po raz kolejny dostałem w d..e :/ - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » po raz kolejny dostałem w d..e :/

Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 195 z 203 ]

131

Odp: po raz kolejny dostałem w d..e :/
bags napisał/a:
nowaja29 napisał/a:

stane tu w obronie tongue my tylko rozmawiamy a ze tak sie stalo, ze sie stalo smile to chyba nie bez przyczyny raczej nic nie dzieje sie bez przypadku czy zrzadzenia losu.. Ehhh29 na pewno przezywa na swoj sposob rozstanie a ze moze z kims kliknac moze pomoze mu przejsc w lzejszym bolu .. Ja bede szczesliwa jesli pomoge..

W koncu to ludzka rzecz pogadac... klikajac.
big_smile

oj bagsiu smile Ty zawsze trafiasz w 10 smile

Zobacz podobne tematy :

132

nowaja29 napisał/a:
bags napisał/a:
nowaja29 napisał/a:

stane tu w obronie tongue my tylko rozmawiamy a ze tak sie stalo, ze sie stalo smile to chyba nie bez przyczyny raczej nic nie dzieje sie bez przypadku czy zrzadzenia losu.. Ehhh29 na pewno przezywa na swoj sposob rozstanie a ze moze z kims kliknac moze pomoze mu przejsc w lzejszym bolu .. Ja bede szczesliwa jesli pomoge..

big_smile

A kiedy wracasz pod 36??? smile bo przyszlosc watku juz w naszych rekach

133

bags napisał/a:
nowaja29 napisał/a:
bags napisał/a:

big_smile

jak to ? A seniorzy sie wylamali? To zawitam zaopiekujemy sie polamancami takimi jak my smile kurcze a kto nami sie zaopiekuje?

134

nowaja29 napisał/a:
bags napisał/a:
nowaja29 napisał/a:

jak to ? A seniorzy sie wylamali? To zawitam zaopiekujemy sie polamancami takimi jak my smile kurcze a kto nami sie zaopiekuje?

Na to wyglada , bo moze podczytuja tylko i wpadaja od czasu do czasu. Mark poszedl i przepadl... razem z watkiem.

135

bags napisał/a:
nowaja29 napisał/a:
bags napisał/a:

A kiedy wracasz pod 36??? smile bo przyszlosc watku juz w naszych rekachi

Na to wyglada , bo moze podczytuja tylko i wpadaja od czasu do czasu. Mark poszedl i przepadl... razem z watkiem.

wiesz co bo forum to taki zlodziej czasu moze kobiety susza im glowy moze nie wyrabiaja sie w pracy.. Damy rade bagsiu my nie damy? Ciebie to juz nic nie zabije wyrocznie przezyles , zone i jej poczynania rowniez a ja z takimi arbuzami tez nie klekne smile big_smile

136

Wyleczyli sie na swoj sposob, ja poniekad tez i jakby nie bylo to po roku jest sentyment do tego wirtualnego miejsca. Moze to i forumowy pozeracz czasu ale lepszy od tv i jak dla Nas to jednak bardziej pozyteczny i podnoszacy na duchu.

137

bags napisał/a:

Wyleczyli sie na swoj sposob, ja poniekad tez i jakby nie bylo to po roku jest sentyment do tego wirtualnego miejsca. Moze to i forumowy pozeracz czasu ale lepszy od tv i jak dla Nas to jednak bardziej pozyteczny i podnoszacy na duchu.

zgadzam sie smile wole forum niz jakies inne rzeczy ktore wpedza mnie w cos zlego jak np kwadratowe oczy od tv smile chociaz bylabym jedyna w swoim rodzaju..

