Fantazje seksualne, na temat dużo starszego instruktora prawa jazdy i - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Fantazje seksualne, na temat dużo starszego instruktora prawa jazdy i

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 102 z 102 ]

66 Ostatnio edytowany przez Przezmgle (2013-03-17 08:04:24)

Odp: Fantazje seksualne, na temat dużo starszego instruktora prawa jazdy i
Margolinka napisał/a:

Przezmgłe, uważałabyś tak samo, gdyby owym instruktorem był Twój ojciec, albo wujek?
Tez uważałabyś, że każda nastolatka, ma prawo z nim spróbowac seksu, żeby nie żałować?
Ten facet ma żone i dzieci i jest właśnie czyimś ojcem i wujkiem...
Zanim komuś tak poradzisz, postaw się najpierw w sytuacji tej drugiej strony.

ok może i tak, ale ją uważam że facet ma swój rozum i wie co robi, jeśli stać było go na podryw młodej dziewczyny i widocznie żona mu w tym nie przeszkadza, robi to w jakimś celu, albo umila sobie czas albo po prostu chce żeby skończyło się to w łóżku.

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2013-03-17 11:36:31)

Przezmgle, czyli głupim ludziom należy towarzyszyć w ich głupocie, co by nie czuli się osamotnieni?
A gdyby ten sam facet powiedział "mam w d... swoją żonę i dzieci, podpale im dom, bo jutro i tak się wyprowadzam.", to należałoby mu przyklasnąć i powiedzieć "super...zawsze marzyłam żeby zobaczyć jak to się robi, pomogę Ci"?
Normalnie rewelacja. Dzisiejsza młodzież aż tryska altruizmem i empatia.

68

Przezmgle napisał/a:

ok może i tak, ale ją uważam że facet ma swój rozum i wie co robi, jeśli stać było go na podryw młodej dziewczyny i widocznie żona mu w tym nie przeszkadza, robi to w jakimś celu, albo umila sobie czas albo po prostu chce żeby skończyło się to w łóżku.

hm, czyli wg Ciebie rozum powinien mieć tylko facet...

zarówno wtedy jak on podrywa jak i wtedy kiedy kobieta zaczyna podrywać jego ?

69

Andy, bo to jest tak... "po co mam od siebie wymagać rozumu, skoro inni go nie używają, będę taka sama, może nikt nie zauważy w tłumie, a ja sobie w międzyczasie poużywam. Po co się wychylać i na dodatek mieć trudniej niż ci co nie myślą?"

70

Oburzacie się z powodu omawianej zdrady, a standardowa zdrada to jest jak facet przeleci opiekunkę do dzieci -- ta pewnie jest młoda siksa, zna żonę i dzieci. Albo szwagier ze szwagierką. Nawet blogi są w sieci jak chodzą na wspólny spacer i jak im ciężko. Zatem mnie nic nie dziwi.

71

Ban, mnie też niestety to nie dziwi. Tylko czy z tego powodu należy to przyjąć za normalne i tolerować?

72

Trochę tego nie rozumiem, nagle wszyscy stali się świeci, mało się słyszy o kochanka, zdradach.. Bulwersujecie się 'że nie będziecie tego tolerować' ale pewnie co trzecia zrobiła coś nieodpowiedniego w swoim życiu a jeśli nie to dopiero zrobi

73 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2013-03-17 20:28:00)

Słodziaczku, może i "coś nieodpowiedniego" zrobię, ale na pewno nie będę realizować swoich seksualnych fantazji z żonatym i dzieciatym facetem. To nie jest "nieprawidłowe" to jest zwykłe świństwo. Znajdź sobie jakiegoś wolnego faceta, wtedy rób z nim co tylko do głowy Ci przyjdzie. Będziesz spełniać marzenia, a jednocześnie nie będziesz nie fair w stosunku do jakiejś niczemu niewinnej kobiety. Spełniaj swoje zachcianki, rób "coś dla siebie" ale nie kosztem innych, i nie mówię tu o tym instruktorzynie, ale o jego żonie. Chciałabyś, aby kiedyś Twojemu mężowi było tak łatwo o "przygodę z młódką"? Żeby każda młoda dziewczyna na jego drodze była chętna na niezobowiązujące "fantazje"? Uważałabyś, że ta młodziutka dziewczyna robi jedynie "coś dla siebie", tak zupełnie niewinnie?

