No i nic dodać, nic ująć Mayk...najgorzej jak ktoś ma chore urojenia i nie chce się pogodzić z rzeczywistością...
katastrofa
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Trójkąt idealny - a jednak da się!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No i nic dodać, nic ująć Mayk...najgorzej jak ktoś ma chore urojenia i nie chce się pogodzić z rzeczywistością...
katastrofa
Ło matko,
Proponuję uznać, że cygan wyjechał i zakończyć temat.
Ło matko,
Proponuję uznać, że cygan wyjechał i zakończyć temat.
No widzisz Lexpar nie odpuszcza , ale to juz zakrawa na obsesje na punkcie cygana , a on biedny wiecej dlugow ma jak wlosow na glowie i mysli jak tu zarobic kase , bo jedna z ,, onych juz nie chce dawac , ani nawet pozyczac , ani pomagac, heheh a ten tak sie jej trzyma ze za zadne skarby nie pozwala jej odejsc , nawet date slubu ustalil , i zenic sie chce na gwalt heheheh , (mowie o tej co to pracuje jako kucharka czy tez sprzataczka w niemczech )wiec ciekawe czy siorka ciotki mu pomoze splacic dlugi ? moze powinnam zapytac ciotke ?
Basiula jeżeli Ci na nim zależy to walcz.
Aczkolwiek dla mnie cygan nie byłby dobrym obiektem.
Jeżeli Ci na nim nie zależy, to czym prędzej zapomnisz, tym lepiej dla Ciebie
Basiula jeżeli Ci na nim zależy to walcz.
Aczkolwiek dla mnie cygan nie byłby dobrym obiektem.
Jeżeli Ci na nim nie zależy, to czym prędzej zapomnisz, tym lepiej dla Ciebie
Lexpar ja nie zamierzam o nic walczyc ani o nikogo , to nie walka to zycie i teraz to On walczy , on czyta te wszystkie posty na tym wątku , dalam mu link i wie co ona tu wyprawia , i to nie ja bede walczyc - to on podjal walke o nas . z powazaniem Lexpar dla twojej osoby
Basiula życzę Ci jak najlepiej ????
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Trójkąt idealny - a jednak da się!
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024