Trójkąt idealny - a jednak da się! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Trójkąt idealny - a jednak da się!

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 195 z 267 ]

131

Odp: Trójkąt idealny - a jednak da się!

Tak! jedna blondynka, a druga brunetka, jedna mądra, druga głupia, jedna mała, druga duża smile

Oni znaleźli chyba sedno sprawy smile

Zobacz podobne tematy :

132

Jedna wzdluz, druga w poprzek.............

133

CIOTKOKLOTKO
to ''chachmęcenie" zapewne jest eufemizmem, ale znaczącym jednakowoż to co ''cyganienie Cygana'' smile

134

Nie mogę przestać mysleć, mam włączoną wizualizację cygana niecygana smile

135

Bo to taki typek po ,którym może zaszumieć w głowie smile
Ja też z uśmiechem go wspominam smile:)

136

O rany trochę mnie nie było i tabor odjechał. Już go nie dogonię http://emotikona.pl/emotikony/pic/0what.gif

137

Przeminęło z wiatrem sad
Tylko koni żalll ..... nanana

138

Mnie cygana zal .nanana

139

Cygan to zajmuje się handlem,patelnie,kable i jakoś przędzie.
To człowiek biznesu z duszą romantyka
nanana

140

betti67 napisał/a:

Cygan to zajmuje się handlem,patelnie,kable i jakoś przędzie.
To człowiek biznesu z duszą romantyka
nanana

Z pierwszych stron gazet i czolowki Forbes'a - 1 ze 100 najbogatszch big_smile nej nanana

141

Ale ile biedaczyna musi tych kabelkow sprzedac w szponach dwoch kobiet bedac,moze mu te patelki wychodza jeno romantycznie.Jednocze sie z nim w bolu i smutku,patrzac na zdjecia na komodzie.

142

EEee, kobitki zaradne , nie ogalacaja.
Jedna przeciez nawet sponsoruje prezenty dla drugiej, wiec z. tymi kablami, az tak bujac sie nie musi
Zdjecia na komodzie..... a co w komodzie? Moze trzecia w niej przeczekuje?

143

I znów się cudownie napędza cygańska historia smile
O cygańskim potentacie patelniano-kablowym z kobietą w szafie tzn. w komodzie.
Wyobraźnia ludzka nie zna granic.............proszę o więcej smile:)

144

No wlasnie a ta 3 w komodzie,czy to nie cyganka,zawsze swoj ciagnal do swojego.Gdyby nie Cioteczka Dobra Rada to nigdy bysmy sie nie domyslili na czym polegal"trojkat doskonaly"Trzy kobiety w symbiozie a w srodku cwany cygan siedzacy na patelni z usmiechem na twarzy dzierzy kabel w dloni.Na na na.A juz myslalem ze prawdziwych cyganow dzis nie ma...nanana.

145

Lexpar, wracaj!
Chłop na wożnicę potrzebny!
nanana

146

Bez woznicy to ten "trojkat doskonaly" wraz z tym taborem "daleko nie zajedzie"......nanana

147

Zatem  komoda z zawartoscia tez na woz trza bedzie wtaszczyc.
A Lex niech papiery stosowne wyrabia, taki woz powozic , to nie byle co!

A tak wlasciwie to dokad sie udajemy?

148

Jak to dokad Betina 2,wszyscy wiedza,Lexpar ponoc zna doskonale bazary,zwiekszymy i udoskonalimy handel patelkami i drucikami za zarobiona kasiure kupimy tym 3 z "trojkata doskonalego" drogie prezenty na Dzien Kobiet a one szczesliwe sie powymieniaja miedzy soba( jasny gwint cyganski a jak czwarta jest jeszcze na strychu) a cyganowi lektorke"seks 1 plus 3"..nananana.

149

mayk222 napisał/a:

Jak to dokad Betina 2,wszyscy wiedza,Lexpar ponoc zna doskonale bazary,zwiekszymy i udoskonalimy handel patelkami i drucikami za zarobiona kasiure kupimy tym 3 z "trojkata doskonalego" drogie prezenty na Dzien Kobiet a one szczesliwe sie powymieniaja miedzy soba( jasny gwint cyganski a jak czwarta jest jeszcze na strychu) a cyganowi lektorke"seks 1 plus 3"..nananana.