74

Margolinka napisał/a:

Przezmgle, czyli głupim ludziom należy towarzyszyć w ich głupocie, co by nie czuli się osamotnieni?
A gdyby ten sam facet powiedział "mam w d... swoją żonę i dzieci, podpale im dom, bo jutro i tak się wyprowadzam.", to należałoby mu przyklasnąć i powiedzieć "super...zawsze marzyłam żeby zobaczyć jak to się robi, pomogę Ci"?
Normalnie rewelacja. Dzisiejsza młodzież aż tryska altruizmem i empatia.

nikt tutaj nie mówi o podpaleniu domu, trochę dziwny przykład

75 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2013-03-17 20:38:22)

Przezmgłe, czytaj proszę ze zrozumieniem posty. To bardzo dobry przykład, bo spalenie domu byłoby zrujnowaniem cześć życia swojej rodzinie i wielka głupotą. Więc to dobry przykład. Zdrada żony bowiem, też jest rujnowaniem po części życia swojej rodzinie. Dlatego, czy to pomoc w podpaleniu domu, czy udział w zdradzie...byłoby uczestniczeniem w czyjejś "głupocie"...
Każdy z nas ma jednak swój własny rozum i nim powinien się kierować, a nie zwalać odpowiedzialność na druga osobą "bo facet też powinien...", "bo kobieta też powinna..."
Patrzmy na siebie, co my powinniśmy... i jak to my chcielibyśmy aby inni nas w podobnej sytuacji traktowali... zawsze stawiajmy się po tej drugiej stronie, zanim podejmiemy jakąś decyzję.

76 Ostatnio edytowany przez Andy1234 (2013-03-17 20:46:35)

slodziak773 napisał/a:

nigdy nie myslalyscie zeby zrobic cos dla siebie? nie obchodzi mnie czy ma kryzys wieku sredniego czy chcialby po prostu zdobyc kolejne trofea, ...

- wiesz, z takim podejściem to możesz jeszcze co nieco zarobić.
Po prostu, jak piszesz:  zrobisz coś dla siebie, a przy okazji za-robisz coś dla siebie.
Masz duży potencjał.
Wykorzystaj go smile

77

Andy1234 napisał/a:
slodziak773 napisał/a:

nigdy nie myslalyscie zeby zrobic cos dla siebie? nie obchodzi mnie czy ma kryzys wieku sredniego czy chcialby po prostu zdobyc kolejne trofea, ...

Po prostu, jak piszesz:  zrobisz coś dla siebie, a przy okazji za-robisz coś dla siebie.
Masz duży potencjał.
Wykorzystaj go smile

chyba troszeczkę przesadzacie, dziewczyna nie napisała że chciała by zostać dziwią tylko że chciałaby zrobić, to i to.z tego o tutaj napisała wynika że jeszcze nic nie zrobiła i po prostu poprosiła o radę, a zaraz większość potraktowała ją jak dziwke

78

Przezmgłe, teraz to Ty przesadzasz... zarówno o realnym paleniu domów, jak i o d... nikt wcześniej słowem nie wspomniał.
Andy, faktycznie trochę przesadza z ta ironią... ale autorka pisząc, że zabiegając o seks z żonatym facetem zrobi "coś dla siebie" też odrobinę przesadza.

79 Ostatnio edytowany przez Przezmgle (2013-03-17 21:13:22)

Ją to widzę tak: nie popieram zamiarów, chęci czy wyobrażeń autorki ale też nie przesadzajmy. Nawet gdyby zrobiła cokolwiek z nim, nie myślę o sexie, (umowmy się-cokolwiek) świat nie stał by się gorszy, brutalniejszy, bo już jest taki...

80

Przezmgle, ale autorka myśli właśnie o seksie, nie o "czymkolwiek".
To, że "świat jest już zły i brutalny" nie jest żadnym wytłumaczeniem tego, że ktoś chce zrobić świństwo drugiej osobie.
Niby dlaczego miało to by być usprawiedliwione? O tym właśnie pisałam wspominając o tym "rujnowaniu życia rodzinie, przez pomoc w spaleniu domu, czy w zdradzie". Co z tego, że ludzie są źli, zakłamani i brutalni... znaczy to że my musimy się "wtopić w ten tłum" żeby nie odstawać? Nie ma sensu być lepszym? Nie ma sensu mieć lepszych zasad, być bardziej odpowiedzialnym, bardziej fair wobec innych? Wystarczy być takim samym jak inni, ci źli?