138 Ostatnio edytowany przez Myszeczka23 (2013-05-09 17:08:19)

nowaja29 napisał/a:

myszeczka gdyby nie moj bagaz zyciowy pewnie bym probowala jakos zbajerowac ehhh29 ale juz i tak pozamiatane

Wiesz zawsze ten bagaż dzięki takiemu facetowi jak ehh można odciążyć.:p;)

ehhh29 napisał/a:

Heh, a wiesz, że tak. Ja miałem do niej darmowy, więc zawsze dzwoniła żeby dzwonił. W sumie źle zrobiłem, że zadzwoniłem :-/ wiesz tak z automatu chyba :-/

Dobrze zrobiłeś. Jesli miałeś Ty darmowe minuty do niej, to logiczne, że lepiej byś Ty oddzwonił. I dodatkowo wie, że u Ciebie dobrze.xD
Mnie ciekawi skąd u niej ta ciekawość co u Ciebie? big_smile
Nowaja potem proszę ładnie o spotkaniu odpisać.;) ode mnie też masz pozwolenie "rywalko moja":p

139

Myszeczka - skąd ciekawość, nie wiem :-) może sobie uświadomiła, że traci laptopa, metę na weekendy i będzie musiała szukać noclegu po znajomych, których nie lubi, a do tego wszystkie o zgrozo, trzeba będzie kupować jedzenie i samemu za nie płacić ;-) cóż jej strata, a patrząc z perspektywy, moje szczęście ;-) tylko jeszcze, mam dylemat co zrobić z jej rzeczami z piwnicy, stwierdziła, że nie ma auta i będzie odbierała na raty. Albo wywale jak będzie trwało, albo ostatni raz się poswiece i wyśle kurierem. Niech idzie precz ;-)

140

myszeczko prosze bo bede miala wyrzuty sumienia sad a swoja droga ehhh29 mnie przeraza smile idz precz? zawziety jest no coz musiala dac mu popalic smile obym ja sie nie narazila tongue

141

Ty?? Chyba nie ma takiej opcji ;-)

142

))

143

I kiedy kawka ? Zdajcie relacje big_smile ile macie km do siebie ? Ja do A. mialem 380km , teraz mieszkamy razem smile

144

My chyba podobnie :-)

145

Nowaja jakie wyrzuty? Czemu?
Ehh jestem bardzo zadowolona z tego co piszesz.;)
Bo dobrze wiedzieć, że się po tym wszystkim podniosłeś. Fakt: jest za czym tęsknić. Dziewczyna miała za dużo w pupce, ale jeszcze będzie żałować tego. Ile ja bym dała by móc się tak późnym wieczorem móc przytulić do ukochanego. Nie w głowie by mi był fejsbuś, lub inne pierdoły. Bo tak naprawdę takiego rodzaju monotonia jest cudowna. Można przy kimś po prostu odpocząć po ciężkim dniu. Chyba powoli do niej dociera co straciła, ale to już nie Twój problem przecież.;)
A co do rzeczy to może jakiś kolega ma auto i dał by radę te rzeczy jej zawieść?

146 Ostatnio edytowany przez ehhh29 (2013-05-10 09:44:14)

Hah, Ona nie ma znajomych :-) Żadnego nie lubi. Ma brata 70km ode mnie. Tylko to jest, osoba ktora jak ma pokazać, że czegoś od kogoś potrzebuje, to woli się zapaść pod ziemię.  Tak czy siak, muszę coś wymyślić z tymi rzeczami, bo mi przeszkadzają, w moich codziennych spacerach po piwnicy :-p

Daniel - spokojnie ;-) wydaje mi się, że nowaja, ma na razie trochę dużo na głowie, żeby na kawki się umawiac ;-)

147

ehhh29 napisał/a:

Hah, Ona nie ma znajomych :-) Żadnego nie lubi. Ma brata 70km ode mnie. Tylko to jest, osoba ktora jak ma pokazać, że czegoś od kogoś potrzebuje, to woli się zapaść pod ziemię.  Tak czy siak, muszę coś wymyślić z tymi rzeczami, bo mi przeszkadzają, w moich codziennych spacerach po piwnicy :-p

Daniel - spokojnie ;-) wydaje mi się, że nowaja, ma na razie trochę dużo na głowie, żeby na kawki się umawiac ;-)

zabrzmialo jak wyzwanie dla mnie smile  smile Danielku mamy spory kawalek ale oboje mamy auta takze zawsze mozemy sie spotkac na 45 minutowe spotkanie w polowie drogi smile zatrzymamy sie na trasie rozstawimy stolik kawka w termosie stoper na stol smile buzi buzi i powrot smile hahah moze sie odleglosc z czasem zmniejszy...