I tym sposobem powstala nam swiatowej slawy trylogia... ech tylko patrzec jak przeistoczy sie w podobna do gwiezdnych wojen pieciologie, bo patelnie to zapewne wykonane w kosmicznej technologii. Jak tak dalej pojdzie to jeszcze zdubluja teleturniej 1 z 10... harem ze az nooo a karawana jedzie (z koksem) dalej nanana

150

Chociażby człowiek miał doła jak stodoła, to z Wami wychodzi z niego w tri miga smile
Nasze posty jak zwrotki pieśni cygańskiej nej nanana ,tworzą się bez końca na owym wątku nanana
BETINA dobrze zauważyła, tak właściwie to dokąd sie udajemy? czy tylko na bazar?..... NIE.... Tabor podąża dalej,a My wraz z nim poznając piękne,romantyczne i wolne zycie cygańskie(handlując kosmicznymi patelniami i kabelkami w międzyczasie) Ehh... nanana

151 Ostatnio edytowany przez ciotkaklotka (2013-03-07 14:08:10)

betina2 napisał/a:

A tak wlasciwie to dokad sie udajemy?

W kieleckie, w kieleckie betinko i betti, pasuje Wam?

Bags,
nie szalej z haremem, on już przy dwóch na zakładkę ledwo sprzęga smile

Nie raz już dostawałam czkawki słuchając opowieści jak to cygan cygani i kocha nad życie jedyną prawdziwą miłością nanana

Na przykład jak cygan obiad gotował, to dyktował rzewne teksty i siorka uczynnie odpisywała na smsy Onej1, że ją kocha, tęskni i smutny doczekać się nie może, czasem sama z pamięci pisała te poezje, bo on do obu podobnie romantycznie zawodzi nananana auuuuu!

Poezja szła, wierzby szumiały do czasu, aż Ona1 dowaliła z grubej rury, że nie może się doczekać cygańskiego Wcusia i cos tam o cycusiach, błeeee.

Siorka się zawzięła i teraz bidula musi sam odpisywać i gotować równocześnie smile

nananana auuuu! ruszamy!

152

A kiedy to się warta zmienia? I powiedz, ta Ona 1 naprawdę się nic nie zorientuje????

153

Hibernacja napisał/a:

A kiedy to się warta zmienia? I powiedz, ta Ona 1 naprawdę się nic nie zorientuje????

Takich 3 jak one 2 to nie ma ani jednego... zaraz, zaraz a cygan??? smile

154

No to watek Cygana przenióśł sie na inne posty hahh szykujemy juz ten tabor, chłopcy sie sprężąja , jajka gotowali ,ale popękały uuu , i będzie bana u Cygana.. kurcze ,ale moze trza chłopine uprzedzić ,że posiłki nadcciagaja ?? da radę ?? ale zabieramy zupke szczawiową od Mayka , jak nie zeżre całej ..i zupke Pani Zupy..

155

A nie mowilem ze jest ta 4,wlasne zeszla ze strychu T O Ona1,a warte nocna przed taborami to jeszcze ustalimy.Kto wie ile cygan ma jeszcze patelek,czy styknie nam na browar w tej wedrowce cyganskiej po scyzoryki.Konie niespokojne"deszcze tez niespokojne i szumi szumi wiatr"Woooooooooznico gdzie jestes???????....nanana.

156

Nie oddam szczawiowej za zadne skarby swiata jest w sloiku z dolana formalina.Moge zabrac stare kabelki na handel ale nie szczawiowa i patelki tez nie wezme jutro co prawda nie bede juz do niej bil jajek ale pozostanie dla mnie jako talizman.

157

mayk222 napisał/a:

Nie oddam szczawiowej za zadne skarby swiata jest w sloiku z dolana formalina.Moge zabrac stare kabelki na handel ale nie szczawiowa i patelki tez nie wezme jutro co prawda nie bede juz do niej bil jajek ale pozostanie dla mnie jako talizman.

Jaki chytrusek..dobra ugotujemy Cygana hihi

158

W kieleckie ....... bosko, nigdy zem tam nie bywala.............
Jak patelnie kosmiczne to i nie kable ordynarne, a swiatlowody........
Do szczawiu troche daleko, martwie sie lekko o zarcie.
Kto ma dobra spizarnie? Bo konia to ja raczej nie zezre w razie czego........