81

Nie, nie ma sensu porównywać wszystkich do siebie, każdy jest inny, każdy myśli co innego... Widać nie każdy myśli tylko o innych i dla innych chce jak najlepiej, może w życiu każdego przychodzi taki moment w którym przestaje myśleć o innych, skąd wiecie jaka jest autorka i co przeżyła? Nie wiem dlaczego wszyscy nagle zaczęli ją oceniać, w bardzo ironiczny, negatywny sposób

82

Przezmgle, co przeżyła autorka nikt z nas nie wie. Nikt jej nie ocenia jako "złego człowieka", jednak nic nie tłumaczy ani jej, ani nikogo innego, gdy "myśląc o sobie" wyrządza coś złego innej osobie. Nikt nie każe jej robić wciąż coś dla "innych", jednak można robić wszystko dla siebie, ale zgodnie z zasadami. Nie przekraczając granicy intymności innych. Czyjś mąż jest granica, której nikt, bez względy na swoje doświadczenia, przejścia w życiu przekroczyć nie powinien.
Powiedz mi Przezmgle, czy pozwoliłabyś autorce "użyć" swojego męża (będąc na miejscu jego żony) do zaspokojenia swojej fantazji i zrobienia w końcu czegoś "dla siebie" a nie dla Ciebie(czyli tej innej"? Powiedz ...ale tak szczerze... Czy gdybyś dowiedziała się, że Twój mąż był dla niej miły i flirtował nawet z nią, a potem zachęcany przez nią w jakiś sposób zdradził Cię,  czy powiedziałabyś że tylko on jest winny, a dziewczyna po prostu dużo przeszła w życiu i dobrze że zaczęła patrzeć jedynie na siebie?

83

Przezmgle napisał/a:

Nie, nie ma sensu porównywać wszystkich do siebie, każdy jest inny, każdy myśli co innego... Widać nie każdy myśli tylko o innych i dla innych chce jak najlepiej, może w życiu każdego przychodzi taki moment w którym przestaje myśleć o innych, skąd wiecie jaka jest autorka i co przeżyła? Nie wiem dlaczego wszyscy nagle zaczęli ją oceniać, w bardzo ironiczny, negatywny sposób

A dlatego, ze istnieje coś takiego, jak empatia - jest mi zal zony tego instruktora.
Nie jest winna temu, ze ma męża dupka, ani temu, ze jakaś napalona małolata prawdopodobnie się z nim prześpi.

Spróbuj myśleć trochę szerzej. Gdyby ten facet był Twoim mężem, inaczej byś śpiewała.

84

Przezmgle napisał/a:
Andy1234 napisał/a:
slodziak773 napisał/a:

Masz duży potencjał.
Wykorzystaj go smile

chyba troszeczkę przesadzacie, dziewczyna nie napisała że chciała by zostać dziwią tylko że chciałaby zrobić, to i to.z tego o tutaj napisała wynika że jeszcze nic nie zrobiła i po prostu poprosiła o radę, a zaraz większość potraktowała ją jak dziwke

Przezmgle - może przesadzam, może nie.
Podejście - "zrobię coś dla siebie" i :
- prześpię się z facetem ( bez uczucia, niewazne w związku czy nie, itd)
jest taki same w najstarszym zawodzie świata.
Różnica polega na tym że :
- w "tym" zawodzie robi się to dla pieniędzy ( taki zawód)
natomiast slodziak chce to zrobić dla sportu, z ciekawości.
A to już jest k[oo]r**two.
K[oo]***two to nie zawód ale cecha charakteru.

Dlatego przepraszam wszystkie ladacznice !
One uczciwie podchodzą do sprawy.

85

Jeśli chłopak/mąż, by mnie zdradził, to z pewnością nie był by mnie wart. Nie rozumiem ludzi, którzy mówią że kochaja a jak przytrafi się okazja (powiedzmy napalona małolata) flirtuja, dają się całować, i Bóg wie co jeszcze

86 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2013-03-17 21:58:30)

Przezmgle napisał/a:

Jeśli chłopak/mąż, by mnie zdradził, to z pewnością nie był by mnie wart. Nie rozumiem ludzi, którzy mówią że kochaja a jak przytrafi się okazja (powiedzmy napalona małolata) flirtuja, dają się całować, i Bóg wie co jeszcze

A do panienki, z która by się przespał nie miałabyś pretensji?
Daj spokój, nie bądź hipokrytka.