148

Myszeczka23 napisał/a:

Nowaja jakie wyrzuty? Czemu?
Ehh jestem bardzo zadowolona z tego co piszesz.;)
Bo dobrze wiedzieć, że się po tym wszystkim podniosłeś. Fakt: jest za czym tęsknić. Dziewczyna miała za dużo w pupce, ale jeszcze będzie żałować tego. Ile ja bym dała by móc się tak późnym wieczorem móc przytulić do ukochanego. Nie w głowie by mi był fejsbuś, lub inne pierdoły. Bo tak naprawdę takiego rodzaju monotonia jest cudowna. Można przy kimś po prostu odpocząć po ciężkim dniu. Chyba powoli do niej dociera co straciła, ale to już nie Twój problem przecież.;)
A co do rzeczy to może jakiś kolega ma auto i dał by radę te rzeczy jej zawieść?

bo moze Ty tez bys sie dogadala z ehhh a jak piszesz rywalko to mi serce peka:( bo ja nie wiem czy odpowiednia jestem a moze Ty bylabys bardziej...

149

Nowaja ja walilem po 380km, po 7 godzin w pkp smile czasem naprawde warto zrobic cos "szalonego" big_smile
Poznalem sie z A. Tutaj na forum w pazdzierniku a od jakiegos czasu mieszkamy razem smile
Jezdzilem z centralnej Polski na Warmie i Mazury smile

150

Kochana, ale to nie jest żaden konkurs, która lepsza. Specjalnie dałam to w cudzysłów, bo to był taki żart z mojej strony. Nie masz powodu mieć żadnych wyrzutów naprawdę.:*
Do autora Ehh (też sobie nick wymyśliłeś.:P) mi chodziło o to, że może Ty masz jakiegoś kolegę, który na Twoja prośbę mógł by jej te rzeczy zawieść?

151 Ostatnio edytowany przez ehhh29 (2013-05-10 12:54:59)

Haha, żaden mój kumpel nie pojedzie do niej, bo zwyczajnie się nie lubią, teraz to już wcale :-) mimo, że byłyby 2 opcje, do jej rodzinnego domu 70km stąd, albo tam gdzie mieszka, czyli 170 ;-) mój kolega wpadł na pomysł, że zabierze to do siebie na dzielnice, i wystawi z dopiskiem free shit ;-) ja taki wredny, nie jestem :-p nie przejdzie jednak opcja żeby to leżało u mnie przez pół roku. Ona to najchętniej by chyba chciała żebym ją zabrał do siebie, wybierze sobie co chce pozabierac, co wywalic i jeszcze może za każdym razem mam, ją wozić z tymi manelami na pkp :-/

Co do spotkania, to oczywiscie, ja już załatwiam taki zestaw rybacki, 2 krzesełka i stolik ;-) Nowaja, tylko termosu nie mam ;-)

P.s. fakt odległość ma to do siebie, że z czasem może się zmniejszyć ;-) może być też tak, że można być daleko i blisko za razem :-)

152

ehhh29 napisał/a:

Haha, żaden mój kumpel nie pojedzie do niej, bo zwyczajnie się nie lubią, teraz to już wcale :-) mimo, że byłyby 2 opcje, do jej rodzinnego domu 70km stąd, albo tam gdzie mieszka, czyli 170 ;-) mój kolega wpadł na pomysł, że zabierze to do siebie na dzielnice, i wystawi z dopiskiem free shit ;-) ja taki wredny, nie jestem :-p nie przejdzie jednak opcja żeby to leżało u mnie przez pół roku. Ona to najchętniej by chyba chciała żebym ją zabrał do siebie, wybierze sobie co chce pozabierac, co wywalic i jeszcze może za każdym razem mam, ją wozić z tymi manelami na pkp :-/