Intryguje mnie to chlopie urody cyganskiej - tak naklonic kobitke do pisania milosnych sms do konkurencji... no, no..
Sila argumentow musi byc straszliwa, porazajaca wrecz...

159

Cygana nie ma prawa nikt ugotowac mialby na sumieniu 4 kobiety ktore by sie zalamaly tracac patelki i tego tam druta.Cyganow sie poniekad nie gotuje, a jak by wygladala nasza wyprawa taborami bez nawet jednego cygana.Gdzie woznica?

160

betina2 napisał/a:

W kieleckie ....... bosko, nigdy zem tam nie bywala.............
Jak patelnie kosmiczne to i nie kable ordynarne, a swiatlowody........
Do szczawiu troche daleko, martwie sie lekko o zarcie.
Kto ma dobra spizarnie? Bo konia to ja raczej nie zezre w razie czego........

Intryguje mnie to chlopie urody cyganskiej - tak naklonic kobitke do pisania milosnych sms do konkurencji... no, no..
Sila argumentow musi byc straszliwa, porazajaca wrecz...

Dokładnie ..cóż to musi byc za intrygujacy facet ..hmmmm  może harem załozy to ja sie piszę,, moge tylko smazyc na tej patelni , byleby należeć do Jego Fan Klubu heheh

161

Musimy się spieszyć, bo dziewczyny jak maliny u niecygana wymieniają się w połowie marca! A w kieleckim wieje!

162

ciotkaklotka napisał/a:

Musimy się spieszyć, bo dziewczyny jak maliny u niecygana wymieniają się w połowie marca! A w kieleckim wieje!

To robimy listę i wpisujemy się hehe

163

Aby nie siedziec na dyszlu,albo cyganowi na glowie,czy tez aby nie biec za taborem wpisuje sie na miejsce obok woznicy,moge byc jego 1 zastepca juz tak kiedys siedzialem a bylo to tak-baca jedzie wozem,wolam baco zabierzecie,baca, zabierzemy siadajta ale uwazajta na jajka,pytam sie baco a co jajka wieziecie na targ,baca nie jajka jeno gwozdzie-od dzis mi wszystko juz wisi moge robic za woznice.Zabieram z soba plaszcz ortalionowy,beret,walonki i szelki trza sie zapiac bo z pasami to nie wiem czy sa.Gdzie i o ktorej zbiorka?Czy ktos widzial cygana i woznice moze razem w tym trojkacie gdzies siedza?

164

mayk222 napisał/a:

Aby nie siedziec na dyszlu,albo cyganowi na glowie,czy tez aby nie biec za taborem wpisuje sie na miejsce obok woznicy,moge byc jego 1 zastepca juz tak kiedys siedzialem a bylo to tak-baca jedzie wozem,wolam baco zabierzecie,baca, zabierzemy siadajta ale uwazajta na jajka,pytam sie baco a co jajka wieziecie na targ,baca nie jajka jeno gwozdzie-od dzis mi wszystko juz wisi moge robic za woznice.Zabieram z soba plaszcz ortalionowy,beret,walonki i szelki trza sie zapiac bo z pasami to nie wiem czy sa.Gdzie i o ktorej zbiorka?Czy ktos widzial cygana i woznice moze razem w tym trojkacie gdzies siedza?

Mayk i znowu temat JAJEK wrócił hehe corpus delicti..

165

Ja zyje taborem'konia stukaja kopyta" nikt sie nie zapisuje,nie zostawiajcie mnie na pastwe losu nieugotowanego cygana,a do trojkacika to boje sie wskoczyc no i bez was mam jechac.