Edit: Chyba nie chcesz komuś wmówić, ze w postawie Autorki nie ma kompletnie nic złego?
Popatrz, jak to wygląda - młoda laska zauroczyła się starszym facetem. Ma na niego ochotę, nie ukrywa tego. Z tym, ze koleś ma żonę i dzieci, co dla każdej dobrze wychowanej i porządnej kobiety byłoby przeszkoda, a Autorka ma to gdzieś, w ogóle nie bierze pod uwagę jego stanu cywilnego.

Jasne, ze facet jest winnym dupkiem, ale nie zmusza do niczego Autorki. Ona ma wolna wole. Dla mnie sama chęć zaspokojenia swoich potrzeb kosztem czyjejś rodziny jest OBRZYDLIWA. Mozna mieć w dupie żonę, to bym jeszcze zrozumiała, ale dzieci się na świat nie  prosiły. Autorka powinna się poważnie nad tym zastanowić, bo pewnie tez kiedyś będzie zona, może komuś się spodoba jej skrajny egoizm...

87 Ostatnio edytowany przez Przezmgle (2013-03-17 21:58:25)

Andy1234 napisał/a:
Przezmgle napisał/a:
Andy1234 napisał/a:

Masz duży potencjał.
Wykorzystaj go smile

ludzie sypiaja że sobą i nie koniecznie oczekują od siebie pieniędzy za to... Więc lepsze są galerianki czy 13sto latki w ciąży, czy 15sto latki sypiajace z           nieznajomymi spotkanymi na imprezie. Oczywiście, "wrzucmy wszystkich do jednego worka"

88

Przezmgle napisał/a:
Andy1234 napisał/a:
Przezmgle napisał/a:

ludzie sypiaja że sobą i nie koniecznie oczekują od siebie pieniędzy za to... Więc lepsze są galerianki czy 13sto latki w ciąży, czy 15sto latki sypiajace z           nieznajomymi spotkanymi na imprezie. Oczywiście, "wrzucmy wszystkich do jednego worka"

Przeczytaj to jeszcze raz i rusz glowa...

A do panienki, z która by się przespał nie miałabyś pretensji?
Daj spokój, nie bądź hipokrytka.

Edit: Chyba nie chcesz komuś wmówić, ze w postawie Autorki nie ma kompletnie nic złego?
Popatrz, jak to wygląda - młoda laska zauroczyła się starszym facetem. Ma na niego ochotę, nie ukrywa tego. Z tym, ze koleś ma żonę i dzieci, co dla każdej dobrze wychowanej i porządnej kobiety byłoby przeszkoda, a Autorka ma to gdzieś, w ogóle nie bierze pod uwagę jego stanu cywilnego.

Jasne, ze facet jest winnym dupkiem, ale nie zmusza do niczego Autorki. Ona ma wolna wole. Dla mnie sama chęć zaspokojenia swoich potrzeb kosztem czyjejś rodziny jest OBRZYDLIWA. Mozna mieć w dupie żonę, to bym jeszcze zrozumiała, ale dzieci się na świat nie  prosiły. Autorka powinna się poważnie nad tym zastanowić, bo pewnie tez kiedyś będzie zona, może komuś się spodoba jej skrajny egoizm...

89 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2013-03-17 22:01:56)

Przezmgle, ale ci sypiający ze sobą ludzie, niech sobie sypiają...z pieniędzmi czy tez bez. Jednak sypianie z żonatym (żonatą) ani za pieniądze, ani bez pieniędzy nie jest czymś co powinno się tolerować i usprawiedliwiać czymkolwiek.
Pewnie, że zdradzający facet nie jest wart żony, ale zdradzana zona nie jest winna temu że jej mąż jest świnią, dlatego jest warta okazania jej odrobinę szacunku. A ten niegodny mąż, jest wart jedynie pogardy. Nie seksu z małolatą, więc każda szanująca się małolata powinna o tym pamiętać.

