "iskierka" do tego dochodzi to, że obydwoje mieli swoje przejścia, wiedza czego chcą od życia i partnera oraz sami w związku są w stanie dawać całego siebie...

Zgadzam sie z Toba i popieram to co mowisz a tym bardziej, ze Nowaja29 to moja i Daniela "karmratka", ktora znamy z watku Fluffiego smile

milo mi bagsiu i danielu i myszeczko i smutas31 ze jestescie z nami dziekuje za kciuki ;* nawet nie wiecie jak poparcie przyjaciol z forum duzo daje wink

200

Nie masz mi za co dziękować, bo ja lubię bardzo jak ludzie odnajdują szczęście.
Dbajcie o siebie kochani i o swoje serduszka. wink

201

Myszeczka23 napisał/a:

Nie masz mi za co dziękować, bo ja lubię bardzo jak ludzie odnajdują szczęście.
Dbajcie o siebie kochani i o swoje serduszka. wink

obiecuje ...

202

Moi drodzy, dawno tutaj nie zaglądałem, ale troszkę zmusza mnie sytuacja. Może sama sytuacja, nie nadaje się do tego działu forum, ale jest tutaj trochę osób które znają "Nasz" temat. A więc tak, jak trafiłem na to forum po kolejnym związku zakończonym zdradą, Ona trafiła tutaj po tym jak mąż Ją zdradził. Może to przeznaczenie, a może przypadek, ale trafiliśmy na siebie i pokochaliśmy bardzo. Związek bardzo trudny, ze względu na odległość, i na jeszcze męża mojej ukochanej, który od 15 miesięcy nie jest w stanie jej odpuścić. Piszę tutaj właśnie przez niego, i przez działania mojej kochanej. Na samym początku kiedy się poznaliśmy, była totalna konspiracja, żeby mogła się normalnie z nim rozstać, za porozumieniem stron. Niestety dowiedział się, że kogoś ma i zaczęły się schody, jest to człowiek bardzo porywczy, i były awantury i rękoczyny, sytuacje kiedy pojawiała się policja, bo wybijał w domu szyby jak go nie chciała wpuścić itd. Później zaczął jak by odpuszczać, zaproponował mojej partnerce, że zgodzi się na rozwód, jeśli pojadą sobie razem na wakacje, spędzą kilka dni, wrócą i się wyniesie, Ona mi nakłamała, że jedzie ze znajomymi, bo wiedziała, że mimo jego obietnicy bym się nie zgodził, pojechała. Wrócili, on się wyprowadził, ale po 1-2 tyg. wrócił, zrobił jazdę w chacie i już został. to była końcówka sierpnia rok temu, od tamtej pory nadal jest kołowrotek, tzn. moja luba z nim rozmawia, On przytakuje, obiecuje, ale nic z tego nie wychodzi, wie, że nikt go nie wyrzuci, bo ojciec ma prawo być tam gdzie rodzina, do tego jest zameldowany. Moi drodzy, piszę tutaj, bo może dacie jakieś dobre pomysły co do mojej ukochanej...Mimo, że jest wspaniałą osobą, że w jej miłość wierze jak w nic innego, to zaczyna mi brakować sił, brakować ponieważ widzę, że Ona się ciągle go boi...Są rozmowy, są awantury, ale moje kochanie nie jest w stanie zrobić nic sama...nie przyjedzie, ew. nie spotka się ze mną na dłużej niż kilka godzin, bo jm jej grozi, że jak wyjedzie to zabierze jej dzieci, albo zdemoluje/powynosi wszystko z domu, ew. boi się, że znowu dojdzie do rękoczynów, papierów rozwodowych mimo wielu obietnic nie dała do sądu, bo wie, że za porozumienie się nie zgodzi, i dodatkowo dostanie szału. Dodam, że przez 15 miesięcy widywaliśmy się wtedy kiedy ja przyjechałem, i 2 razy po 2 dni, jak była gdzieś przy okazji u rodziny. Proszę Was, może coś podpowiecie, wesprzecie, bo tak bardzo kocham, a tak brakuje mi sił, i argumentów dla mojej ukochanej żeby w końcu wzięła się do roboty, i pozbyła męża...Tam jest na prawdę kiepsko, i jak chłop wpada w szał, to Ona obrywa, niszczy jej rzeczy, nie daje pieniędzy na dzieci, nie dokłada się na rachunki itd.

Posty [ 196 do 203 z 203 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » po raz kolejny dostałem w d..e :/

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024