166

No co Ty MAYK ja się piszę na listę,nie ruszajcie beze mnie smile
Ja mogę siedzieć na tym kołku co z tyłu wystaje,tylko w sumie zależy jaki to wóz ,taki prawdziwy cygański czy zwykły drabiniasty. Mam rodzinę w kieleckim to przy okazji odwiedzę :)MAYK bierze ortalion to dziewczyny o kieckach nie zapomnijcie! nanana.... nanana.....nanana

167

betti67 napisał/a:

No co Ty MAYK ja się piszę na listę,nie ruszajcie beze mnie smile
Ja mogę siedzieć na tym kołku co z tyłu wystaje,tylko w sumie zależy jaki to wóz ,taki prawdziwy cygański czy zwykły drabiniasty. Mam rodzinę w kieleckim to przy okazji odwiedzę :)MAYK bierze ortalion to dziewczyny o kieckach nie zapomnijcie! nanana.... nanana.....nanana

No proszę jaka chetna na kołek usiąść hehehe

168

Cosik ta cyganska urokliwa waga-bunda zamiera,czy te patelki nie te co potrzeba???

169

Ja siadam z boku i wezmę boczek i musztardę i dzban gliniany maślanki o!

170

zdradzonalola.To my pojechali,po cyganach.Ten boczek to masz wedzony?

171

Odjechaliście już??? a tak było fajnie. Myślę jednak, ze powinniście zabrać też obie panie Cygana i całą familię. Będzie weselej. Ciotko, czy  ci państwo mają dzieci?

172

Hou hou  i pojechali! I wożniców i prowiantu starczyło smile

Cygan mieszka sam, tak się cwaniak ustawił we "willi".
Jego dorosłe dzieci chowa jego ex, siorka ma dziecko przy sobie, a Ona1 ma dwie dorosłe córki, każdą z kim innym i w innym mieście, ale czasami każe im przyjeżdżać, jak jest na robotach, aby...doprowadziły cygana i obejście do porządku. Ku uciesze cygana.

Więc zróbcie miejsce na wozie smile Hej!

173

mam jedno pytanie ? tak skrupulatnie opisujesz trojkat idealny ciotkoklotko i nie zadalas sobie pytania a mianowicie w jakim swietle stawiasz swoja siostre i ze robisz z niej zwykla dziwke ktora wlazla w czyjes zycie i godzi sie na to ze nigdy nie bedzie miala owego cygana dla siebie, dziwke ktora zbiera resztki i jest na telefon , bo jak czytam to dzieci tej onej1 przyjezdzaja do niego wiec ona tam wtedy obiadu zjesc nie moze , ktory cygan zrobi za pieniadze onej zarobione na robotach

174

Basiula nie przesadzaj, przecież napisała, że żyją bez ślubu, więc nie ma mowy o włażeniu w czyjeś życie bo wszyscy są wolni i o sobie wiedzą Co innego gdyby z Oną1 miał ślub. Wtedy i ja bym potępiła siostrę ciotki.

175

Hibernacja napisał/a:

Basiula nie przesadzaj, przecież napisała, że żyją bez ślubu, więc nie ma mowy o włażeniu w czyjeś życie bo wszyscy są wolni i o sobie wiedzą Co innego gdyby z Oną1 miał ślub. Wtedy i ja bym potępiła siostrę ciotki.

hibernacja a uwazasz ze zyc z kims bez slubu mieszkac razem to jest cos innego niz ze slubem , nie uwazasz ze ta pani przesadza troche , nie zycze nikomu takiej siostry , dzieki bogu ze ja takiej nie mam , ktora tak by opisywala siostre i robila z niej co? o czym to swiadczy , nie pomyslalas ze ona moze byc niczego nie swiadoma i ta historia moze wcale nie byc prawdziwa? a moze to wlasnie ona sama opisuje siebie sama bo nie ma siostry tylko sie podastawia zeby nie byla rozpoznana

176

To też jak dla mnie niesmak tego wątku ciągnie sie juz szósta stronę...

177

moniaCo napisał/a:

moniaCo moge napisac do ciebie na priv
odp

178

Basiula 42.Wiekszosc ten watek potraktowala chumorystycznie z wiadomo jakich powodow,niewiele osob tu wnikalo powaznie w uklady damsko-zenskie,moralnosc i etc.Czytalem ze masz zly nastroj przed powrotem do kraju,wyluzuj deczko,badz dobrej mysli,zycze Ci sielankowego powrotu.Pozdrawiam.

179 Ostatnio edytowany przez agnes39 (2013-03-12 16:15:02)

ciotkaklotka napisał/a:

180

W kieleckim wieje ponoc od 2 dni.Rozsypalo sie,cygan zniknal,woznica sie nie stawia,tabor przepadl.Czas poskladac to do kupy i heje,heja.nanana.Juz prawdziwych cyganow...........Nanana.