90 Ostatnio edytowany przez Andy1234 (2013-03-17 22:06:59)

Przezmgle napisał/a:
Andy1234 napisał/a:
Przezmgle napisał/a:

ludzie sypiaja że sobą i nie koniecznie oczekują od siebie pieniędzy za to... Więc lepsze są galerianki czy 13sto latki w ciąży, czy 15sto latki sypiajace że znajomymi spotkanymi na imprezie. Oczywiście, "wrzucmy wszystkich do jednego worka"

- nie piszę o "cichodajkach" ale o uczciwych, jawnych prostytutkach.
One sypiają z facetami za pieniądze i otwarcie o tym mówią.
Inne, które robią to niejawnie (galerianki, uprawiające małżeńską-prostytucję) nie.
Ale oczekują gratyfikacji w zamian.
Te są nieuczciwe. Podobnie jak zdradzaczki.

Inna grupa to te które robią to dll sportu - tak jak ma ochotę slodziak - to wynika z cechy charakteru.. nie z jej profesji...
Charakterek, nie zobowiązania zawodowe... smile

Dlatego chylę czola przed uczciwością prostytutek i przepraszam że nieprzemyślenia zrównałem je z wymienionymi powyżej grupami kobiet.

91

Ja osobiście uważam, że oceniacie ją zbyt surowo. Facet ma żonę i dzieci ale to nie oznacza że ona ma zrezygnowac ze swoich fantazji i pożądania do niego, jeśli nie z nią to z inną ją zdradzi. Powiem wam że ja jakieś pół roku temu też miałam przygodę ze swoim instruktorem, którego poznałam dopiero pod koniec swojego kursu bo na początku uczyli mnie jego pracownicy ale gdy mieliśmy pierwszą jazdę razem potem jeździłam tylko z nim, widziałam jego zainteresowanie mną, spojrzenia, dotyk, troskę i cierpliwośc.  Nie, nie zakochałam się po prostu imponował mi swoją dojrzałością i popłyneliśmy kilka razy, to już się skończyło ale nie żałuje. Takiego czegoś nie przeżyłam z nikim innym, nie rezygnuj ze swoich fantazji...

92

Lila, miałabyś takie samo zdanie, gdyby chodziło o kogoś z Twojej rodziny? Męża, tatę, wujka... miałby któryś z nich "słabą wolę" i ciągoty do innych kobiet, a Ty stwierdziłabyś że żadna młoda dziewczyna, nie może rezygnować z fantazji z nim, bo jak nie z nią, to zdradzi z kimś innym? Gdybyś spotkała tą młodą dziewczynę, to co byś jej powiedziała? "Miałaś rację, trzeba korzystać z życia, on i tak by zdradził" czy "Co z tego że mógłby to zrobić z inną, musiałaś akurat Ty być na tyle bezczelna żeby wepchać się żonatemu do łóżka? Może jednak gdyby nie Ty, to by sie nie wydarzyło. "

93

Nikt z nas nie jest święty, ja nie robiłam sobie nadzieji na związek, nie chciałam odbierac dzieciom ojca ani żonie - męża. Dla mnie była to tylko świetna zabawa. Siłą go do łóżka nie zaciągnełam, wiedział co robi i tego chciał, był w pełni świadomy.

94 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2013-04-06 15:27:45)

Ale to nie usprawiedliwia Ciebie, że wiedząc o jego rodzinie świetnie się z nim "bawiłaś"
Wdając się w znajomość z żonatym, od samego początku krzywdzisz jego rodzinę i zabierasz ojca dzieciom.
On oczywiście jest też temu winny, ale Ty nie mniej.
I ja tutaj nie mówię tego ze złośliwości, ale chce pokazać, że zdradzający jest na równi winny z kochanka (kochankiem).

95 Ostatnio edytowany przez lilia34 (2013-04-07 13:50:15)

On nie jest szczęśliwy w swoim związku chodzi mi tu głównie o seks, jego żonę ciągle boli głowa, jest zmęczona a jeśli uda mu się ją namówic do zbliżenia jest nudno i pospolicie. My uprawialiśmy seks na łonie natury, w hotelu, takiego czegoś nigdy wcześniej nie przeżyłam, było cudownie i zdecydowałabym się na to jeszcze raz ale to już skończyłam bo czułam że on za bardzo zbliża się do mnie, oddala od swojej żony a ja chciałam spróbowac tego z doświadczonym mężczyzną. Niczego więcej nie chciałam chociaż ciacho z niego jest niezłe.