Co do spotkania, to oczywiscie, ja już załatwiam taki zestaw rybacki, 2 krzesełka i stolik ;-) Nowaja, tylko termosu nie mam ;-)

P.s. fakt odległość ma to do siebie, że z czasem może się zmniejszyć ;-) może być też tak, że można być daleko i blisko za razem :-)

alez poezja dla mych uszow raczej oczek smile

153

Poprostu Daniel napisał/a:

Nowaja ja walilem po 380km, po 7 godzin w pkp smile czasem naprawde warto zrobic cos "szalonego" big_smile
Poznalem sie z A. Tutaj na forum w pazdzierniku a od jakiegos czasu mieszkamy razem smile
Jezdzilem z centralnej Polski na Warmie i Mazury smile

ale Cie wzielo no no i widac ze nie zalujesz smile

154

Myszeczka23 napisał/a:

Kochana, ale to nie jest żaden konkurs, która lepsza. Specjalnie dałam to w cudzysłów, bo to był taki żart z mojej strony. Nie masz powodu mieć żadnych wyrzutów naprawdę.:*
Do autora Ehh (też sobie nick wymyśliłeś.:P) mi chodziło o to, że może Ty masz jakiegoś kolegę, który na Twoja prośbę mógł by jej te rzeczy zawieść?

no nick wysmienity smile ok to juz bez wyrzutow smile

155

nowaja29 napisał/a:
ehhh29 napisał/a:

alez poezja dla mych uszu czy uszow ?  raczej oczek smile

156

Coś z ubraniami trzeba zrobić i kolega Twój nie zrobił by jej tym przysługi tylko Tobie. Bo tym sposobem raz na dobre by się wyniosła z Twojego życia. Moim zdaniem to był by najprostrzy sposób. Niech temu koledze Twojemu za paliwo zapłaci i nara.

157

super jakie romanse na forum:D moze i ja kogoś znajde wink

158 Ostatnio edytowany przez nowaja29 (2013-05-11 15:37:44)

A ja Wam powiem kochani, ze zaczynam sie bac tej soboty tongue zwlaszcza spotkania ehhh z jego Pania... I zamiast byc happy bo moge sie wyszalec w koncu po dlugim czasie w stadninie to jakos srednio mnie to cieszy ... Glupia czy co?

159

Hej smile

Przeczytalam wlasnie caly watek, widze ze sie szybko zbierasz wink

Jak Cie czytalam, to przyszlo mi na mysl takie powiedzenie, abstrahujac calkowicie od Twojej bylej pani, ze kota tez da sie zaglaskac.

Poza tym jezeli cos robiles, bo chciales, sprawialo Ci to wtedy przyjemnosc, to tego nie wypominaj, nie wykorzystuj tego jako argumentow przeciwko kobiecie, bo to nie wyglada ladnie wink
Zdaje sobie sprawe ze te proporcje brania i dawania byly zaburzone, ale mimo wszystko dawales siebie bo chciales. Pisanie o bulkach, soczkach, hot dogach, czy papiersosach na calym tym tle wyglada troche zalosnie.

Kiedy sie zwiazaliscie zyles na innym poziomie, a przynajmniej stac Cie bylo na wiecej.
Nie pokazywales sie przed nia, zabierajac ja na jakies wycieczki, kolacje czy kupujac prezenty?
Pieniadze topnialy to i zainteresowanie stopnialo wink
Ona zwiazala sie z kims kto mogl jej wiecej zaoferowac niz teraz, wiec jezeli zaczales znajomosc pokazujac sie na co Cie stac, to musisz wziac to na klate i sam sobie powiedziec, ze sam ja poniekad przyciagnales swoim dawnym sposobem zycia smile te obiadki i wspolne filmy mogly byc dla niej nudne, przy Twojej poprzedniej ofercie wink

160

Katharsis69
Czyli Twoim zdaniem autor jest sam sobie winien.Tak?.
Jest winien tego że,kochał i chciał wszystkiego dobrego dla osoby którą obdarzył uczuciem.
Trochę nie spójne to twierdzenie bo równie dobrze można by odwrócić sytuację i napisać że,jeśli już nie mógł dawać tyle ile wcześniej to przestał tak kochać.
Wielokrotnie przecież tak tłumaczą się kobiety które zdradzają mężów,partnerów,etc.
Nie dawałeś mi tyle ile chciałam więc znalazłam sobie lepszego,bogatszego itd.
A przecież związek to nie tylko potrzeby materialne.Związek to coś więcej niż bułeczki i inne duperele.