181

basiula42 napisał/a:
moniaCo napisał/a:

odp

Jasne.....-)

182

moniaCo napisał/a:
basiula42 napisał/a:
moniaCo napisał/a:

odp

Jasne.....-)

napisalam

183

agnes39 napisał/a:
ciotkaklotka napisał/a:

Ooo ... to już na dniach nastąpi podmianka. No cóż,że wieje,damy radę,a wiatry to lepiej jak są niż jak ich nie ma...Tylko koni, tylko koni żal .....nej nanana

184

mayk222 napisał/a:

Basiula 42.Wiekszosc ten watek potraktowala chumorystycznie z wiadomo jakich powodow,niewiele osob tu wnikalo powaznie w uklady damsko-zenskie,moralnosc i etc.Czytalem ze masz zly nastroj przed powrotem do kraju,wyluzuj deczko,badz dobrej mysli,zycze Ci sielankowego powrotu.Pozdrawiam.

mayk 222 napisze do ciebie na innym watku naszym
tu nie chce juz byc

185

Wiatry i konie,lece po dezodoranty przed wyjazdem tego taboru.

186 Ostatnio edytowany przez moniaCo (2013-03-12 17:04:34)

basiula42 napisał/a:
moniaCo napisał/a:
basiula42 napisał/a:

odp

Jasne.....-)

napisalam

Nie wiem dlaczego nie ma od Ciebie wiadomości. W spam też nie wrzuciło. Ja z kolei napisłam do Ciebie...odpisz na widocznego tam mojego maila!

187

Witam Wszystkich!
Na poczatku chciałam Was z góry przeprosić, ze popsuje Wam dobra zabawę ale chyba mnie zaraz szlak trafi.

Oto historia:

ciotkaklotka napisał/a:

Hej,
tak czytam z ciekawości i muszę chyba opisać trójkąt idealny mojej siorki. Wszystkie osoby są wolnymi rozwodnikami.

On- poeta miłosny, paskudny jak na mój gust, na zdjęciu to taki taki gruby cygan z sygnetem, ale podobno "wyśmienity w łóżku i pogadać można"
Ona 1- mieszka u niego wtedy, gdy nie pracuje, bo jest sprzątaczką czy kucharką za granicą
Ona 2 - czyli siostra, pomieszkują u siebie, wygłupiają się, doradza mu co kupić do domu

Da się? Da. Nikt z nich nie chce nic zmieniać. Siostra ma tak absorbującą pracę i tyle wyjazdów, zainteresowań, przyjaciół, że stały związek i opieranie codzienne kogoś nie wchodzi w rachubę, chociaż próbowała i zrezygnowała.
On mi się nie podoba i pewnie nigdy go nie poznam, bo to dzikus jakiś, ale ważne, że jej odpowiada. On też ma ułożone życie, jedna dokłada się do życia, a za to ma gdzie się zatrzymac w Polsce, o co dbać, bo potrzebuje mieć taką przystań, a on na drugą wydaje smile Byle się nie wydało, bo panie rzecz jasna się nie spotykają, tzn. Ona 1 nic nie wie. Od dawna tak ciągną i wszyscy twierdzą, że są szczęśliwi i zajęci.

W kwestii wyjaśnienia i prawdomówności Ciotkiklotki:

Wszystko co opisuje zdarzyło się rok temu.

Cygan nie jest Cyganem zreszta sama to przyznała:" Cygan nie jest Romem, ale to nie moja wina, że wyglada jak Cygan..."
Poeta miłosny- z tego co wiem to trudno mu mówić o uczuciach.
Paskudny- ciekawe, ze nie wydawał Ci się paskudny jak szłas z nim do łóżka Ciotkoklotko? Sygnet tez Ci nie przeszkadzał- pamiatka rodzinna! I dlaczego mówisz podobno "wysmienity w łóżku i pogadac można" przeciez przekonałaś się o tym osobiście.
Kończy studia dla całkowitej informacji.