96

Mariolinka- Daj sobie już spokój. Tu szkoda słów, nerwów, aż ręce opadają jak czytam posty tych kilku dam tutaj. Nie wiem czy po prostu czytanie ze zrozumieniem nie jest ich mocną stroną, czy nie chca zrozumieć, ale tak samolubnym, nie szanującym sie, niemoralnym  kobietom niczego nie wytłumaczysz. Liczy sie chwila, ich pragnienia, fantazję. Facet naopowiada im
Jak to zle ma w małżeństwie czy w ogole nic nie mowi, ich nie obchodzi, ze On ma zone, rodzine, przeciez siłą nic nie robią. I tak wyglada polowa kochanek. Większość! Najlepszym wytłumaczeniem dla nich jest wlasnie to, a tak naprawde sa świadome tego wszystkiego, wchodzą bucioram w czyjeś życie. Życzę im tego samego, z całego serca.

97

lilia34 napisał/a:

On nie jest szczęśliwy w swoim związku chodzi mi tu głównie o seks, jego żonę ciągle boli głowa, jest zmęczona a jeśli uda mu się ją namówic do zbliżenia jest nudno i pospolicie. My uprawialiśmy seks na łonie natury, w hotelu, takiego czegoś nigdy wcześniej nie przeżyłam, było cudownie i zdecydowałabym się na to jeszcze raz ale to już skończyłam bo czułam że on za bardzo zbliża się do mnie, oddala od swojej żony a ja chciałam spróbowac tego z doświadczonym mężczyzną. Niczego więcej nie chciałam chociaż ciacho z niego jest niezłe.

Takiego pier****nia już dawno nie czytałam. Sypiasz z żonatym? No to sypiaj, krzyż na drogę, nikt Tobie ani jemu siłą zabraniać nie będzie, ale nie pitol takich farmazonów o nieszczęściu tego faceta. A co Ci miał powiedzieć wprost, że sobie dziwki na boku szuka? Wiesz, niektórzy mężczyźni brzydzą się agencji, więc jakoś biedni sobie inaczej radzić... Jakiś powód musiał Ci podać, żebyś chętniej do łóżka wskoczyła, no to podał najbardziej oklepany z możliwych, że żona słaba w łóżku - przynajmniej sobie samoocenę podniosłaś i stałaś się bardziej pewną siebie kobietą, co nie? Już wiesz, że jak dasz w hotelu albo na łące to boginią seksu się staniesz i każdy na Ciebie poleci, że jesteś lepsza, ładniejsza i chętniejsza niż jakieś nudne i pospolite babsko smile

BTW: jest takie angielskie przysłowie "what goes around comes around", zapodaję Ci po angielsku, bo pewnie polski odpowiednik byłby dla Ciebie zbyt nudny i pospolity, może tak będzie bardziej "światowo" smile

98

Ja bym sobie dała spokój z tym instruktorem. Na studiach na obozie narciarskim zauroczyłam się też instruktorem nart. Ja 20 lat on 35. Zaliczał mnie przez tydzień po północy, fakt że umiał to robić. A po obozie okazało się że drugie pół nocy i obozu zaliczał 2 moje koleżanki.
Znielubiłam go po tym wszystkim. A po2o latach nieraz fantazjuję jak mnie przelatuje (nigdy to nie było krócej jak godzina!).

99

Easy1, jak to się stało że wylądowaliście razem w łóżku?

100

Metyl napisał/a:

Easy1, jak to się stało że wylądowaliście razem w łóżku?

Nic nowego. Miał swój pokój poszłam na herbatę i zostałam na 3 godziny. I tak przez tydzień. A dlaczego, może dlatego że do dziewczyn wracałam na dygocących nogach.

101

Możesz grać w otwarte karty, to wszystkiego się dowiesz, tylko możesz się przed nim upokorzyć, co raczej nie będzie miłe.

Ale dziewczyno jesteś młoda, miej szacunek do siebie,bo potem będzie Ci z tym ciężko i nawet najlepszy psycholog Ci nie pomoże.

Posty [ 66 do 102 z 102 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Fantazje seksualne, na temat dużo starszego instruktora prawa jazdy i

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024