161

Tak na zakończenie tematu, bo wg. mnie jest już zakończony :-)
Katharsis - oczywiscie, że robiłem bo chciałem, ale z czasem zaczęło mi doskwierac, że coś ciągle robię dla tej drugie osoby, a w zamian wiecznie zły humor,  wieczna jazda i wytykanie wad innych ludzi,  i nie nei chodzi o wypominanie, tylko o spojrzenie trzeźwym okiem z pewnej perspektywy. Z czasem po prostu zauważa się to, że człowiek biega po wszystko, staje na głowie, a jak sam poprosi o jakas pierdołe, to słyszy wymowki :-) Co do początku, to owszem kasy było więcej, ale nie było to też obsypywanie prezentami, wystawne kolacje itd. To były raczej rozrywki, na zasadzie wycieczka 30km za miasto, bilard itp.  Wydaje mi się, ze kiedy tylko się spotykaliśmy, to byłem odskocznia od szarej domowo-pracowej rzeczywistości, a zamieszkując razem sam stałem się tą rzeczywistością, mimo, ze proponowałem takie rzeczy jak kiedyś, to chyba już nie było chyba to samo.

Alterego-dzięki tak też uważam :-)

162

ehhh29 napisał/a:

Katharsis - oczywiscie, że robiłem bo chciałem, ale z czasem zaczęło mi doskwierac, że coś ciągle robię dla tej drugie osoby, a w zamian wiecznie zły humor,  wieczna jazda i wytykanie wad innych ludzi,  i nie nei chodzi o wypominanie, tylko o spojrzenie trzeźwym okiem z pewnej perspektywy. Z czasem po prostu zauważa się to, że człowiek biega po wszystko, staje na głowie, a jak sam poprosi o jakas pierdołe, to słyszy wymowki :-) Co do początku, to owszem kasy było więcej, ale nie było to też obsypywanie prezentami, wystawne kolacje itd. To były raczej rozrywki, na zasadzie wycieczka 30km za miasto, bilard itp. Wydaje mi się, ze kiedy tylko się spotykaliśmy, to byłem odskocznia od szarej domowo-pracowej rzeczywistości, a zamieszkując razem sam stałem się tą rzeczywistością, mimo, ze proponowałem takie rzeczy jak kiedyś, to chyba już nie było chyba to samo.

Ehhh29 jestes wielki i nie zapominaj o tym. To ze ona tego nie docenila, co dawales od siebie, nie znaczy, ze tak juz zawsze bedzie. Ja mam a raczej mialem to samo co Ty, tyle ze w duecie z tesciowa. Masakra. Ewenementem jest czasami dla innych pojac to, ze dla Nas jest to co najmniej dziwne w takiej relacji.

Wytluscilem zdanie,  ktore daje mi do myslenia czym odskocznia "przed" roznila sie od odskoczni "po".
Bylismy tacy sami dla Naszych lubych a jednak zupelnie inni... i czego zabraklo???

odrobiny rozumienia Nas, Naszej innosci i Naszych potrzeb na co dzien? hmm

163

Alterego1 napisał/a:

Katharsis69
Czyli Twoim zdaniem autor jest sam sobie winien.Tak?.
Jest winien tego że,kochał i chciał wszystkiego dobrego dla osoby którą obdarzył uczuciem.
Trochę nie spójne to twierdzenie bo równie dobrze można by odwrócić sytuację i napisać że,jeśli już nie mógł dawać tyle ile wcześniej to przestał tak kochać.
Wielokrotnie przecież tak tłumaczą się kobiety które zdradzają mężów,partnerów,etc.
Nie dawałeś mi tyle ile chciałam więc znalazłam sobie lepszego,bogatszego itd.
A przecież związek to nie tylko potrzeby materialne.Związek to coś więcej niż bułeczki i inne duperele.