ONA2- to Ciotkaklotka, zraniona kochanka. Może i masz absorbująca pracę, tyle wyjazdów, zainteresowań, przyjaciół to dlaczego wracasz do tego co było, czyzby zraniona duma? I to jeszcze w taki prymitywny sposób- inne sposoby zawiodły, prawda? A co z Twoim dzieckiem czyzby opieranie go tez nie wchodzi w rachubę, to dlatego Cię mąż zostawił?
Co nie możesz sobie znależć nowego naiwnego i wisisz na portalach randkowych?

ONA1-jest za granicą, a w tym czasie Ciotkaklotka wskoczyła mu do łóżka.

O zadnym trójkącie nie ma mowy. Ona1 jest zbyt dumną, inteligentna kobietą aby poniżać się do jakiś wieloboków.On nawet jej tego nie zaproponował. Ona1 postanowiła mu wybaczyć zdradę i spróbowac odbudowac związek.

Co do tych zdjęc na komodzie to on ich nigdy nie zmieniał. To może Ty tego chciałaś. Ale ile to trzeba mieć tupetu, żeby włazić do łożka i pie.... się przy zdjęciu tej drugiej. Ile to trzeba mieć jadu w sobie, żeby szwędać sie i panoszyc nie w swoim domu, zostawiac kosmetyki i inne przedmioty wiedząc, ze jest inna kobieta.
A co do mobilizującego działania zdjęcia innej na komodzie- kobieto jesteś chora- najwyzszy czas na terapię.
Jak można siedzieć obok w pokoju, gdy on rozmawiał z ONA1 na skp, słuchać co do niej mówi, a potem sie z nim zabawiać???
I jeszcze do tego wszystkiego mieszasz dzieci. Czy Ty myślisz o swoim jedynym dziecku, co ono myśli o Tobie, gdy zamiast poświęcać mu czas zabawiasz się z nowymi wujkami?
Córki Ona1 są dorosłe i one równiez mieszkają w tej "willi" ale nie jako sprzataczki tylko rodzina, która Ty nigdy dla niego nie będziesz.

Także Ciotkoklotko- daj sobie spokój z tymi anonimowymi sms-ami, z ciagnięciem tej historii na tym Forum, bo Twoja obecność tu obraża mnie i myślę, że teraz po poznaniu prawdy inne osoby także. A to co robisz tutaj jest strasznie prymitywne.

Pozdrawiam

188

Agnes39

Rozumiem, że ONA1 to Ty?

189

Cześć Monia!

moniaCo napisał/a:

Agnes39

Rozumiem, że ONA1 to Ty?

Nie kochana to nie ja ale ktoś z nas, ktoś kto mi tutaj bardzo pomogł i nie mam zamiaru patrzeć jak Ciotkaklotka psuje komuś tyle krwi i zdrowia.

190 Ostatnio edytowany przez moniaCo (2013-03-12 17:42:40)

agnes39 napisał/a:

Cześć Monia!

moniaCo napisał/a:

Agnes39

Rozumiem, że ONA1 to Ty?

Nie kochana to nie ja ale ktoś z nas, ktoś kto mi tutaj bardzo pomogł i nie mam zamiaru patrzeć jak Ciotkaklotka psuje komuś tyle krwi i zdrowia.

Rozumiem i chyba sie domyślam o kim mówisz....masakra!!!
Co niektórzy tupetu nie mają!

191

Musze to ze 3 razy przeczytac,pogubilem sie niestety w tych zagrywkach tupetowych

192

mayk222 napisał/a:

Musze to ze 3 razy przeczytac,pogubilem sie niestety w tych zagrywkach tupetowych

Mayk - łączę się z Tobą w tym pogubieniu. O co chodzi?

193

Hibernacja ja czytam o co chodzi.Nie o cygana nie o konie tylko o usprawiedliwienie swoich poczynan

194

Hibernacja napisał/a:
mayk222 napisał/a:

Mayk - łączę się z Tobą w tym pogubieniu. O co chodzi?

Hibernacja, Mayk!
Wiem, wiem, zadna ze mnie wielka pisarka a chodzi o to, że CIOTKAKLOTKA TO ONA2.

195

agnes39 napisał/a:

Wiem, wiem, zadna ze mnie wielka pisarka a chodzi o to, że CIOTKAKLOTKA TO ONA2.

No ale to o to jesteś taka oburzone, że swoją historię opisała jako siostry?

Posty [ 131 do 195 z 267 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Trójkąt idealny - a jednak da się!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024