Niczego takiego nie napisalam, ze jest sam sobie winien.
Zauwaz ze piszac o dobrach materialnych, nie nawiazywalam do uczuc, rozdzielilam te dwie sprawy. Pisalm o niej i byc moze o jej topniejacym zainteresowaniu, wraz z chudszym kontem Ehha. O to mi chodzilo a nie o to, ze on dawal jej za malo. Wg mnie nawet zabradzo sie staral.

Ehh dlatego napisalam, ze zdaje sobie sprawe o tych zaburzonych proporcjach. Ja uwazam ze nie jestesmy studniami bez dna, jezeli chodzi o uczucia, dawanie siebie drugiej osobie. Bezgraniczne moze byc uczucie do dziecka, inaczej jest to brak instynktu zachowawczego wink

Mozecie byc po prostu na roznych etapach w zyciu.
Dla niej moze byc za wczesnie na to wszystko, co stworzyles w tym zwiazku.

Bedziesz madrzejszy o kolejny zwiazek wink

164

Muszę, przyznać, że ma tupet większy niż myślałem :-) O 24 puściła dzwonka, nie odebrałem, za drugim razem już chciała się dodzwonić, ale jakoś nie mam potrzeby z nią rozmawiać. Napisałem tylko, sms z pytaniem czego chce, a Ona, czy może mi wysłać mailem magisterke i czy jej wydrukuje i zaniose do promotora. Odpowiedź krótka "nie mam czasu na pierdoły". Skąd się tacy ludzie biorą hmm

165

nowaja29 napisał/a:

i jak tu dogodzic kobiecie? smile sprzata zle, gotuje zle, pomaga jeszcze gorzej... Gdzies Ty sie uchowal?? Ja jakos takiego szczescia nie mam:p nawet samochod sama naprawiam smile no ale jak moi przyjaciele z forum mowia : ,, dziewczyno Ty masz jaja jak arbuzy,, hahaha wiesz podobno kobiety lubia tych zlych ale nawet jak bedzie chamek to i tak znajdzie minusa, ze on nie jest taki jak byc powinnien.. Szukaja idealow ktorych nie ma.. Nie zyjemy w bajce dla ksiezniczek i rycerzy na bialym koniu.. Ale mysle, ze o tym wiedza te kobiety ktore sie juz w zyciu nacierpialy.. Mam nazdieje , ze jakos sie tzrymasz choc wiem, ze trudno jest strasznie.. Ale masz o tyle plus ze nie laczy Cie z nia o wiele wiecej jak np. Dzieci czy slub.. Mimo ze przejechales sie tyle razy pamietaj niech Twoja poloweczka przyszla nie zbiera przykrosci czy innych prob zwiazanych z poprzednimi kobietami.. Kazdy zwiazek to nowy rozdzial zupelnie inny warto dac szanse.. Zwlaszcza, ze tak naprawde da sie poznac kogos w krotkim czasie tylko trzeba patzrec serduchem..

Sama prawda i tylko prawda http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif

166

Lexpar napisał/a:
nowaja29 napisał/a:

i jak tu dogodzic kobiecie? smile sprzata zle, gotuje zle, pomaga jeszcze gorzej... Gdzies Ty sie uchowal?? Ja jakos takiego szczescia nie mam:p nawet samochod sama naprawiam smile no ale jak moi przyjaciele z forum mowia : ,, dziewczyno Ty masz jaja jak arbuzy,, hahaha wiesz podobno kobiety lubia tych zlych ale nawet jak bedzie chamek to i tak znajdzie minusa, ze on nie jest taki jak byc powinnien.. Szukaja idealow ktorych nie ma.. Nie zyjemy w bajce dla ksiezniczek i rycerzy na bialym koniu.. Ale mysle, ze o tym wiedza te kobiety ktore sie juz w zyciu nacierpialy.. Mam nazdieje , ze jakos sie tzrymasz choc wiem, ze trudno jest strasznie.. Ale masz o tyle plus ze nie laczy Cie z nia o wiele wiecej jak np. Dzieci czy slub.. Mimo ze przejechales sie tyle razy pamietaj niech Twoja poloweczka przyszla nie zbiera przykrosci czy innych prob zwiazanych z poprzednimi kobietami.. Kazdy zwiazek to nowy rozdzial zupelnie inny warto dac szanse.. Zwlaszcza, ze tak naprawde da sie poznac kogos w krotkim czasie tylko trzeba patzrec serduchem..

)
Lexiu dziekuje za poparcie moich slow smile

167

Lexpar napisał/a:
nowaja29 napisał/a:

Qrde moze i paragrafem nie dostane ale podpisuje sie pod tym rencyma i nogyma...

168 Ostatnio edytowany przez nowaja29 (2013-05-13 13:41:33)

bags napisał/a:
Lexpar napisał/a:
nowaja29 napisał/a:

Qrde moze i paragrafem nie dostane ale podpisuje sie pod tym rencyma i nogyma...

samo zycie bagsiu polamancow tongue

169

no chyba ze chodzilo Wam chlopcy o dogodzenie kobiecie smile to fakt jak cos zle tidzie to i zupa dla nas za slona i cichy chod po pokoju przeszkadza smile

170

nowaja29 napisał/a:

no chyba ze chodzilo Wam chlopcy o dogodzenie kobiecie smile to fakt jak cos zle tidzie to i zupa dla nas za slona i cichy chod po pokoju przeszkadza smile

oj kochana o takie niuanse sie czepiasz jakby wiekszych nie bylo...
a jak wyrzniesz orla o skarpetki niosac wywar przesolonej pomidorowej to bedzie co? musztarda po obiedzie???

171

bags napisał/a:
nowaja29 napisał/a:

oj kochana o takie niuanse sie czepiasz jakby wiekszych nie bylo...
a jak wyrzniesz orla o skarpetki niosac wywar przesolonej pomidorowej to bedzie co? musztarda po obiedzie???

hahaha nie moge czasem z Toba:) hahaha tu juz moglibysmy debatowac hahah oplulam monitor hahah

172

ehhh29 napisał/a:

Muszę, przyznać, że ma tupet większy niż myślałem :-) O 24 puściła dzwonka, nie odebrałem, za drugim razem już chciała się dodzwonić, ale jakoś nie mam potrzeby z nią rozmawiać. Napisałem tylko, sms z pytaniem czego chce, a Ona, czy może mi wysłać mailem magisterke i czy jej wydrukuje i zaniose do promotora. Odpowiedź krótka "nie mam czasu na pierdoły". Skąd się tacy ludzie biorą hmm

Nie mam pytań. Niestety teraz zaczniesz dostrzegać więcej takich mankamentów w rysie psychologicznym swojej ex..
a co do tego o czym wspomniałeś wcześniej. Niestety szara rzeczywistość jest dla niektórych nie do zniesienia, bo
zapominają, że "miłość to nie pluszowy miś, ani kwiaty, ani nie diabeł rogaty".. Smutne to nieco...

173

Na szczęście, już nie patrzę za siebie, a moja rzeczywistość staje się bardzo, bardzo jasna... dzięki pewnej osobie :-)

174

ehhh29 napisał/a:

Na szczęście, już nie patrzę za siebie, a moja rzeczywistość staje się bardzo, bardzo jasna... dzięki pewnej osobie :-)

Podejrzane troszke.. ;p smile

175

Powiem Ci, że nawet bardzo wink

176

ehhh29 napisał/a:

Powiem Ci, że nawet bardzo wink

Podoba mi sie to wink

177

Haha... mi bardziej tongue

178

ehhh29 napisał/a:

Haha... mi bardziej tongue

moglbys mi czasem pozwolic byc na wierzchu.. wink

179

mówisz masz tongue

180

Zdacie relacje jak bylo ?

181

jasne ze zdamy relacje prawda ehhh??... Choc ja juz wiem, ze lepiej byc nie moze wink

182

Jakąś małą relację można napisać wink Ja też już to wiem.... wink

183

A spotkaliście się już?;)

184

Abstrahując od spotkania... pula zaproszeń na ślub dla osób z forum będzie przewidziana wink

185

Napisze tylko krotka relacje, ze spotkania: na kogos takiego warto bylo czekac kazdy ulamek sekundy z 30 lat mojego zycia i kazdy nastepny ulamek bedzie juz nalezal do niej....

186

wink no takiej relacji sie nie spodziewalam od mojego  wink ja jestem bardzo szczesliwa, ze sie spotkalam zapomnialam jak to jest czuc sie tak wyjatkowo wink takze kochani z forum trzymajcie za nas kciuki wink

187

Trzymam kciuki smile My z A. zaryzykowalismy takie spotkanie i sie udalo smile zaraz lecimy razem pobiegac po Ursynowie smile
Mam nadzieje ze za to ze jako pierwszy zaproponowalem Wam spotkanie to zaproszenie na slub dla Nas bedzie big_smile big_smile big_smile
Najlepszego smile

188

ehhh29 napisał/a:

Napisze tylko krotka relacje, ze spotkania: na kogos takiego warto bylo czekac kazdy ulamek sekundy z 30 lat mojego zycia i kazdy nastepny ulamek bedzie juz nalezal do niej....

Wiem, że puszczam bąka w salonie i psuję nastrój ogólnego szczęścia i radości ale z takim podejściem to ja przyszłości świetlanej nie widzę.

189

Nie musi być swietlana, wystarczy, że będzie dobra...:-)

190

ehhh29 napisał/a:
wont napisał/a:
ehhh29 napisał/a:

Wiem, że puszczam bąka w salonie i psuję nastrój ogólnego szczęścia i radości ale z takim podejściem to ja przyszłości świetlanej nie widzę.

Nie musi być swietlana, wystarczy, że będzie dobra...:-)

Choc troche zalatywa i smyrdyt w tym watku... big_smile to jednak cus moze z tego byc, gdzie dwoje "przetraconych" i doswiadczonych z zycia spotykalo sie na swojej "wyremontowanej" drodze zycia.

191

Wiecie co powiem tak... tak może być kiedy spotkają się 2 osoby między którymi od pierwszego zdania, słowa, spotkania pojawia się ta "iskierka" do tego dochodzi to, że obydwoje mieli swoje przejścia, wiedza czego chcą od życia i partnera oraz sami w związku są w stanie dawać całego siebie...

192

ehhh29 napisał/a:

Wiecie co powiem tak... tak może być kiedy spotkają się 2 osoby między którymi od pierwszego zdania, słowa, spotkania pojawia się ta "iskierka" do tego dochodzi to, że obydwoje mieli swoje przejścia, wiedza czego chcą od życia i partnera oraz sami w związku są w stanie dawać całego siebie...

Popieram i trzymam kciuki za Was.

193

Kochani ogromnie się cieszę i wpadajcie tu do nas czasem.;)

194

ehhh29 napisał/a:

Zgadzam sie z Toba i popieram to co mowisz a tym bardziej, ze Nowaja29 to moja i Daniela "karmratka", ktora znamy z watku Fluffiego smile

195

Dla tego nie pozostaje mi nic innego jak tylko się uśmiechnąć :-) Jedyne co mogę dodać to, że niesamowite jest uczucie, kiedy się z kimś pisze, rozmawia przez tel., spotyka i z minuty na minutę coraz bardziej czuje, że to jest właśnie ta rzucona gdzieś w świat właściwa połówka... To jest coś niesamowitego, co ciężko określić słowami :-)

Posty [ 131 do 195 z 203 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » po raz kolejny dostałem w d..e :/

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024